Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Kajaanin Hokki 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana rosswell, 26.02.2016 klo 01.39.

 1. HockeyIsKING Jäsen

  Jaahas, huomenna alkaa taistelu elämästä. Kaksi eka peliä näyttää jo suunnan. Kotona Jyp nurin ja Ketterä takaisin maan pinnalle.

  Tässä pieni kevennys, olisi voinut hyvin olla tämän kauden Hokin "suunnitelma". Tavoitteena c- tai d-sarja, kunhan pääsee pelireissuille....

  Keijo Jaatinen on tunnettu henkilö... - Suomen Yrittäjät
   
 2. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Ei kai tässä kukaan "vieraisiin pöytiin huutele"..:) Samalla asialla kaikki ja eiköhän ketjuihin mahdu jokunen muukin juttu..?! Joo, Ilveshuhut olivat jo Jouluna ilmoilla, mutta SaiPa+Tanus pitänee paikkaansa..;) Lepaus olisi hyvä lisä..Aika tosiaan näyttää!

  Hokki-Fanit: Pahoittelut silti palstanne "muista aiheista"!

  TSEMPPIÄ KAJAANIIN...Kyllä te homman hoidatte!
   
 3. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Kainuulaisen jääkiekkoilun kohtalon viikot alkaa. Jos Hokki tippuu pois mestiksestä alkaa varmaankin monen vuoden korpivaellus alasarjoissa ja miten lie tuo talouspuoli ja ym lisenssi asiat ensi kaudella vaikka mestiksessä säilyttaisiinkin. Tuskin putoaminen pysähtyy suomisarjaan.
  Sotkamo pelaa viikonlopuna paikasta II divariin ja Kuhmo pelaa III divaria, missä Hokki ensikaudella ?? Huhtikuun alussa se tiedetään.

  Joka tapauksessa miettimisen ja vakavan pohdiskelun paikka Kainuulaisella kiekkoväellä vaikka mestispaikka jollain ihmeellä saataisiin säilytettyä.
  Tämän kauden virheitä lienee turha enää märehtiä mutta kyllähän kaikki viittaa vakaviin ongelmiin talouspuolella koska minkäänlaista oikaisuliikettä ei pysytytty tai haluttu tehdä ei hankittu Seppälän korvaajaa ei vaihdettu valmentajaa ei hankittu voittavaa maalivahtia vaikka esim Myllyniemen vierailu osoitti selvästi mistä on kysymys, eikä pelaajistossa muutenkaan muutoksia tapahtunut.

  Ehkä putoaminen ja konkurssi olisikin uuden alku vaikka useampi vuosi uuteen nousuun saattaisi mennäkin jos sellaista edes tulisikaan, sillä se taas vaatisi entistä parempaa yhteistyötä ja uutta ja erilaista ajattelutapaa kainuulaisen kiekkoväeltä ja tietysti niitä tuoreita ja innovaatisia tekijöitä ja yhteistyökumppaneita.

  Neuvojia ja arvostelijoita ja jälkiviisaita Kainuusta perinteisesti löytyy ihan riittävästi, tekijät on vain vähissä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2017 klo 09.51
 4. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  En itse näe Hokin mestiksessä jatkamista ihan noin synkkänä. Pelaajamateriaali on hyvä ja varmasti siihen on käytetty se mitä oltiin suunniteltukin. Johto varmasti odotti, että hyvä materiaali alkaa tahmailun jälkeen lunnastaa odotuksia. Kelkka on ollut vaikea kääntää, kun epäonnistumiset menivät pään sisään. Hankintoja ei myöskään tehty, koska odottiin, että muutos tulee, kun sairastupa tyhjenee. Ei auttanut sekään. Kärpistä varmaan odottiin sitä yhtä pakkia, josta oli jo kauden alussa puhetta, no se juna meni Kärppien loukkaantumissumassa. Heikot esitykset syövät katsojia ja sitä kautta tuloja, jolla hätäapu olisi voitu hankkia. Ehkä helmkuulta saakka odottiin, että nostaan kuiville, koska peli alkoi hieman kulkemaankin. Siirtorajan jälkeen havahduttiin siihen, että olisi sittenkin pitänyt joku hankkia. Kuulin myös, että siirtorajalla keskikertaiselle pakille olisi pitänyt maksaa vahvistuksen hintaa, ei otettu sitä riskiä, vaan yritettiin tekohengittää kausi kuivin jaloin. Mutta oikeassa olet seuralla on tämän kauden jälkeen itsetutkistelun paikka, mitä tehtiin seurana väärin. Oltiinko liian hitaita tekemään päätöksiä ja ajateltiin, että märkä materiaali kuivuu ja peli alkaa luistamaan? Huonot ja hitaat päätökset sekä taloudellisesti tiukka tilanne ajoi Hokin tähän.

  Jos jotain positiivista, niin nämä karsintasarjan pelit on ainakin jännittäviä, samanlaista tunnetta mitä nyt kokee ei viime kaudella tullut, kuin game sevenissä Tutoa vastaan. Kyllä karsinnat ylös- ja alaspäin on kiekkoilun suola, vaikka omaa joukkuetta ei karsinnoissa alaspäin haluaisikkaan nähdä.
   
 5. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Laukkasen sanoin "ei päästy maalipaikoille"?!?! Mitähän peliä se oikein katseli? Maalipaikkoja oli vaikka ja kuinka monta mutta kun kiekkoa ei sinne maaliin saada menemään. Aivan turhaa oli myös Viirlaksen haukkuminen lopun jäähystä. Illan tuomarit vihelsivät mistä huvittaa puolin ja toisin ja jättivät vähintään yhtä monesti selkeät rikkeet viheltämättä. Viirlas sentään yritti ja sai kiekkoa tuotua ylös muutaman kerran hyvällä temmolla. Ennemmin olisi voinut kritisoida vaikka sitä toista pakkia nro 4 jota ei kiinnostanut ottaa potkuakaan saadakseen kiinni vastustajan joka oli karkaamassa heittämään kiekon tyhjään maaliin. Se oli kyllä varsinainen laiskuuden ja luovuttamisen huipentuma.

  Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä hidastus Hutun ulosajosta. Hyvin ainakin kuolevalta JypA:n pelaajalta vedetty loppuun asti kun kuoleman jälkeen meni koppiin asti ja palasi saman tien takaisin peliin kun Huttu oli ajettu pihalle.
   
 6. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Hyvä taistelu Hokilta, mutta kun ei mene niin ei, Smura otti tänään tarvittavat torjunnat ja olisi tarjonnut "eväät" voittoon.
  Joukkue taistelee 100-lasissa, kai se jonkinlainen palkinto joskus ansaitaan, oliko Kouvalainen loukkaantunut vai muuten sivussa?
   
 7. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Missä näkyy nykyään Hokin pelien lehdistötilaisuudet, en ainakaan google-haulla löytänyt tämän vuoden puolelta enää montakaan, vanhempia ja muiden divarijoukkuiden tilaisuuksia löytyy, onhan tämä tiedottaminenkin jo vähän ihmeellistä, jokainen voi varmaan vetää näistä omat johtopäätöksensä, eikö Kajaanissakin olis kannattunut olla avoin ja kertoa jos seuralla on taloudellisia vaikeuksia, eikä olla hiljaa? Muistaakseni lähivuosina taidettiin jossain nykyisessä liiga-seurassakin tehdä kansalaiskeräys seuran säilyttämiseksi?
   
 8. Lätkä Jäsen

  Tässä oli sitten se viimeinen niitti sarjasta putoamiselle!

  Tämä olisi pitänyt ehdottomasti voittaa sarjapaikan säilyttämisen kannalta. Tätä siis ei voitettu ja NYT voi todeta varmasti, että Hokki putoaa mehupurkkisarjasta. Tosin tämä onkin se oikea tapa pudota. Sen sijaan sarjassa on tällä hetkellä joukkueita, jotka ovat saaneet almupaikan ja sellaisilla armopaloilla siellä keikkuminen suorastaan kuvottaisi!

  PS. Hyvin huomasi erätaukohaastattelusta, kuinka usko oli jannulta mennyt...tai ei ehkä ole ollutkaan? Linnapaidassa jos ei sydämmellä pelata, niin homma on juuri noin keinotekoisen näköistä. Selitti antavansa kaikkensa ja tulevansa seuraavassa erässä ohi, mutta.....!
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2017 klo 03.55
 9. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Joo, se niitti tuli jo viime tai varmaankin sitäkin ennen?, tappio Jyp-Akatemialle ei merkkaa mitään, mutta onhan tämä surkeeta ja virheet on tehty jo paljon aikaisemmin, ei auta, ...ei itketä, Imatra seuraavana!
   
 10. Kolaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PPS, Hokki
  Vapise, Ketterä! Tänään Hokin ykköskenttä: Kouvalainen-Huttu-Hiltunen
   
 11. Puncheon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lehdistötilaisuuksia ja maalikoosteita ei tule valitettavasti enää youtubeen tekijäpulan takia.
   
 12. Jos Fanseattia on mahdollista katsoa, niin siellä pelien lopussa on lehdistötilaisuus.
   
 13. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Smuralta toinen hyvä peli putkeen. Toki Ketteränmies laittoi tyhjistä ohi mutta nollapeli on aina nollapeli. Jäähyminuutit 14-18 ovat varmaan kärkipäästä missään pelissä kun kaikki pelkkiä kakkosia. Eikä yhtään erikoistilannemaalia koko pelissä. Hokin kannalta positiivista että ne "kärkipelaajat" Näppi ja Korkiakoski saivat kiekon maaliin, maalivahti onnistui taas ja puolustus sekä alivoima toimivat todella hyvin.
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Jälleen Smuralta hyvä peli. Onneksi vastustajan maalivahti syötti Hokin voittomaalin, muuten olisi voinut käydä ihan miten päin tahansa. Erittäin positiivista se, että johto piti loppuun asti ja pelissä oli tunnetta ja taistelua varmaan eniten tämän kauden peleistä. Taatusti tekee Hokille hyvää poistua voittajana tuosta matsista. Erinomaista että myös JypA hävisi ja kunnolla. Ei pääse karkuun.

  Jokaisella joukkueella on nyt vähintään 2 pistettä menetettynä, joten sarja eikun tiivistyy. Hokki on ainoa Mestis-joukkueista tällä hetkellä joka ei nousijaehdokkaille ole antanut pistettäkään.
   
 15. Lätkä Jäsen

  Erikoista!

  Ensimmäinen puolisko näytti, että Hokki tekee, mitä haluaa. Vaikka vauhti oli kova, niin kiekko siirtyi pelaajalta pelaajalle. Hokilla ei näyttänyt olevan minkään näköistä painetta, Paikkoja tuli sitä myöden liukuhihnallla, mutta ei! Tuttu juttu...et saa kiekkoa maaliin! Siitä sitten pikkuhiljaa ote alkoikin löystymään ja vastustaja tuli peliin mukaan. Samaten myös tasoerokin alkoi häipyä. Alku näytti sen, miksi eri sarjoja on olemassa. Loppussa ei puolestaan muuta eroa, kuin se, että Hokki pelannut paineen alla koko kauden ja sai klaarattua TÄLLÄ kertaa ainoastaan sen vuoksi ja että JHT oli niin paljon heikompi joukkue! Eikä tuo tarkoittanut, että JHT olisi ollut huono, mutta totuus kuitenkin, että heikompi materiaali. Ainoastaan muutama divaritason pelaaja. Muut loistavia jarruja.

  Hienoa, että Hokki voitti. Joukkueella on vaikea paikka pelata. Hokki vetänyt pitkän, täysin alavireisen kauden runkosarjaa ja sen jälkeen joutuu pelaamaan joukkueita vastaan, joilla fyysisesti ei niin raskas kausi. Tähän kun lisätään vastustajien apinanraivo, sekä hurmoksessa huutavan kotiyleisön tuki, niin siitä saa alasarjojen joukkueet pari napsua lisää yrittämään ylöspäin. Alasarjajoukkueilla, kun ei ole muuta, kuin voitettavaa ja se kyllä heidän otteista näkyy.

  Mikäli Hokki saisi pelattua tasolla koko 60 minuuttia, niin sarjapaikkaa ei uhkaisi mikään muu karsintasarjassa pelaava joukkue, mutta.... Ei ainakaan vielä tähän mennessä kautta ole siihen pystynyt.

  Edelleen pelkään pahinta ja toivon parasta!
   
 16. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Smuralle toinen nollapeli. Todella komeasti on Smura sillä tärkeimmällä hetkellä saanut pelinsä kuntoon.

  Taas hyvää vääntöä niinkuin Kalajoellakin. Lähes joka jätkä taisteli viimeiseen asti, Seppelin etunenässä teki tärkeää blokkia vaikka teki kipeää ja sai Galinin pimahtamaan itsensä loppupelin ajaksi jäähyaitioon. Slaavilainen veri kuohahteli myös Fofalla joka toisen ex-hokkilaisen Pälven kanssa pääsi istumaan yhtä aikaa ja antoivat näin hyvää aikaa Linnapaidoille pitää kiekkoa ja pyörittää ylivoimaa.

  Tiivistä puolustamista ja onnistuva maalivahti, siihen päälle aktiivista karvaamista. Montaa maalia ei tarvita voittoon jos kaverin ei anneta tehdä yhtään. Tämä on se Hokin ase tässä sarjassa ja ainakin sarjan ensimmäisen puoliskon aikana se on tuottanut hyvin tulosta, 3 voittoa neljästä. Tällä hetkellä näyttää Hokin kannalta hyvältä, mutta puolet sarjasta on jäljellä ja todella tasaista sarjaa tässä pelataan joten kaikki on vielä täysin auki.
   
 17. Lätkä Jäsen

  Seppelin!

  Olisipa koko joukkue Seppelinejä. Hurja luisteluvoima. Napakka laukaus...ranteen lukkoon ja verkot soi. Lisäksi alivoimalla maailman uhrautavin hemmo! Uskomaton mies.... On ajan kysymys, kun lyö itsensä lopullisesti läpi. Hiukan eri roolia, kuin myös eri ketjukaveria rinnalle ja se on siinä.

  ...niin ja lisää massaa, sekä fyssatreeniä.
   
 18. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Tärkeät kolme pistettä. Mutta olipahan erikoinen peli.

  Hokki lahjoitti laiskalla oman pään pelaamisella ja huolimattomilla harhasyötöillä kymmenkunta maalipaikkaa Akatemialle. Onneksi Smura sai torjuttua riittävän monta ja JypA:n maalintekoyritykset olivat niin heikkoja kuin olivat. Se tiivis puolustaminen ja ankara taisteleminen mitä parissa edellisessä pelissä nähtiin, oli jossain muualla tänään kuin kaukalossa.

  Mutta kerrankin tällä kaudella oli tuuria ja pari siniviivalerppua upposi lähes lahjana vastustajan maaliin ja pisteet saatiin Kajaaniin mukaan. Ja se ensimmäinen voitto tällä kaudella akatemiasta todella tärkeään paikkaan.

  Hokki on nyt kertaalleen voittanut kaikki muut joukkueet sarjassa ja pitää piikkipaikkaa viiden pisteen erolla IPK:n. Joka tosin on pelannut yhden pelin vähemmän. Joten tähän asti sarja on mennyt hyvin mutta vielä mitään ei ole voitettu sarjapaikan suhteen, kaikki on vielä mahdollista tässä sarjassa.
   
 19. Puncheon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Koko kauden pomppimatta jääneet kiekot pomppi kaikki samaan otteluun. Eihän tuollaisessa 11-0-ottelussa ole yhtään järkeä kummankaan joukkueen kannalta.
   
 20. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Piste olisi riittänyt. Mutta, mutta.... Smuralle meni tänään helposti eikä valmennus reagoinut aikoinaan vaikka pari ensimmäistä olivat jo imaisuja. Piti vielä kolme antaa ennen kuin maalivahti vaihtui. Miksei sitä vaihtoa voi suorittaa jo silloin kun näkee että tänään vaan ei tartu ja se epävarmuus sitten saa otteen koko joukkueesta ja peli menee ihan sekaisin??? Viimeistään kolmannen maalin kohdalla olisi pitänyt Laukkasella herätä.
   
 21. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Karsintahelvetti vihdoin ohi. Ja loppujen lopuksi Hokin kannalta aika selvin sävelin. Ei pistettäkään suomisarjalaisille ja puolet pisteistä Mestis-joukkueilta. Ansaittu paikka myös ensi vuodeksi.

  Ketterän tuhoksi koitui hermokontrolli. Tyystin turha keihästys antoi Hokille avaimet latoa maaleja sen verran että loppu oli kosmetiikkaa. Toivottavasti Kauppinen ei loukkaantunut pahemmin laitataklauksesta ja pääsee osallistumaan taatusti helpottuneen porukan saunailtaan.
   
 22. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Mahtava homma, karsintapelit jännitti enemmän kuin playoffsit ikinä. Avoimet sarjat myös ylöspäin niin saattaisi joskus kokea vastaavaa, mutta ylöspäin. Hokin tiedotuksen sanoin: Ensikaudella tullaan vahvempana kuin koskaan!
   
 23. freetime Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki ja Kärpät
  No niin, Huh huh ja voihan vittu. Kausi takana ja onneksi se päättyi hyvin. Vaikea kausi välillä ja joku viisaampi voisi kertoa miksi. Oliko ennakkosuosikin paineet liikaa vai oliko joukkue ennakoitua huonompi. Veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa. Muutama ns. vahvistukseksi hommattu pelaaja floppasi odotuksiin nähden kauden aikana aivan totaalisesti nimiä mainitsematta.
  Tulevasta joukkueesta sen verran, että toissa kauden joukkueen runko VAHVISTETTUNA muutamalla täsmä hankinnalla olisi hyvä alku. Kuusi hyvää sopparia ensi kaudelle jo on. Siitä on hyvä jatkaa.
   
 24. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Omissa "papereissa" ei ennen kauden alkua tullut edes mieleen, että Ketterä olisi voinut kammeta Hokin Suomi-sarjaan. Oletin Hokin pelaavan ihan toisenlaisia pelejä tähän aikaan kevättä. Tällaisia viime viikkojen tunteita ei vaan ole ilman avoimia sarjoja - hienoja pelejä.

  Onnea oikeasti sarjapaikan säilyttämisestä. Teille sen häviäminen ei harmita sen vuoksi, että ansaitsette sen. Ja olitte selkeästi parempia.
   
 25. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Onnitelut Hokille ja kannattajille, mä olin sata varma että homma hoituu ja niinhän siinä kävi lopulta. Ensi kauteen!!!