Kaikki try-outit pihalle?

  • 56 891
  • 62

Bouwmeester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Mielenkiintoisia mutta samalla myös jokseenkin odotetunlaisia uutisia. Loikaksen sopimusta en mielestäni pidä mitenkään oikeutettuna, mutta ilmeisesti kolmossentterin paikalle ei sitten kokeneempaa ja mahdollisesti myös kalliimpaa pelaajaa haluttu hankkia (esim. Sihvonen). Itse epäilen vahvasti Loikaksen kykyä ja tasoa pelata tasokkaasti läpi koko pitkän runkosarjan ja vielä mahdolliset play-offsit päälle. Tietyllä tapaa Loikaksesta saattaa myös muodostua Kerhon tulevan kauden positiivisin yllätys. Miten käy Max Kenigin Loikaksen kiinnityksen jälkeen? Nämä kaksi pelaajaa kilpailevat käytännössä samasta pelipaikasta ja -ajasta.

Hannu Väisänen on aika mielenkiintoinen tuttavuus. Kukaan ei voi varmasti väittää etteikö kaveri käyttänyt try-outtiaan tehokkaasti hyväkseen: kaksi peliä ja kaksi maalia. Muutenkin raporttien mukaan mies oli Kerhon pirteimpiä ilmestyksiä. Oma tuomioni: Väisäselle ehdottomasti pahvi käteen ja tulevan kauden ehdoton jokerikortti on tässä!

Skytästä vielä lyhyesti. Mitä tässä johto enää miettii? Turha enää kokenutta pelimiestä rasittaa uusilla koesopimuksilla tai miettimisellä. Miehen taidot tiedetään jo täälläpäin. Oma tuomioni: Ulos joukkueesta ja heti! Skyttä ei tuo Kerholle yhtään mitään uutta ja on korvattavissa omilla junnuilla. HPK tunnetaan hyvin liikkuvana ja taistelevana joukkueena ja Skyttä suorastaan raiskaa nämä ominaisuudet omilla avuillaan.

Ja vielä lopuksi, mikä on Dahlmanin tilanne? Koska odotettua vahvistusta ei ole saatu, niin epäilen että tilanne on vielä täysin auki hänen kohdallaan. Väisäselle tarjottu nopea koesopimus puhuu jo omaa kieltään. Dahlmanin tulo olisi tässä vaiheessa enää silkkaa bonusta. Edelleen Kerhon hyökkäyksestä uupuu se Raju-Erkin kokoinen ruutu.
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti Bouwmeester
Skytästä vielä lyhyesti. Mitä tässä johto enää miettii? Turha enää kokenutta pelimiestä rasittaa uusilla koesopimuksilla tai miettimisellä. Miehen taidot tiedetään jo täälläpäin. Oma tuomioni: Ulos joukkueesta ja heti!
Ei siellä mitään enää mietitä - kunhan "mietitään".
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Dahlman

Mies tekee ratkaisunsa uransa jatkosta varmasti lähipäivinä. Dahlman on edelleen ollut halukas pelaamaan Pohjois-Amerikassa, mikäli vain sopiva tilaisuus annettaisiin. Ottawa ei miehelle uutta sopimusta tarjonnut ja sen vuoksi Dahlmanista tuli jo heinäkuussa free agent, joka voi neuvotella sopimuksesta minkä tahansa joukkueen kanssa. Aiemmin mies ainakin oli valmis odottamaan NHL-pestiä aina leirien alkuun asti. NHL-leirit alkavat ensi viikolla(11.9.), joten luultavasti mies tekee lopullisen ratkaisunsa siihen mennessä. Suomessa miehen palveluksista on ollut jollain asteella kiinnostunut 4-5 seuraa, HPK niiden joukossa.

Mikäli Väisänen kuitenkin sopimuksen HPK:hon saa, niin ehkäpä seurajohdon kannattaisi sittenkin miettiä myös puolustuksen tilannetta. Riittääkö puolustus kantamaan viime kausista kasvaneen kiekottoman pelaamisen ja toisaalta riittääkö parilla "kiekollisella pakilla" taso?
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Dahlman

Dahmanin potentiaalisista ottajista TPS lienee nyt poissa laskuista, kun Eloranta teki sopimuksen. Itse lämpenen koko ajan lisää ajatukselle hankkia tämä mies.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Superman
Eikohän joku puolustaja olis tärkeempi? Kattelin että ilman sopimusta olisi ainakin Pekka Poikolainen.

SM-liigasta vapaina lähinnä Petriläinen, Poikolainen ja Kangasalusta. Näistä Petriläinen on lähinnä se, jonka valitsisin. Poikolainen tietysti myös jonkinlainen vaihtoehto. Onhan äijällä kokemusta Aran maajoukkueestakin, muistelen. Ja toisi tietysti jonkinasteista peloitetta viivalle.


EDIT: Poikolainen taisi vaan siirtyä kesän aikana Ruotsiin ja Skellefteån joukkueeseen.

EDIT2: Onkos Niclas Hedbergin siirtymistä HC Salamiin vielä varmistettu? Siinähän olisi meille tasokas hyökkäyspään pakki. :)
 
Viimeksi muokattu:

kkorpela

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hammarby IF
Viestin lähetti Superman
Eikohän joku puolustaja olis tärkeempi? Kattelin että ilman sopimusta olisi ainakin Pekka Poikolainen.

Poikolainen pelaa ensi kaudella Ruotsin Allsvenskanin Skellefteåssa. Asiasta kertoo esim. tämä uutinen. Eikä Poikolainen muutoinkaan mikään toivottava vahvistus olisi. Esim. Petriläinen sen sijaan kelpaisi allekirjoittaneelle kyllä (eikä Passon enää luulisi kovin kalliskaan olevan).

Myöhästyin näemma aavistuksen...
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Käteen menee

Try-outit saivat sitten sopimukset ilman kunnollisia näyttöjä. Tämähän se on tapana HPK:ssa ollutkin. Kaikki jotka laahustavat try-outinsa joten kuten mukana saavat sopimuksen. Jos erotut joukosta, saat kenkää(vrt. esim. Tatu Miettinen&Jeff Dessner). Sitten näitä mukana laahustajia lähetellään Mestikseen ensilumien tullessa. Väisänen oli ainut kaveri joka kykeni säväyttämään, mutta hänenkin osalta otos oli kovin pieni. Loikaksen sopimuksen ymmärrän sentteritilanteen vuoksi. Skytän sopimusta en ymmärrä, enkä edes halua ymmärtää. Täysin järjetöntä resurssien tuhlausta! Ja samaan aikaan valmentaja haikailee kunnon puolustajan perään. Olisin ymmärtänyt, että Väisäselle olisi tarjottu parin kuukauden pestiä, jotta oltaisiin saatu hieman tarkempi kuva kaverista sekä omien kasvattien kehityksestä. Nyt on ns. kaikki rahat kiinni ja joukkue siltikin torso.

Ei hyvää päivää. Kohta tänne tulee joku lässyttämään kuinka fanit ovat paniikissa. Vitut täällä mitään paniikkia ole. Ainoa paikka, missä on paniikki on HPK:n toimisto. Täällä on taas siitä seurannut shokki. Helvetin säätäjät.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Käteen menee

Voisiko sen paremmin sanoa? Samaa mieltä otsikosta ja loppulauseesta.
Ei tässä muuta muuta enää voi tehdä kuin laittaa kädet ristiin ja toivoa että tapahtuisi ihme! Joskus vaan tuntuu, että siellä toimistolla luullaan, että meidän organisaatiossahan niitä tapahtuu joka kaudella ainakin about 10.
 

Dawson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No tuskin nämä try-out miehet nyt NIIN kalliita ovat, että heihin menisi kaikki jäljellä olevat rahat. Eivätköhän nuo pelaile puoli ilmaiseksi kaikki. Ainakin Loikas ja Väisänen ovat varmaan tyytyväisiä, että saavat edes paikan näyttää. Eikä kai Skyttäkään mikään hirmu kallis voi olla. Mukaan vaan, loukkaantumisia tulee aina.

Mutta puolustukseen olisi silti saatava jotain lisää. Tai itse asiassa aika paljonkin. Mutta eipä noita ehdokkaita liikaa ole. Petriläinen, no joo. Ei se nyt ainakaan Heinoa huonompi ole. Mutta siinä ne kai sitten ovatkin. Laukkasta kai pitää vaan odotella... Jos sitten jouluna. Mutta näillä pakeilla ei ainakaan mestaruuksia voiteta, se on varmaa.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Käteen menee

Viestin lähetti Kuznetsov
Skytän sopimusta en ymmärrä, enkä edes halua ymmärtää. Täysin järjetöntä resurssien tuhlausta!

Onneksi tuo Skytän sopimus on kuitenkin alkuun kahden kuukauden mittainen.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Muistutanpa nyt tähänkin ketjuun, että viime kaudella pelattiin Strbakiin asti samalla pakistolla, eikä ollut oikeastaan hädän päivää. Toki ymmärrän, että muu materiaali ei enää mahdollista samanlaista kiekollista hallintaa.

Minä siis pidän pakistoamme parempana kuin viime vuonna tähän aikaan. Eskelinen petrasi suuresti viime kaudella, Heino kuului tasoonsa nähden loppupeleissä ryhmän suurimpiin onnistujiin ja jatkaessaan samalla tasolla, on OK pakki Kerhon rosterissa. Noin pitkän antisankaruuden jälkeen Arpassa alkaa olla potentiaali todelliseksi kulttihahmoksi. Lisäksi jos esim. Immonen pääsisi samalle tasolle, jolla muun muassa maajoukkueessa MM-kisoissa pelasi, olisi tässäkin yksi tasonnostaja. Jos ja jos ja jos, mutta eihän me ikinä saada kasvatettua kunnon pakkia, jos ei luottoa löydy. Minulta löytyy luottoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös