Töissä on päässyt tutustumaan ensimmäistä kertaa pressopannuun ja erikoisliikkeiden kahveihin. Täytyy sanoa, että onhan nuo omaankin kahvista tietämättömään makuun aikalailla eri maailmasta. Normaalisti tulee juotua aina maidolla, mutta pari kertaa kokeillut niin "paremmat" kahvit menee heittämällä mustanakin. Jotenkin pehmeämmän ja puhtaamman makuista. Tosin toimiston automaattikura aiheuttaa lähinnä välittömän läpilyömisen ja vessan oven läheisyyteen hakeutumisen.
Tässä mietiskellytkin josko hankkisi kotiin pressopannun. Lähinnä viikonloppuisin tulee kotona keiteltyä pari kertaa päivässä. Pienessä kämpässä ja yhden hengen taloudessa tuntuisi ihan toimivalta ratkaisulta. Samalla saisi tuon nykyisen keittimen rotjakkeen pois viemästä tilaa pienestä keittiöstä. Vedenkeitintä ei tällä hetkellä löydy, mutta alkuun voisi kokeilla josko pienellä kattilalla lämmittelisi vedet.
Tässä vaiheessa tarviskin sitten apua viisaammilta. Tekeekö nuilla parinkympin pannuilla mitään vai onko nuissa lasi kosketusherkkää ja "ritilä" tukossa ensimmäisen kerran jälkeen? Myös koko mietityttää. Toimiiko isompi pannu pienellä määrällä, kun yleensä juojia on vain yksi, mutta silloin tällöin olisi mukava tarjota kaverille tai kahdelle? Suosituksia otetaan vastaan, mutta toivomuksena olisi mahdollisuus hakea pannu suoraan kaupasta Helsingissä.