Kaikille kenkää – itkemisen sietämätön keveys

  • 68 563
  • 327

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Jumalauta mikä meno! Muut julkaisee uusia pelaajasopimuksia päivittäin, mutta Stadissa on kaikki paremmin, HIFK julkaisee joka päivä uudet fudut. Viihdyttävämpää tätä on seurata, kuin sitä playoffseissa hirveää kilpparia vetönyttä lammaslaumaa. Villen potkuja odotellessa.

Kokeillaan miten keskustelupalsta reagoi niin voidaan jatkaa valitsemalla linjalla
 

Lartem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilainen lätkä ilman möyrimistä
Yksi syy minkä takia HIFK on niin absurdin rakastettava seura etenkin meille kannattajille. Sattuu ja tapahtuu koko ajan, hyvässä ja pahassa kuten nyt kesän sekä kauden 2024-2025 alla.
Liian kauan on Nordiksella skulannut itseään etsiskelevä, pelokas IFK, vailla suurempaa tunnetta, satunnaisia ylilyöntejä ja aggressioita. Tämä nimenomainen "sattuu ja tapahtuu" meininki on loistanut poissaolollaan ja "brändi" on ollut itselleni täysin kadoksissa. Vaikka sikariporras (huom. ei se hiihtäjäpainija #7) on ollut ilmeisen tyytyväinen, eikä sen suurempi tuuletuksia ole seurassa tehty menestyksettömyydestä huolimatta niin kielisikö Tobben ja Makken lähtöpassit vihdoin siitä, että nyrkki on lyöty pöytään Eskolan toimesta. Vielä kun saadaan tiedote, jossa toivotetaan Villelle vilpittömästi onnea tulevaan niin tässähän alkaa usko palautua.

Silti on realismisiiven edustajana kaikesta huolimatta todettava, että Faija on edelleen voimissaan ja halutessaan voi karauttaa brändin paluun merkittävillä paikoilla mallia TJ Kiva-Harley & UTJ Snobi-Sean.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, SAB, NYR, Inkvisitio 1480-
Kokeillaan miten keskustelupalsta reagoi niin voidaan jatkaa valitsemalla linjalla
Mitä tarkoitat? Eilenhän juuri sanoit, ettei täällä vallitseva mielipide ole mikään fanien yleinen fiilis tän hetkisestä brenosta ja sillä ei ole mitään vaikutusta mihinkään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös