Kajaanin Hokki 2022–2023 – Räpsän toinen

  • 190 276
  • 1 177

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
On tainnut tulla aika pahasti takkiin kesän tapahtumatuotannosta. Siltä tämä väkisinkin vaikuttaa. Kurjaksi tilanteen tekee se, että tällä menolla ei ainakaan joukkueen tuloilla sitä paikata. Toivottavasti kuitenkaan edustuksella ei ole edessä sama kohtalo kuin sillä toisella tämänhetkisistä U20 Mestiksen kärkijoukkueista.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Lammen Loiskeet taisi mennä pahasti miinukselle? Melko riskialtista oli tämä tapahtumabisnes. Vai onko se suoraan Hokille miinusta jos nuo tapahtumat kyykkää, en tiedä. Tuokin Palorinteen ja tapahtumien järjestelyhomma on jäänyt vähän epäselväksi itselle. Nyt on varmasti vaikeita aikoja ja hetkiä. Sähkön hintakin jäähalleissa varmaan huima.

Kyllähän jos katsoo vaikka Ipk:n jäähallin jäämainoksia, kaukalomainoksia ym hallin sponsoreita niin siellähän on niitä ihan mustanaan. Kajaanissa näyttää olevan paljon vähemmän. Nyt jos koskaan tarvitaan yhteen hiileen puhaltamista ja niitä voittojakin! Tsemppiä Hokki!
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Taitaa olla kysessä SapKo, joka U20 mestiksen kärkijoukkue ja Hokki U20 on sarjassa toisena parin pinnan päässä.
Kaikki taitaa muistaa miten SapKon edustukselle kävi.
Juurikin näin, kaikki muistaa, miten SaPKon edustusjoukkueelle kävi, mutta eihän U20 Mestiksen kärkikahinoissa porskuttelevalle SaPKon U20-joukkueelle ole käynyt kuinkaan. Päinvastoin, matka jatkuu ja pelikin kulkee erinomaisesti.
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Tsemppiä Hokki talous edellä mennään. Katsotaan kuinka kauan. Kyllä ne syntipukit löytyy jossain vaiheessa.
Ei kyllä ole hyvä juttu myöskään kupata pelaajia hyvin pelaajasta U20 joukkueesta kesken kauden. Toivottavasti yhteinen sävel löytyy ja pelaaminen kehittyy parempaan suuntaan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Näkisin että U20 kärkipelaajien motivaatiolle se käyminen edarin mukana silloin tällöin on erittäin hyvä asia. Ja rinki on sen verran laaja siellä ettei 1 tai 2 poissaolijaa kaada venettä. Pelkästään positiivinen asia että näitä käyntejä on tällä kaudella tapahtunut.
 

Luottopakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki
Ainakin U20 kärsi viikonloppuna ensimmäisen tappionsa. Tässä pahimmassa tapauksessa kärsii kaikki. Edustus pelaa u20-pelaajilla, jotka ei vielä riitä mestiksessä. U20 menettää parhaat pelaajansa eikä pärjää. Seura menettää katsojia, kun ei tule voittoja. Talous menee entistä enemmän miinusmerkkiseksi.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Lauantaina U20 voitti sarjassa viidentenä olevan Viikingit maalein 2-8 vieraissa. Mikä osoitti että kokoonpano on sarjaan aika hyvässä iskussa ilman paria pelaajaa.

Sunnuntaina samalla kokoonpanolla tuli VL tappio sarjassa yhdentenätoista olevaa KJT:ta vastaan. Ehkä ne pari edarin mukana ollutta olisivat voineet sen pelin kääntää tai sitten ei. Joskus se tappio vaan tulee vaikka kuinka olisi hyvässä lennossa. En lähtisi sanomaan tämän perusteella että U20 on kupattu tyhjiin edustuksen toimesta, vaan pikemminkin ihan normaalia toimintaa. Silloin tällöin ne kärkimiehet pääsevät edarin mukana käymään ja niin sen pitääkin mennä.
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Joo ei siinä ole mitään että pelaajia käy edustuksen mukana ja pelaa myös. Tällä tarkoitin vain että jos isompi määrä pelaajia otetaan A-junnuista mukaan niin rupeaa pitemmän päälle näkymään jossain.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Nyt Hokki vain rosteri kasaan ja pelaamaan tiivistä ja laadukasta omaa lätkää.

Vilkaisin viimekauden runkosarjan tuloksia ja siellä pisti silmään esimerkiksi Rokin rökäletappiot lokakuussa. (23.10 Fps-Roki 8-1 ja 29.10 Ketterä-Roki 8-2). Sieltä se Roki vain nousi ja sai hyvän hurmoksen vielä aikaan. Toki hieman turhaa vertailua, mutta ei sielläkään luovutettu. Kuten ei Kajaanissakaan. Uskon että Hokki pelaa vielä pudotuspeleissä. Kyllä pelaajatkin aistii jos omatkaan eivät ole tukena hankalina aikoina.

Mattila voisi herätä tähän kauteen ja täräyttää pari häkkiä! Voisi sytyttää taas joukkueen ja yleisön
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Ei tullutkaan huhuttu Jiri Parviainen takaisin Hokkiin vaan jäi jo Iisalmen kohdalla junasta pois.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei tullutkaan huhuttu Jiri Parviainen takaisin Hokkiin vaan jäi jo Iisalmen kohdalla junasta pois.
No niimpä tietysti :D

Eipä siinä, onnea Ipk. Teillä on kyllä hyvä ja vahva joukkue. Parviaisesta jäi ihan hyvä kuva pelaajana, toivottavasti on pysyy kunnossa ja ylipäätään on pelikuntoinen.

Kainuun Sanomien mukaan tosiaan Räsänen ja Niiranen olisi halunneet ja ottaneet vahvistuksia, mutta seurajohto ei. Nyt ei tärvätä rahoja. Kapteeni Pyykkönen kuitenkin luottavainen joukkueeseen ja Niemestä oli hyvä haastattelu.
 
Harmi kun Parviainen meni Iisalmeen. Taisi siis olla niin että seurajohto kielsi hankkimasta pelaajia ja Parviainen päätti sitten suunnata paikallivihollisen riveihin.

Onko tämän Hokin tapahtumapuolen liiketulos nähtävissä jostain? Se kiinnostaa kovasti miten tuo puoli on mennyt. Alkaa tosiaan vaikuttaa että rahat ovat kuihtuneet tuohon kesän epäonnistuneeseen festaritapahtumaan.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Eli nyt on tainut tosiaan käydä niin, että rahat on täysin loppu. Onko tapahtumat sitten syöneet rahat vai mikä on. Huolestuttavalta tosiaan näyttää. Ei ole Hokki tainut (yllätys yllätys) uutisoida tapahtumien kävijämääriä/tuloksia vai olenko väärässä? Toivoisi seurajohdolta jonkinlaista avoimuutta meitä maksavia asiakkaita kohtaan.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Palorinne taisi antaa Hokille kuoleman suudelman, nyt sentään eletään vasta lokakuuta ja tilanne on tämä. Se että Parviainen meni Iisalmeen oli täysin arvattavissa. Siellä halutaan menestyä eikä vain selviytyä.
Aika amatöörien puuuhastelua näköjään tämä "uusikin" Hokki. Mietenkähän kauan arvelette että täällä Räpsä ja Myllys viihtyvät. Ettei vaan ensikaudella ole edessä taas omat pojat vol 2. Taidan äänestää jaloillani tästä eteenpäin ja keksiä muuta tekemistä kuin ajaa Kajaaniin peliä katsomaan. Seurajohdon avoimuutta ja yms paskaa on turha odottaa. Kun on vedetty vihkoon kunnolla niin mitäpä sitä selittelemään.
 

litfam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Washington Capitals
Varmaan tässä pitäis jotain positiivista sanottavaa keksiä..hmm ei nyt tule mieleen. Jotenkin aika huono fiilis tuli tuosta Kainuun Sanomien jutusta, mit hel.. tuolla seurajohdon puolella nyt tapahtuu?? Viis veisaan enää noista pelillistä esityksistä, mutta se, että taustalla menee jo noin huonosti? Tai, noh vaikeahan näistä on sanoa kun ei mistään mitään tiedä. Miksi asioista ei tiedoteta, miksi mestiksen paras joukkue sosiaalisen median näkövinkkelistä on nykyään häntäpäässä? Osaavia tekijöitä edellä mainittuunkin tehtävään varmasti löytyy, mutta onko seurajohdolta annettu tähänkin punaista valoa. Tiedottaminen ja viestintä kuntoon, niin lisäisi edes jonkin verran uskottavuutta tuohon toimintaan!

Aiemmin täällä spekuloitiin valitseeko räpsä itse työkalunsa, kuvittelin itse juurikin niin, että räpsä valitsee ja ei edes halua vahvistuksia (tai on hänestä kiinni), mutta päinvastoinhan tuokin homma sitten todellisuudessa on. Toki varmasti siis päättää rungon joukkueeseen, mutta ei kuitenkaan saa haluamiaan vahvistuksia. Sympatiat täältä Räsäsen suuntaan. Ja tuo Parviaisen homma..hienosti meni sekin..harmittaa!

Anyways täälläkin painotettu muutamaan otteeseen sitä, että pitäisi keskittyä nykyiseen joukkueeseen, olla tukena ja kannustaa..tottakai, mutta tätä varten olisi kiva saada seurajohdon puolelta edes jotain uskottavuuden merkkejä.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
On vaikea ulkopuolisena tietää mitä Hokin toimistolla tai joukkueen pukukopissa tai harjoituksissa tapahtuu mutta jotenkin voisin kuvitella, että molemmissa yritetään tehdä asiat hyvin ja parantaa koko ajan.
Esimerkiksi Rauman Lukon toimia varmasti monessa paikassa ihmeteltiin ja naureskeltiin, että miksi jääkiekkojoukkue haluaa touhuta ”siivousfirman” kanssa ja nyt taitaa hihittely olla loppunut ja viimein myös urheilupuolella Raumalla on K. Sahlstedtin johdolla laitettu asiat timanttiseen kuntoon.

Varmasti Lammen Loiskeet oli iso riski kun se päätettiin toteuttaa ja siinä taisi tulla paha epäonnistuminen. Kekrifest sitten seuraava ”testi”. On kuitenkin hyvä kun on edes yritetty jotain ja mikäli nyt sitten joukkueen pelaajapudjettiin ei anneta mitään lisää niin sitten asia on niin ja tuskin Hokki on kaatumassa.

Hokin joukkueessa varmasti toimihenkilöt ja pelaajat tekevät parhaansa ja kun pelaajia alkaa palautua harjoitusvahvuuteen ja tätä kautta harjoitusten laatu saadaan Räsäsen ja Myllyksen haluamalle tasolle alkaa se peleissäkin näkyä. Pelaajilla on todella usein Mestiksessä suuri halu kehittyä ja mennä eteenpäin pelaajana sekä urallaan kovempiin sarjoihin ja sellaisia pelaajia Hokistakin löytyy useita.

Vaatia pitää ja saa kritisoida mutta olisi hyvä nähdä asiaa vähän laajemmin kuin vain ainoastaan negatiivisen kautta. Kun tulee menestystä on hienoa kulkea Hokin kaulahuivi kaulassa mutta todellista kannatusta on se kun osallistuu tapahtumiin eli peleihin ja on joukkueen tukena kun on haastavia aikoja!
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Varmaan tässä pitäis jotain positiivista sanottavaa keksiä..hmm ei nyt tule mieleen. Jotenkin aika huono fiilis tuli tuosta Kainuun Sanomien jutusta, mit hel.. tuolla seurajohdon puolella nyt tapahtuu?? Viis veisaan enää noista pelillistä esityksistä, mutta se, että taustalla menee jo noin huonosti? Tai, noh vaikeahan näistä on sanoa kun ei mistään mitään tiedä. Miksi asioista ei tiedoteta, miksi mestiksen paras joukkue sosiaalisen median näkövinkkelistä on nykyään häntäpäässä? Osaavia tekijöitä edellä mainittuunkin tehtävään varmasti löytyy, mutta onko seurajohdolta annettu tähänkin punaista valoa. Tiedottaminen ja viestintä kuntoon, niin lisäisi edes jonkin verran uskottavuutta tuohon toimintaan!

Aiemmin täällä spekuloitiin valitseeko räpsä itse työkalunsa, kuvittelin itse juurikin niin, että räpsä valitsee ja ei edes halua vahvistuksia (tai on hänestä kiinni), mutta päinvastoinhan tuokin homma sitten todellisuudessa on. Toki varmasti siis päättää rungon joukkueeseen, mutta ei kuitenkaan saa haluamiaan vahvistuksia. Sympatiat täältä Räsäsen suuntaan. Ja tuo Parviaisen homma..hienosti meni sekin..harmittaa!

Anyways täälläkin painotettu muutamaan otteeseen sitä, että pitäisi keskittyä nykyiseen joukkueeseen, olla tukena ja kannustaa..tottakai, mutta tätä varten olisi kiva saada seurajohdon puolelta edes jotain uskottavuuden merkkejä.
Tiedottamista pitäisi ihan ehdottomasti parantaa. Kun fanit ja tukijat ym sidosryhmät saa oikeaa tietoa ja esimerkiksi paljon tietoa joukkueen arjesta, pelaajista ja muista joukkueeseen liittyvistä asioista joita voidaan ulospäin kertoa, se rauhoittaisi ainakin negatiivista keskustelua. Ja voisi kääntää keskustelun positiiviseen suuntaan joka auttaa kaikkia!
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Itsekin kyllä yllätyin kainuun sanomien jutusta.

Palorinteen pestaamista pidin hyvänä asiana ja voihan se olla edelleenkin. Mutta kyllähän tuo tympäsee kun festarit taisi olla täysi floppi ja kuinka paljon lie rahaa mennyt, oli kyllä säidenkin puolesta varsin surkea, sillehän ei voi toki mitään. Mutta harmittaa. Tietysti jos tapahtuma olisi onnistunut ja sieltä olisikin tullut rahaa niin tilanne olisi toinen? Kyllä varmasti kaikki parhaansa tekee ja yrittää. Taustatekijät ja johtokin on käsittääkseni innokasta kiekkoväkeä.

Kekrifest vaikuttaa ihan hyvältä, osaa Palorinne kyllä järjestää tapahtumia ja kokeilla kaikenlaista uuttakin.

Torstaina vastassa Koovee. Siitä voitto tai edes reilu taistelu voitosta niin ois vähän parempi mieli meillä kaikilla
 
Niin kuin yllä mainittiin niin vaikea olla positiivinen jos seurajohto tekee asiat vasemmalla kädellä. Ja vaikka tekisi asiat hyvin, niin mistä kukaan tietää yritetäänkö joukkueessa/toimistolla täysillä jos siitä ei kerrota kannattajille mitään? Kaikki uutiset Hokista pitää lukea tällä hetkellä Kainuun sanomista.

Heikkisen ja Erosen kausilla joukkue pelasi huonosti mutta taustalla seura teki parhaansa tai sellainen kuva ainakin hommasta jäi. Viime kaudella joukkue pelasi hyvin ja taustalla asiat alkoivat alamäkeen varsinkin tiedottamisen osalta. Nyt kun joukkuekin kyntää niin seurajohto tekee Hokista äärimmäisen vaikean joukkueen kannattaa tällä hetkellä ja sen osoittavat myös yleisömäärät. Kuka kantaa vastuun tästä?
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kaikki sympatani ja myötätuntoni on siellä Hokin pukuhuoneessa ja valmennuksen kopissa, toivon ja uskon todella että sitä kautta Hokki laivan kurssi kääntyy ja peli paranee.

Mutta ratkaisut joita "Toimistolla" ja johdossa tehdään on aiheuttanut ihmetystä lähes koko Hokki Kainuu Oy olemmassa olon ajan,ehkä ihan alkua lukuunottamatta. Puheet ja teot ei valitettavasti kohtaa, koko Oy on jäänyt kasvottomksi massaksi .

Aikanaan yksillä festareilla tehtiin miinusta kunnolla silloin autokauppiaan puheenjohtaja kaudella ja nytkö taas oli kaikki munat samassa korissa ja joukkue siitä kärsii.

Tiedotus on ollut viimeaikoina heikkoa ja se ei paranen sillä että toivotaan että joku tulisi ja ilmaiseksi hoitaisi some yms uutisoinnin kuntoon. No jos ajatellaan että se 300-400 hekeään sinne halli nähtävästi tulee tälläkin panostuksella, mutta miten kauan.
 

litfam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Washington Capitals
Tiedottamista pitäisi ihan ehdottomasti parantaa. Kun fanit ja tukijat ym sidosryhmät saa oikeaa tietoa ja esimerkiksi paljon tietoa joukkueen arjesta, pelaajista ja muista joukkueeseen liittyvistä asioista joita voidaan ulospäin kertoa, se rauhoittaisi ainakin negatiivista keskustelua. Ja voisi kääntää keskustelun positiiviseen suuntaan joka auttaa kaikkia!
Kyllä, juuri näin! Ja kun tähänhän me kaikki ollaan aiempina vuosina totuttu, että todella aktiivisesti Hokki tiedottaa asioista, ja julkaisee kiinnostusta lisääviä haastatteluista yms. muuta matskua. Nykyään jos haluaa jotai joukkueen toiminnasta tietää, pitää ne lukea kainarin maksumuurin takaa. Tuo toimintatapa ei ihan tavoita niitä "hieman vähemmän" Hokkia seuraavia ihmisiä. Esim nytkin ihan pikku juttu, Kainari osasi kertoa että Troshinin veljekset ovat pois peleistä ainakin maajoukkuetaukoon asti, muistaakohan suurin osa ihmisistä edes, että kyseiset herrat ovat joukkueessa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mitäs kaikkea siellä maksumuurin takana luki Hokin tilanteesta?
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Piti ihan kirjastolla käydä tänään aamulla lukaisemassa nuo jutut kun siellä saa ilmaiseksi lukea. Troshinit tosiaan poissa jopa maaottelutaukoon saakka, Savolainen ja Virtanen ehkä torstaina saisivat pelata mutta tuskin pelaavat. Niiranen ja Räsänen olisi ottaneet vahvistuksia mutta seurajohto sanoo ei, talous edellä mennään. Pyykkönen kuitenkin edelleen toiveikas joukkueen suhteen. Niemi kertoili haastattelussaan myös henkilökohtaisia, tuntuu menevän nyt hyvin ja on henkisesti kasvanut mies. Hyvä Valtteri! Joukkueessa hyvä henki kuitenkin edelleen. Räsänen arveli että josko tämä vastoinkäyminen lujittaisi joukkuetta. Nuo jäi mieleen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös