Kajaanin Hokki 2022–2023 – Räpsän toinen

  • 181 585
  • 1 179
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvä Hokki tyylipuhdas esitys Forssassa. Toivottavasti kovin moni ei jatka tuosta porukasta ensi kaudella. Suuri häpeä.
Valmennus, UtJ,pelaajat kaikki voi heittää bussin alle. Kiitos ensi kauteen.
Avatkaa silmänne jo tälle touhulle.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
En halua puolustella tämän iltaista esitystä, mutta jos kuitenkin pientä inhimillisyyttä jatkuvaan syyttelyyn, pelaajia, valmennusta, Utj:aa ym. kohtaan! (olen myös itse arvostellut)

Ensiksi, täysin ymmärrettävää, että Hokin pudotuspeli paikka meni eiliseen TuTo peliin ja ei kyllä voi syttyä enää tämmöseen merkitykseltään nolla-peliin, varsinkin kun pelaajien ja valmennuksen korviin kantautui väliaika tietoja Heinolasta.

Sarjapaikka säilytettiin, mikä on tottakai se minimi, mutta selvittiin kuitenkin.
Kausi oli huono ja repaleinen mm. kapean rosterin ja rahanpuutteen takia, eli vähän niinkuin kaikki meni perseelleen kauden alusta alkaen, oli siellä tietenkin yksittäisiä onnistumisia väliin, mutta ei tarpeeksi.

Minä annan ainakin synninpäästön valmennukselle ja pelaajille, joku voi tietenkin kertoa miten Räpsän olisi pitänyt toimia oikein näillä eväillä mitä oli käytössä, (jälkiviisaana), minusta kaikki keinot käytettiin, tällä kertaa se riitti 11. sarjassa.
Kausi ennakossa esim. allekirjoittanut veikkasi Hokin runkosarjan jumbo sijalle ja ei siellä kovin korkeita sijoituksia tullut muidenkaan joukkueiden kannattajilta?
Kohti kautta 23-24!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No lopullisen yhteenvedon aika on sitten myöhemmin mutta kuitenkin taitaa olla tämän "uuden" Hokki ajan toiseksi "paras" kausi.
Eihän se kovin kummoista ole tämäkään. Kahtena ensimmäisenä vuonna sääntömuutokset ja korona pelastivat karsinnoilta. Olitiin sarja hännän huippu molempina kausina . Viime vuona sija 7. ja säleissä joista ulos suoraan 4-0. Tällä kaudella sija 11 ja kausi ohi. Tietysti puheet ja uho oli että palautetaan Hokki sinne mestiksen sarjatalukon toiseen päähän, siinä jäi vielä tekemistä ja epäonistuminen on kiistaton.

Yleisömäärä koti-otteluissa ka.569 on tämän " uuden" HoKin toiseksi paras kun se parhaana kautena eli ensimmäisellä mestikaudella 2019-2020 oli 648. Nuo kaksi muuta kautta olivat 234 ja viime kausi 452.

Liikaa oli muuttuvia osia, loukkantumiset teki paljon hallaa ja ei siinä joukkueen kokoamisesssa tainnut mennä kaikki ihan putkeen siitä pyyhkeitä niin urheilujohdolle, utj ja valmennus, kuin toimistollekin.

No tästä ei voi kuin parantaa ensi kaudelle, toivottavasti edes jotain tästä opitaan niin siellä Urheilujohdossa, toimistossa kuin pelaajistossakin.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Asiaa @swingwood,
Niin sen verran vielä viime kaudesta, että säälien ensimmäisellä kierroksella pudotettiin Vantaa kesälomille, K-Espoo oli toisella kierroksella liian vahva ja hävittiin otteluvoitoin 0-4, näissäkin tappiopeleissä oltiin jokaisessa hyvin mukana ja mahdollisuudet voittoihin oli joka pelissä?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Uskomatonta touhua. Onneksi ei tullut katsottua peliä. Liekö Latviaan lähössä faniporukkaa ketään kun sitä suunnittelivat?

Ois ollut hienoa mennä jatkoon ja hakea latvian reissusta hyvää buustia kevään peleihin, mutta perseelleenhän se meni.

Oisko tuonne Latviaan lähtijöitä junnuista? Heitä saattas reissu ja pelaaminen kiinnostaa
Tuskin junnuja lähtee Latviaan. U20 pelaa SM-karsintasarjaa tämän kuun loppuun saakka. Veikkaisin ennemminkin että edustuksesta siirtyy sinne ne jotka saavat ikänsä puolesta pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös