daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Ei pomppinut tänään (kään) ei, mutta 2 tehtyä maalia ei mitenkään riitä, tosin 5 päästettyä on liikaa, joten ongelmia on molemmissa päissä?
Puolustajista Mattila tällä hetkellä OK, muut ei sitten sinne päinkään, hyökkääjistä Harjula hyvä ja tehokas, Markkula vahvistus ja Tamminen näyttävä ja taitava, muttei niin tehokas, Komulainen hyvä, mutta kokeilisin kuitenkin Tammista ykkösen keskellä?

Koivisto pelannee ensiviikolla, olisiko hän kakkosen laidassa vai kolmosen?

Suuria pettymyksiä ei mielestäni Hokin joukkueessa ole, mutta suuren potentiaalin puolustajat Pennanen ja Ilomäki eivät ole tasollaan vielä, mutta kausi on vielä pitkä,...
 
Pro: Avoimet sarjat

Korpikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, IPK,
En tiedä olenko ihan hakoteillä mutta tunnustaa että Pennanen Ilomäki kaksikko on nyt ensimmäistä kertaa urallaan ne joukkueen hehkutetut kärkipakit jonka takia peli menee vähän "näyttämiseksi" jolloin sattuu sitten juniorimaisia virheitä jolloin omissa kolissu aika monesti. Hyökkäyspäässä taas varsinkin Ilomäellä sattunut liian usein (vähä niinku HeikkisJakella) viivalaukaus vastustajan polkkareihin josta tullu vasta yv hyökkäyksiä omiin.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tamminen turhautuu kakkosessa, paljon virkeämpi oli kun pelasi Harjulan ja Salosen kanssa. Muutoksia tekisin hossan härän housuissa. Markkulan jatkosta ei tiedä, mutta jos jatkaa ykköseen ja Koivisto kakkoseen

Koivisto/Markkula - Tamminen - Harjula
Koivisto/Korhonen - Komulainen - Seppelin
Korhonen/Ahtonen - Pyykkönen - Klemetti
Ahtonen/Liljamo - Kilpeläinen - Klemetti

Pakit ja parit pitäisi sekoittaa tai penkittää, mutta saattaa sekoittaa entistä enemmän. Viikon vielä katsoisin pakkien kanssa videoita ja jos ei onnistu pelit niin jotain ratkaisuja sen suhteen, että roolitetaan pakit selkeämin periaatteella nimimies - oman pään luuta.
 
Vähän ihmettelen miksi Pennanen ja Ilomäki pitäisi heittää vilttiin? Samaa mieltä että eivät ole pelanneet hyvin viime aikoina mutta ketä sieltä sitten nostetaan tilalle? Martikainen Kyllönen ja Vihonen?? Juu ei. Herätellä pitää mutta en nyt lähtisi tekemään sitä katsomon kautta.

Ajoittain hyvää peliä Hokilta mutta ehjä 60 minuuttia pitäisi oppia joukkueen pelaamaan. Siinä on Heikkisellä iso miettiminen miten saa porukasta taas kaiken irti ja pelaamaan koko pelin ajan fiksusti.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Joo eipä noita pareja voi särkee, mutta videoita voisi pakkien kanssa katsella. Mietin pareja, niin optimit taitaa olla käytössä.

Pennanen - Kiviniemi voisi toimia, mutta sitten ei ole kuin huonoja vaihtoehtoja pareiksi. Mattila - Ilomäki ei oikein tunnu varmalta. En tiedä jos nuoret saisi stay at home tyyppiseen peliin niin parit vois olla.

Pennanen - Kiviniemi
Mattila - Kuoppala
Ilomäki - Martikainen

Taitaa olla paras mennä nykyisillä ja eihän päästetyt maalit mene pakkien piikkiin,vaan viisikkopuolustus ja oman alueen puolustuspeli on alkanut lipsua. Menttaalivalmentaja töihin ensi viikolla ja käännetään pääkoppa moodiin, että ollaan kevyesti parempi joukkue kuin sarjakärki Koovee.
 
11 pelattua peliä alkaa jo jonkinlainen mittari... laitetaan kouluarvosanoin arvostelua pelaajista.

10 - Harjula
9 - Seppänen
8 - Tamminen Komulainen Mattila HKlemetti Seppelin
7 - Pennanen Ahtonen Kiviniemi
6 - Pyykkönen Ilomäki Korhonen Kilpeläinen Kuoppala Ramirez Liljamo Kyllönen
5 - Martikainen Viikilä Rautio TKlemetti Still
4 -
Ei arvosanaa - Salonen Markkula Niskanen Vikholm

Unohtuiko joku? Harjula ollut päivän selvä ylisuorittaja ja myös Komulainen alkanut olla sitä tasoa mitä odotettiin hänen olevan jo viime vuonna. Vanhempi Klemetti on yllättänyt pisteiden valossa.

Valmennukselle voisi antaa arvosanan sinne 7-8 välimaastoon. Kun tuolta joukkueelta ei ennen kauden alkua kukaan odottanut mitään niin siihen nähden sarjasijoitus on todella hieno. Mutta nyt joukkeutta aletaan vasta mittaamaan.
 

Qasowsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki.. enpä tiijä
Vapaamatkustaja hyvin hajulla kuviosta.
Harjula kympin mies, mutta 9½ tippuu, tykkä pitää pikkasen liian pitkään kiekkoo. Laukaus tai lyhyt syöttöpelillä olis tehokkaamman ketjun kovempi kärki, tosin Tammisen näkisin mieluummin Komulaisen tilalla.
Ahtonen nostanut tasoaan pikkuhiljaa, kuhan pääsee sinuiksi sarjan kovuuteen, kova paketit tiedossa, joulun jälkeen näyttää tasonsa.
Seppelin, duracell bubbeli, rohkeutta ja röyhkeyttä lisää.
Kiviniemi kuten Kuoppala kotijoukkueen ihanne pelaajia, repii raastaa ja nöyryttää vastustajaa, 8/9 miehiä kun itseluottamusta
saavat taklauspeliin lisää, tulevaisuuden kovia... kovia pelimiehiä.
Markkula, kun pääsee ketjukavereista tutuksi, pistelinko Harjulan rinnalle, vie 1-2 vko.

Kokonaisuudessaan joukkue, alisuorittanut vaikka voiton avaimet olut käsillä, ennakkoluulottamasti ja vastustajaa sen enempää kunnioittamatta, turhia kuvia nöyristelemättä, KAASUA LISÄÄ!!!!
 
Harjula kympin mies, mutta 9½ tippuu, tykkä pitää pikkasen liian pitkään kiekkoo. Laukaus tai lyhyt syöttöpelillä olis tehokkaamman ketjun kovempi kärki, tosin Tammisen näkisin mieluummin Komulaisen tilalla.
Harjula ei riitä kuin arvosanalle 9,5 mutta Mestiksen kuukauden pelaajaksi riitti...

Huomenna Koovee vastassa ja ei varmasti ole helppo peli luvassa. Markkula jatkaa vielä kaksi peliä ja kun Koivistokin debytoi niin odotukset on korkealla. 4-2 Hokille viimeinen tyhjiin.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Hieno homma tuo Harjulan titteli, ihan ansaitusti, todella kovaa jälkeä on syntynyt.
Tänä viikonloppuna on vastus molempina päivinä riitävän kova, joten isoja odotuksia ei pisteistä ole. Jokainen raavittu piste on kotiinpäin.
Ketjuja ja pakkipareja myllätty ihan tosissaan, saas nähdä miten toimii. itse olen viikonlopun ihan vain tulospalvelun ja maalikoosteiden varassa, mutta ei voi mitään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät,Jokerit,Hokki
Häviöhän sieltä tuli mutta eipä tuo haittaa, vilisihän sentään jäällä paljon KAINUUlaisia pelaajia. Varmasti yleisö löytää niiden avulla Halille vaikka pieni tappioputki tässä on vireillä
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei kai edes suurimmat idealistit odottaneet paraatimarssia uraalille. Peli on sellaista mihin taso riittää ja tiedostettu fakta. Yrittää pitää jaksaa ja jatkaa pelin kehittämistä. Ei enää jäädä kaverin jalkoihin eli jotain hyvääkin on tapahtunut. Tänään ei pomppinut sitten yhtään Hokilla, parit kehikon kilistelut saatiin aikaan. Ylivoima jäi piippuun, mutta Koovee pelasi loistavaa alivoimaa.

Huomiseksi ei varmaan ihmeitä ehditä tekemään. Ketterän vieraana melko varmaa selviytymistaistelua, jos sunnuntaiksi löydetään bussilla kotiin, niin ihan ok suoritus.

Henkilökohtaiset helpot virheet pois, niin saadaan kaverilta pari maalia pois. Tammiselle voisi sanoa, että katsomossa KooKoon johtoporrasta seuraamassa, jos tämä herättäisi pelaamaan ylsinkertaisimmin ja ilman uskomattomia kiekon menetyksiä. Jos joku KooKoon seuraorganisaatiosta on seurannut Tammisen pelejä, niin ei Samilla pelkoa, että pääsee liigaa kokeilemaan. Herätys, kärkisentteri.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tammiselta kyllä turhan uhkarohkeaa kikkailua alimpana hyökkäyssinisellä. Tolpat kilisi, ylivoima jäi leipomiseksi toisessa erässä, Seppänen oli perusmaalivahti, nukahdus pakeilta maalin edessä, unohdus b-pisteiden välissä, monta yksittäistä juttua johti tulokseen 0-4. Ei mitenkään purjeessa oltu mutta ei kovin terävinäkään. Ja se ei riitä kärkijengejä vastaan. Ei KOOVEEn tarvinnut todellakaan ihmeitä esittää tähän tulokseen.

edit: ja joo, ei ne kainuulaiset pelaajat kiinnosta kainuulaisia katsojia. Tänään 603 oli luku. Melko lähellä oltiin jo viitosella alkavaa yleisömäärää. Kajaanissa ei tulla hallille jos ei joukkue ole voittoputkessa ja odotusarvona ei ole selvä voitto. Eikä kovin sankoin joukoin tulla silloinkaan...
 
Viimeksi muokattu:
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Taisi tuo kajaanihallin hevitapahtuma viedä oman osansa yleisöstä? Ja toki KooVee nyt ei muutenkaan vastustajana ole mediaseksikkäin.

Aneemiseksi lopulta jäi peli kun ei onnistumisia tullut. Aika monesti on viime peleissä tolpat kolisseet.

Loukkaantuiko Pennanen kun ei tainnut lopussa pelata vai oliko vain viltissä? Ilomäki voisi herätä tähän kauteen ja samoin Tamminen. Ei tosiaan ole tuolla pelillä pelkoa että KooKoo haluaisi miehen takaisin pelaamaan Liigaan kun yksinkertaisesti ei ole sinne asiaa.

Koivisto toi ihan hyvää energiaa peliin ja etenkin alivoimalla raastoi hyvin. Kerran päästi näyttävästi nousemaan maalille ja aika lähelle jäi osuma. Muuten hänestä ei pelillistä käänteen tekijää ole mutta hyvä tuollainen kokenut tsemppari joukkueeseen.

Sikäli tosiaan on vähän hullunkurista tämä jääkiekko että alkukaudella Hokki oli jaloissa mutta voitti pelejä. Nyt kun pelillisesti ei enää olla purjeessa niin vastustaja käy naputtelemassa maalit ja itsellä ei mene mistään sisään. Kun tuo lukko aukeaa niin eiköhän voittoja ala taas tulla. Ei tuo niin huonoa ollut kun numerot näyttää.
 
Kainuulaisia pelaajia vaativat kainuulaisten pelaajien vanhemmat ja heidän kaverinsa. Yleisö vaatii menestystä ja näyttäviä pelaajia. Ei Teddy Da Costa kovin kainuulainen ole, kallis kylläkin. Mutta väkeä oli silloin katsomossa.
 

Qasowsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki.. enpä tiijä
Puolet joukkueesta Suomi-sarjatasoa. Kainuulaiset pojat, pituus ja fyysisyys ei riitä edes vitosketjuun. Tosiasiat pitäisi myöntää, eikä kierrellä. Tällä hetkellä Hokin pelaajien taso ei riitä tälle sarjatasolle. Kun toiset joukkueet pestasi pelaajia omiinsa, Hokki haaveili kainuulaisista pelaajista. Niin no... sanontahan menee, etteivät kaikki ei löydä puita metsästä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Puolet joukkueesta Suomi-sarjatasoa. Kainuulaiset pojat, pituus ja fyysisyys ei riitä edes vitosketjuun. Tosiasiat pitäisi myöntää, eikä kierrellä. Tällä hetkellä Hokin pelaajien taso ei riitä tälle sarjatasolle. Kun toiset joukkueet pestasi pelaajia omiinsa, Hokki haaveili kainuulaisista pelaajista. Niin no... sanontahan menee, etteivät kaikki ei löydä puita metsästä.
En nyt yleistäisi, että kaikki. Komulainen, Ahtonen, Pyykkönen ja Korhonen olisivat varmaan jollain hinnalla saaneet mestispaikan muuallakin kuin Hokista. Puolustuksessa ehkä Martikainen on nuorten liigan tasoa, Kyllönen on sellainen, että välillä näyttää, että pärjää ja välillä kierretään melko helposti. Vikholmista ei osaa sanoa olisiko mestistasoa, kun ei äijä pysy kasassa edes puolta peliä, siitä syystä tuskin mestistasoa. Klemetit pitäisi yhdistää niin, että pelaajalla olisi Heikin peliäly ja kiekon käsittelykyky, mutta Tommin luistelu.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Lienee Seppänenkin olisi johonkin Mestis-joukkueeseen mahtunut kun näitä kainuulaisia luetellaan.

Itse lukeudun näihin pelaajien vanhempiin ja kavereinakin on aika monta, mutta en muista että olisin vaatinut koskaan kainuulaisia joukkueeseen? Järkeväähän se olisi ja kustannustehokasta että omista pojista pelimiehiä saataisiin mahdollisimman paljon. Ja se antaisi junioripuolellekin motivaatiota. Mutta jollei taso riitä niin ei se mikään itseisarvo ole joukkueelle että pelaajat ovat kotikylän poikia.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Qasowsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki.. enpä tiijä
En nyt yleistäisi, että kaikki. Komulainen, Ahtonen, Pyykkönen ja Korhonen olisivat varmaan jollain hinnalla saaneet mestispaikan muuallakin kuin Hokista. Puolustuksessa ehkä Martikainen on nuorten liigan tasoa, Kyllönen on sellainen, että välillä näyttää, että pärjää ja välillä kierretään melko helposti. Vikholmista ei osaa sanoa olisiko mestistasoa, kun ei äijä pysy kasassa edes puolta peliä, siitä syystä tuskin mestistasoa. Klemetit pitäisi yhdistää niin, että pelaajalla olisi Heikin peliäly ja kiekon käsittelykyky, mutta Tommin luistelu.
Entäs fyysinen koko? Näki eilenkin, ettei mitään jakoja karvauspelissä. Toisella kädellä vastustaja vaan siirsi Klemetin sivuun sen kummempaa tapahtumatta ja vastustaja jatkoi peliä. Klemetti jäi jo tuossa vaiheessa 4-5 metriä jälkeen ja kiire tuli. Tosin temppuja osaa tehdä, ne vaan ei oikein monestikaan johda mihinkään.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Entäs fyysinen koko? Näki eilenkin, ettei mitään jakoja karvauspelissä. Toisella kädellä vastustaja vaan siirsi Klemetin sivuun sen kummempaa tapahtumatta ja vastustaja jatkoi peliä. Klemetti jäi jo tuossa vaiheessa 4-5 metriä jälkeen ja kiire tuli. Tosin temppuja osaa tehdä, ne vaan ei oikein monestikaan johda mihinkään.
Luettelinko Klemetit Mestistasoisiksi? En. Koko on myös ongelma varsinkin kun Heikin nopeus ei riitä ja Tommi ei ole sinut Mestiksen kiekollisen pelin kanssa. Nopeudella ja käsillä voi korvata pientä kokoa, ei ehkä kulmapelissä, mutta yleisesti kyllä. Ei Hokki yksilöihin kaatunut, varsinkin kun ne virheet, joista maalit tulivat tekivät ne niin sanotusti parhaat pelaajat.

Viisikkopeliä, syötön laatua ja oman maalin edustaa tiukemmin puolustamalla parannetaan peliä. Pelihän parantunut ihan kauden alusta, mutta aika moni vastustaja näkee Hokin karvauspelissäkin ne kohdat minne syötöt laitetaan, että karvaus ohitetaan. Karvaajien ja kolmen muun pelaajan etäisyys liian iso, vastustaja saa kiekon vauhtiin ja pääsee Hokin alueelle. Merkkauspeli ja oman miehen kiinnipitäminen ovat ongelmia pitkissä oman pään pyörityksissä.

Kannattaa katsoa eilinen kooste ruudusta, näkee ketkä olivat kentällä, kun Kooveen maalit tulivat. Mutta olen siitä samaa mieltä kaikki Hokin pelaajat eivät ole selkeästi mestistasoa, ainakaan vielä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kannattaa katsoa eilinen kooste ruudusta, näkee ketkä olivat kentällä, kun Kooveen maalit tulivat. Mutta olen siitä samaa mieltä kaikki Hokin pelaajat eivät ole selkeästi mestistasoa, ainakaan vielä.
Mattilan Ristohan siellä aitiopaikalta katseli kaikki maaleja paitsi sitä joka tehtiin lopussa tyhjiin.... Ykkösketju Tamminen, Koivisto ja Harjula kahta maalia kolmesta.

Mattilalla on kyllä minun mielestäni vaan huonontunut tuo puolustuspelaaminen viime aikoina. Osaa laukoa ylivoimalla maaleja siniseltä kyllä, mutta tasakentällisin puolustaminen on heikkoa ja alivoimalla en laittaisi kaukaloon ollenkaan.
Kuoppalakaan ei kauheasti vakuuta. Mielestäni eilen nämä kaksi olivat meidän heikoimmat puolustajat.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Kuoppala mielestäni aloitti ihan hyvin mutta sitten on hyytynyt. Sama oikeastaan pätee myös Ilomäkeen ja Pennaseen. Mattilalla tosiaan ajoittain omassa päässä ongelmia ja häntä kannattaisi tosiaan säästellä alivoimalla. Martikainen ei ole oikein päässyt Mestis tasolle missään vaiheessa ja Kyllönen pelaa hyvin sillöin tällöin. Kiviniemi tasainen puurtaja.

Rautio maalissa tänään ja toki nyt muutenkaan ei odotuksia iltaan juurikaan ole. Seppänen on ollut vähän vaisu viime aikoina ja nyt on hyvä antaa hänellekin vähän huilia ja samalle Rautiolle peliaikaa. Ehkä mv vaihto voisi olla hyvä herätys joukkueelle?
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United
Kuriton Hokki tänään Imatralla. Pelissä ei järjen hiventäkään ja kaupan päälle vähän joka ukko kävi kuumana ku hellankoukku. Pitkä kausi edessä Kajaanissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy