kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei todellakaan. Suoraluistelu oli ihan ok, mutta jotenkin suunnanmuutokset ja teränkäyttö olivat ne suurimmat ongelmakohdat. Ja jotenkin jäi sellainen mieleen, että ei omalla panoksellaan saanut paikkoja aikaiseksi hirveästi.
Mitä, miten te ootte Rikun Iisalmessa pilanneet? Mutta oikeasti odotin Korhosen pelaavan paremmin mitä Iisalmessa pelasi, kärsi varmaan alkukaudella samoista ongelmista kuin koko joukkue ja ei päässyt lentoon Mestiksessä. Aika yhteen menee Korhosen ja Leskinen ns vaihtokauppa. Korhonen ehkä kokeneempi mestisvauhtiin huikean yhden kauden kokemuksella. Leskisen luisteluasento aika sama kuin isoveljellään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Knap
Aika yhteen menee Korhosen ja Leskinen ns vaihtokauppa. Korhonen ehkä kokeneempi mestisvauhtiin huikean yhden kauden kokemuksella. Leskisen luisteluasento aika sama kuin isoveljellään.
Eikös Korhosella ole kuitenkin alla jo kaksi kautta Mestiksessä vai oliko tämä joku kompa? Korhonen pelasi Hokissa jo kaudella 2016-17 joten sikäli on kokeneempi tästä parivaljakosta. Ja ulkomuistista muistelen että teki Laukkasen alaisuudessa alkukaudella teki melkein kaikki tehonsa mutta sitten hyytyi täysin 4 ja 5 ketjuun.

Varmaanhan nuo ketjut menee tuohon tyyliin mitä kahvakiekko tuossa ansiokkaasti listasi. Komulainen ja Harjula taisivat olla koko kauden samassa ketjussa joten aika luonnollinen jatkumo olisi heillä saman ketjun paikka. Samoin Klemetti ja Viikilä taisivat tosiaan mennä koko kauden yhdessä.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Jarkosta on jäänyt on hyvä maku valmentajana. Mattila ainakin kehui miestä nykyaikaiseksi huippuvalmentajaksi ja se kuulostaa lupaavalta. Vaikea se on toki vielä arvioida kun ei ole yhtään harkkapeliäkään pelattu mutta voisi tämä huonommaltakin näyttää.

Hokin someaktiivisuutta on mukava seurata. Osalla seuroista edelliset päivitykset saattaa olla viime kauden lopusta mutta Hokilta päivityksiä on tullut tasaisesti. Myös videohaastatteluita on ollut mukavasti, pelaaja sopimuksia on julkaistu erilaisilla tavoilla ja kotisivuille on tullut hyvään tahtiin henkilöjuttuja ynnä muuta sisältöä.

Lauantaina olisi tuo Hokin järjestämä Octoberfest, itse ei pääse paikalle. Olisikohan siellä luvassa sopimusuutisia? Laittakaahan vähän tunnelmia tänne, miltä siellä näyttää!
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Hokin uusi päävalmentaja valmistautuu innolla Mestikseen – “Olen kasvanut tähän joukkueeseen ja olen osa Hokkia”

Heikkinen availee näkemyksiään ylen haastattelussa. Ihan hyvältä vaikuttaa homma noiden kommenttien perusteella. Myös Kainuun sanomissa ollut juttua mutta se on maksumuurin takana. Joku lehteä tilaava voisi laittaa tiivistelmää siitä jutusta...
Kainuun Sanomien pitkäaikaisena tilaajana voin kertoa, että KS lainaa pitkälti kaikki uudet uutiset suoraan Hokin kotisivuilta nykyään, surkeeta toimintaa lehdeltä.
 
Pro: Avoimet sarjat

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Kainuun Sanomien pitkäaikaisena tilaajana voin kertoa, että KS lainaa pitkälti kaikki uudet uutiset suoraan Hokin kotisivuilta nykyään, surkeeta toimintaa lehdeltä.
Ihan normaalia tuo kai on. Nykyisin seuroilla on omasta takaa mediatiimit, jotka tuottavat aktiivisesti tietoa omille sivuilleen (nettisivut, some-kanavat jne.) ja samalla lähettävät ne aina tiedoksi muillekin medioille. Harvemmin muut mediat näitä juttuja julkaisee, paikallisesti Kainuun Sanomat on siis merkittävässä roolissa. Olen melko varma, että yhtälailla nämä "juttuvinkit" menee esim. Jatkoajan paikallisille toimittajille (jos Kajaanissa sellaista nykyisin on) ja iltapäivälehdille jne. Sitten taas esimerkiksi jäähalliin murtautumis-tapaus sattui ylittämään uutiskynnyksen vähän isommalla jaolla, kun jopa valtakunnalliset lehdet siitä uutisoivat. Yhtälailla niissä jutuissa käytettiin materiaalia suoraan Hokin tiedotteesta.

Kyllä sieltä aivan varmasti kauden aikana tulee enemmän toimituksellistakin sisältöä Kainarin omasta toimittajakunnasta. Näin kesäaikaan huomio lienee enemmän muissa lajeissa...kun harjoitusottelutkaan eivät ole edes vielä alkaneet.

Toisaalta, tämähän kertoo myös siitä, että ilmeisesti Hokki laatii laadukkaita tiedotteita kun ne kelpaavat virallisempaankin mediaan, kuten paikallisesti merkittävään sanomalehteen, jotakuinkin sellaisenaan.
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)
Kainuun Sanomien taso laskee jatkuvasti. Siksi jäin juuri entiseksi lukijaksi. Juttuja paikallisesta urheilusta on surkean vähän , otteluraportteja vain lehden tärkeimpinä pitämistä joukkueista; järjestyksessä Jymy, Hokki, AC Kajaani, Haka, Wimma. Muista on pikkuinen juttu lehden nurkassa jos sitäkään. Junnujen peleistä ei välttämättä paineta edes tuloksia.

Olen ollut mukana tuottamassa lehteen juttuja, mutta ne eivät oikein kelpaa. Niitä lyhennetään niin, että jäljelle muutama kappale. Kulttuurista tehdään joka näytelmästä ja esityksestä pitkä selostus. Koti-Kajaani on samanlainen. Sielläkin isommat jutut on jokaisesta aloittaneensa pikkuyrityksestä. Urheilussa he sanovat että voihan heille juttuja laittaa, mutta niiden pitää olla lyhyitä. Eipä taida Hyttisen Simon seuraaja urheilusta olla kovin kiinnostunut.

Joutavia lehtiä molemmat nykyään.

Parhaat urheilun raportit löytyy seurojen omista kanavista kainuulaisten osalta.
 
Kainuun sanomilla on ajoittain hyviäkin juttuja mutta vain ajoittain. Hokilla sisältöä tulee tasaisen hyvin... toivottavasti kainarikin skarppaa kun Hokkikin nousi Mestikseen....

Olisiko näistä joku se Hokin kärkihyökkääjä...?

https://www.eliteprospects.com/player/44177/eetu-ville-arkiomaa
https://www.eliteprospects.com/player/44190/riku-pitkanen
https://www.eliteprospects.com/player/40504/eetu-koski
https://www.eliteprospects.com/player/48827/mikko-virtanen
https://www.eliteprospects.com/player/45355/aleksi-jarvinen
https://www.eliteprospects.com/player/43302/saku-salminen
https://www.eliteprospects.com/player/12106/ville-rajala
https://www.eliteprospects.com/player/40507/niklas-nappi
https://www.eliteprospects.com/player/16648/markus-piispanen

Nuo kaikki näyttäisi olevan vapaana... lisäksi liigassa tryoutilla on esim Tuomas Vartiainen, Julius Rantaeskola, Mikko Lahtela, Joona Monto, Topi Piipponen, Samu Markkula, Valtteri Pihlajamäki, Oskari Lehtinen.... eli onhan näitä koviakin pelimiehiä vielä tarjolla. Em tryout porukasta tuskin kaikki saavat sopimusta joten nyt Hokin kannattaisi olla hereillä!!
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Niin, olikos se sillä lailla, että Hokki hakee vielä hyökkäykseen vahvistusta, varmaankin nuo vapaamatkustajan linkittämät pelaajat kelpaisi lähestulkoon kaikille Mestis joukkueille, kunhan vaan maksaja löytyy?

Mitä tulee vielä tuohon Kainuun Sanomiin, kyllä se vaan taso kovasti heikkeni kun SLP-Kustannus aloitti lehdessä, ymmärrän toki, että kilpailu on kovaa, mutta rajansa kaikella, ensin loppui sunnantain lehden tulo ja kaikkee muuta heikkoo raportointia ym., mutta kaiken huippuna jo ollut pidemmän aikaa, että esim. sunnuntain ottelujen (ainakin jalkapallo ja jääkiekko) raportit eivät ehdi maanantain lehteen, vaikka pelit päättyisisivät klo:19.00, syynä on lehden mukaan varhainen paperisen version painoon meno, mutta verkkolehdessä on hyvin lyhyt ja vaillinainen "kyhäelmä" tapahtumista,... niin vaikka olisi nykyaikaa tälläinen käytäntö, ei se kovin hyvältä tunnu, jos maksat kestotilaajana lähes 500eur/vuosi tämmösestä paskasta ja urheilusta kiinnostuneena saat samat tiedot ilmaiseksi netistä?
 
Pro: Avoimet sarjat

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Käytetty vaimoa October festareilla, pakko sanoa, että hienosti järjestetyt juhlat, siellä näki entisiä ja tulevia Hokki pelaajia ja ennen kaikkea erityis kiitokset paikalliselle T. Kärkkäinen yhtyeelle Badding ja Hurriganes tulkinnoista.

Hyvä oli meininki!
 
Pro: Avoimet sarjat

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Käytetty vaimoa October festareilla, pakko sanoa, että hienosti järjestetyt juhlat, siellä näki entisiä ja tulevia Hokki pelaajia ja ennen kaikkea erityis kiitokset paikalliselle T. Kärkkäinen yhtyeelle Badding ja Hurriganes tulkinnoista.

Hyvä oli meininki!
Julkaistiinko festivaaleilla mitään mitä ei ole somessa tai Hokin sivuilla julkaistu? Hyvä homma jos hyvää pöhinää ollut tapahtumassa? Oliko paljon porukkaa?
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Olisihan nuo kaikki kovia vahvistuksia Hokkiin ja oikeastaan jokaiseen Mestis-jengiin. Hokki-organisaatiolta huikea näyte, jos joku näistä vielä tänne tulisi. Poislukien ehkä Niklas Näppi. Näppi ei pelannut viime kaudella missään? Onko jollain tästä parempaa tietoa? Onko ura jo paketissa, oliko paha loukkaantuminen vai eikö vaan tullut sopparia?
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Suoraniemi keskittyy jatkossa opiskeluihin ja try out ei tuottanut sopimusta.

1-2 hyökkääjää joukkue vielä etsii näin lukee Hokin kotisivuilla.
Harmi, ettei riittänyt tekeminen soppariin. Useampi vuosi pelaamatta/höntsäpuolella ehkä sen parhaan iskun on vienyt. Sellaista huhua kuulin, että jos ei Hokki-sopparia tule, pelaisi SoKissa kuitenkin. Toivottavasti tulevaisuudessa halua valmentamiseen olisi myös, sillä siinä määrin positiivinen oli ensikokeilu Hokin 04-ikäluokan kanssa viime kaudella. Tsemiä Ollille jatkoon!
 
Vastuu ko. taklausten suorittamisesta on näkemykseni mukaan taklaavalla pelaajalla. Jarmo Muukkonen 16.11.09.
Haluan varmistaa, ettet ole roskapostirobotti.

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tismalleen samaa mieltä Canis Lupuksen kanssa. Olli on loistava junnuvalmentaja, toivottavasti jatkaa sitä hommaa vielä tulevaisuudessa!
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Suosikkijoukkue
Kärpät,Jokerit,Hokki
Hokin fysiikkavalmentaja Mikko Korhonen on toiminut Ruutu+:n kommentaattorina Superpesiksen pudotuspeliotteluissa. Korhonen oli myös haastattelussa eilisen ottelun jaksotauolla.
Doksa valaisee haastattelussa myös tilannettaan tulevan talven suhteen. Ja jos asia on jäänyt epäselväksi, niin Doksa toimii kauden loppuun asti Hokin fysiikkavalmentajana.
Joensuun Mailan pelinjohtajan työtehtävät ajoittuvat viikonloppuihin ja Hokin oheisharjoittelussa Doksa on mukana pääsääntöisesti arkipäivinä
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Onkohan Rautiolla jokin isompi, jotain opeeraariota vaatinut vamma, kun ei ole kokoopanossa syksyn aikana näkynyt, eikä ole myöskään tänään rosterissa. Muutenhan ollaan tänään liikkeellä lähes ykköskorin ukoilla. Pennanen vielä sivussa.
 
Onkohan Rautiolla jokin isompi, jotain opeeraariota vaatinut vamma, kun ei ole kokoopanossa syksyn aikana näkynyt, eikä ole myöskään tänään rosterissa. Muutenhan ollaan tänään liikkeellä lähes ykköskorin ukoilla. Pennanen vielä sivussa.
Hokin sivuilla lukee henkilökohtaiset syyt. Mitä sitten tarkoittaakaan?

Ja tosiaan aika lailla muuten on parhaat ukot kehissä. Heikkinen totesi ennakossa että kaikki on lähellä pelikuntoa.
 
Eipä tarvitse Raution tilannetta spekuloida... Facebookin mukaan saanut lapsen tänään.

Tänään paluu päiväjärjestykseen voittolukemat 5-1. Seppelin osunut kahdesti. Olikos joku paikan päällä väijymässä peliä?
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Harjoituspelit pelattu tällä erää, katsotaan saadaanko sovittua muiden Suomen Cupissa tippuneiden kanssa harjoitusotteluita ennen kauden alkua. 5-2 tuli turpaan preseasonilla Sapkolta, IPK:lta ja Hermekseltä. Kahden viimeisen kanssa ei oltu optimi kokoonpanolla liikkeellä, muttei myös varmaan vastustajakaan. Lauantain D-kiekko peli näytti tuloksen kannalta juuri sellaiselta, johon joukkue kykenee panoksettomassa pelissä. Peliäkään en ole nähnyt, maalikoosteista jotain nähnyt, mutta ei Hokkia kovin korkealle kannata miettiä runkosarjassa, jokaiseen otteluun lähdetään altavastaajana. Muut jengit saanee liigalainoja ja vahvistuvat lainojen osalta vielä. Onkohan Hokki pitkään aikaan ainut joukkue, joka yrittää ilman yhteistyöseuraa kauden painaa läpi?

Kyllä tuo Hokki huutaa hyvää sentteriä tai kovaa maaliahnetta laituria, katsotaan saadaanko sellaista vai näyttävätkö vanhat merkit paikkansa eli ilman jäädään? Aikaa kyllä on ollut hankkia, lienee halusta tai massista kiinni. Usko ainakin seurajohdolla kova, että viimekauden miehet pystyvät peliin ja tuloksen tekoon myös mestiksessä, itseä kumminkin hieman mietityttää tehtiinkö sopimuksia turhan vanhoilla ja suomisarjan aikaisilla näytöillä. Ainakin osan olisin itse jättänyt käyttämättä jo viime kauden perusteella.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Aika odotettuja lopputuloksia. Mestiksen kärkijengeiltä turpaan ja RoKin kanssa tasaisia vääntöjä. Vieläköhän on tulossa harjoitusmatseja vai onko tähtäin jo sarja avauksessa Rovaniemellä?

Olisiko Oulun suunnalta tulossa apuja lainojen muodossa ja tämän takia sentteriä ei ole hankittu/ei hankita? Esim Rädyn veljekset ei välttämättä Kärppien pelaavaan kokoonpanoon mahdu? Tuukka Tieksola myös pidemmällä pätkällä Hokkiin niin varmasti olisi myös pelaajan kannalta kehittävin ratkaisu. Nämä vain pohdintaa.

Jäädään mielenkiinnolla odottamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy