Kajaanin Hokki 2014–2015 – uuden alku

  • 147 362
  • 346

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jännä oma havainto tänään ilmestyneen kiekkoviestin sivuilta, joukkueen pelaajisto numeroineen sivulla kaksi: maalivahtien listassa nro 1 tyhjänä, hyökkääjistössä nrot 41 ja 16 vapaana. Eli Virtala ja Saarenpää, mutta olisiko Hokki ja Seppänen jättäneet option, että jos Sepi ei saa haluamaansa paikkaa ulkomailta Seppänen pelaisi tulevallakin kaudella Hokissa? Ainakin alkukaudesta tehty sopimus Lehtosen kanssa tukee tätä ajatuleikkiä. Toki samassa listassa oli virheenä Tomas Mikus hyökkääjien listassa kahdella eri pelinumerolla 11 ja 23.. Myös muuta infoa tulevasta kaudesta ko. läpyskässä oli, esimerkiksi kärppäyhteistyön lämpeämisestä.

En ole kirjoittanut tänne Mikusin sopimuksen teon jälkeen, niin hyvä hankinta mielestäni. Potentiaalia pisterohmuksi pelitekevän sentterin laidalla kautta ylivoimalla. Lisää mielenkiintoa kauteen. Myös nuoret potentiaaliset pelaajat, kuten Sebok, Korkiakoski ja Saukko ovat mielenkiintoisia seurattavia.
 
Jännä oma havainto tänään ilmestyneen kiekkoviestin sivuilta, joukkueen pelaajisto numeroineen sivulla kaksi: maalivahtien listassa nro 1 tyhjänä, hyökkääjistössä nrot 41 ja 16 vapaana. Eli Virtala ja Saarenpää, mutta olisiko Hokki ja Seppänen jättäneet option, että jos Sepi ei saa haluamaansa paikkaa ulkomailta Seppänen pelaisi tulevallakin kaudella Hokissa? Ainakin alkukaudesta tehty sopimus Lehtosen kanssa tukee tätä ajatuleikkiä.

Saman havainnon tein. Se oli joko epäsuoraa vihjailua (toivottavasti) tai sitten aika amatöörimäistä puuhastelua. Tai sitten Hokilla ei ole ensi kaudella tuon enempää pelipaitoja käytössä, eli mahdolliset lainapelaajat joutuvat käyttämään numeroa 1 jne (se olisi kyllä jo aika hauskaa).

Seppäsen kanssa en lähtisi sopimusta tekemään, ellei se ole puoli-ilmainen. Sepi nyt tuskin oli viime kaudella niitä joukkueen halvimpia pelaajia ja Lehtonen on kuitenkin Mestikseen hyvä maalivahti, eikä tuskin ole edes tasollisesti kovin paljon Seppästä heikompi kassari, jos ollenkaan.

Toinen juttu mikä pisti oikeastaan Kiekkoviestissä silmään, oli se, että kausikorttimainoksia en nähnyt missään, vaikka yleensä ne ovat olleet varsin näkyvällä paikalla. Oli vain joku "mainos", että voit tilata kausikortin markkinakadun Hokki-kojulta. Ei hintoja, ei mitään. Enkä ole törmännyt niihin mainoksiin nettisivuilla, jossa mainostetaan vain jotain Hokki-korttia, joka on tullut markkinoille maaliskuussa eikä siitä löydy mistään lisää informaatiota. Kuvitteekohan joku oikeasti, että ihmiset ovat kiinnostuneita sellaisesta tuotteesta, josta ei löydy mitään lisäinformaatiota.
 
Nyt kun ensi kaudella Mestiksessä pelataan pelkästä pahviviiristä, niin tässä taloudellisessa tilanteessa lainapelaajat ovat varmasti Hokin kaltaiselle seuralle tärkeitä. Katselin mahdollisia Liigasta ylijääviä pelaajia ja ihan mielenkiintoisia nimiä löytyy sekä puolustukseen että hyökkäykseen.

Pidemmän ajan lainoja:
- Aleksi Rutanen (Blues)
- Juha Tarkkanen (HIFK)
- Ville-Veikko Eerola (HPK)
- Sakari Manninen (Kärpät)
- Markus Nutivaara (Kärpät)
- Michal Kristof (Sport)

Lyhempiä lainoja:
- Julius Nyqvist (HIFK)
- Mikko Nuutinen (KalPa, jos saa sopimuksen)
- Henrik Forsberg (Lukko)
- Eetu Koski (Lukko)
- Santeri Arousva (Ässät)

Nämä nyt ihan esimerkin vuoksi. Voi olla, että jollekin näistä on kaavailtu isompaa roolia Liigassa, mutta en jaksanut perehtyä asiaan sen tarkemmin. Ja toki esim HIFK:n pakit suuntaavaat lähtökohtaisesti jonnekin aivan muihin joukkueisiin kuin Hokkiin, mutta koko kauden lainat a la Näppi kelpaavat kyllä.

Kun ne välit Oulun suuntaan on nyt kunnossa, niin ainakin Nutivaara olisi mieluisa vahvistus pidemmälle ajanjaksolle. Tällä hetkellä Nutivaara lienee Kärppien pakkihierargiassa sijalla 8 ja mahdollisten lisähankintojen myötä peliaika tulisi olemaan todella kortilla. Ei muuta kuin Kajaaniin hakemaan lisävastuuta ja tuomaan myös kilpailutilannetta Hokin takalinjoille. Mannisen tilanne on hieman monimutkikkaampi, mutta kelpaa kyllä lyhyemmällekin pätkälle jos loukkaantumisia tms ilmenee.

Noista yllämainituista erityisen mielenkiintoinen nimi on Michal Kristof, jolle on vaikea povata minkäälaista roolia Liiga-Sportissa. Kristof taitaa olla myös yli-ikäinen A-junnuihin eli pelituntumaa olisi haettava Mestiksestä. Kyseessä on kuitenkin pelaaja, joka on näyttänyt jo taitonsa Mestiksessä, mutta kausi Mestiksessä tekisi vielä hyvää, joten nyt Laukkanen ja kumppanit hereillä Vaasan suuntaan! Muutenkin Sportilla tuntuu olevan todella leveä rosteri, esim pakkeja on tällä hetkellä rosterissa 11, joista tosin kaksi Jenkkiä on try-outilla. All in all, siellä voisi myös olla tarjolla hyvin harjoitelleita pakkeja, jos esim Nutivaaraa ei saada Oulusta tänne.

Toki tässä ei silti pidä lähteä pelkästään näiden farmihuorauksien perään, vaan loukkaantumisaalloissa nostetaan rohkeasti omia junnuja rosteriin sekä Klemettejä ja kumppaneita ylempiin ketjuihin. Pitkässä juoksussa Hokin olisi tärkeä saada nousemaan pelaajia A-junnuista Mestikseen, oli se tahti sitten vaikka yksi pelaaja per kausi. Joten rohkeasti vaan laajalla ringillä A-junnuja mukaan. Mitään hävittääväähän tässä ei ole, sillä muistetaan edelleen, että Mestiksestä ei voi tippua (surullista, mutta totta).
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Laukkanen saa nyt kärsiä Mattilan viime kauden "mestyksestä". Muutamien pelaajien kanssa oon jutustellu ja tottahan se taitaa olla, että Mattila halusi viimeisenä kautena tehdä kovaa tulosta, että saisi hyvän työpaikan itselleen ensi kaudeksi.
Pelaajabudjetti oli kohtalaisen iso ja nyt sitä on jouduttu karsimaan ja nuoria pelaajia ajetaan lisää sisään.
Mielenkiintoistahan tuo on sitten nähdä, saako Laukkanen heistä kaiken potentiaalin irti. Ennemmin näen kuitenkin Laukkasen nuorien pelaajien kehittäjänä kuin Mattilan.

Nyt treeneissä mennään kuuleman mukaan todella lujaa (mitä Hokki nyt kerkesi treenaamaan ennen omatoimisen jakson alkua) ja Laukkanen tuo sisään liigasta oppimaa kokemusta ja taitoa.
 

Nixe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Hokki,SoJy
Seppäsellä on sopimus taskussa, joten spekulaatiot siltä osin voi unohtaa. Siis ulkomaille..
 
Viimeksi muokattu:
Pikkulinnut lauloivat kävelykadulla, että O-P Hakkaraisesta olisi tulossa Hokin uusi puheenjohtaja.... ei hassumpaa, jos hyvät talousopit ovat vuosien myötä tulleet tälle suhdetoiminnan virtuoosille tutummiksi.
 
Pikkulinnut lauloivat kävelykadulla, että O-P Hakkaraisesta olisi tulossa Hokin uusi puheenjohtaja.... ei hassumpaa, jos hyvät talousopit ovat vuosien myötä tulleet tälle suhdetoiminnan virtuoosille tutummiksi.

Tämä olisi aivan mahtava uutinen! Toivottavasti tämä toteutuu. O-P suhtautuu jääkiekkoon intohimolla ja juuri sellaista ihmistä Hokki kaipaa johtoonsa.
 

Mänäkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & muut Pohjosen joukkueet
Hakkarainen tuo kyllä väriä hommaan!.. toivottavasti saa paikan!! Verkkokalvolle on kyllä tallentunut kyseisen herran Hokin mestarusvuoden tuuletukset! :D :D

Muutenkin Oululaisesta vinkkelistä mielenkiintoinen ryhmä Kajaanissa!! Isot tsemit sinne ens kauteen!!
 
Meinaakohan O-P jatkaa kuitenkin siviilityötään Kouvolassa? Jotenkin uskoisin näin, joten toimisikohan sitten jotenkin oto:na tämän pestin? Vai siirtyykö vankkurit takaisin Kajaaniin?

Kova jätkä, kovalla KooKoo ja Hokki-sydämmellä. En muista milloin EI olisi ollut KooKoon pelissä ja vahvasti ollut seuran tukena jo monta kautta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Seppäsen kanssa en lähtisi sopimusta tekemään, ellei se ole puoli-ilmainen.

Somesta bongattuna Seppo muutti Kazakstaniin, joten tuskin tarvii sopimusta miettiä enää Hokkiin, ainakaan tässä vaiheessa.
 
On tainnut olla jopa ennätyksellisen hiljaista täällä palstalla. Mutta ei hätää, sillä Mestishän voi paremmin kuin koskaan!

Aika hiljaista on ollut myös Hokin osalta viime viikkojen aikana. Jokohan joukkue on aloittanut jääharjoittelun tämän kauden osalta? Eikös se jääkausi ole yleensä alkanut tässä heinä-elokuun vaihteessa?

Sikäli ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, sillä joukkueen runko on niitä muutamaa hyökkäyspään kärkinimeä lukuun ottamatta hyvin kasassa.Virtalaa nyt tuskin nähdään ensi kaudella Kajaanissa. Tai ainakin luulisi, että sopimuksessa olisi jo nimi allekirjoitettuna jos ura täällä jatkuisi. Sama koskee myös Saarenpäätä. Ja heitetään nyt vielä Guttigkin samaan kastiin, kun näyttäisi edelleen olevan ilman sopimusta.

Toisaalta voihan tässä olla meneillään myös sitä, että pelaajat (ja heidän agentit) luulevat itsestään liikoja ja hintalappu on ollut liian iso. Eli voi siis käydä niin, että pelaaja ja agentti joutuvat lopulta alentumaan kuviteltua huonompaan sopimukseen eli tiedä vaikka Hokilla olisi mahdollisuuksia saada sopimus jonkun em. kolmikon pelaajien kanssa. Taisi olla J. Hotti joka avasi tätä asiaa jossakin toisessa ketjussa jokin viikko takaperin.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Virtalalla oli ilmeisesti jo esisopimus Hokin kanssa tehtynä, mutta sitten sai tarjouksen Venäjän kakkosliiga VHL:stä ja lähti sitten sinne vuolemaan ruplia.

Sitten pitäisi ykkössentteri jostain loihtia, Snädän mukana lähti paljon muutakin kuin pisteitä. Nuorten pelaajien pitää ottaa roolia ensi kaudella.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Aika hiljaista on ollut myös Hokin osalta viime viikkojen aikana. Jokohan joukkue on aloittanut jääharjoittelun tämän kauden osalta? Eikös se jääkausi ole yleensä alkanut tässä heinä-elokuun vaihteessa?
Joukkue on kaiketi ollut Vuokatissa jäällä. Kajaanin hallissa jää on kunnossa vasta ensi maanantaina. Liekö kentän mittasuhteiden muutokset päässeet täällä(kin) yllättämään.

Tällä hetkellä Mikus on minun papereissani tyrkyllä ykkössentterin paikalle. Katselin Marko Danon otteista nuorten MM-kisoista tehdyn highligts-videon Youtubesta, ja sen perusteella Mikus pystyy kyllä tekemään peliä. Näkee hyvin kaverit kentällä ja tekee omia ratkaisuja lähinnä suoraan syötöstä tai läpiajoista. Mikusin osalta tuskin tarvitsee olla huolissaan siitä, että KHL-tehot viime kaudella ovat olleet heikot. Eiköhän tähän ole vaikuttanut moni tekijä: epämieluisampi pelipaikka laidassa, puolustusvoittoinen nelosketjun rooli ja Bratislavan joukkueen kokonaisuudessaan vaisu kausi.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Saarenpäähän sieltä vuoden pahvilla palasi kotiin! Nyt puuttuisi vielä yksi kärkihyökkääjä, niin kauteen voidaan lähteä hyvillä mielin. Ilman Virtalan lähtöä joukkue olisi valmis.

E. Tai mahtuisihan tuohon nyt yksi leveyspakki, kun ensi kaudella kokoonpanoon saa nimetä 7 puolustajaa. Junnuja vaan kokeilemaan, jos (kun) loukkaantumisia tulee.

Valtteri Aution try-out sopimus sen sijaan on purettu pelaajan omasta aloitteesta.
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä se Saarenpää sittenkin saatiin Kajaaniin, hienoa! Saarenpää on maalintekijä isolla M:llä ja etenkin pudotuspeleissä joukkueelle elintärkeä pelaaja.

Tällä hetkellä Mikus on minun papereissani tyrkyllä ykkössentterin paikalle. Katselin Marko Danon otteista nuorten MM-kisoista tehdyn highligts-videon Youtubesta, ja sen perusteella Mikus pystyy kyllä tekemään peliä. Näkee hyvin kaverit kentällä ja tekee omia ratkaisuja lähinnä suoraan syötöstä tai läpiajoista. Mikusin osalta tuskin tarvitsee olla huolissaan siitä, että KHL-tehot viime kaudella ovat olleet heikot. Eiköhän tähän ole vaikuttanut moni tekijä: epämieluisampi pelipaikka laidassa, puolustusvoittoinen nelosketjun rooli ja Bratislavan joukkueen kokonaisuudessaan vaisu kausi.

Tämä oli jopa hieman yllättävä tieto. Tosin vähän luulen, että Laukkanen tulee peluuttamaan Mikusia laidassa ja Mikusia peluutetaan keskellä vasta tarpeen vaatiessa. Toisaalta Mikusin sentterin taidot tuovat lisää variaatioita hyökkäykseen, jolloin olisi mahdollisuus laittaa enemmän munia samaan koriin esimerkiksi rakentamalla ykkönen muotoon Toivo-Mikus-Saarenpää. Tässä variaatiossa "hukattaisiin" kaksi rightia samaan ketjuun, mutta en näe sillä olevan pidemmän päälle juurikaan merkitystä, kunhan ketjun kemiat vain loksahtavat paikalleen.

Oletetaan kuitenkin, että Mikus pelaa laidassa.

Mikus - XXX - Saarenpää
Näppi - Humaloja - Toivo
Korkiakoski - Sebok - Niva
Seppelin - Pyykkönen - Kurkinen/Klemetti

Heikkinen - Mattila
Hyvärinen - Mäkelä
Pälve - Saukko
Määttä

Lehtonen - Tolonen

Joukkue alkaa siis olla lähes kasassa. Tällä hetkellä rosterista puuttuu selkeästi ykkössentteri. Markkinoilla riittää pelaajia, esimerkikin vuoksi viime kaudella Mestistä pelanneista pelaajista mm. Kristian Ruisma ja Joonas Koskinen ovat ilman sopimusta. Mitään turhaa kiirettä ei tässä vaiheessa kannata pitää. Ja taisihan se viime kaudellakin kalenteri pyörähtää lähes syyskuun puolelle, ennen kuin Da Costa saapui Kajaaniin. Toisaalta onhan tässä myös sekin variaatio, että Mikusista tehdään sentteri ja hankitaan laituri koodinimellä Guttig.

Aution poisjääminen sekoittaa sillä tavalla pakkaa, että joukkueeseen tarvitaan vielä ainakin yksi puolustaja. Seitsemällä sopimuspuolustajalla ei kauteen voi lähteä, vaikka Määttä pystyykin hoitamaan tonttinsa seiskapuolustajana. Tähän väliin lienee ihan validia muistuttaa, että Anssi Rantanen on edelleen ilman sopimusta.

All in all, tämän kauden joukkueelle ei kannata asettaa samanlaisia menestyspaineita kuin viime kaudella. Uusi valmentaja, uusi ykköskassari, ei Virtalaa... ei näillä pelaajilla kuuhun mennä. Lisäksi Hokilla tulee olemaan (kuten aina) ohut rosteri, joka ei kestä isoja loukkaantumisaaltoja eikä juurikaan pitkäaikaisvemppoja. Nämä ovat faktoja joiden kanssa on elettävä.
 
Kiinnostaako Hokki enää ketään? Kiinnostaako koko Mestis enää ketään? Ainakin tällä hetkellä tilanne vaikuttaa siltä, että tämä paskainen viinirypäle (Mestis) kuivuu pian rusinaksi.

Ja todettakoon tähän väliin, että harjoituskausi alkoi perjantaina 1-3 tappiolla JYP-Akoille. Olikos paikalla edes ketään jatkoaikalaisia? Jos oli, niin jotain raporttia pelistä kiitos! Etenkin Tomas Mikusin otteet kiinnostavat. Toki muidenkin uusien miehien otteet kiinnostavat.

Tulevalla viikolla on kaksi harjoituspeliä RoKia vastaan, keskiviikkona Rovaniemellä ja perjantaina Kajaanissa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ja todettakoon tähän väliin, että harjoituskausi alkoi perjantaina 1-3 tappiolla JYP-Akoille. Olikos paikalla edes ketään jatkoaikalaisia? Jos oli, niin jotain raporttia pelistä kiitos! Etenkin Tomas Mikusin otteet kiinnostavat. Toki muidenkin uusien miehien otteet kiinnostavat.

Meinasin kirjoittaa tänne perjantain pelin jälkeen, mutta jäi sekin, kun ajattelin, että kyllä joku jotain pelistä laittaa. Pelin kävin katsoo, sellaista sekavaa nopeaa kirmaamista, niinkuin ympäri Suomea tähän aikaan. Pelillisesti ei vielä voi juuri mitään sanoa, mutta hitaita lähtöjä Hokki ei harrastanut.

Seurasin yksittäisiä pelaajia, otteluohjelmaa en ekaan erään ottanut. Joten seurasin pelaajia ensimmäisen erän tietämättä kuka on kuka. Tottakai tunsin vanhat pelaajat, mutta uusia luonnollisesti en tuntenut. Tämä olikin ihan mielenkiintoinen tapahtuma, koska mielestäni kentän paras oli numero 41, jonka oletin olevan Mikus, mutta olin väärässä kyseinen pelaaja oli Sebok.

Mutta asiaan, mielestäni parhaat hyökkääjät olivat Sebok, Saarenpää, Humaloja. Mikus väläytti aina välillä, mutta ei ainakaan ensimmäisessä pelissä liikaa erottunut, jakoi pari hyvää syöttöä ja ajoi itsensä keskeltä läpi. Sebok oli röyhkeä ja nopea luistelija, ajoi maalille ja teki itselleen ja muille paikkoja. Saarenpää ja Humaloja pelasivat hyvin, Saarenpää teki Hokin ainoan YV:llä hienon sahaamisen päätteeksi.

Lehtonen maalissa pääsi helpolla Jyp A:n maalivahtiin verrattuna. Jypin maaleille ei oikein voinut mitään, kaikki maalit olivat hyviä laukauksia ja kaksi parhaalta sektorilta 2-3 metristä ja yksi maali syntyi siniviivalta maskin takaa aivan maalin yläkulmaan. Hokki tuhri pakkoja, Jypin maalivahti otti pari melko varmaa kaappia kiinni.

Puolustajista parhaiten pelasi Mattila ja Hyvärinen. Mattila toi hyvin jalalla kiekkoa ylös ja otti kiekollista vastuuta, mukavaa tälläinen Hokissa oikeastaan pitkästä aikaa. Hyvärinen on hyvä puolustussuuntaan ja ehkä pelin tasosta johtuen myös hyökkäyssuuntaan. Muut puolustajat eivät niin paljoa eroittuneet hyvässä eivätkä pahassa.

Nuori nopea joukkue, ei pelannut kahvaa eikä sikaa. Potentiaalia löytyy, jos saadaan ulosmitattua.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Kiinnostaako Hokki enää ketään? Kiinnostaako koko Mestis enää ketään? Ainakin tällä hetkellä tilanne vaikuttaa siltä, että tämä paskainen viinirypäle (Mestis) kuivuu pian rusinaksi.

Ja todettakoon tähän väliin, että harjoituskausi alkoi perjantaina 1-3 tappiolla JYP-Akoille. Olikos paikalla edes ketään jatkoaikalaisia? Jos oli, niin jotain raporttia pelistä kiitos! Etenkin Tomas Mikusin otteet kiinnostavat. Toki muidenkin uusien miehien otteet kiinnostavat.

Tulevalla viikolla on kaksi harjoituspeliä RoKia vastaan, keskiviikkona Rovaniemellä ja perjantaina Kajaanissa.

Paikalla oltiin. Avauserä oli Hokilta ajankohtaan nähden ihan hyvää ja vauhdikasta kiekkoa, maalit vain jäivät uupumaan. Toiseen erään Akatemia nosti karvaustaan ja tämä aiheutti Hokki-puolustukselle vaikeuksia pelin rakentelussa. Kolmas erä noudatti pitkälti samaa kaavaa, lopussa vieraat pakittelivat ja YV:llä Hokkikin sai kuparisen rikki, kirin jäädessä kuitenkin torsoksi.

Mikus oli kyllä melkoisen näkymätön, ei paljoa mitään saanut aikaan. Laidassa näytti jäävän hieman pelin ulkopuolelle, ehkä sentterinä voisi miestä jossain vaiheessa kokeilla?

Maalivahti Lehtonen ei oikein vakuuttanut, ainakin Akatemian toinen maali olisi ehkä ollut otettavissa. Vastapainoksi nappasi muutaman ihan hyvänkin torjunnan.

Onneksi tämä oli vasta ensimmäinen peli. Positiivisemmista asioista mieleen jäivät Ville Hyvärisen spin-o-rama-harhautus jäähyboxista päästyään ja ykkösketjun huikea syöttökuvio avauserässä, josta Klemetti ei kuitenkaan saanut kiekkoa puolityhjään maaliin.

Yleisöähän oli tosiaan tuon virallisen tilaston mukaan "huikeat" 223 silmäparia.

Ei sen erikoisempia, tästä jatketaan ensi viikon RoKi-matseja kohti.
 
Viimeksi muokattu:
koko teksti

Erittäin paljon kiitoksia tästä!

Tekstin perusteella ainakin Sebokilta voidaan odottaa tulevalla kaudella paljon. Myös Humalojan lopullinen läpimurto (osittain suurentuneen roolinkin johdosta) voi olla lähellä.

Muutamasta ihan kelpo hankinnasta huolimatta tämä alkaa haiskahtaa siltä, että tulevalla kaudella Hokki tulee painimaan enemmän tai vähemmän maalinteko-ongelmien kanssa. Viime kausi oli noin puolen kymmeneen edelliseen kauteen verrattuna poikkeus, kun joukkueesta löytyi poikeuksellisen hyviä hyökkäyssuunnan pelaajia (= Virtala, Guttig, Da Costa).

Tulevan kauden joukkueesta ei varsinaisia snaippereita löydy kuin yksi (Saarenpää). Ylipäätään odotusarvoltaan yli 40 pinnan miehiä on vain kourallinen. Ns varmoiksi 40 pinnan miehiksi luokittelisin vain Saarenpään, Mikusin ja Toivon. Potentiaalisia 40 pisteen ylittäjiä ovat myös Humaloja, Näppi ja miksei myös Sebok.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tulevan kauden joukkueesta ei varsinaisia snaippereita löydy kuin yksi (Saarenpää). Ylipäätään odotusarvoltaan yli 40 pinnan miehiä on vain kourallinen. Ns varmoiksi 40 pinnan miehiksi luokittelisin vain Saarenpään, Mikusin ja Toivon. Potentiaalisia 40 pisteen ylittäjiä ovat myös Humaloja, Näppi ja miksei myös Sebok.

Näinpä. Laskisin, että jos hankinta tehdään se on +40pisteen mies. Peliä tekevä sentteri, joka tekee ketjukavereistaan parempi kuin he ovat. Toivottavasti olen väärässä, mutta esimerkiksi Toivo ei olisi päässyt ilman Virtalaa viimekauden pistemäärään, niin voi olla ilman ykkössentteriä vaikeaa yllittää 35 pistettä. Toivo on hyvä pelaaja, muttei rakenna itselleen hirveästi paikkoja.

Niin ensimmäisen pelin perusteella oltiin juuri perisynnin kourissa, eli paikkoja luotiin, mutta ei ollut miestä laittamaan sisään. Ensi viikolla sitten maalihanat auki ja kahvakiekon olettamukset vääriksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös