Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Kajaanin Hokki 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana rosswell, 26.02.2016 klo 01.39.

 1. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Tällä kertaa kuprua ei tehty, kausarit ja junnukortitkin käyvät. Hyvää reagointia Hokilta laittaa tiedotetta aiheesta.
   
 2. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Ne lukee tätä palstaa, oon aika varma..
   
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Vähän siinä toivossa asiasta täällä mainitsinkin etteivät taas ampuisi omaan jalkaansa. Kehitys kehittyy ainakin joissain asioissa.
   
 4. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Karsinnoissa sitten ollaan, vaikka ennakkoon piti pelata pitkää pleijarikevättä.Pitkä kevät tämäkin ja jännitys elementti ihan jotain muuta. Omaa analyysia Hokin pelaamisesta, plussia tulevaa karsintasarjaa ajatellen:
  - Tiivis puolustuspelaaminen, kolmanneksi vähiten päästettyjä maaleja runkosarjassa (Edellä ainoastaan sarjakärki Sapko ja sarjakkakkonen Tuto.)
  - Pelinopeus ja yksittäisten pelaajien nopeus on Hokilla hyvä
  - Pelisysteemi kovalla karvauksella on raskassa sarjassa vaikea ylläpitää, mutta väsyneitä ne on muutkin joukkueet, kun pelataan joka toinen päivä, lasken eduksi, koska väsyneenä ja paineessa vastustajan pakkien avaaminen vaikeutuu karvauksen takia
  - Potentiaali ja taitotaso on pelaajilla paperilla hyvä, nyt on hyvä aika realisoida se. Harjoitusotteluissa, joissa osa vastustajista pelasi kakkoskorin pelaajilla, Hokin taitavat yksilöt pelasivat hyvin, samaa odotan, kun kaikkien joukkueiden kolmos- ja neloskentät eivät ole mestistasoa.
  - Hokki on saanut pelata kovia ja nopeatempoisia pelejä koko kauden, paineita voittamisesta ollut helmikuun alusta lähtien, pitäisi pelaajien osata pelata paineet niskassa.
  - Valmennus suhteellisen kokenut ja osaa lukea vastustajien peliä ja muuttaa omaa (ainakin viimekaudella esimerkiksi Tuto-sarjassa) saatiin tällä tuloksia.

  Sitten kompastuskiviä:
  - Paineet ja niiden sietokyky, ollaan kuitenkin mestisjoukkue ja pitäisi pärjätä
  - Maalin teon vaikeus ainakin kovimmia joukkueita vastaan runkosarjassa
  - Osataanko penkin alle mennyt runkosarja nollata ja lähteä täydessä latingissa tuleviin peleihin
  - Painuuko päät, jos painostamisesta huolimatta kaveri räpsäyttää helpon maalin.
  - Miten fyysinenkunto kestää pelit joka toinen päivä

  Kolme ensimmäístä peliä on todella tärkeitä, niistä on pisteitä saatava, että pelirentous löytyy seuraaviin peleihin ja paineet saadaan muille joukkueille.
   
 5. Korpikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, IPK,
  Hyviä pointteja kahvakiekolta. Tuohon lisäisin vielä maalivahtipelin koska nyt se on ihan kysymysmerkki miten maalivahdit pelaa kun Smura ei ole pelannut pitkään aikaan eikä rautiosta ole kokemusta. Sit pitäs mun mielestä pysyä jäähyaitiosta kaukana.
   
 6. Lätkä Jäsen

  "Kärppä-yhteistyö mahdollistaa, että Kajaanissa pelataan mestistä..."

  Taitaapi käydä niin, että juuri sen vuoksi sitä ei pian pelata! Itsenäisyyden menetys on ollut Hokki-historian suurin fiasko! Paskan saa pyytämättäkin.

  Nostan hattua SaPKolle... Paljon pienempi kaupunki, kuin Kajaani, mutta pitänyt aina itsenäisyydestä kiinni. Nyt se hedelmä sitten korjataan.
   
 7. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Mitenkään puolustelematta Kärppä yhteistyötä, mutta Sapkokin lainaa melko paljon pelaajia muualta, Myllyniemi, Perhonen, parit pakit Ässistä ja Saipasta, ettei nykymestiksessä yhtään täysin itsenäistä ja omavaraista joukkuetta taida olla. Mikä sinänsä laskee sarjan arvoa vanhoihin divariaikoihin verrattuna, Aika samantyyppistä toimintaa se Sapkollakin on lainapelaajien suhteen, mutta yhteistyösopimus jonku liigaseuran kanssa mahdollistaa nopeat ja halvemmat siirtopaperit, onko näin?

  Vaikka Kärppäyhteistyö laittaa nuoria pelaajia Kajaaniin, en usko, että se on täysin se syy miksi karsinnoissa ollaan. Omat sopimuspelaajat, joilta odottiin tehoja (Näppi, Hiltunen, Kouvalainen, Huttu ja Korkiakoski) ovat suorittaneet kehnosti (vielä). Aika vähän nuo lainat on sotkeneet ketjuja ja loukkaantumissuman aikaan täyttivät paikkansa. Koblizek on ainut joka sai minusta näyttöihin nähden liikaa peliaikaa. Aika raskas surffailija noin pitemmän päälle.

  Ainut missä itse olen pettynyt Kärppiin oli, kun siirtorajalla Kärppien Kukkonen oli pari peliä sivussa ja se paikattiin Siikaluomalla. No nyt Siikaluoma on purrut kaksi viikkoa tuppea, kun on yli-ikäinen a-junioreihinkin. Pelaajan kannalta mestiksessä olisi tullut pelejä, nyt kausi loppui hänen osaltaa aikaisin => ei kehitystä. Tässä ei nähty kovinkaan pitkälle, koska kaikki tiesivät, että siirtorajalla kärpät hommaa pakin ja muut pakit tervehtyy noin viikon sisällä, joten Siikaluoma jää työttömäksi. Siikaluoma ei Hokissa olisi ollut sateentekijä, mutta eipä olisi tarvinnut peluttaa hyökkääjiä pakkeina ja esimerkiksi -18 lukemilla viilettävä Turtiainen ei joutuisi näin koville peliajoille.

  Mutta nyt on pariviikkoa aikaa pestä munat ja pelastaa kausi, kaikki on auki ja itsestä kiinni. Syytä heikkoon kauteen on pelaajissa, valmentajissa, organisaastiossa ja uskomattoman heikossa tuurissa, mutta sen likapyykin ja riitelyn aika ei ole nyt, vaan kauden loputtua. Kaikki mehut kannattajista ja pelaajista karsintasarjaan, että ensikaudellakin Kajaanissa pelataan mestistä.
   
 8. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Näin SaPKo:n "näkökulmasta", lainattiin, mutta vain tarpeeseen! Maalivahtitilanne oli nyt täällä aika poikkeuksellinen, kun molemmat omat maalivahdit telakalla! Sitten tehdään sopimus loppukaudeksi Lassi Yrjölän kanssa, niin luistin viilsi käteen ja parin viikon huili! Myllyniemi ja Perhonen olivat pakkolainoja, sillä runkosarjan voittoa ei voinut riskeerata!

  Muuten Kettunen palasi SaiPa:an, Lämsä korvasi loukkaantunutta kapteeni Forsströmiä ja puolustajista oli myös pulaa. Ketterän Lippojokikin kävi yhden ottelun pahimpaan loukkaantumissumaan apuna! Ässien Juuso Walli oli tuon pahimman yli, viisi ottelua muistaakseni, että saatiin kuusi puolustajaa. Omista löytyi hyökkääjistä Ville Paalanen, joka oli puolustajana pelannut joskus A-Nuorissa. Pelasi hyvin ja helpotti SaPKo:n tilannetta!

  Arttu Pelli KooKoo:sta oli sitten loppukautta varten vahvistus ja Julius Marva hommattiin täydentämään puolustusta+ensi kauden sopimus samaan.

  Lämsä nyt palasi SaiPa:sta, mutta Santeri Koponen ei enää tule! Joutui pelaamaan loukkaantuneena kauden loppuun SaiPa:ssa ja nyt ei käytettävissä. Oli yhden ottelun nuoren pelaajan sääntöä varten.

  Lainat tulivat tietylle pelipaikalle ja Oskari Siiki oli yksi näistä, mutta siirtorajapäivänä teki loppukauden sopimuksen. Mainituista lainoista pääasiassa kenttäpelaajat ja Yrjölä maalille jäivät joukkueen mukaan. Wallille ei olisi edes käyttöä, kuten ei Kettusellekaan juuri nyt ainakaan!

  Tsempit nyt sinne Kajaaniin! Karsintasarja on varmasti tiukka, mutta kyllä teillä pitäisi olla "paperilla" hyvä joukkue. Alkukausi lähti menemään huonosti, Smura ei tainnut lunastaa odotuksia ja välillä joukkue pelasi kolmella kentällisellä. KalPa vei Seppälän ja korvaajaa ei oikein tainnut löytyä. Puolustajista oli pulaa täälläkin..! Loukkaantumisia oli aika paljon ja mm. Näpin kausi oli vaikea!

  Tuosta Siikaluoman tilanteesta olen samaa mieltä kanssanne. Olisi ollut hänen etu, kun saanut pelata vielä tiukan karsintasarjan ja runkosarjan lopun Mestistä. Ei Kärpät häntä tarvitse, mutta Hokille ihan hyvä puolustaja. Näin täältä käsin teidän kauttanne silmäillen..!
   
 9. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  SaPKo ei lainaa omia kärkipelaajiaan pois. SaPKollakin hyvästä hyökkäyksestä huolimatta pitää olla myös maalivahteja ja jos molemmat (Aho ja Toivonen) olivat samaan aikaan telakalla, niin kai sitä pitää jostain sellainen hommata. Tosin pahimpaan hätään taisi puolikkaan pelin oma A-junnukin jo seistä tolppien välissä.
   
 10. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Itse muutaisin ketjuja karsintoihin seuraavasti, Kainarissa oli juttuja, että Korkiakoski mahdollisesti terve viikonlopun peleihin. Jos ei pelaa niin Pyykkönen kakkosen sentteriksi ja Tornberg kolmospakki pariin ja Viirlas kakkoseen.

  Näppi Huttu Piipponen = Näpillä hyvä laukaus, Piipponen tohtii mennä maalille ja on usein oikeassa paikassa (vaikuttaa vielä playoff pelaajalta), Huttu sentteriksi, koska Korkiakoski + Näppi ottivat viimeisellä vierasturneella hyvin yhdessä miinuksia. Lisäksi kaksi pelaajaa voi ottaa aloituksia (Huttu+Piipponen)

  Metsävainio Korkiakoski Hiltunen = Metsävainio ja Korkiakoski väläyttelivät syksyllä hyvää yhteispeliä, Hiltunen rightin pelaajana tukisi ja laukoisi. Myös kaksi aloittajaa.

  Seppelin Sundfors Ollikainen = Nopea ketju, joka saa paineen vastustajan päähän lisäksi kaikki osaavat karvata hyvin. Ollikaisesta saa hyökkääjänä enemmän tehoja kuin Pyykkösestä sentterinä. Pyykkönen voi käydä pakin tontilta hajavaihtoja esimerkiksi aloittajana.

  Korhonen Kaarlela Kouvalainen = Näyttöjen perusteella kolme koota samaan ketjuun, Kaarlela varmistaa, Korhonen polkee ja Kouvalainen hengessä mukana, voisi onnistua pienemällä roolilla.

  Mattila Tanhua = Menneet tällä kokoonpanolla viime pelit mitäpä tuota muuttamaan.
  Pyykkönen Turtiainen = Pyykkönen tunnollisena pelaajana varmistamaan Turtiaista
  Viirlas Kauppinen = Paras pakkipari heittämään pitkiä kiekkoja, Viirlas ollut ihan hyvä omanpään luuta loppukaudesta
  Tornberg = Seiskapakki, joka mahdollistaa Pyykkösen siirtämisen kesken pelin hyökkääjäksi, jos joku loukkaantuu tai peli ei joillain ketjulla toimi.

  Eipä siinä, nämä vain omia ajatuksia. Laukkanen näkee varmaan asiat minua paremmin tekee oikeat valinnat oikeille paikoille.
   
 11. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Joo, IPK:ta vastaan oma A-Nuori Santeri Valtonen debytoi juuri Yrjölän käteen tulleen luistimenviillon vuoksi. Toisen erän loppuminuuteilla sattui ja kolmannen erän Valtonen selvisi kuudella torjunalla. Kelpo esitys, kun joutui kesken pelin, ensimmäinen ottelu ja peli oli tasainen. Tanuksen hattutemppu tyhjiin ratkaisi vasta ottelun..!

  Nimenomaan en näkisi SaPKo:n lainaavan kovin paljoa, vaan eron juuri tässä. Tanus-Lepaus-Jurgens, kaikkia olisi kysytty ja haluttu Liigan mukaan aikakin kokeilemaan. Tanus menee SaiPaan ja Jurgens Pelicans:iin. Lepauksesta ei ole "huhuja"..;)

  Pelicans oli halukas ainakin kokeilemaan Jurgensia, varmaan Tanuskin olisi SaiPa:lle kelvannut kesken kautta!

  Maalivahtitilanne oli KooKoo:lla katastorofaalinen ja täälläkin aika poikkeuksellinen..!

  P.S. Hokki-fanit...Pahoittelut teidän sivuille SaPKo:n asioita...TSEMPPIÄ! Mestis tarvitsee Hokkia..!!!
   
 12. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Eipä nuo Hokin kärkipelaajat ole minnekkään tällä kaudella päässeet lainalle. Nuoret kärppäpelaajat käyneet Kajaanissa, silleen enemmän mennyt tämä kausi lainojen osalta.
   
 13. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Sekin totta, mutta Näpin kausi meni loukkaantumisiin ja Hiltunen oli aika vaisu! Huttukin oli muistaakseni loukkaantuneena välissä..?! Huono oli tuurikin, kuten täällä vuosi sitten maalivahtien kanssa. TPS otti lainansa pois ja kesäloma koitti, kun Leskisellä (IPK) jouduttiin Play Off:hin! Nyt siitä oli viisastuttu ja joukkue ei ollut lainojen varassa!

  Muutaman ottelun toki Myllyniemi ja Perhonen olivat isossa roolissa! Oma A-Nuori Valtonenkin olisi saattanut selvitä jonkun noista peleistä, mutta sitten runkosarjan voittokamppailu oli silloin vielä tiukka, tappioihin ei varaa ja näin seurajohto toimi viisaasti!
   
 14. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Mutta Seppälä jos myytiin KalPaan kesken kauden niin kyllähän se joukkuetta murentaa. Myyntihän nyt vielä pahempi juttu kuin lainaaminen toiseen joukkueeseen. Jos kyseessä vielä pakkien parhaimmistoa ja kapteeni, niin aika kova liike laittaa kaveri rahoiksi. Tosin oliko sitten pakko näin toimia, niin sitä en tiedä. Mutta yhtä kaikki varmasti vaikuttaa joukkueen suorituksiin tällaiset siirrot.
   
 15. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Ei tullut Seppälästä rahaa (tieto), säästö tuli palkkakulujen poistumisessa. Hokilla ollut jonkin aikaa linja, että jos pelaaja saa liigasopimuksen ei olla sen tiellä. Ei varmaan nosta pelaajan motivaatiota pelata, jos kielletään pelit kirkkaimmissa valoissa eikä myöskään helpota rekrytointia seuraavalle kaudelle, jos pelaajat alkavat kielteisesti seurasta puhumaan. Pakko ei varmasti ollut toimia, koska rahaa ei liikkunut siirrossa. Se on varmaan Seppälän kanssa viime kesänä sovittu, että jos kutsu käy saa siirtyä liigaan ( Olisko tällä saatukin jatkamaan Hokissa ja allekirjoittamaan sopimus?)
   
 16. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Tässäpä se ero sitten tuleekin. Halutaanko olla uskottava joukkue vai sitten petetäänkö kausarin maksajat ja muut kannattajat ja luovutaan tärkeistä palasista tuosta vaan. Kyllä nuo Tanukset ja Lepaukset mielestäni aika motivoituneesti ovat pelanneet vaikka huhujen mukaan kiinnostusta liigan suunnalta olikin osoitettu, joten en oikein tuohon motivaatioteoriaasikaan usko. Ja kyllä SaPKoa kohtaan tuntuu kiinnostusta olevan pelaajienkin osalta, vaikka kausi pitääkin "lusia" pässipaidassa alusta loppuun asti.

  Toki jos alusta asti on ollut näin sovittuna, että kun kutsu käy niin lähteä saa, niin pelaajahan lähtee eikä Hokki sille mitään sitten voi. Mutta tällaisia soppareita ei alun alkaenkaan kannattaisi tehdä, jos halutaan pitää joukkueen tärkeä runko kasassa.
   
 17. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Se on pirun vaikeaa pitää / tehdä sopimusta liigatasoisen pakin kanssa mestisjengin. Nostan hattua Sapkolle Tanuksen ja Lepauksen scouttaamisesta ja pitämisestä kokokauden, toki heidän kanssaan ollut helppo tehdä sopimus ilman siirto mahdollisuutta, koska ennen tätä kautta eivät olleet liigajoukkueiden mieleen. Vaikea myös rakentaa uskottavaa jengiä, jos hyviä pelaajia ei saada (Seppälä) ja jotenkin ne on vain saatava ja ainut mahdollisuus voi olla tarjota mahdollisuus siirtyä liigaan. Kyllä se katsojia ja kannattajia syö, kun kärkipakki lähtee liigaan, mutta pitää yrittää ajatella asiaa myös pelaajan kannalta. Se on ollut Hokin ja Sapkon tie liigaan, että sinne mennään pelaaja kerrallaan, toki mieluummin kokonaisen kauden jälkeen.
   
 18. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Kirjoitin "huhut" ylempänä ja eivät ainakaan Tanus-Jurgens kohdalla vaikuttaneet mitenkään! Lepauksen ensi kaudesta ja Ilveshuhuista en ole saanut itse mitään "varmaa" tietoa. Nämä nyt on jo julkistettu, ainakin Tanuksen SaiPa-sopimus. Olisiko Tanuksenkaan ollut mukava viettää loppukausi Liigan hännillä, vaan pelata nyt täällä mahdollisesti pitkä kevät? Hiukan on nuokin kiinni siitä, mihin joukkueeseen siirtymässä.

  SaPKo:sta on niin moni ponnistanut Liigaan ja menestyen siellä, että tulijoita riittää! Räsänen on pelaajien keskuudessa paljon arvostetumpi, kuin monien savonlinnalaisten mielestä. Tämäkin auttaa saamaan pelaajia tänne! Ensi kauden runkokin on jo vahvasti kasassa! Hyviä sopimuksia ja tärkeitä pelaajia jää ensi kaudeksikin. Sekin osoittaa, että täällä on "hyvä olla", asiat mallillaan ja pelaajat kehittyneet!

  Huikeita scouttauksia tai Räsänen pystyy saamaan potentiaalin ulos pelaajistaan! Tanus ollut lahjakas, mutta varsinainen läpilyönti vasta nyt. Jurgens teki itse viisaasti, kun jäi vielä vuodeksi kehittymään. Ensi kaudella sitten valmis Liigajäille!
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017 klo 12.53
 19. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Menestyminen ruokkii pelaajien saatavuutta uskon, että Sapkolla on kesällä positiivinen ongelma tämän kanssa, Hokki voitti kahdella edelliskaudella mitalit ja kesällä joukkueeseen oli tunkua, en sitten tiedä minkä tasoisista oli kysymys, mutta tunkua olisi ollut. Jos Hokki säilyy mestiksessä luulen, että ensikaudella onkin sitten vaikean kauden jälkeen vähemmän kiinnostusta tulla pelaamaan nälkämaalle. Vähän sama kun kesäisin täällä jatkoajassa arvioidaan seuraavan kauden runkosarjasijoituksia, niin edellisen kauden tulokset heijastuvat mielipiteissä voimakkaasti.
   
 20. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Totta joka sana! Nyt täällä ollut pari hyvää kautta ja Tanus sai itsestään potentiaalin irti, Lepaus viime kautta isomman roolin ja sitä kautta myös paremman tuloksen. Kumpulainen-Toivanen-Wilenius tekivät kaikki uransa parhaat tehot viime kaudella ja se varmasti auttoi näiden nykymiesten saamisessa.

  Jurgens teki jo Joulutauon aikaan täksikin kaudeksi sopimuksen. Oli loukkaantuneena ja katsoi itse viisaimmaksi pelata hyvä, ehjä kausi isossa roolissa. Nyt on sitten varmasti valmis pelaavaan kokoonpanoon! Pelicans tietääkseni seurana ensi kaudella. Tätä ei ole vielä ilmeisesti julkaistu, mutta Tanus oli Lappeenrannan lehdessäkin SaiPa:n pelaajaksi tiedotettu.

  SaPKo sai pidettyä hyökkääjistä Lahtela-Salo-Saramäki-Hämäläinen ja näiden yhteinen maalimäärä on n. 60 osumaa! Puolustajista Marva on varmasti ensi kaudella hyvä, samoin Paven toipunut lähes koko kauden, mutta palannee vahvistuksena ensi kaudella. Pulli ja Laamanen ovat myös kova runko! Toivonen nyt loukkaantuneena, mutta hyvän kauden pelasi. Hänelläkin on ensi kaudeksi sopimus. Aho pelaa tänään maalilla, joten lienee täydessä kunnossa!

  Itse pidän valmentaja Räsäsen tyylistä peluuttaa joukkuetta ja rakentaa joukkue kiekollisesti sen mukaan. SaPKo ei nojaa kokemukseen, mutta vauhtia ja taitoa varmaankin riittää tulevaisuudessakin.

  Jokainen kausi on omansa ja aiemmin totesin Hokin kauden lähteneen aika hankalasti käyntiin. Katselin monessa ottelussa olleen vain kolme kentällistä pelaajia..?! Smuraan kohdistuneet odotukset olivat kai hiukan kovemmat, mitä pystyi lunastamaan? Odottelin koko kauden Hokin lähtevän nousuun ja välillä jo näyttikin siltä, että joukkue hilautuu pudotuspeleihin..!
   
 21. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Eli pelaaja pysyy joukkueessa, jos alisuorittaa. Jos taas pelaa kuten odotettiin niin sitten häipyy muualle. En edelleenkään näe mitään järkeä tällaisissa soppareissa. Omassa muistissa tapaus Miika Roine parin vuoden takaa. Kyllähän se korpesi kun paras hyökkääjä nosti kytkintä kesken kauden.

  Mutta olet oikeassa, että scouttaus on tärkeää näillä pelimerkeillä ja joskus se onnistuu paremmin ja joskus ei niinkään.
   
 22. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Tämä on se riski, mutta liigajoukkueitten pelaajatilanne, loukkaantumiset yms vaikuttaa, jos ei tarvetta saa mestiksessäkin pelata hyvin ihan rauhassa. Eihän tämä hyvä sopimusmuoto ole, mutta aikansa kutakin ja saattaa olla ainut mahdollisuus saada kokemusta ja pelitaitoa joukkueeseen. Joskus riski kannattaa, joskus ei.
   
 23. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Se on kyllä sääli sillä tällaiset joukkueen yllättäjät ovat niitä valopilkkuja ketä on kiva mennä katsomaan ja heidän ansiosta ottelut monesti ratkeavatkin.

  Tsemppiä karsintoihin!
   
 24. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Anteeksi "vieraisiin pöytiin huutelu," mutta mitä itse olen kuullut/lukenut, niin Lepausta on huhuiltu Tanuksen kaveriksi SaiPaan ja myöskin Ilvekseen. Aika näyttää mikä on totuus.
   
 25. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Milläs lailla Kärppä-yhteistyö tällä kaudella Hokkia runteli? Kerro nyt kun noin varmaksi tiedät että se on karsintaan joutumisen syynä? Oliko se syynä myös kaudella 2010-11 kun sinne viimeksi jouduttiin? Ja jos kerran kaikki Hokin ongelmat johtuvat siitä niin mistäs sitten siinä välissä on johtunut se että on oltu neljän sakissa ja finaaleissa? Jostain ihan muusta?