Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaapo Kakko – the next one?

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana Kanada-malja, 30.09.2017 klo 16.36.

 1. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Vetää kuitenkin lontoota paremmin tässä vaiheessa kuin Aki Berg, Jesse Puljujärvi tai monet venäläispelaajat tullessaan Nahilaan. Ei mitään hätää, klaaraa terävänä kaverina tilanteen kyllä.
   
  MustaHaukka ja Kanada-malja tykkäävät tästä.
 2. Mänizeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, New York Rangers
  Vaikea sanoa kumpi nyt sitten pitkällä tähtäimellä teki paremman valinnan, mutta tällä hetkellä Kaapo on valmiimpi pelaaja pelaamaan miesten pelejä, kuin Hughes. Lisäksi laiturin on helpompi tulla sisään, senttereiden tontti on nyky NHL:ssä vaikea rasti, kun pitää tehdä kaikkea koko kentän alueella. Hughes ei ole välttämättä joutunut vielä juurikaan puolustamaan urallaan ja voi mennä hetki, ennen kuin tämä mahdollinen heikkous on laitettu kuntoon.

  Manhattanilla varmasti toivotaan parin surkean vuoden jälkeen jotain katsomisen arvoista, joten mielenkiintoista nähdä olisiko Kaapo vastaus tähän. Toki NHL maailmassa voi tapahtua vaikka mitä trendien kautta, mutta eiköhän syksyllä päästä näkemään Kakko isossa omenassa. Lisäksi NHL tuomarilinja varsinkin runkosarjassa on tiukempi, kuin Suomessa joten Kakko tulee olemaan 1-1 vastaan kiekon kanssa tilanteissa todella vaikea pideltävä. Hankkinee useita jäähyjä kauden aikana. Jo tässä arvo on iso, vaikka pisteitä ei heti tulisikaan.

  Rangersissa on tällä hetkellä mahdollisuus ottaa heti kärkiketjun paikka, mielenkiintoinen syksy tulossa.
   
 3. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Kielitaito on samalla tasolla mitä Barkovilla aikanaan.
   
  Kanada-malja tykkää tästä.
 4. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Eli huomenna ilmeisesti alkaa jo tuo Prospect Development Camp. Kakko, Pajuniemi ja Reunanen mukana.
   
 5. ILIMAVEIVI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Peliäkään ei ole vielä pelattu NHL:ssä ja suosio on kuin suurimmilla tähdillä. Kukaan suomalainen kiekkoilija ei ole saanut tällaista vastaanottoa tulevalta seuraltaan. https://www.youtube.com/watch?v=-OV4KuUMuDg
   
  redpecka, Mänizeri & Jj tykkäävät tästä.
 6. Mänizeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, New York Rangers
  Lainaus:
  Rangersin Twitter tilillä jonkin verran "yksipuolista" menoa viime päivät.
   
 7. charlieglide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Vaikka Rangers toki parempi joukkue, niin silti hieman harmittaa ettei Kakosta saatu Suomen ensimmäistä ykkösvarausta NHL:n.
   
  StepaJ tykkää tästä.
 8. 20Booris13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild
  Lainaus:
  Millä perusteella Rangers on parempi kuin Devils? Aika saman tasoisia ovat. Tällä kaudella NJ 72pts ja NYR 78pts ja edellisellä kaudella NJ pelasi poffeissa NYR ei. Yhtä kaikki, niin onhan NYR organisaationa paljon kiinnostavampi kuin NJ, tai minun mielestäni ainakin.
   
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kaapo ei ehkä ollut täysin tyytyväinen toisena varaamiseen, kun se piikkipaikkakin oli niin lähellä. Positiivisena puolena kuitenkin varmasti nälkää ja näyttöhaluaja jäi tästäkin hieman varastoon. Hughes ja Kakko ehkä tulevina vuosina hieman kirittävätkin toisiaan, kun molemmilla lienee tarvetta osoittaa tasonsa korkean varauksen suhteen.

  Hughes on vielä aika heiveröisen tuntuinen ja Kakollakin on vielä tekemistä NHL;n voimatasojen kanssa. Kakon pelityylissä on myös hieman Crosby tyylisiä piirteitä, missä on etunsa, mutta myös riskinsä. Täytyy vain toivoa, että lupaukset eivät joutuisi pahoihin loukkaantumisiin.

  Lainaus:
  Monessa suhteessa tämä on makuasia. NY Rangers taitaa olla kuitenkin rahalla mitattuna maailman varakkain jääkiekkoseura. Eli ainakin mainetta ja mammonaa pitäisi riittää yllin kyllin sillä suunnalla, jos menestystä tulee. Palkkakatto ei kai rajoita esim. valmentajien yms. tukihenkilöstön palkaamista ja resurssit ovat sitä kautta ruhtinaalliset, jos vain tätä halutaan. Näyttäisi Tuomo Ruutukin siirtyneen juuri tuonne kehitysvalmentajaksi.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...aailmanmestaruuden-jatkoksi/7461374#gs.l38w0v
   
 10. Pirkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Forbesin mukaan Rangers on änärin arvokkain seura, mutta jostain lähteestä muistan lukeneeni, että Maple Leafs olisi varakkain.

  According to Forbes' list, the New York Rangers are the most valuable team in theNHL, with a total valuation of $1.55-billion. In second is the Toronto Maple Leafs franchise worth $1.45-billion, followed by the Montreal Canadiens and Chicago Blackhawks.
   
 11. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Loppupeleissä näiden eroa on turha sikäli mitata rahassa kun ovat tarpeeksi rikkaita. Kummallakin seuralla on puitteet ja resurssit kunnossa. New Yorkilla sen sijaan on Manhattan ja hieman kevyempi verotus. Tottakai se jääkiekon mekkakin on varmaan osalle houkutus mutta mutta... Kai siihen on syynsä miksi Gretzky ei ikinä pelannut Torontossa mutta pelasi Rangersissa.
   
 12. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  "Let's go Gabbo! Let's go Gabbo!"

  Miten voi tommosesessa hullunmyllyssä kenenkään nuoren pää kestää?
   
 13. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Eiköhän hehkutus lopu tai mene vielä äärimmilleen kun Nhl kausi alkaa. Jos Kakko todella breikkaisi jenkeissä niin saataisiin todellinen stara joka vierailisi varmaan kaikissa Late Night show ohjelmissa yms. Ennen palkkakattoa Rangers profiloitui joukkueena joka käytti törkeitä määriä rahaa joukkueeseen kuitenkaan ilman kunnollista menestystä. Yleensä joukkue hakee välitöntä menestystä joten viime aikojen nuorennusleikkaus on ollut siihen poikkeuksellista.
   
 14. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nyt kun on katsonut haastatteluklippejä, niin kyllä Kaapo näköjään auttavasti toimeen tulee englanniksi, mikä on erittäin positiivista. Tietenkään häneltä ei kysytä kovin vaikeita, mutta näyttää pärjäävän. Rangersin rookiecampilla jollain venäläisellä oli agentti tulkkina, mutta siitä ei mitään numeroa tehty. Nyt on varmaan pari kuukautta treeniaikaa Turussa ennen Nykiin lähtöä, ja hieman lepoa hullunmyllystä. Ehkä nyt kun kaveri itse kävi New York Cityssä, niin vasta tajusi, miten upeaan paikkaan hän oikein pääsikään. Paineet ovat tietenkin hirvittävät ja toivoa sopii, että Rangers nyt vielä hankkisi vahvistuksia.
   
 15. Jack DiBiase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Habadiens
  Lainaus:
  Ihan helposti. New Yorkin metropolissa yksi suomalainen jäkispeluri hukkuu helposti sinne massan sekaan. Tuskin joutuu kaupungilla juurikaan pysähtelemään nimmareita varten. Paljon vaikeampaa olisi pelata jossain Winnipegissä, missä jääkiekko on ainoa asia koko kaupungille. 23 876 155 asukasta vs. 694 668 asukasta.
   
  20Booris13 tykkää tästä.
 16. Enjoy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Panarin seitsemän vuoden sopimuksella Rangersiin. Hieno uutinen myös Kaapon kannalta.
   
  Tony Clifton, StepaJ & MustaHaukka tykkäävät tästä.
 17. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Foreverblueshirts.com-sivusto povaa Rangersin ykkösketjuksi: Panarin-Zibanejad-Kakko....
   
 18. AAPEEli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Asiahan on juuri näin, että Rangers on arvokkain joukkue NHL:ssä, heti perässä tulee muut "Original Six" joukkueet. Maple Leafs:illa tosin taitaa sitä rahaa olla eniten, mikä johtuu käytännössä taas siitä, että Toronto on aivan järkyttävän hullu jääkiekkokaupunki, missä jokainen olisi valmis laittamaan rahaa joukkueeseen, ainakin näin kärjistetysti. Tosin onneksi on palkkakatto, muutenhan Toronto olisikin ollut vuodesta toiseen eri kaliberin joukkue.

  Sori offtopic
   
 19. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Sori OT jatko mutta tarkoititko Leafsin valtavaa dominointia ennen palkkakattoa? Aika paljon on maailmassa muuttunut viime SC:n jalkeen, palkkakaton ollessa niista pienimpia