Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1+3 Kakolle

...

Reunanen pelasi myös, ja sai vastuuta myös yvllä sekä avlla. Ei parasta Tarmoa vielä.
Huikeaa Kakko! Toki vielä höntsäpelejä, mutta itseluottamuksen kannalta tärkeitä. Jännä nähdä miten Kakko saa tasoaan nostettua Änärin vaatimuksiin.

Reunaselle ei varmaan nähdä käyttöä. Todettu jo täällä heikkolahjaiseksi.
 
Jatkoajan Jeesus

Batisland

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Oli muuten Kakon syöttökin komea!
Aika paljon muuten lööpeissä sai mm-kisojen aikana lukea Kakon englanninkielen taidosta (tai sen puutteesta) ja nyt kun haastattelua katselee niin huomattavaa parannusta ja ennen kaikkea itseluottamusta tullut noihin haastatteluihin.

Kaapo Kakko kruunasi mahti-illan mykistävällä jatkoaikamaalilla ja vitsaili haastattelussa entisen valmentajansa ohjeista (Linkki vie syöttöön, ot maaliin ja haastatteluun)
Tuohon Kaapon Englanninkieleen minäkin kiinnitin huomiota. Ainakaan tuon haastattelun perusteella ei sen suhteen pitäisi isompia ongelmia olla. Varsinkin kun kielitaito karttuu koko ajan mitä kauemmin Amerikassa oleskelee ja joutuu sitä päivittäin käyttämään.
 
Hätäkös tässä näin matalassa kaivossa.

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaapo paransi erä erältä peliään. Eka erä oli Kaapolta aika heikko mutta se on kyllä ymmärrettävää kun ei ole pelituntumaa ja pikku sairastelukin oli vielä pohjalla. Kannatti valvoa ja katsoa tuo peli kun Kaapo teki tuo Hienon "tuplavanhanaikaisen". Saa nähdä näyttääkö Rangers tämän iltaisen pelin St.Luis Bluesia vastaan.
 

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Kaapo on laitettu "vilttiin" eilisen peliesityksen takia. :D ei pelaa tänään. Mutta Reunasen Tarmo pelaa ja jos kiinnostaa niin peliä voi seurata täältä. LIVE: Rangers vs. Blues
Olihan tuo Kaapon dominointi niin törkeää, että sietääkin laittaa häpeämään. Vastustajan pakki pyörii varmaan vieläkin maalin ympäri.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivan Raipen Palloseura
It's #kaapotime!
Voivat siellä Oulussakin katsoa, millainen on todellinen talentti, eikä mikään wannabe, kuten Puljujärvi... (hauis)
 
"...tuu hymyilee, asiallista kieltä.."
- Geeliä tukkaan ja 60min paine -

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Hieno hetki. Sitten vaan Kaapolle pitkää ja menestyksekästä NHL - uraa, ja valppaana pää pystyssä.
Saa nähdä onko yöllä myös V.Heinolan ensi esiintyminen Nahilassa. Joktap suomalaista lätkähistoriaa kirjoitetaan 6 tunnin päästä
 

#83WPG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets,JYP
Hieno hetki. Sitten vaan Kaapolle pitkää ja menestyksekästä NHL - uraa, ja valppaana pää pystyssä.
Saa nähdä onko yöllä myös V.Heinolan ensi esiintyminen Nahilassa. Joktap suomalaista lätkähistoriaa kirjoitetaan 6 tunnin päästä
Twittrin mukaan on Heinola 3 ketjussa
 
Katajanokan spanieli : Haluaisin todella nähdä kun Kalpan ja Jypin maskotit ottavat vapaaottelun häkissä. Rimpula keltainen töyhtöhyyppä ja kapinen susikoira matsaisivat - ai että. (14.09.2019)

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Avsin peliä oli jäljellä vielä 1.erää melkein 8 minuuttia kun NY Rangers'n kotivoittoon päätynyt peli päättyi. Kakon peliä sotki ekan erän Rangers'n jäähyt, mutta toiseen erään tuli jo kelpo tekemistä(ny teki Rantanen maalin kelpo rysty sm liiga laiset vois ottaa mallia). Hienointa Kakon pelissä oli ehkä se, että uskalsi haastaa pakkeja, ja sai tämän kerran oikein kunnolla tuntea kun tuli tuplataklaus pakkiparilta:" tähän saluunaan ei 18v tule...). Ei ollut Kaapo moksiskaan. Rangers'n pelim hyökkäyksiin lähdöt muistutti Tepsiä. Hyökkääjät viipotti jo kaukana vastustajan sinisellä syöttölinjat katkottuna. Timonenkin tämän useasti mainitsi. Heinola pelasi hyvin ja isolla itseluottamuksella saaden ansaitun syöttöpojon 2. syötöstä maaliin. Laine oli hyvä, ja pelasi kokonaisvaltaisesti. Byfuglienin puuttuminen tulee vaikuttamaan Laineen yv tehoihin luultavasti heikentävästi. Av-joukkue voi selkeästi pelata paremmin pois Laineen laukauksen uhkaa kun siniviivalla ei tarvitse niin lukea pois Byfuglienin laukausta. Jets pelasi mielestäni paremmin, ja viihdyttävämmin mutta numerot taululla ei valehtele. Olihan huikea katsoa tuota yleisöä ja meininkiä. Melkein yhtä kovaa menoa kuin aikoinaan Tps-Jokerit peleissä.
Kaappo Kakkko, the next one. Ainekset on. Peukut pystyyn.

Edit. Illan pelistä Kakon kuva.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä debyytti tosiaan. Ensimmäisessä erässä huomasi että vähän jännitti ja homma meni hieman seisoskeluksi, asiaa ei yhtään auttanut se, että Strome otti ketjun kahdessa ekassa vaihdossa huolimattomat jäähyt. Toisessa erässä YVllä kiekko liikkui jo paikoitellen ihan nätisti, eikä pelinopeus tuntunut olevan liikaa. Kolmannessa nähtiin jo sitten sitä tuttua Kaapoa, kuten Oddmanrush tuossa edellä mainitsikin, mm. hieno haasto kun yritti pujottaa kiekkoa pakin jaloista ja osin onnistuikin, mutta pääsi kahden Jets -pakin hellään syleilyyn.

Selkeästi nousujohteinen esitys ja tuskin tarvitsee ensimmäisiä pisteitä odottaa kauaa, ehkä jo sunnuntaiaamuna kajahtaa Ottawassa!
 

JohnVeiNe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TURKU - ÅBO
Halleluja ja herttimaleeri! Nyt se on löytynyt, jääkiekon Graalin malja nimittäin. Ja nyt puhutaan siis Kaskisen pelikirjasta! Muuan New Yorkissa majaileva valmentajavelho on sen löytänyt ja pannut käytäntöön, tottakai(ja muut tulee kohta perässä); omissa aivan hukassa. Kun puolustajat kiekon saavat, ovat hyökkääjät jo punaisella ja/tai vastustajan sinisellä, siitä kiekko päätyyn ja perään. Hyökkäyspelaaminen mielikuvituksetonta, pl. parivaljakko Arttu-Mika. Ja jos joku ei vielä ymmärtänyt niin puhutaan New York Rangersin valmentajasta. V*****aa Kaapon puolesta. Sit vielä em. parivaljakon kanssa pyörii muuan Buchevich. En ainakaan tän pelin perusteella pysty sanomaan mikä on kaverin rooli 1.ketjussa ja -ylivoimassa. Kaveri on mun mielestä ns. Kaapon paikalla. Voin luvata, että mikäli Kaapeli olisi 1.ketjussa niin meno olis kuin Coloradossa Rantasen ketjulla. Mut mää ole ku klapil päähä lyäty.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helmisen muukalaislegioona
Halleluja ja herttimaleeri! Nyt se on löytynyt, jääkiekon Graalin malja nimittäin. Ja nyt puhutaan siis Kaskisen pelikirjasta! Muuan New Yorkissa majaileva valmentajavelho on sen löytänyt ja pannut käytäntöön, tottakai(ja muut tulee kohta perässä); omissa aivan hukassa. Kun puolustajat kiekon saavat, ovat hyökkääjät jo punaisella ja/tai vastustajan sinisellä, siitä kiekko päätyyn ja perään. Hyökkäyspelaaminen mielikuvituksetonta,
Ei se Kaskinen sitten ihan paskaa puhunut kun kertoili luovansa pelitavan jota muut tulevat kopioimaan.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivan Raipen Palloseura
Ei se Kaskinen sitten ihan paskaa puhunut kun kertoili luovansa pelitavan jota muut tulevat kopioimaan.
Hohoo...vai ihan nygissä asti. Valvoin, että näen pelin. Lähetys alkoi 2.05 ja jo 2.10 mä olin unessa...
 
"...tuu hymyilee, asiallista kieltä.."
- Geeliä tukkaan ja 60min paine -

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tonnin seteli
Sit vielä em. parivaljakon kanssa pyörii muuan Buchevich. En ainakaan tän pelin perusteella pysty sanomaan mikä on kaverin rooli 1.ketjussa ja -ylivoimassa.
Oli keväällä vahva, viime kausi 20 bläjäystä ja myös harjoituspeleissä varsinkin Panarinin kanssa peli sujui myös 5v5 -pelissä. Kyllä Kaapon pitää itse ottaa se paikka ykkösestä. Ei tuo pavunvarsi ihan vielä riitä. En pidä farmistinttiäkään mahdottomana, mikäli Stromen/Chytilin kanssa homma leviää. Mihinkään kolmosketjuihin kaveria on turha asetella, taso tippuu alempiin ketjuihin niin paljon.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
SaiPa - Sport
 • 2.40
 • 3.70
 • 2.65
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy