Kajaanin Hokki 2022–2023 – Räpsän toinen

  • 190 338
  • 1 177

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Ei tähän tämän iltaiseen voi täysin tyytyväinen olla, paikoista pistettiin sisään hyvällä prosentilla, puolustaminen ei edelleenkään toimi, yv hyvä ja hyökkääminen ja alivoima toimi, mutta miksi liike ja muu tekeminen hyytyi levänneeltä joukkueelta 2.-3.- erissä?

plussat, Komulainen, Niemi, Paakkola, Koivisto, Pyykkönen.
yleisö reilu 600

negat, Savolainen (varjojen mailla), kaipaa vahviketta rinnalle?
päästetyt maalit.

Tärkeät 3p. kuitenkin materialtaan kovasta TuTosta.

Niin ottelu päättyi 7-4 Hokin voittoon!
 
Suosikkijoukkue
Liiga
Hienoa oli nähdä voittava Hokki tänään. Paljon hyvää, mutta paljon jäi kysymyksiäkin niin kuin varmasti vielä tässä vaiheessa kuuluukin olla. Pakkipään kiekollinen taito loistaa poissaolollaan, pelin avaaminen ja ylipäätään pelaaminen kovempia joukkueita vastaan tulee olemaan haasteellista koko kauden jos ei mitään ihmeellistä tapahdu. Mutta toivotaan että selkeä pelitapa olisi vastaus tähän ongelmaan ainakin osittain!
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Plussat:
Hyökkääjien pelaaminen loistavaa pääsääntöisesti.
Ylivoima tehot.
Paakkola hattutemppu
Troshin
Koivisto
1 erä

Miinukset:
Alivoima
Seppelin-koivunen-mustonen
Pakkien ja viisikon puolustusalueen peli.
3 erä heikko
Forsberg

Tänään hermestä vastaan voitto ja peliä paremmaksi!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tutolla ei kovinkaan kova materiaali ole. Lisää voi lukea vaikka Evertonin kattavasta ennakosta.

Ennakkoasetelmissa rankkasin Hokin voimasuhdekorissa yhtä pykälää paremmaksi kuin TuTon. Kenttäpelaajien osalta ei hirveän suurta eroa (Hokkilla selvästi parempi pakisto, mutta TuTolla pikkaisen parempi hyökkäys). Valmennuksessa odotan isompaa eroa, maalivahdeissa Hokilla varmempi tilanne, kun Vuorion todellinen taso nähdään vasta kauden edetessä.

Oli silti pieni yllätys, kuinka Hokki suorastaan käveli eilen TuTon yli, vaikka sen kuuluikin olla selvä suosikki kotipeliinsä. Mutta yksi pelihän tuokin vain, TuTolla ehkä bussijalat ja Hokki sai heti ekoista ylivoimista onnistumiset.

Sitä ihmettelen kuitenkin, että miten Risto Mattila on onnistunut välttymään pisteiltä. Ei vielä edes yhtään syöttöpinnaa. Kai hän kuitenkin edelleen ykkösylivoimassakin pelaa? Nimimerkillä "fantasiajoukkueeni on tähän mennessä pelkkiä pettymyksiä täynnä"
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kohta mennään Hermestä vastaan. Tiukka ja tasainen peli luvassa. Hermes aloittanut kauden vahvasti. Hokki voitti kuitenkin harjoituspelit heitä vastaan. Hokilla taitaa olla sama kokoonpano kuin eilen, vaikuttaa hyvältä.
 

litfam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Washington Capitals
Semmonen peli se. Räpsältä ei ottelun jälkeisessä haastattelussa kovin positiivista palautetta joukkueen suorituksesta irronnut.

18 päästettyä maalia neljään otteluun. Kovasti saa maalitykit painaa lötöä pussiin jos meinaa näitä pelejä voittaa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Hermes liikkui, karvasi aktiivisesti puolusti keskustaa kurinalaisesti. Hokki liikkkui huonosti, kaksinkamppailu pelaaamien surkeaa ja viisikkopuolustus petti taaas kerran. Kokoajan oli kiire ja oltiin potku pari jäljessä. Pinnat ansaitusti Kokkolaan.
Paljon on hommia Räpsällä ja joukkueella edessä. Pinna /peli vauhtia mennään ja se ei kyllä kelpaa, prempaan on pystyttävä.
Hommat jatkuu ja kausi on alussa.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Tämmönen peli,..tälläkertaa, niin Hokin päästettyjen maalien määrä on 19, koko sarjan eniten, on suorastaan ihme, että plakkarissa on sentään nuo 4 pistettä?

Kaikki kunnia Hermekselle, olitte tänään selvästi parempi ja fyysisempi joukkue!
Hermeksen maalit oli hyvin tehtyjä, eikä Koivistolla ollut saumaa maalien torjuntoihin.
Ainakin kaksi/kolme maalia tuli lähietäisyydeltä, tästä syytän puolustajien velttoutta, mutta muuten ei pelkästään puolustajia voi syyttää takaiskuista, koko joukkueen puolustaminen on ollut kauden alussa "sysipaskaa".
Tähän pitää saada muutos, lienee itsestään selvyys.

Hermeksestä jäi parhaiten mieleen taitava Antti-Roiko ja varmasti torjunut maalivahti Kokko, onko muuten molemmat Kärppä lainoja?

Hokista ei tänään ole paljon posia, mutta V.Niemi on ollut tehokas, kuten tänään 1+1 ja pistepörssin piikkipaikka, hyvä Valtteri!

Mutta, missä on Savolainen, missä on Mattila, luottomiehet aivan kuutamolla, näin sarjan alkuun?

Tässäpä tätä "ihanuutta" tällä kertaa, jatkakaa...

edit. laitetaan vielä lopuksi ottelun lopputulos Hokki-Hermes 2-5, niin saadaan keväällä sitten hymyillä tälle kauden aloitukselle. ;)
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Takkiin tuli. Ei ollut Räsänen tyytyväinen haastattelussa. Mielestäni kuitenkin ottelun alku/eka erä kuitenkin Hokin hallintaa. Pelaamisen taso tuntuu heittelevän kovasti.

Hermes oli hyvä ja voitti Hokin, sillä sipuli. Niemi on tosiaan aloittanut kauden hyvin! Samaa minäkin ajatellut että mikä on Savolaisella, Mattilakin kateissa. Pyykkönen ja Komulainen olleet hyviä mielestäni.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokin ottelutapahtumaa on pyritty uudistamaan tälle kaudelle. Ipk pelin kävin katsomassa paikanpäällä, silloin ainakin kahvion tarjonta oli riittävä. Oli vaikka mitä suolaista ja makeaa, varsinkin kun vertaa edellisiin kausiin. Juomaakin tuntuu halukkaille olevan monenlaista. Tarjonta kyllä pitää katsojat ja lapsetkin tyytyväisinä ottelun ajan, joten ei muutakuin hallille kannustamaan oma joukkue voittoon!

Käsittääkseni muutakin uudistusta olisi tarkoitus tehdä ja kokeilla, hyvä homma. Katsojia voisi tulla lisää vaikkapa ammattikoululta ja ammattikorkeakoulusta. Koulut on siinä hallin vieressä ja opiskelijat voisi houkutella halliin välillä vaikka ilmaislipun muodossa? Rahaa tämä porukka toisi tämän nykyisen kahvion (ja kaljan) oston muodossa?
 
Ei ainakaan vielä ole pelitapahtuman uudistukset näkyneet missään kun eilen katsojia oli vain 475. Samaan aikaan Iisalmessa lähes tuplasti enemmän 916 katsojaa.

Kolmen pelin keskiarvo 588 katsojaa joka varmaan on samaa luokkaa kuin muutama vuosi sitten Suomi-sarjassa? Vastassa ollut kuitenkin alkukauteen IPK ja Tuto eli ihan mielenkiintoisia ja yleisöä vetäviä joukkueita. Toivottavasti tuo soittaa toimistolla jo vähän kelloja ettei noin voi jatkua. Olisi mielenkiintoista kuulla Palorinteen/Halosen/kumppaneiden ajatuksia mitä kotipeleihin on budjetoitu ja mitä toimia tehdään sen eteen että Hokki pääsisi noihin Iisalmen lukemiin.

Itse peleistä sen verran että maalikoosteiden perusteella puolustuspää vuotaa nyt pahemman kerran. Omiin mennyt 5, 5, 4 ja 5 maalia. Maalivahtien torjuntaprosentit Koivisto 87,37 ja Mäkelä 85,29 eli kaukana voittavista luvuista.

Muita alisuorittajia ainakin Savolainen 0+0 (-5!!!) ja Mattila 0+0. Niemi pelaa aivan tykkikautta mutta se ei paljon auta jos Hokin pitää tehdä voittaakseen 5-6 maalia.

Myös Niiraselle pitää kritiikkiä antaa joukkueen rakentamisesta. Taisi olla 2-3 kuukautta sitten kun täällä oli puhetta miten Hokki on Humalojan perässä. Se hankinta meni reisille ja sen jälkeen joukkueeseen on hankittu ainoastaan Santanen ja Forsberg jotka eivät normaalissa tilanteessa olisi kuin rotaatiopelaajia. Parviainen ilmeisesti on tulossa ja taas kerran Hokki voisi asiasta tiedottaa mutta varmaan joskus viikonloppuna saadaan kokoonpanosta huomata että on tullut joukkueeseen. Parviainen parantaa ainakin sentteritilannetta mutta yhtä tai jopa kahta kärkilaituria tuo vielä huutaa. Samoin alakertaan yksi pakki olisi hyvä saada. Heikot on nyt Niirasen näytöt tämän kauden osalta mutta mielellään sitä olisi väärässä ja joku hankinnoista vielä puhkeaa kukkaan. Ainakin Niemen kohdalla näytettäisiin nyt osuneen kultasuoneen.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Toivottavasti ottelutapahtuman ja kahvion uudistaminen näkyy loppukauden aikana ja kantaa seuraaville vuosille. Haastavaa se on katsojien hankkiminen lähes kaikkialla, myös liigassa. Hallin täyteen saaminen on monen tekijän summa.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
No joo, pääasia että ihmisiä kävisi peleissä. Kyllä ne vielä Kajaanissakin hallille löytää. Hermes ei vetänyt porukkaa, mutta Ipk pelissä jo kohtalaisesti oli katsojia. Aika vähäisiä määriä muuallakin, Imatrallakin noin 500 katsojaa kotipeleissä tällä kaudella

Mielestäni toimistolla tähän on jo herätty ja pohdittu tapahtumaa uusiksi. Lehdessä oli myös mielenkiintoinen idea siitä että yleisö voisi pelata ja osallistua omalla puhelimellaan isolla näytöllä olevaan peliin tms? Liekö tässä kajaanilainen pelifirma takana, hyvä jos hyödynnetään paikallista huippu osaamista.

Mutta tämä tästä asiasta ja nyt vain katse eteenpäin seuraavaan peliin.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Aika vähäisiä määriä muuallakin, Imatrallakin noin 500 katsojaa kotipeleissä tällä kaudella
Äläppä muuta sano, surkeeltahan tuo näyttää. Kyllä saavat toimistoilla pähkäillä kuinka saada porukkaa halleihin. Etenkin pienillä paikkakunnilla alkaa jo oikeesti noussa huoli pintaan. Siinä sitten pitäis pyörittää laadukasta joukkuetta laskevilla tuloilla.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Toivottavasti ottelutapahtuman ja kahvion uudistaminen näkyy loppukauden aikana ja kantaa seuraaville vuosille. Haastavaa se on katsojien hankkiminen lähes kaikkialla, myös liigassa. Hallin täyteen saaminen on monen tekijän summa.
Kyllähän suuri yleisö tulee hallille katsomaan, jos joukkue menestyy, pelaa iloista ja näyttää lätkää. Joukkueessa on joku hehkutettu yksilö, joka johtaa joukkuetta tehtailen pisteitä. Muut ottelutapahtuman parantamiset lisäävä viihtyvyyttä ja tuovat jo paikalla käyvät henkilöt peleihin uudelleen, mutta niillä tuskin lisätään katsojamääriä.

Ainostaan, jotku perhepelit tai teemaottelut voivat lisätä katsojia hetkellisesti, mutta se joukkueen menestys tuo hallille niitä, jotka eivät siellä yleensä käy. Ja minusta Hokissa tätä ei hoideta kuntoon, mennään neljällä pytyllä tasaista pöksyttelyä pelaajiston osalta, joka näkyy sitten pelissä.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kyllähän suuri yleisö tulee hallille katsomaan, jos joukkue menestyy, pelaa iloista ja näyttää lätkää. Joukkueessa on joku hehkutettu yksilö, joka johtaa joukkuetta tehtailen pisteitä. Muut ottelutapahtuman parantamiset lisäävä viihtyvyyttä ja tuovat jo paikalla käyvät henkilöt peleihin uudelleen, mutta niillä tuskin lisätään katsojamääriä.

Ainostaan, jotku perhepelit tai teemaottelut voivat lisätä katsojia hetkellisesti, mutta se joukkueen menestys tuo hallille niitä, jotka eivät siellä yleensä käy. Ja minusta Hokissa tätä ei hoideta kuntoon, mennään neljällä pytyllä tasaista pöksyttelyä pelaajiston osalta, joka näkyy sitten pelissä.
Se on juri näin, niin "makaat kuin pelaat" ottelutapahtuman tärkein yksittäinen tuote on joukkue, jonka tekemiset kiinnostaa ja joka voittaaa ja menestyy. Viimme lauantain munaton esitys oli juuri vääränlainen singnaali kotiyleisölle.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Joo näinhän se on, että viihdyttävä ja menestyväkin joukkue on se tärkein joka tuo katsojan halliin. Rahaakin se vaatii. Tärkeä osanen on myös meillä kannattajilla ja katsojilla että tuemme joukkuetta ja uskotaan omaan tekemiseen. Oheismyynnillä voi silti tehdä melko isojakin tuloja.

Räsäsen ja Niirasen vanhempia lehtijuttuja selatessa Hokin tavoitteena on menestyä ja pelata viihdyttävää lätkää. Kyllä ne varmasti parhaansa tekee. Viime kotipeliä en ollut katsomassa, Räsäsen haastattelu kyllä summasi asian hyvin.

Kohta pääsee taas pelaamaan ja voittoa hakemaan.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Aika mielenkiintoinen kokoonpano illan otteluun. Poissa: Savolainen, Komulainen, Heinänen, Troshinit, Virtanen. Tilalla a-junioreista Romppainen (KH) ja Koski (P) ja Forsberg ottelee tänään hyökkääjänä. Liekkö flunssa-aaltoa vai onko jotku heistä penkitetty. Edellisen pelin lehdistötilaisuudessa Räsänen ei ollut tyytyväinen konkaripelaajien otteisiin. Olisiko Savolaista ja Komulaista meinannut?

Luulin, että tänään otetaan normaalia helpommin pisteitä, kun Keupa tullut yöllä Turusta ja Hokki levännyt, mutta eipä sittenkään, mutta annetaan kokoonpanon yllättää isosti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös