Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Ei minua sinänsä haittaa, että ihmiset eivät Junnosta pidä. Ihmetyttää vain antikristuksen leima.
Näen kyllä sen niinkin, että ei savua ilman tulta. Asioiden mittasuhteet on kasvaneet ajan myötä ja alkaahan Junno nauttia tiettyä statusta asioiden "hoitajana". En näe sitä mitenkään pahana asiana, eräs tapaus Granlund sai mut niin tyytyväiseksi että kaikki Junno antipatiat on hävinnyt.

Olen demitran kanssa samaa mieltä, että Pietilän Jokerit kausi ei ollut floppi vaan floppi oli Hjallis. Oliko tämä se kausi kun Jokerit pelasi ekan kauden Areenalla? Eikö Hjalmari ilmoittanut silloin etteivät aio hävitä yhtään peliä kotona sillä kaudella ja jonkinlaista NHL apinointa tuli kun paidoista oli mainokset hävinnyt? Pietilä oli tässä asiassa pelkkä sijaiskärsijä, silloin tuntu itseltä että Pietilä oli päässyt Jokereihin pelkällä MM-kisojen fläppi taulun heilutuksella.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Niin tai näin, Örnskogista ei olisi ollut kunnossakaan JYP:n profiilihahmoksi mutta tästä ei voi syyttää itse pelajaa. Vertauskuvana voisi sanoa että tuolloin JYP osti isolla rahalla komppikitaristin ja odotti tästä rock-tähteä.

Ruotsissa Örnskog on ilmeisen arvostettu koska HV jäädytti tämän numeron (#15) yhdessä Fredrik Stillmannin (#14) kanssa vuonna 2001. Tätä aiemmin HV:llä ei ollut yhtään käytöstä poistettua pelinumeroa.
Näin jälkeenpäin on kyllä käynyt mielessä, että jos Örnskog olisi pysynyt kunnossa ja häntä ei olisi hommattu totaalisen väärään rooliin, olisi miehestä voinut olla paljonkin iloa. Kyseessähän oli puolustava sentteri, alivoimapelaaja, ja täällä odotettiin jotain pistelinkoa ja tyyliin messiaan uutta tulemista. Vähän sama kun hommaisi JP Hytösen Eric Perrinin rooliin pelaamaan. Oikeassa roolissa (ja vähän paremmassa joukkueessa, ehkä) Örnskog olisi varmasti ollut todella kova tekijä.
 
Tämä on systeemin hyväksymä allekirjoitus.
JYP-Discord: https://discord.gg/j5ja64f

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
1.3.2013 jää SM-liigan historiaan yhtenä kaikkien aikojen suurimpana floppina. SM-liigan hallitus jyrää kurinpitoryhmän päätöksen, pistää koko paketin uusiksi jakamalla potkuja sekä polvistuu median edessä. Surullista, mutta minun luottoni hallitukseen on täysi nolla. Kurinpitoryhmä kunnioitti jääkiekkoa, hallitus näytti persettä jääkiekolle ja faneille sekä puki hameet päälle. SM-liigan kehittyminen kohti ringetteä on alkanut, hallitus on puhunut.

Nordlundille kaksi ottelua pelikieltoa ja perusteluina "laitataklaus" ja "kohtuuttoman kova peli". Hallitus näytti tiedotteellaan, että siellä ei ymmäretä jääkiekosta mitään. Ei puhettakaan turvakaukaloista, syyttävät sormet osoittavat Norldlundia ja samalla pestään omat likaiset kädet.

Jos joku pelaajista tai joku joukkue on flopannut tällä kaudella, niin kyllä SM-liigan hallitus laittoi sellaiset näytöt tiskiin, että tätä on vaikea alittaa.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Kyllähän tuo Ilveksen pelaajan saama ulosajo kuuluu tänne. Kaikkien aikojen floppi.
Ei tuo ulosajo suurin floppi ole, mutta JP Vuorisen jyräämä loppukauden pelikielto kylläkin. Sellainen pitäisi nimittäin tulla näiden taklausstandardien mukaan. Kova vauhti, selkäpuolelta ja kohtuuttoman kovaa.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Liiga ja Kammola kyllä, mutta ihan oikeasti tuon budjetin joukkue, mikä rakas Kärppäni on, ei pitäisi taistella sääleissä. Hävettää!Ahdistaa!Itkettää!
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Liiga ja Kammola kyllä, mutta ihan oikeasti tuon budjetin joukkue, mikä rakas Kärppäni on, ei pitäisi taistella sääleissä. Hävettää!Ahdistaa!Itkettää!
Niinpä. Kelaa, mitkä fiilikset Lukon kannattajilla on ollut tässä männä vuosina ja vähän taaempanakin.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

Remy Martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niinpä. Kelaa, mitkä fiilikset Lukon kannattajilla on ollut tässä männä vuosina ja vähän taaempanakin.
Näin Lukkokannattajana voin kertoa että jatkuviin pettymyksiin turtuu. Kun vuodesta toiseen joutuu pettymään niin siitä pettymyksestä tyle pysyvä olotila. Sen takia ymmärränkin miten jonkun menestyneen joukkueen kannattajat kokevat sen harvinaisemman pettymyksen tunteen paljon raskaampana. Sama toimii toisinkin päin, jos Lukko sattuu elinaikanani päätyyn asti menemään niin en osaa edes kuvitella sitä tunnetta joka silloin olisi päällä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Minulle tulee mieleen Michael Nylander. Svenski raijattiin Jokereihin valtaisan hypetyksen saattelemana ja oliko jopa niin, että Nylanderin avausottelua Jokereissa seurattiin jossain (iltapäivä)lehdessä vaihto vaihdolta? No, tulos oli loppujen lopuksi iso pettymys, koska miehen asenne oli hyvin epäammattimainen.
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Minulle tulee mieleen Michael Nylander. Svenski raijattiin Jokereihin valtaisan hypetyksen saattelemana ja oliko jopa niin, että Nylanderin avausottelua Jokereissa seurattiin jossain (iltapäivä)lehdessä vaihto vaihdolta? No, tulos oli loppujen lopuksi iso pettymys, koska miehen asenne oli hyvin epäammattimainen.
Lopetti siinä sivussa Tomi Pettisen uran.
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin isoin floppi (liigassa) täytyy olla Kelsey Tessier. Piti olla ykkös-sentteri, mutta pelasi ainoastaan 5 peliä, ja sen jälkeen maitojunalla takaisin Allsvenskaniin. Oli pieni, laiska, ja sitten vieläkin jonkinlainen "diiva".

Ei oikein mennyt ku Strömsöös se kaappaus. :D

Edit. Tessierin tehot tietenkin, 5 peliä ja 0+0, -1
 
Viimeksi muokattu:

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Takavuosilta tulee aina mieleen se Jääkiekkolehden kuvateksti Scott Baileystä: "Muuri Kanadasta" Vuoden komediapalkinto :D

Muita ehdottoman kovia luita tulee mieleen ainakin legendaarinen Jeff Scissons ja Darcy Campbell.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muita ehdottoman kovia luita tulee mieleen ainakin legendaarinen Jeff Scissons ja Darcy Campbell.
Tepsistä tulee myös mieleen herra nimeltä Corey Locke. Kauhee hype ja piti olla se kauan kaivattu ykkössentteri, joka voittaa pistepörssin ja johtaa Palloseuran playoffeihin. Vituiks mäni! 80 pojon kaudet amerikaanoissa ei auttanut ja oli kissan pentu Suomen jäillä. Tehot silti ihan Ok jos miettii että eka kausi Suomessa, mutta kun näki noiden tehojen taakse...
 
Ainoa hyvä puoli on ensi kauteen lähdettäessä, että uuden päävalmentaja Raimo Helmisen aikakaudella ei voi mennä enää tämän huonommin.

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmaan tässäkin ketjussa jo mainittu useaankin otteeseen, mutta kyllä IFK:n osalta on se 05-06 kausi jäänyt mieleen. Kävi kaiken maailman Centomoa, Parsonsia, Whitea, Mark Murphya ja mitä näitä nyt oli. Kaikki floppasivat aivan totaallisesti. Paitsi sitten Tom Askey ja Robert Schnabel jotka olivat kohtuu hyviä hakuja ja etenkin Askeyn otteet lämmittivät kun maalivahtiongelmaa oli IFK:lla tuolloin jatkuvalla syötöllä. Noh, Penttihän repäisi sitten oikein kunnolla ja myi ne Jokereihin, joukkueen ainoat hyvät ulkkarit. Tilalle tuli jotain paskin ikinä missään Mikko Rämöä jne.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutama tulee IFK:sta mieleen takavuosilta. En ala listaamaan kipbrennaneita, liborustrnuleja, trevorgilliesejä yms., koska kaikki tiesivät jo sopparin julkistamisvaiheessa, että olivat hankittu marginaalirooliin. En myöskään ala käymään Penan aikaisia nimiä läpi, koska se olisi loputon suo.

Brad Thiessen (13-14): Hankittiin AHL:sta ykkösmolariksi. Lopulta pelasi vain 8 ottelua ja epävarmojen otteiden lisäksi ainoa asia mikä hänestä piirtyi mieleen, oli ikoniset kyyneleet pukukoppikäytävällä, jotka symbolisoivat kyseistä kautta täydellisellä tavalla. Raato Summasella oli arvatenkin osuutta itseluottamuksen murenemiseen.

Rico Fata (13-14): 1. kierroksen 6. varaus runsaalla NHL-kokemuksella varusteltuna. Piti olla ykkösketjukamaa ja potentiaalinen pistepörssin voittaja, mutta saapui kaupunkiin miltei rullatuolissa, pelasi 10 ottelua tehoin 2+1, meni lopullisesti rikki ja lopetti uransa.

Joel Perrault (12-13): NHL-kokemusta omaava hyökkääjä, joka hankittiin joukkueeseen ykkössentteriksi. Oli hidas ja kankea kuin höyryveturi aina silloin kun pystyi pelaamaan. Käsiä ei ollut nimeksikään ja taisi tehdä suurimman osan yhdeksästä tehopisteestään silloin kun pääsi pelaamaan lockoutin myötä joukkueessa pyörähtäneen Mathieu Perreaultin kanssa. Sukunimien yhtäläisyyksistä huolimatta kentällä viilettivät silloin yö ja päivä samanaikaisesti. Joel pelaili viime kaudella Ranskan liigaa taisi lopettaa uransa.

Patrick O'Sullivan (12-13): Erikoisin pelaaja IFK:ssa ikinä. Suorastaan jumalaiset kädet ja laukaus, mutta henkiset ongelmat ja ala-arvoinen yleiskunto näkyivät Nordiksen parkkipaikalle asti. Mieleen piirtyi erityisesti se, kun yritti katkoa roikkukiekkoja hyppien keskialueella ja huitoen päänsä yllä pystysuorassa olevalla mailalla. Lopetti kyseiseen kauteen uransa ja julkaisi myöhemmin kirjan.

Tom Walsh (08-09): Ihan ok tehot AHL:stä edelliseltä kaudelta. Piti olla se meidän kiekollinen pakki Ilkka Heikkisen ohella, mutta saapuessaan Helsinkiin näytti enemmän Timo Jutilalta kuin sen hetkiseltä huippu-urheilijalta. Yksi huonoimmista puolustajista mitä olen ikinä IFK:ssa nähnyt. Pelasi kuitenkin 30 ottelua tehoin 0+4, jonka jälkeen surffaili kauden EIHL:ssä ja lopetti uransa.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Noh, Penttihän repäisi sitten oikein kunnolla ja myi ne Jokereihin, joukkueen ainoat hyvät ulkkarit. Tilalle tuli jotain paskin ikinä missään Mikko Rämöä jne.
Askey lähti narreihin vaihdossa Rämöön! Sen sijaan Schnabel kyllä pelasi mainitsemasi kauden kokonaan meillä. Vasta seuraavalla kaudella siirtyi kesken kauden narreihin, ja sieltä ei silloin tullut ketään paluupostissa.

Jason DeSantis ja Oscar Eklund oli parivaljakkona allekirjoittaneella totaalista kryptoniittia. Molempien piti olla puolustuksen kiekollisia liidereitä, mutta DeSantis oli kaikin puolin pehmeä ja Eklund pehmeä sekä varustettu kautta aikojen surkeimmalla laukauksella.
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Danny Groulx, Ässät 2013-2014. Ensimmäiseen peliin -4 saldo ja syötöt kahteen Lukon maaliin, ylivoimalla ollessaan.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jason DeSantis ja Oscar Eklund oli parivaljakkona allekirjoittaneella totaalista kryptoniittia. Molempien piti olla puolustuksen kiekollisia liidereitä, mutta DeSantis oli kaikin puolin pehmeä ja Eklund pehmeä sekä varustettu kautta aikojen surkeimmalla laukauksella.
Jos pitäisi valita yksi pelaaja liigasta 4ever, kenen eteen olisi pakko mennä 5m päähän "muuriksi" kun tämä laukoo vapaasti lämärillä täysiä päin,
niin valitsisin Oskar Eklundin. Veto osuisi hellästi tuohon isovarpaan sivuun, mutta mitään jälkeä siihen tuskin jäisi.
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparasta on pakko nostaa viime kausilta esiin Philip McRae. Suhteellisen kovin odotuksin kärkisentteriksi saapunut McRae onnistui kokoamaan 8 peliin huimat tehot 0+1=1, -3 ennen kuin sai monoa persuuksille. Onnistui toki sen jälkeen Bluesissa ihan ok.
 
Jälkiviisaus on parasta viisautta.

Telaketju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpistä näitä löytyy aika sarja. Osa niin paskoja, että vaikea laittaa huonommuusjärjestykseen. Huikea maailmanluokan maalintekijä Jevgeni Davidov taisi rantautua NHL:sta Raksilan nurkille kessua vetämään ja kävi kai se jonkun piirron surfailemassa jäälläkin. Wanhoja floppeja on myös Marion velipoika Alain Lemieux. Nimi selässä oli komea, mutta paidan sisällä ei tainnut paljon tapahtua. Kuntopyörän polkeminen oli parasta mihin hän pysytyi. Valmentajafloppien kärkisijasta kisaavat Alatalo sekä Aravirta. Haapa-Mikolta nyt ei niin paljoa odotettukaan.
 
"The Flat Earth Society has members all around the globe" – A tweet by the Flat Earth Society
"Say that again, but slowly" - Friendly Atheist responding

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Wanhoja floppeja on myös Marion velipoika Alain Lemieux. Nimi selässä oli komea, mutta paidan sisällä ei tainnut paljon tapahtua. Kuntopyörän polkeminen oli parasta mihin hän pysytyi.
Heh, mitä hittoa, tämä Alain kaveri olen unohtanut kokonaan. Komeat pisteet liigassa kuitenkin, 21 peliä 5+13= 18 = 0.86 PPG....mutta plus/minus = -19

Höh, puolustuspeli ei vissiin oikein maistunu Alainille...ollenkaan :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy