Kajaanin Hokki 2022–2023 – Räpsän toinen

  • 189 948
  • 1 177

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Hannes vielä haastattelussa totesi, että Hokillakin oli mahdollisuutensa ylivoimalla, katsokaa nyt helvetissä miten paljon Hokki sai pelata yv:llä tänä iltana?
Olihan tuota seurannan mukaan kokonaista 8 sekunttia, jo tokkiisa vikkelä joukkue ois muutaman pörsän tehny ;)
Hannes on vitsi suussa syntynyt.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Minulle kelpaisi mainiosti tämä sarjapaikka. Ei tarvitse lähteä räpiköimään sääliin eikä karsia.
Ensi kauteen vaan katseet. Kakkosvalmentaja vaihtoon ja Räsäselle lopputili seuraavan kauden jälkeen.
Räsäsen peluutus ei vaan ole tätä päivää. Ennen pelattiin noin mutta enää sillä ei vaan pärjää.
Juu kyllä se karsintojen välttäminen taitaa olla tälläkaudella se maksimi?
Mutta mietin vaan miten olisi pitänyt peluuttaa tänä iltana, miten olisi ottelu päättynyt jos esim. Lepotila olisi tänään peluuttanut joukkuetta?
Räpsä mielestäni peluutti joukkuetta järkevästi, antoi paljon peliaikaa myös loukista palanneille, teki ketjumuutoksia niin tasakentällisiin kuin ylivoimalle, mutta Peliitat on hyvä joukkue ja mitään ei saa ilmaiseksi, toki Hokin joukkueessa on edelleen osa pelaajista jotka ei taidollisesti ole Mestistasoa, mutta minkäs teet, rahat loppu ja velkaantuminen ei ole vaihtoehto, Räpsää ei syytetä tästä?
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Mitä ketju muutoksia pelin sisällä tehtiin? Kun ei omaan silmään kyllä pistänyt tämä. Muuta kuin se että viimeisiin vaihtoihin laitettiin "parhaat kentälle"
Räsänen voi käydä peilin edessä samoin koko joukkue. Ei tuo tuomarille rutkutus mitään auta.
Pyykkönen kapteenina johtaa esimerkillisesti joukkuetta ja maalivahti teki voitavansa.
Siikit ja kumppanit eivät saa puhtaita papereita tämän pelin perusteella.
Hävettää tuo Räsäsen jatkuva tuomareille kuittaulu. Varmasti tuomarit muuttaa linjaa nyt loppukaudeksi kun Pasi setä antoi palautetta.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Mitä ketju muutoksia pelin sisällä tehtiin? Kun ei omaan silmään kyllä pistänyt tämä. Muuta kuin se että viimeisiin vaihtoihin laitettiin "parhaat kentälle"
Räsänen voi käydä peilin edessä samoin koko joukkue. Ei tuo tuomarille rutkutus mitään auta.
Pyykkönen kapteenina johtaa esimerkillisesti joukkuetta ja maalivahti teki voitavansa.
Siikit ja kumppanit eivät saa puhtaita papereita tämän pelin perusteella.
Hävettää tuo Räsäsen jatkuva tuomareille kuittaulu. Varmasti tuomarit muuttaa linjaa nyt loppukaudeksi kun Pasi setä antoi palautetta.
Käsittämätöntä kommenttia "Hokin kannattajalta"?
Oliko mielestäsi tuomarit hyviä? Ei siellä suuria ylilyöntejä tullut, mutta aivan turhan herkästi viheltivät esim. lopussa Siikin ja Komulaisen jäähyt!
Hokki ei ansainnut tänään enempää,
mutta kyllä se syö miestä, joukkuetta ,kannattajia ja valmentajaa tuommoinen tuomari nelikko.
Juu lopussa Räpsä sotki kokoonpanoja ja myös ottelun aikana vaihdeltiin runsaasti ketjukoostumuksia etenkin yv:llä päästiin kokeilemaan(taisi olla 8 sekunttia)

Minä kysyn, oliko tappio, Räsäsen, Myllyksen, johtokunnan, fanien, pelaajien, peluutuksen, tuomarien vai Juhani Tammisen syytä?

Minä vastaan omasta puolestani, ei kenenkään syytä, mutta tämmönen tulos tällä kertaa, eteenpäin,...

Niin edit.
Kyllä jos tarkasti seurasit ottelua, niin 1-1 tilanteessakin siellä oli ajoittain sekaketju jäällä, mutta jos ei omaan silmään,...?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Juu kyllä se karsintojen välttäminen taitaa olla tälläkaudella se maksimi?

Älkää nyt vielä heittäkö kirvestä kaivoon.

Kympin sakkiin nouseminen vaatisi ensisijaisesti nopeaa tappioputken katkaisua. Hokin on pakko voittaa vähintään yli puolet jäljellä olevista peleistään. 1,5 pinnan keskiarvolla lopulliset pisteet olisivat 64. Ei taida riittää, vaan vähän paremmin pitäisi vielä puristaa.

Sehän joka tapauksessa riittää, että onnistuu ohittamaan yhden edellä olevista joukkueista. Kehotan tiiraamaan tarkasti Kiekko-Vantaata, vaikka se voittikin tänään ja nousi seitsemänneksi. Sillä on vähiten otteluita jäljellä ja se on myöskin ollut jo pitkään koko sarjan heikoin joukkue.

K-Vantaa on pelannut jo todella pitkän jakson alle 1,0 pisteen keskiarvolla. On ihan mahdollista, että se pelaa sillä tasolla myös koko loppukauden, jolloin se päätyisi maksimissaan 65 pisteeseen.

Mutta korostetaan vielä: vastustajien tuloksilla ei ole mitään väliä, jos Hokki ei ala taas voittamaan pelejä. Kymmenen pisteen takamatkaa ei kurota umpeen tappioilla.

EDIT: lisätään vielä se, että vuodenvaihteen molemmin puolin Hokki onnistui saamaan 10 pelin jakson, missä pistekeskiarvo oli peräti 2,3. Eli ei ole mitenkään mahdotonta, etteikö Hokki voisi vielä uudestaankin äityä tuollaiseen vireeseen. Lisäksi mahdollisuuksia parantaa se, että Hokilla on jäljellä kaikki neljä peliä Zemgalea vastaan + pelit Peliittoja ja FPS:ia vastaan. K-Vantaa on jo Zemgale-pelinsä pelannut.
 
Viimeksi muokattu:

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Joo ehdottomasti tulee helpot 12p. Zemgalelta, kun porukka ei viime aikoina ole voittanut kun Espoon, Joensuun, Iisalmen ja viimeksi Kokkolassa, alkukauden heittopussi on tällähetkellä kova, joten tämän varaan en paljon laskisi, mutta sen sijaan kun nämä ex loukit pääsee omalle parhaalle tasolleen ja lopetetaan turha paskan jauhanta täällä, pukukopissa ja kentällä ja saadaan tuomarit tälle tasolle, niin pieni oljenkorsi vielä on p peleihin, mutta aika näyttää?
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Joo ei tässä valmentajaa kannata syytellä. Niemihän näköjään täräytti hienon maalin. 3 pistettä oli tavoite ja taas aivan otettavissa, mutta ei. Kyllä se vaan syö miestä ja näki kyllä Räsäsen haastattelustakin että vituttaa ja tärkeät pisteet menetettiin. Eihän Peliitat huono joukkue ole, heiltä ihan kelpo peli ilmeisesti.

Vaatii kyllä henkistä kanttia peleihin ja loppukauteen. Usko ei ole vielä mennyt, ei tämä epäonnikaan ja "kurjuus" voi aina jatkua. Peliittojen voittomaali 5-3 ylivoimalla ja syöttökin näköjään ohjautui niin ärsyttävästi oman pelaajan luistimesta vastustajalle tyhjään maalipaikkaan. Vielä on pelejä jäljellä vaikka tosi tiukille meneekin. Niemi voi olla loppukaudesta todella hyvä, onneksi pääsi pisteiden makuun heti.
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei kait tappio voi olla johtokunnan vika tai kenenkään joukkueen ulkopuolelta.
Joukkue häviää tai voittaa ja valmennus ja urheilujohtaja kantaa vastuun tuloksesta viime kädessä. Pelaajat toki voivat vaikuttaa tulokseen omalla toiminnallaan. Ei mulla muuta.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Hokin poff:it on olleet käynnissä vähintään joulukuusta alkaen. Näissä ns pakkovoitto peleissä Hokki on ollut huono.
Eilisen pelin lopussa 2-2 maalin jälkeen tapahtui jotain jota ei voi käsittää? Komulainen sai jäähyn huitomisesta mutta oliko se huitominen käsille jonka Peliitat pelaajan reaktio näytti olevan, vai oliko teatteria mukana? Miksi Siiki olisi reagoinut selvään jäähyyn 2+10 min arvoisesti jos tilanne oli täysin selvä? Ja voiko todella olla Mestiksessa niin heikkoja tuomareita, etteivät kestä mitään ”palautetta” pelaajilta vaan reagoivat jokaiseen sanomiseen 2+10 min jäähyllä? Pelin jälkeen Räsänen oli ymmärrettävästikin erittäin vittuuntunut joka näkyi ja kuului haastattelussa. Hyvönen ymmärrettävästi oli hyvällä tuulella.
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Propsit Räsäselle vaikean asian esille tuomisesta leimaantumisen pelossa. Kannattaisi varmaan oikeasti liitossa perata asia ja tallenteet läpi ja miettiä onko siellä jään tasolla ja jään yläpuolella asenteet ihan kunnossa. Joukkueen toimarina pitäisin tästä niin kovaa äläkkää että tilanne saadaan korjatuksi tavalla tai toisella, itse en ainakaan tule maksavana katsojana enää yhteenkään peliin, jossa toimii tämä sama otteluvalvoja, sekä herrat Neva ja P.Pelkonen.

Silti, en ymmärrä yhtään noita Komulaisen ja Mattilan ajoittain harrastamia, täysin turhia halonhakkaushuitomisia, joista 9/10 tulee jäähy. Muutenkin professori voisi miettiä pelaamistaan poppareilla muutaman pelin, jotta nöyryys tekemiseen palaisi.

Vielä on pelejä toki jäljellä. Jokainen pistäköön likoon kaikkensa niin seuran, työpaikkansa kuin oman uransa puolesta loppukaudeksi. Jos ei muuta, niin vapaapäivänä taisteluilmettä hakemaan Raatteen tieltä.
 
Viimeksi muokattu:

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Otetaan nyt poikkeukselliseti kantaa tuohon eiliseen tuomariointiin vaikka yleensä en näihin juurikaan lähde.

Paljonhan siinä jäi eilen viheltämättä puolin ja toisin tai tällä kerta Hokin rikkeet nähtiin paremmin. Komulaisen viimeinen jäähyhän oli ihan selvä huitominen ei sitä oikein voi jättää viheltämättäkään.

Pelkonen tosiaan viheltää paljon Kajaanissa tänäkin vuonna. Tälle vuodelle pahin epännistuminen on häneltä Hyvärisen parina kun Heinäsen loukkaantumista Ketolan käsittelyssä kukaan tuomaristosta nähnyt ja kurinpito langetti pelikiellon valvojan raportin jälkeen, lähinnä ollut tuomari taisi olla Hyvärinen joka katsoi tallenteen mukaa suoraan tilanteeseen, Hyväristähän ei sen jälkeen ole Kajaanissa näkynyt liekkö viheltänyt muissa peleissä.

Kyllähän näitä tilanteita saa voivotella ja kelailla jälkeenpäin ja voivotella lisää ja raivota, mutta se on loppujen lopuksi aika turhaa puhaa. Peli on ohi kun loppusummeri soi ja tulos on taululla.
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Kohti uutta viikkoa ja uusia mahdollisuuksia.
Kaksi vieraspeliä perjantaina Peliitat betonissa ja lauantaina Koovee hakametsässä.
Ei ole pakkovoittojen paikka ,mutta pisteittä ei paranesi jäädä kummassakaan pelissä.
Tsemppiä Hokki.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
@swingwood kirjoittaa ihan asiaa, ei jälkeenpäin itkeminen paljoa tosiaan auta. Oli kuitenkin ihan pakko katsoa perjantain Peliitat pelin kolmas erä uudestaan. Sen verran ihmetytti miten oli mahdollista, että Hokin kokeneista pelaajista kaksi ottaa yhtä aikaa jäähyn pelin ollessa tasan, viimeisellä minuutilla?
Kyllä, Komulaiselle pitikin antaa jäähy mutta ko. tilanteeseen hän menee kiekolle ensimmäisenä ja kiekon ollessa täysin hallussa ja suojassa saa koukkua käsille Peliitat pelaajalta ja hän menettää kiekon, eli selvä jäähyn paikka Peliitoille. Toki se Komulaisen huitominen oli typerä reaktio mutta ymmärrettävä. Siiki reagoi tähän sanomalla jotain tuomarille joka löi kädet lanteille välittömästi ja se vaikutti kylläkin ylireagoinnilta tuomarilta.
Hieman ennen Hokin 2-2 tasoitusta Peliitat maalivahti nostaa olkapäällään maalin pois paikoiltaan ja selvästä pelin viivyttämisestä Peliitat selvisi ilman jäähyä. Eli ihan oikein olisi pelin lopussa ollut kaksi jäähyä Peliitoille mutta nyt ne annettiin Hokille. Ei ihme Räsäsen reaktiot pelin jälkeen. Näin perjantaina ja se on jo historiaa eikä se enää muutu.
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Huomaamatta jäi myös kahdesti kädestä lyöty maila (Savolainen, Pyykkönen) sekä kyynärpäällä naamaan lyönti (Heinänen). Linja muuttui kuin laakista Hyvösen jututettua Pelkosta Peliitta-jäähyn johdosta. Siitä meni 8 sekuntia, niin loppupelin karu todellisuus paljastui. Tulisiko tuomareiden vierailla tasapuolisesti sekä kotijoukkueen että vierasjoukkueen aition edessä, vai onko se vaan vierasjoukkueen etu (Kajaanissa)?

Perjantaina on kalavelkojen maksun aika.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Huomaamatta jäi myös kahdesti kädestä lyöty maila (Savolainen, Pyykkönen) sekä kyynärpäällä naamaan lyönti (Heinänen). Linja muuttui kuin laakista Hyvösen jututettua Pelkosta Peliitta-jäähyn johdosta. Siitä meni 8 sekuntia, niin loppupelin karu todellisuus paljastui. Tulisiko tuomareiden vierailla tasapuolisesti sekä kotijoukkueen että vierasjoukkueen aition edessä, vai onko se vaan vierasjoukkueen etu (Kajaanissa)?

Perjantaina on kalavelkojen maksun aika.
Olet oikeassa, täysin!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Henkilökohtaisella tasolla perjantain tappio harmitti suuresti, osin miten ja miksi se osittain tuli, mutta suuremmalti siksi, että nämä samoista sijoista tappelevat pitäisi hoitaa. Kolme pistettä perjantailta olisi nostanut lähemmäs sääliviivaa ja kauemmas karsijan paikalta. Nyt ne menetetyt pisteet olisi otettava joltain merkittävästi kovemmalta porukalta, jos säälejä edes halutaan suunnitella.

Täytynee toivoa, että kuusi pistettä saataisiin tulevalta viikonlopulta. Harjoittelua ja lepoa sopivassa suhteessa sekä helvatan huolellinen valmistautuminen otteluihin valmennukselta ja VARSINKIN pelaajilta. Peliitat tulee tappelemaan ihan tuskaisen kovaa perjantaina, heidän on voitettava hinnalla millä hyvänsä, vaikka olkapäällä maalin irrottamisella tai vastaavalla.

Koovee ei ole niin huono, kuin viimeksi Hokki siellä vieraili. Tämä pelit, jos voitettaisiin, mahdollisuus sääleihin säilyisi ehkä mahdollisena, jos tappiot tulee se alkaa olla siinä, sen verran kovia vastuksia kohdataan lähiviikkoina.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
En sano, ettei Hokki olisi kärsinyt tuomareista jatkuvasti Kajaanissa. Niin paljon pelejä en ole nähnyt, mutta otan kantaa Räsäsen jatkuvaan ylireagointiin penkillä.

Räsäsellä on niin kauan kuin muistan tapana ruikuttaa tuomareilla jatkuvasti selvistäkin jäähyistä tai niiden jättämättä antamisesta. Sen tietää varmasti kaikki tuomarit tässä sarjassa. Sitten kun samat tuomarit joutuvat pelistä toiseen tätä kuuntelemaan, niin Räsäsen valitukset tuomareille on kuin huutoa metsään. Räsänen koittaa totta kai vaikuttaa tuomareiden vihellyksiin tällä tavalla, mutta jatkuvalla valituksella se kääntyy aina negatiiviseksi tuomareiden korvissa, vaikka olisi aihettakin. Sen sijaan harvemmin nähtyä vierasvalmentajaa on helpompi lähestyä ja kuunnella.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jaha, peliä pelattu reilun erän verran ja 2-0 Peliitoille. Eihän tämän näin pitänyt mennä. Nyt ei ainakaan voi selitellä vajaalla kokoonpanolla vaikka jokunen puuttuukin. Nyt herätys ja kiekkoa maalille ja maaliin!

Eka maali oli toki paha veto Selänteeltä takakulmaan, mutta ois Mäkelä voinut napatakin mutta ei niin ei. Taistele Hokki, tässä alkaa olla kyse koko loppukaudesta!
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ja heti kun Hokki mukana pelissä Paakkolan maalin myötä niin eiköhän taas jäähy. Ite ei saaha ylivoimalla maalia niin Peliitat kiittää ja tekee taas yv maalin. Hohhoijaa, kyllä tässä optimistisimmankin katsojan tunnelma latistuu peli peliltä.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Sysipaskaa, nyt täytyy valmennustakin arvostella, ei olla lähelläkään pisteissä kiinni ja tuomaritkin ok.
Peliitat paljon parempi joukkue, karsimaan mennään ja talous edellä tietenkin.
Hokki ei ole ollut lähelläkään pelissä kiinni aivan alkua lukuunottamatta.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jälkiviisaana voisi kysyä olisiko joulukuussa pitänyt hankkia se pakki tai pari. Jos ollaan päästetty sarjassa kokokauden eniten maaleja, niin puolustuspäässä se vika on. Se huono puolustus syö tehoja hyökkäyspäässäkin. Hyökätään väsyneenä ja pakit ei saa nopeasti avattua peliä. Omista ei päästä tehokkaasti pois. Syytän munatonta seurajohtoa ja urheilutoimea, ettei reakoida, kun se tarpeellista, vaan puhallellaan muniin, että kyllä se siitä, kyllä se siitä. Tulos on se, että karsimaan mennään ja sielläkään ei pärjätä, miten kauden pelit Forssaa ja Peliittoja vastaan menneet, ei pärjätä niille.

Heinolan selostaja on hyvä, pitää varmaakin ryhtyä seuraamaan Peliittojen pelejä, kun Kajaanissa pelataan ensikaudella suomisarjaa tai pelata ollenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös