Kajaanin Hokki 2014–2015 – uuden alku

  • 147 462
  • 346
Hyvä haku Hokilta. Avainsanoina nuori, taitava ja ilmainen. Toki pitäähän Sebokista nyt ylläpito maksaa, mutta muuten ei taida Hokille kustantaa mitään.

Tässä se nyt nähdään, että kun Mattila saatiin pois, niin heti alkoi suhteet Ouluun pelittämään. Etenkin tässä taloustilanteessa se on Hokille äärimmäisen tärkeää.

Sitten taas pieni hahmottelua kokoonpanosta:

Ulkkari/Guttig - Virtala - Toivo
Ulkkari/Hankinta - Humaloja - Saarenpää
Korkiakoski - Sebok - Seppelin
Kurkinen - Pyykkönen - Klemetti

J.Heikkinen - Mattila
Hyvärinen - Mäkelä
Pälve - Saukko
Määttä

Lehtonen - Tolonen


Edelleen ne kärkinimet puuttuu, muuten näyttää jo hyvältä.
 
Hyvän pelaajan saitte Sebokista. Kykyjä riittää ylemmäksikin kuin kolmoseen mutta toki kaveri on nuori ja näin suht kokematon ,joten ehkä paineettomampi kolmonen sopii hyvin. Suht isokokoisena ja vahvana pelaajana kestää miesten pelit fyysisesti, henkisestikkin on ollut kaksi vuotta Kärppien A:n johtavia pelaajia. Tottunut pelaamaan kovissakin paikoissa vastuullisissa kentissä, eikä hyytynyt playoffeissakaan. Viimekaudella suht paha loukkaantuminen mutta pelasi loppukauden ja iski playoffeissa piste/peli tahtiin joten on kuntoutunut hyvin.

Uskon että ei ole viimeinen pelaaja Oulusta Kajaaniin tulevalle kaudelle. Veikkaan että Manninen on se seuraava palanen sinne teidän ylempiin ketjuihin.
 
Viimeksi muokattu:

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaikki taitaa viitata siihen, että Hokin ja Kärppien yhteistyö alkaa taas toimimaan pitkästä aikaa? Toivottavasti yhteistyössä pysytään nimenomaan näissä pidemmissä lainoissa, eikä parin pelin lainoja näy kuin hätätilanteissa.

Mielestäni Kärppien ja Hokin yhteistyö on sujunut hyvin, lukuunottamatta Mattilan aikakautta, eli viime kautta. Yhteistyökyvytön Mattila on pois ja yhteistyö sujuu taas paremmin. Varsin helppo yhtälö.

Nyt on jo kaksi läpi kauden kestävää lainaa Kärpistä Hokiin. Muutoinkin kärppätaustaisia pelaajia on siirtynyt tulevaksi kaudeksi Hokiin. Toivon, että yhteistyö tiivistyy muutoinkin. Kärpillä tulee olemaan ensikaudella kovin laaja materiaali. Tästä johtuen osa pelaajista joutuu hakemaan peliaikaa ajoittain muualta. Toivon, että yhteistyö Hokin kanssa sujuu nyt niin hyvin, että myös lyhytaikaiset lainat ovat mahdollisia. Jos ei, pelipaikkoja löytyy kyllä muualta, niinkuin viimekausi osoitti. Kuten sanoin, toivon, että todellinen yhteistyön aika on koittanut taas. Laukkasen ollessa Hokin päävalmentaja, tälle toiveelle voi olla myös katetta.
 

Steus

Jäsen
Minä puolestani en todellakaan toivo Hokin muuttuvan miksikään näätäfarmiksi! Tuollaiset koko kauden lainat on toki ok, mutta lyhytaikaiset lainat pitäisin kaukana Hokista, joka on minun silmissäni parissa viime kaudessa noussut erääksi mestiksen kiinnostavimmista joukkueista. Kärkihän tuostakin vielä puuttuu, mutta se löytynee vielä. Puolustuspuoli on ok ja Teemun saappaat ovat auttamatta liian isot, mutta vielä on epäselvää kuinka paljon sinne varpaan ja kärjen eteen ja tilaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tästä on varmaan ollutkin jo maininta, mutta mennyt miulta ohi. Eli onko Virtalan tulevaisuudesta mitään tietoja? Onko ilmoitettu, ettei jatka Hokissa, vai etsiikö vain ensisijaisesti pelipaikkaa ulkomailta?
 

Elmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tästä on varmaan ollutkin jo maininta, mutta mennyt miulta ohi. Eli onko Virtalan tulevaisuudesta mitään tietoja? Onko ilmoitettu, ettei jatka Hokissa, vai etsiikö vain ensisijaisesti pelipaikkaa ulkomailta?

Ei tästä mitään varmaa tietoa ole, mutta huhujen mukaan jatkaa Hokissa tulevalla kaudella.
 
Ei vissiin ketään kiinnosta apuvalmentajat? Korjataan tilanne ja kirjoitellaan tänne niin kuin joku ei vielä asiasta tietäisi, että kakkoskoutsiksi tulee Antti Turunen ja mv-koutsiksi Erno Moilanen Kärpistä. Turunen ihan mielenkiintoinen haku, joskin vähän vielä epäilen hänen ammattitaitoaan, koska valmentajaura on aika alkutaipaleella. Mutta antaa hänen näyttää. Moilasen kohdalla sitä ammattitaitoa ei tarvitse epäillä, mutta toisaalta tuo vähän haiskahtaa siltä, että tuskin hän tulee montaa kertaa tulevalla kaudella Kajaanissa käymään.

Noh, Kärppä-yhteistyö sentään toimii ja sen tuloksena myös Hokki sai mv-koutsin. Ja tuskinpa tarvitsee huolehtia kovin isoista kuluista Moilasen kohdalla.

Jatkakaa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Nämä apuvalkku-uutiset herättävät hieman ristiriitaisia tunteita. Toisaalta hyvä että saadaan halvalla/ilmaiseksi? lisää työvoimaa valmennuspuolelle. Tässä taloustilanteessa kullanarvoinen juttu. Hyvää on myöskin se, että Kärppä-yhteistyö vaikuttaisi toimivalta nyt kun Mattila on poissa.

Hieman kuitenkin huolettaa kun näyttää siltä että Kärppien "vaikutusvalta" lisääntyy rajusti Hokissa. Ollaanko kohta tilanteessa jossa kaikki sanellaan Raksilasta ja pelimiehiä tulee ja menee lyhyillä lainoilla ovista ja ikkunoista ja pajatso tyhjennetään siirtorajalla? Ehkä turhia pelkoja ja joutavaa jännittämistä mutta historiassa tämänkaltaisia kokemuksia on. Toivotaan että yhteistyö on myös Oulun suunnalta pitkäjänteistä ja järkevää eikä vaan isoveljen oikkujen mukaan hyppimistä.
 
Eikös tuo siirtosääntöjen uudistus takaa pelaajavirran edestakaisin aina kauden loppuun eli ei pitäisi aiheuttaa ongelmia missään vaiheessa.
 
Onkohan Hokin talous sen verran heikko, että tarvitaan edullisia tai ilmaisia pelaajia? Toisaalta Mestiksen tie vienee yhä enemmän kohti farmistatusta poislukien ihan kärkijoukkueet kuten KooKoo ja TuTo. Jo sillä tuetaan seuran taloutta ja tataan tulevaisuus, niin siitä vaan.

Kivahan se olisi olla riippumaton, mutta kun Kajaaniissa ei ole yhtään suurta yksityisomisteista yritystä joista löytyisi vauras mesenaatti. Tokmanni ja Kainarikin kuuluvat jo ketjuihin ja Maakunta on osuuskunta. Niiden rakenne jo estää massiiviset panostukset.
 
Niklas Näppi, Janne Niva ja Valtteri Autio uudet nimet. Hokille kolme uutta sopimusta - Kajaanin Edustushokki

Niva vaikuttaa ihan Hokinnäköiseltä pelaajalta. Ei mikään pistelinko, mutta varmasti kelpo pelimies 2-3 ketjuihin.

Näppi koko kauden lainalla, joka on taas hyvä asia. Oikean roolin löytäessään voisi olla sellainen 30-40 pisteen mies Mestikseen.

Autio vaikuttaa aika arvalta, mutta toisaalta hinta ei ole varmasti kovin kova. Pyörinee 7. pakkina ja rotaatiossa.

Eli pieni hahmotelma taas selvennyksen vuoksi:

Hankinta - Virtala - Toivo
Näppi - Humaloja
- Hankinta
Niva - Sebok - Korkiakoski
Seppelin - Pyykkönen - Kurkinen/Klemetti


J.Heikkinen - Mattila
Hyvärinen - Mäkelä
Pälve - Saukko
Autio - Määttä


Lehtonen - Tolonen

Oikeastaan Virtalaa/ykkössentteriä ja 2 kärkilaituria tuo huutaa. Kärkilaitureiden pitäisi myös sitten olla tasoa Guttig/Saarenpää, jos aiotaan menestyä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että maalinteko tulee olemaan ensi kaudella todella vaikeaa, sillä aika kädetön porukkahan tuo on.

E. Jukuri/Lukko-faneilta odottaisin lisäkommentteja Näpistä. Millainen kaveri kyseessä?
 
Viimeksi muokattu:
Näppi täällä pelatessaan kyllä väläytteli mailankäsittelytaitoaan ja hyvää laukausta, mutta ei oikein löytänyt omaa paikkaansa hyökkäysketjuista, joten onnistumiset jäivät melko vähiin. Erittäinkin sähäkkä pelaaja luistimilla, mutta fyysisesti melko heiveröinen. Sniper-tyyppinen hyökkääjä siis kyseessä ja hyvän liikkeen ansiosta pääsee usein laukauspaikkoihin.

Jonkun peliärakentavan sentterin vierellä hänestä varmaankin saisi parhaan tuloksen irti, koska se laukaus tosiaankin on hyvä. Potentiaalia siis on ja näkisin, että onnistuessaan (sopivat ketjukaverit löytäessään) voisi olla sellainen ~20 maalin mies.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokin tulevan kauden joukkue alkaa muodostumaan. Nuorta pelaajaa on otettu tulevan kauden Hokkiin. Vaikuttaa aika paljon edullisemmalta porukalta, kuin viime vuonna, mutta ihan hyvältä tuo näyttää verrattaessa muihin saman koko luokan mestisjoukkueisiin. Ei siinä nyt on niitä kausia, kun talous voidaan laittaa viimeisen päälle kuntoon. Sarjasta ei ymmärrykseni mukaan tipu kukaan, joten seurajohto tohtii lähteä hieman riskaabelimmalla joukkueella kauteen. Esimerkiksi maalivahti on ehkä suurin kysymysmerkki.

Jotenkin tuntuu, että Mattila vaati aika paljon Hokilta panostuksia viime kauteen, samoin tuntuu, että seurajohto halusi antaa kahden vuoden sopimukset 2012 allekirjoittaneille Seppäselle ja Virtalalle mahdollisuuden pelata joukkueessa, jolla oli oikeasti mahdollisuus menestyä. Mutta minulle kelpaa nuori nälkäinen joukkue, jos se pelaa illasta toiseen Hokille ja heittopussiksi ei ihan jäädä. Mielenkiintoinen porukka tällä hetkellä kasassa, potentiaalia on, kokemus hieman puutteena.

2-3 laitahyökkääjää hakusessa, mielestäni kaksi tarvitaan, jos ne ovat tulosyksikön ukkoja. Ykkössentteri saisi olla Virtala, vastaavan tasoista on vaikea löytää (sisältää johtajuuden yms sekä pelaamisen Hokille) Näppi voi pelata jopa ykköskentässä, jos vaikka Virtala sentterinä. Jos ykkösessä "huonompi" sentteri tulee laitahyökkääjien olla varmempia arpoja mestistasolle, jolloin Näppi kakkoseen Humalojan ja ladaNivan kaveriksi. Sitten jos saisin itse päättää niin ja Virtala jatkaa niin Näppi ja Toivo ykköseen ja Saarenpää kakkoseen Nivan ja Miskan kanssa pelaamaan.

Mut katellaan miltä alkaa terävin kärki näyttää..
 

pertteli

Jäsen
Jonkun peliärakentavan sentterin vierellä hänestä varmaankin saisi parhaan tuloksen irti, koska se laukaus tosiaankin on hyvä. Potentiaalia siis on ja näkisin, että onnistuessaan (sopivat ketjukaverit löytäessään) voisi olla sellainen ~20 maalin mies.

No jos sen 20 maalia heittäisi, niin olisi todella kova suoritus! Ja joku aikaisemmin viestissään arveli Näpin olevan mahdollisesti 30-40 pisteen mies. Aika kovia odotuksia on nuoresta miehestä. Jos tällaiset tilastot toteutuu, niin eiköhän ala uimalakillekin jo seuraavalla kaudella kelpaavan.
 
No jos sen 20 maalia heittäisi, niin olisi todella kova suoritus! Ja joku aikaisemmin viestissään arveli Näpin olevan mahdollisesti 30-40 pisteen mies. Aika kovia odotuksia on nuoresta miehestä. Jos tällaiset tilastot toteutuu, niin eiköhän ala uimalakillekin jo seuraavalla kaudella kelpaavan.

20 maalia voi olla liian kova odotus, mutta itse pidän tuota heittämääni 30-40 pistettä täysin mahdollisena. Vertailun vuoksi, Timo Hiltunen pelasi KalPan A-junnuissa kaksi kautta noin 0,8 pistekeskiarvolla. Hiltunen pelasi viime kaudella Hokissa (2-3 ketjun roolissa) 56 ottelua tehoin 19+17=36. En näe syytä miksi Näppi, joka pelasi kahdella edelliskaudella Lukon A-junnuissa 1,1 pistekeskiarvolla ei voisi yltää 30-40 pisteeseen oikein roolitettuna. Ja oikein roolitetulla tarkoitan 1-2 ketjua ja isoa ylivoimavastuuta.
 

pertteli

Jäsen
20 maalia voi olla liian kova odotus, mutta itse pidän tuota heittämääni 30-40 pistettä täysin mahdollisena. Vertailun vuoksi, Timo Hiltunen pelasi KalPan A-junnuissa kaksi kautta noin 0,8 pistekeskiarvolla. Hiltunen pelasi viime kaudella Hokissa (2-3 ketjun roolissa) 56 ottelua tehoin 19+17=36. En näe syytä miksi Näppi, joka pelasi kahdella edelliskaudella Lukon A-junnuissa 1,1 pistekeskiarvolla ei voisi yltää 30-40 pisteeseen oikein roolitettuna. Ja oikein roolitetulla tarkoitan 1-2 ketjua ja isoa ylivoimavastuuta.

Olen kyllä nähnyt kaverin monta kertaa A-junnuissa ja voin sanoa, että loistava pelaaja on kyseessä. Mutta realistina ajattelen, että miesten sarjassa 56 ottelussa se 40 pinnaa kuulostaa huikealta. Sillähän oltaisiin jo koko mestiksen pistepörssissä hyvillä sijoituksilla. Mutta mahdollistahan se on ja sitten kyllä pitäisi avautua nuorelle miehelle näytön paikka liigassa. Jos ei lukossa, nin sitten jossain muualla.
 
Herätellään hieman keskustelua henkiin.

Aiempia viestejä skrollaamalla varmasti jokaiselle hahmottuu Hokin tämänhetkinen tilanne, mutta epäselvyyden välttämiseksi todetaan, että joukkue on käytännössä kolmea kärkihankintaa vaille valmis. Näistä kolmesta yksi on sentteri ja kaksi laitureita. Sentteri on toivottavasti Virtala, joten ei tuhlata nyt siihen enempää aikaa.

Kärkilaitureista vähintään toisen tulisi olla oikeasti kova luu. Sellainen pelaaja, joka pystyy Virtalan/ykkössentterin vierellä lyömään kiekkoja pussiin illasta toiseen ja ratkomaan tiukkoja pelejä Hokin eduksi. Eli jos ko. pelaaja pystyisi pelaamaan kaikki 56(?) runkosarjaottelua, olisi hänellä kauden lopussa kasassa 50-60 pistettä.

Eliteprospects.com - Anthony Guttig
Eliteprospects.com - Antti Hölli
Eliteprospects.com - Tomi Mustonen
Eliteprospects.com - Mika Halava
Eliteprospects.com - Jussi Tapio

Guttig nyt tuskin jatkaa Hokissa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ainakin nyt alkaa jo tuntua siltä, että jos hänet oltaisiin kovasti haluttu Liigaan, niin se sopimus olisi jos taskussa (kuten Da Costalla). Olisi kuitenkin oma valinta nro 1 tuohon pelipaikalle. Nämä viisi ovat kuitenkin edelleen vapailla markkinoilla, mutta kukaan nyt tuskin aivan innosta huutaen haluaa tulla Kajaaniin pelaamaan merkitykstetöntä pahviviirisarjaa. En tähän palaan ainakaan jaksa tarkistaa, olisiko jo sopimuksen omaavissa potentiaalisia tämän roolin pelaajia (vrt koko kauden lainat Sebok ja Näppi). Ulkomaitakin on turha edes katsella, sillä vaihtoehtoja on varmaan puolen tuhatta jos alettaisiin koluamaan myös kaikki Amerikan sarjat läpi.

Sitten se toinen kärkilaituri. Ei tarvitse olla aivan megatason pelaaja, mutta kuitenkin sellainen, joka pystyy antamaan taustatukea ykkösketjun pelaajille. Eli joku sellainen 40-50 pisteen mies.

Eliteprospects.com - Niko Saarenpää
Eliteprospects.com - Joonas Sammalmaa
Eliteprospects.com - Jere Laaksonen
Eliteprospects.com - Markus Piispanen
Eliteprospects.com - Aki Juusela
Eliteprospects.com - Juuso Honka
Eliteprospects.com - Santtu Huhtala
Eliteprospects.com - Nico Nyberg
Eliteprospects.com - Marko Rairama
Eliteprospects.com - Antti Mäkilä (Listassa lähinnä loistavien alivoimataitojen vuoksi)

Lisäksi kelpuuttaisin tuohon tontille juuri ja juuri nämä tutut nimet:

Eliteprospects.com - Arttu Niskakangas
Eliteprospects.com - Samu Pitkänen
Eliteprospects.com - Ville Rajala
Eliteprospects.com - Timo Kuuluvainen
Eliteprospects.com - Janne Jokila (Ja tähän sitten niitä hymiöitä)

Pitäisin kuitenkin portin edelleen avoimena sille ulkomaan haulle. Vähän kuten tämä Pance viime kaudella, muutaman viikon try-outilla näytille ja taitojen ollessa kohdallaan sopimusta kouraan. Pance nyt sattui osoittautumaan tyhjäksi arvaksi, mutta ei Hokki siinä juuri mitään hävinnyt.

Kotimaisen jalkapallon tapaan myös jääkiekossa taitaa olla se suuntaus, että ulkomainen työvoima on halvempaa kuin kotimainen. Ihan näin pelkkänä ajatusleikkinä, Hokin "kymppitonnin miehet" Da Costa ja Guttig olivat varmaan yhteishinnaltaan aika lailla samaa tasoa esim HCK:n Mustosen kanssa. Jokainen sitten katsokoon (playoff)tilastoista, kumpi oli hintansa väärti.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Niin ainakin se kaksi kärkipelaajaa tarvitaan (Sentteri+laitahyökkääjä) mielestäni kolmas hyökkääjä voi olla halvempi kuin nämä kärkihankinnat (pelaa pääsääntöisesti kolmos-neloskentässä). Perustelen sen sillä, että Näppi voi olla ihan hyvä veto ykköseen niin kuin Heikkinen viime kaudella. Sitten esimerkiksi Korkiakoskea voi peluuttaa kakkosessa. Lisäksi jos lyhyempiä lainaja tulee niin niiden pitäisi olla sellaisia vahvistuksia, että niitä peluutetaan tulosyksiköissä.

Virtalaahan tuo rosteri huutaa, vastaavaa pelaajaa ei oikein rahalla ja vastaavalla motivaatiolla Hokkiin helpolla löydy. Laitahyökkääjiä on markkinoilla ihan kiitettävästi, että sieltä sinne Virtalan vierelle ukko saadaan. Tulisiko pelaaja uutisia ennen Heinäkuun loppua, vaikka tällä viikolla taisi pääsääntöisesti kiekkoilijoiden kesäloma alkaa.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Pari viime kautta KHL:ssä hyökännyt Tomas Mikus uiskenteli Hokin haaviin. Nuori slovakilaituri, jolta luonnistuu myös oman pään peli ja lähtee terävä rannari.

Hieno hankinta!
 
Erittäin mielenkiintoinen sainaus. Vaikuttaa tilastojen puolesta ihan pelimieheltä, valittu kuitenkin U20 MM-kisoissa Slovakian TOP3 pelaajiin. Ei siis pitäisi olla ihan mikään turha mies, mutta pystyykö olemaan Hokissa selkeä ykköshyökkääjä? Hiukan mietityttää, ikää kuitenkin vasta 20v. Eihän sen pitäisi olla este, mutta Mikusin tulisi loistaa illasta toiseen.

Itse sijoittaisin Mikusin mielummin 2. ketjuun, mutta epäilen hänen olevan Hokilta se 1. ketjun hankinta.

Eli päivitetty rosteri:

Mikus - Virtala - Toivo
Näppi - Humaloja
- Hankinta
Niva - Sebok - Korkiakoski
Seppelin - Pyykkönen - Kurkinen/Klemetti

J.Heikkinen - Mattila
Hyvärinen - Mäkelä
Pälve - Saukko
Autio - Määttä

Lehtonen - Tolonen


Eli Virtalaa ja 1-2 ketjun laituria tuo enää huutaisi. Ei paha, eletään kuitenkin vasta kesäkuuta.
 
Suosikkijoukkue
KK
Pari viime kautta KHL:ssä hyökännyt Tomas Mikus uiskenteli Hokin haaviin. Nuori slovakilaituri, jolta luonnistuu myös oman pään peli ja lähtee terävä rannari.

Hieno hankinta!
Mitä nyt katselin eliteprospectsistä, niin ei kerro yhtään mitään, päin vastoin.

Viime kaudella:

edit:
kauheeta sontaa katsokaa itse: eliteprospects - Tomas Mikus

Kausilla 2010-2011 ja 2011-2012 kyllä löytyy hyvät tehot U20 Slovakian liigassa, mutta heti kun on mennyt miesten peleihin niin tehot ovat tippuneet kuin kissan häntä, vaikka pelejä on kertynyt ihan mukavasti. Eikö sitten ole saanut vastuuta vai mistä lie johtuu.

Toivottavasti ei ole pettymys. Mitenköhän kaveri pärjää Kajaanissa ja pääseekö hyvin sisään joukkueeseen? Onko engalanti hallussa vai tuleeko ongelmia?
 

Nixe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Hokki,SoJy
Parhaalla kaudella kuiten Bratislavassa yli kolmekymmentä peliä joissa tehot 3+4 ja tehotilasto plus-merkkinen..ja ihan miesten peleissä.

Eikai tässä nyt hirveän pessimistiseksikään auta heittäytyä!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mun mielestä loistava haku. Täysin sellainen pelaaja joka istuu Hokkiin kuin nenä päähän. Nuori, lupaava pelaaja jolle KHL on vielä ollut liian kova sarja. Haluaa kehittyä ja näyttää miesten peleissä pärjäävänsä. En usko että on ollut kovin kallis. Mestis on niin monta pykälää KHL:ää heikkotasoisempi sarja, että oikealla asenteella tällä kaverilla on kaikki mahdollisuudet olla yksi Mestiksen parhaista pelaajista.
 

Oadie

Jäsen
Mahtava hankinta Hokilta. 64 peliä KHL:ää parikymppisellä kaverilla on kova pohja Mestikseen. Olisi mahtunut kaikkiin Mestis-porukoihin kärkiketjuun paitsi Bongarin KooKoo:n riveihin ei ilmeisesti ollenkaan. Oma olettamus on että nuorukainen löytyy pistepörssin Top 3:sta kauden aikana ja saattaa täten siirtyä kesken kauden vielä astetta ylemmäs (Kärpät). Mestiksen yksi mielenkiintoisimmista ellei mielenkiintoisin hankinta toistaiseksi. Onnittelut Kajaaniin!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Hieman ehkä yllättävä hankinta Kajaaniin. Vaikka suurteot miesten peleistä vielä toistaiseksi ovat antamatta, niin melkoisen potentiaalinen kaveri lienee kyseessä. Turha jätkä ei pääse tuossa iässä KHL-jengin rosteriin edes Slovanissa ja junnumaajoukkueissa tehojen puolesta on pelannu ihan mallikkaasti. Olisi voinut kuvitella, että noilla taustoilla varustettu slovakki olisi hakeutunut edes tryoutin kautta SHL:aan tai Liigaan jos kotimaa ei tarjoa sopivaa koloa. Mutta ei siinä, ainakin saa nyt mahdollisuuden pelata miesten joukkueessa isoja minuutteja, kantaa vastuuta ja vastaavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös