Kaapo Kakko – Church of Kakko Manhattanilla

  • 672 833
  • 2 239

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Wheeler on ollut loukkaantuneena ja hänellä ei ole yhtään pleijaripeliä alla.
Eikä mitään muitakaan pelejä sitten helmikuun puolivälin. No, ei ollut Chytililläkään , mutta tuskin Wheeler Kakon ohi ajaa. Minusta Kakko kyllä kokoonpanoon kuuluu muutenkin, ja Veseyn poissaollessa aika saletisti mukana. Toki Rempe antoi nyt ihan ok näytöt myös.
 

Mauri-Antero

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Alas on vajottu draftin kakkosvalinnan tuomista odotuksista. Ketju alkaa muistuttamaan Suomen jalkapallomaajoukkueen edesottamuksien selittely- koosteelta; hallittiin palloa koko pelin, mutta vastustaja teki onnenkantamoisilla viisi maalia omaan verkkoon.

Eikökän ala olemaan pikkuhiljaa aika avioerolle, ja ottaa seuraava prospekti käsittelyyn sitten joskus.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Alas on vajottu draftin kakkosvalinnan tuomista odotuksista. Ketju alkaa muistuttamaan Suomen jalkapallomaajoukkueen edesottamuksien selittely- koosteelta; hallittiin palloa koko pelin, mutta vastustaja teki onnenkantamoisilla viisi maalia omaan verkkoon.

Eikökän ala olemaan pikkuhiljaa aika avioerolle, ja ottaa seuraava prospekti käsittelyyn sitten joskus.
No joo,kuitenkaan peleissä omissa ei kolise ja maaliodottamat plussalla. Silti selvää, ettei tämmöinen riitä, ja on siihen syynsäkin, ettei odottama realisoidu. Luistelu on selkeästi yksi. Jännä nähdä, mikä on Rangersin taktiikka Kaapon suhteen. Aloittaako seuraavan kauden ja jos aloittaa, niin lopettaako? Näinhän tämä ei voi jatkua. Itsellä taas vaihteeksi vähän uskoa touhuun, ja pelityyli miellyttää myös. Suomalaisuudella ei oikeastaan kauheasti väliä, tuo se pienen lisämausteen.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Eiköhän se Kakko tuosta kesällä kaupata, ellei nyt sitten vedä jotain täysin mielettömiä loppupudotuspelejä jotka päättyvät kannun nostoon.

Kyllä mulla löytyy edelleen uskoa siihen että Kakko kykenee olemaan tulosketjun pelaaja, mutta se vaatii sellaisen joukkueen joka oikeasti tykkää pelata kiekonhallintaan perustuvaa peliä. Rangers ei ole sellainen missään vaiheessa ollut, eikä Kakon jalkanopeus riitä Rangersin suoraviivaiseen ja vastaiskupainotteiseen pelityyliin.

Kakon penkitys ei varsinaisesti yllättänyt, mutta ei ollut ehkä täysin ansaittu siinä mielessä että on tuossa kokoonpanossa huonomminkin pelaavia (Vesey, Wennberg, ehkä Roslovic). Mutta Vesey pelaa alivoimaa, Wennberg on sentteri, ja Roslovic saanut jotain tehoja kun ykkösen laidalla pelannut. Ymmärrettävää että Kakko oli se joka katsomoon lähti, kun Rempe haluttiin sisään. Olisin kyllä yllättynyt, jos Kakko siellä katsomossa pysyy. Veseyn loukkaantuminenkin taitaa yhden paikan avata, ja vaikea nähdä että Wheeleriä tai Brodzinskia oltaisiin ennen Kakkoa tuomassa sisään. Ja jos haluttaisiin laittaa Chytil takaisin kolmosen keskelle niin Wennberg kyllä ehdottomasti katsomoon ennen Kakkoa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Yhden pelin perusteella ei kannata toki mennä vielä liian pitkälle, mutta olisipa aika jännä jos Rangers löytäisi Chytilista lopulta sen ykkösketjun oikean laidan, joka on ollut hakusessa jo useamman vuoden. Tuo laita ja paikka ovat kuitenkin niitä johon Kakkoa on soviteltu jo useamman vuoden vailla pysyvämpää kiinnitystä, mutta nyt top kutosen oikeat laidat ovat vieneet nuo vanhat Kid Line-ketjukaverit, joista kumpikaan ei ole lähtökohtaisesti edes tuon pelipaikan pelaaja. Kakolle on kyllä tilaisuutta tarjottu monena vuotena peräkkäin, mutta kun mitään ei oikein tapahdu niin toiset menevät vääjäämättä ennenpitkää ohi ja edelle, ja ennenpitkää sieltä alkaa puuskuttamaan niskaan tuo Rangersin junnuosasto othmanneineen ja berardeineen.

Veseyn loukkaannuttua Kaapo hypännee kokoonpanoon taas huomenna, ja loput pudotuspelit määrittänevät lopullisesti sen lähdetäänkö kesällä hakemaan seuran kanssa uutta sopparia ja koitetaan syksyllä taas kerran että no joko se vihdoin lähtisi toimimaan, vai olisiko maisemanvaihdos oikeasti parempi molemmille osapuolille.
 

Animal

Jäsen
Tommi Seppälä on kova Rempe-fani.
Luin tämän saman jutun ja ihmettelin kyllä aika lailla, että maksetaanko Seppälälle näistä mielipidekirjoituksista?

Jos tuo olisi joku pakina tai satiirinen mielipidekirjoitus, niin voisin tavallaan ymmärtää, mutta tässä yritetään esittää jotain asiantuntijanäkökulmaa Rangersin tilanteeseen.

"Kakon pelipaikan vei hampaaton kanadalainen, taidoton Matt Rempe, jonka ainoa erikoisosaaminen on törmäily."
NHL:n neljännesfinaaleissa ei yksikään "hampaaton kanadalainen, taidoton, jonka ainoa erikoisosaaminen on törmäily" vie kenenkään pelipaikkaa. Käsittämätöntä paskanjauhantaa, että jonkun oikean Stanley Cup -ehdokkaan kokoonpanoon pääsisi ilman, että osaa pelata tai ilman, että täyttää modernin kiekon vaatimustason. Tällä hetkellä vaatimustaso ja pelaamisen vaste on mukana oleville pelaajille likimain korkein mahdollinen.

– En tiedä, lisääkö kilpailu pelipaikoista painetta. Jokainen yrittää parhaansa ja lopulta näemme, kuka pelaa. Päätös on valmentajan ja tarkoitus on voittaa joukkueena pelejä, Kakko kommentoi tilannettaan kakkosottelun alla.

Kakko lähti kulkemaan kommentoidessaan niin sanotusti ylempää tietä. On selvää, että sisällä roihuaa, mutta nuori TPS-kasvatti ei ole missään vaiheessa lähtenyt marisemaan peliajasta tai katsomokomennuksista.
Asia mikä Seppälältä sujuvasti unohtuu, että Kakon katsomokomennuksessa tai tuloksellisesti heikoissa esityksissä voi olla taustalla myös joku vamma tai vaiva, mistä ei ensimmäisenä olla kertomassa YLE:n toimittajalle.

Koko jutun otsikko on täysin sieltä ja syvältä, ei Kakon katsomokomennus mitään sinetöinyt. Viime yönä kokoonpanossa oli sekä Rempe, että Kakko. Voi olla, että Kakko jatkaa muualle, mutta yhtä hyvin voi olla, että Kakon kausi on ollut loukkaantumisten rikkoma ja matka jatkuu Manhattanilla. Voi olla, että kuukauden päästä Kaapolla on sormus sormessa ja menneen kauden vaikeudet tuntuvat siinä vaiheessa pieniltä murheilta.

Seppälä voi henkilökohtaisesti rauhassa olla pitämättä Rempestä tai voi olla rauhassa ymmärtämättä, miksi herra edelleen mahtuu kokoonpanoon, mutta verorahoitteisilta urheilu-uutisilta odottaisi vähän laadukkaampaa ja syvempää lajianalyysiä, kuin tämä mielipidekirjoitus.
 

ipaz

Jäsen
@Animal hyvä viesti. Tuo Seppälän juttu on otsikoitu "kommentiksi", eli tarkoittaa kai sitten kirjoittajan mielipidettä enemmän kuin täysin faktapohjaista uutista. Saipahan taas nimensä näkyviin raflaavat jutun kerä Suomen suurimmassa (?) mediassa. Ilmeisesti porukka ei tykkää X:ssä tarpeeksi Seppälän viesteistä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tuo nyt valitettavasti ollut Kaapolta sellainen "vittu mähän näytän että kuulun kokoonpanoon" esitys. Hukassa on ehkä väärä termi mutta Kaapon peli on tällä hetkellä vain seisoskelua ja odottelua että jotain hyvää tapahtuisi. Jotain hyvää voikin tapahtua jos joku ketjukavereista onnistuu pelaamaan kiekon Kaapolle mutta lähes täysin ollaan nyt ketjukavereiden kiekonriistojen ja onnistuneiden syöttöjen varassa.

Olisi tietysti kiva tuudittautua ajatukseen että seuraa vaihtamalla Kaapo saisi uransa lentoon mitä tottakai itsekin toivon mutta vaikea nähdä nykykunnolla. Fysiikka sakkaa eikä luonnetta näy.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Rempe nyt on vähän koominen Slapshot-hahmo mutta pakollisten niittien lisäksi minusta tekee ihan rakentavia juttuja myös. Ja sillä pitkällä mailallaan voisi olla aika potentiaalinen karvauspelaaja. Chytilissä näkyy minusta pelaamattomuus, upside on kovin mutta ei välttämättä tällä hetkellä.

Kakkoa pisteet kiertävät mutta tänäänkin oli rakentamassa hyvin sitä voittomaalia. En kyl tiedä mikä rooli, valmentaja tai joukkue olisi sopivin. Koska ne pisteiden ulkopuoliset statsit kai ovat ihan hyvät.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kannattaa laittaa pieni filtteri tuohon Rempen analysointiin. Siinä on jätetty lukijallekin hiukan vastuuta. Toki tuulipuvut pitävät tuon perusteella faktana, että Rempe on taidoton ja vähintään mustasilmäinen kanukki. Mutta pelejä seuranneet tietävät, että Seppäläkin tietää Rempen roolin ja vahvuudet. Ainakin Seppälä tietää Kakon heikkoudet. Jos tämä olisi Kakko-fanipojan kirjoitus, se olisi ollut sävyltään täysin erilainen. Mä en ainakaan mennyt halpaan.

Totuushan on se, että Kakko on liian pehmeä ja hidas siihen rooliin, mihin hän on jämähtänyt. Lisäksi hän ei hae ratkaisuja tarpeeksi suoraviivaisesti. Mikään laukaisu-uhka hän ei ainakaan ole. Ei tarvitse olla mikään Einstein tajutakseen, että Laviolette saa Rempen rymistelyllä paljon enemmän hämminkiä aikaan kuin kolmosketjun Kakko nurkissa pyörimisellään. Kansallisen lähetyksen selostajatkin totesivat, että Rangersin nelosketjun liki ainoa tehtävä on pistää päätykiekkoja ja Rempe menee perään. Kaikki tietävät, mitä siitä seuraa ja toistaiseksi Panthers on ollut jopa hiukan kusessa tuon karvapersekiekon kanssa.

Kakon ura Rangersissa on nähty.
 

Suurimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun lukee ketjun alkuviestejä, niin kyllä harmittaa tämänkin suomalaisen kärkivarauksen tähänastinen ura. Toivotaan toki jokaiselle onnekkaampia kausia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös