Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Sellainen pannukakku siitä kaudesta sitten tuli.
Samanlainen pannukakku kuin J. Hughesilla? Kaapon paikka on The Showssa ja minusta tauon jälkeiset esitykset näyttivät, että kehitystä tapahtuu. Olihan se välillä tahmeaa, mutta tuossa joukkueessa se ei ole yllätys. Liian suuri vastuu liian aikaisin olisi tuskin palvellut kumpaakaan osapuolta.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Viivapelote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni ihan ok kausi Kakolta, vaikka parempaa toki toivottiin täälläkin. Tuo 23 pistettä 69 peliinkin on tulokaspelaajalle ihan hyvä suoritus. Ei loistava, mutta mukiin menevä. Niin kuin ylhäällä jo todettiinkin, että aika harvassa ovat ne pelaajat, jotka heti draftin jälkeen mitään ihmetekoja show puolella saavat aikaan. Faneilla tosiaan välillä iskee hieman mcdavid syndrooma päälle näiden nuorien pelaajien kanssa ja unohdetaan kuinka harvinaista sekin on ylipäätänsä pelata NHL:ssä draftin jälkeen, saati olla joukkuetta auttava pelaaja. Marner, Draisaitl, Petterson kaikki huippu prospekteja aikoinaan ja nykyisiä huippupelaajia, mutta kukaan ei ollut draftin jälkeisellä kaudella NHL-pelaaja. Draisaitl toki pelasi ylhäällä puolet kaudesta, mutta ei kuitenkaan ollut vakiokokoonpanon ukkoja. Ne 50+ pistettä heti draftin jälkeen takovat pelaajat ovat oikeasti harvinaisia, saati sitten suoraan Euroopasta draftin jälkeen taalakaukaloita dominoimaan tulleet.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se mitä nyt nämä kolme Rangers-Hurricanes matsia katsoin niin Kakko vaikutti vielä hitaalta suoraviivaiseen koohotuspeliin mitä Rangers pelasi. Omaan silmiin näytti että pelasi lisäksi peliä jossa omissa ei varsinkaan saa soida eikä hyökkäyspäässä ollut oikein raikkautta tai kemiaa ketjukavereiden kanssa. Kulmaväännöissä oli yritystä liukkauteen, mutta kiekko ei pysynyt mukana tai pakit ovat sen verran isompia ja vahvempia se pikkiriikkinen aika jolla päästä irti jää uupumaan.

Kunnon lepo, kunnon treeni ja Rangersilta fiksu joukkueenrakennus ja pelitapa niin eiköhän se siitä.
 

Luoto

Jäsen
Alkaa tuntua siltä että ei enää edes harmita katsella Kaapon peliä. Onneksi katselen vaan koosteita niin sitä ei näe kovin paljoa. Saa nähdä milloinka kärsimysnäytelmä jatkuu.

Palstalla on kehuttu Kaapon peliä nyt elokuussa, hyvä jos on ollut aihetta. Koosteissa ei poikaa ole paljoa näkynyt, mutta toivottavasti olisi mieli muuttunut ja unohtanut "et kyl mä oon maalintekijä" ja "haluan tehdä maaleja ja ratkoo pelejä" -asenteen. Toivottavasti ei hakkaa kolmea vuotta päätään seinään kuten Laine.

Sitten vähän pidemmästi pojan pahasta ongelmasta, mailasta. Surkean ulottuvuuden ymmärtää varmaan jokainen, mutta pari muuta seikkaa.

Palstaveli vittuili mulle että jos Kakolla olisi ollut kunnon maila kädessä eikä tuollaista hammastikkua niin olisi voinut pamauttaa kiekon yläpeltiin eikä olisi tarvinnut tylsästi kuljettaa sitä maaliin. Kysyin eikö lyhyellä mailalla voinut nostaa. Joo olisi varmasti voinut, kuulemma.
Sitä voi kokeilla omalla lyhyelläkin mailalla nostamalla hyvällä ryhdillä mailan ylös niin että yläkäsi on jossain rinnan korkeudella ja kiertämällä vartta taivuttamalla rannetta ylöspäin. Pannaan merkille lavan asento ja lasketaan kädet ja maila alas munien tasolle pitämällä yläkäden ranne samassa asennossa ja menemällä lyhyen mailan takia vähän kumaraan. Sitten katsotaan missä asennossa lapa on nyt suhteessa jäähän, ja mietitään mikä on vastaus edelläolevaan kysymykseeni.

Otetaanpa sitten yksinkertainen vipulaki, kaikki ovat olleet hereillä fysiikan tunnilla.
Mennään seinän viereen ja työnnetään seinää hartioiden korkeudelta vaikka vähän etunojassa toinen jalka taaempana. Sitten lasketaan kädet alas ja työnnetään seinää. Jos seinässä olisi vaaka, kummasta työnnöstä (tai vedosta) saisi isommat lukemat?

Toinen sovellus vipulaista. Laine pelaa pitkällä mailalla ja ajatellaan että hänen yläkätensä on vedon aikana hartian korkeudella ja alakäsi siellä missä on. Kaapon yläkäsi taitaa olla vähän navan ja alakäsi kassien alapulella. Kumpi saa enemmän vääntöä kiekkoon?
Kiekon taakse saatavaan voimaan vaikuttaa myös oteväli.

Kun alakäden ja lavan keskikohdan välimatka jaetaan otevälillä, niin mitä pienempi lukema saadaan, sitä enemmän kiekon taakse tulee voimaa. Uskon että Laineella lukema on paljon pienempi kuin Kaapolla ja siksi Laineella on hirmuvedot verrattuna Kaapon tuhnuihin. Uskon että oteväli pienenee suhteessa tuohon toiseen mittaan kun maila lyhenee, mutta joku voi mittailla ja osoittaa uskoni vääräksi.

Siinä Kaapon taidokkaassa maalissa kiekko tuli aika jalkoihin ja sellaisen vastaanotossa lyhyt maila on hyvä pienten liikeratojen takia. Samoin vartalon lähellä kiekkoa pidettäessä lyhyt on kätevä, mutta sellainen pelitapa ei tule NHL:ssä sujumaan Kaapolta kuten Liigassa. Järki käteen ja mailaan rutkasti lisää pituutta poika!

Kolmanneksi peli- ja luisteluasento. Hammastikku vaan oikeassa kädessä Kaapo luistelee kohtalaisen hyvin. Kiekko lavassa poika taipuu liikaa eteenpäin, asento näyttää vähän masentuneelta eikä tuossa asennossa saa luistelussa tarvittavia lihaksia tehokkaasti käyttöön. Eteenpäin kaarella ja kädet melkein yhdessä.

Fanit ja parhaat kaverit ovat pelaajan pahimpia vihollisia. Laineella kesti kolme vuotta tulla järkiinsä, saa nähdä kauanko Kaapolla kestää.
 
Viimeksi muokattu:

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kakko oli niitä harvoja valopilkkuja Rangersin lyhyessä post-seasonissa. Oikeastaan ehkä jopa ainoa. Kolmannessa pelissä ei ollut enää niin paljon esillä mutta varsinkin kahdessa ensimmäisessä pelissä huomasi että kyseessä oli täysin eri pelaaja kuin se joka draftin jälkeen Rangersissa tulokaskautensa pelasi koronaan saakka. Kakko oli nopeampi, agressiivisempi, puolustussuuntaan parempi, voitti enemmän kaksinkamppailuja, ja osallistui muutenkin peliin paremmin. Tauko teki selvästi hyvää ja oikeastaan Kakon tulevaisuuden kannalta ihan hyvä että nyt pääsee heti sitten taas tauolle jonka aikana voi treenata itsensä kunnolla kuntoon ensi kautta varten, koska ikinä moinen sitten pelataankin.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Samanlainen pannukakku kuin J. Hughesilla?
Ei ole tullut juuri seurattua Hughesin pelejä, multa samalta näyttäisi ainakin tilastojen valossa. Sitä en sitten tiedä kurvailiko myös Hughes pelin ulkopuolella lähes koko kauden niin kuin Kaapo, mutta todennäköisesti.

Kolmosvaraus Dachy näyttäisi olevan tällä hetkellä vahvistus NHL-kaukaloon vaikka silläkin on vielä matka NHL:n eliittiin.

Järjettömän kaukana ollaan esim. Laineen tasosta. Ja kun miettii kuinka paljon paskaa Pate on saanut päällensä Jatkoajassa ja vielä tässäkin ketjussa joku kehtaa arvostella Paten pelaamista, niin ihmetyttää millä silkkihansikkain Kaapon esityksiä oikein käsitellään ja miksi...

Kaapon paikka on The Showssa ja minusta tauon jälkeiset esitykset näyttivät, että kehitystä tapahtuu. Olihan se välillä tahmeaa, mutta tuossa joukkueessa se ei ole yllätys. Liian suuri vastuu liian aikaisin olisi tuskin palvellut kumpaakaan osapuolta.
Pohjalta noustiin marginaalisesti Korona-tauon jälkeen. Mitään uutta Ihmeellistä ei näkynyt, paitsi lievästi parempaa yrittämistä.

Vastuuta annnettiin ja olisi annettu enemmän, jos Kaapo olisi vastannut huutoon.

Mutta kuten sanoin. Tulokaskausi meni nyt näin. Reeniä, reeniä ja reeniä ensi kauden alkuun asti ja yrittämään uudestaan. Potentiaalia on, jossain vaiheessa se pitää myös realisoitua tai käy niin kuin Puljulle.
 
Gatorade me bitch!

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangersin kaikki pelit ihan muutamaa lukuunottamatta tällä kaudella katsoneena täytyy sanoa että kyllä Kaapo oli näissä muutamissa matseissa aivan eri jätkä kuin itse runkosarjan aikana, jolloin näki todella selvästi että valtaosan ajasta energia oli kateissa, sitä myöten itseluottamus, ja lopputulema oli mitä oli. Nyt kaukalossa nähtiin huomattavasti vakuuttavampi pelaaja, ja vaikka pisteet jäivät tulematta (kuten valtaosalla muistakin joukkueessa) niin ihan eri tavalla Kaapo piti kiekkoa, haastoi ja ennenkaikkea laukoi. Niin kuin tuolla aiemminkin jo varmasti ihan osuvasti arveltiin, kautta edeltänyt ruljanssi, muutto, tottuminen täysin uuteen peliin jne. veivät varmasti mehut nuorelta jätkältä ja koronatauon aikana Kakko sai ladata pattereita ja pääkoppaa siihen malliin että pelikin näytti tuon jälkeen paremmalta. Nyt takaisin Suomeen, hyvä treenikausi alle ja ensi kauden alusta homma käyntiin taas hieman vahvempana ja valmiimpana. Tippaakaan en ole huolissani tulevaisuuden suhteen, jätkä on kuitenkin edelleen vasta 19-vuotias.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jotenkin ei yllätä että monilla 18-20v tulokkailla loppuu energia tuossa joulun tienoilla. Keväällä on saatettu pelata erittäin pitkälle, kesällä on prospect campit ja muut. Sitten kauhealla tarmolla harjoitusleirille jossa painetaan mahdollisimman kovalla tasolla, ettei joudu AHL:ään. Sitten kun päästään pelaamaan kautta niin ei osatakaan rentoutua kunnolla, ei ole omaa asuntoa, ehkä ensimmäistä kertaa asutaan muualla kuin äidillä. Fysiikka ei ole vielä täysin kehittynyt ja ehkä on vielä nuorisolle tyypillinen ongelma unirytmin kanssa. Sitten pelataan kovimmalla mahdollisella tasolla päivittäin ja kaikki ei menekään enää sisään.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Vähän yli puolet Kakon kauden peleistä nähneenä voin allekirjoittaa NakkiFakiirin sanat toisin kuin Ramchesterin. Jos nyt joku keinotekonen Laine-Pulju -asteikko tähän pitää vetää, niin en olisi huolissani Kakosta. Toki Rangers ei ehkä ole Kakolle sitä mitä Jets oli ja on Laineelle. Lähempänä taidetaan olla sitä, millainen Oilers oli ja on Puljulle. Ei sovi sitäkään unohtaa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Toki Rangers ei ehkä ole Kakolle sitä mitä Jets oli ja on Laineelle. Lähempänä taidetaan olla sitä, millainen Oilers oli ja on Puljulle. Ei sovi sitäkään unohtaa.
Näihin jossitteluihin ei pitäisi koskaan lähteä, mutta hyvin vaikea nähdä, että Laine olisi epäonnistunut ylivoimassa Zibanejadin ja Panarinin kanssa.

Pulju-case on erikoinen. Vaikea tietää mikä oli lopullinen ongelma. Oliko kyse pelkästä puutteellisesta kielitaidosta, Puljun ylimielisyydestä vai oliko valmentaja vain täysi mulkku.

Tällaista casea ei ole kyllä näkynyt Rangersissa. Kakko sai vastuuta ja peliaikaa, mutta mitään ei tapahtunut. Suurin osa kaudesta luistelua pelin ulkopuolella ja potkun perässä kaikessa tekemisessä.

Mutta tämä tästä. Toivon sydämestäni Kaapolle loistavaa tulevaisuutta ja nousua NHL-pelaajien eliittiin. Nyt sellaiseen on vaan vielä matkaa ja saamme jäädä odottamaan parempaa tulevaisuutta.
 
Gatorade me bitch!

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Näihin jossitteluihin ei pitäisi koskaan lähteä, mutta hyvin vaikea nähdä, että Laine olisi epäonnistunut ylivoimassa Zibanejadin ja Panarinin kanssa.

Pulju-case on erikoinen. Vaikea tietää mikä oli lopullinen ongelma. Oliko kyse pelkästä puutteellisesta kielitaidosta, Puljun ylimielisyydestä vai oliko valmentaja vain täysi mulkku.

Tällaista casea ei ole kyllä näkynyt Rangersissa. Kakko sai vastuuta ja peliaikaa, mutta mitään ei tapahtunut. Suurin osa kaudesta luistelua pelin ulkopuolella ja potkun perässä kaikessa tekemisessä.

Mutta tämä tästä. Toivon sydämestäni Kaapolle loistavaa tulevaisuutta ja nousua NHL-pelaajien eliittiin. Nyt sellaiseen on vaan vielä matkaa ja saamme jäädä odottamaan parempaa tulevaisuutta.
En usko että kukaan väittää vastaan siinä että Kakon runkosarja oli selvä pettymys. Kakon kaudesta suurin osa meni kolmosketjussa ja kakkosylivoimalla, että en nyt sitä varsinaisesti sanoisi miksikään hirveän suureksi vastuuksi. Tosin ihan oikein, ei esityksillään muuta ansainnutkaan eli se siitä. Sen sijaan näissä "pudotuspeleissä" Kakko oli kenties Rangersin paras kenttäpelaaja, ainakin kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Se kertoo sekä Rangersistä että Kakosta. Näissä kolmessa matsissa nähtiin paikoitellen sitä Kakkoa joka ennen draftia dominoi niin Liigaa kuin MM-kisojakin. Vaikka pisteitä ei tullut, niin otteet olivat täysin erilaiset verrattuna runkosarjaan. Tämä luo uskoa siihen että Kakko tulee nousemaan uudelle tasolle ensi kaudella.

Mitä nyt Laineeseen tulee niin kyseessä oli loppupeleissä aika harvinainen, ellei jopa ainutkertainen tulokasvuosi suomalaispelaajalle joka heti varausvuotena tulee liigaan ja iskee kovat tehot tiskiin. Silti, vaikka moni muistaa ne lukuisat maalit ja syöttöpisteet niin olihan Paten kokonaisvaltainen pelaaja silloin lähes yhtä lapsen kengissä kuin Kakolla tänä vuonna. Ainoa ero oli siinä että Laine oli huomattavasti nopeampi, se voitanee laittaa kesätreenien piikkiin.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Lähes 5 kuukautta vierähtänyt viime viesteistä, joten ajankohtainen paikka nostaa ketjua ylöspäin ja eloon.

Kakko on näyttänyt kuulemma hyvältä Rangersin "kakkosketjussa", jossa on sentterinä Strome ja vasemmalla itse leipämies Panarin. Joten ei ainakaan ketjukavereista jää kiinni, koska Panarin itsessään hoitelee kahden miehen työt hyökkäysosaamisellaan. Ykkösylivoima on sama kuin viime kaudella pääosin, joten siihen Kakko ei mahdu ainakaan toistaiseksi, luultavasti. Kakkosessa sitten hyvä heiluttaa tahtipuikkoa.

Tuossa yksi artikkeli, jonka löysin:
Kommenttia koutsilta:
“I like the progression,” head coach David Quinn said when asked what he thought of the Panarin line. “I think they’re making strides and creating some offense. Kaapo has just got to learn to play off those two guys. If he does that, continues to go in that direction, that line can be a very effective line for us. He understands the role he’s going to have to play on that line with those two players. That being said, we have also talked with both Bread and Strome about the chemistry on that line and what it’s going to take to have success. It’s not just one guy. It’s all three of those guys understanding what their roles are on that line and what they’re going to have to do to have success.”
Ja Panarin ympäripyöreästi:
“He obviously feels good,” Panarin said about Kakko. “It’s difficult to judge in these two practices with the very scrambly scrimmages. But obviously, we will see a full picture soon.”
Uskoisin, että Kaapo breikkaa vahvasti tällä kaudella. Tuo playoffeissa nähty liike jos jatkuu ja laittaa Panarinin tarjoilut sisään, sekä itse muistaa hänelle tarjota, niin varmasti ropisee pisteitäkin mukavasti. Ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista suomalaisista seurata tällä kaudella.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kakolle varmaan odotukset korkealla, kun pääsee kakkosketjussa Panarinin kanssa touhuamaan. Toisaalta Kakolle kävi loistava säkä kun Rangers sai ykkösvarauksen ja nappasi Lafrenieren, aivan varmasti isoin valokeila Rangersin nuorista on nuoren kanukin yllä.

Vähän mietityttää että kuka tuosta Panarin - Strome - Kakko -ketjusta hoitaa puolustuksen, mutta mitä sitä puolustaa täytyy jos on kokoajan kiekossa vastustajan alueella...
 

Samout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko - Suomen Mestari 2021
Luin noita Quinnin kommentteja niin, että Strome ja Panarin saavat tehdä mitä haluavat ja Kaapo varmistaa. Itselle tullut Quinnin jutuista ja johtopäätöksistä sellainen fiilis, että Kakosta koitetaan tehdä jotain kulmarouhijaa ja kahden suunnan työjuhtaa. Toivottavasti olen väärässä.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Luin noita Quinnin kommentteja niin, että Strome ja Panarin saavat tehdä mitä haluavat ja Kaapo varmistaa. Itselle tullut Quinnin jutuista ja johtopäätöksistä sellainen fiilis, että Kakosta koitetaan tehdä jotain kulmarouhijaa ja kahden suunnan työjuhtaa. Toivottavasti olen väärässä.
No en toisaalta ihmettelisi, siihen suuntaan se jo viime kaudella näytti.
 

Samout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko - Suomen Mestari 2021
No en toisaalta ihmettelisi, siihen suuntaan se jo viime kaudella näytti.
Jep, kaksi normaalia vaihtoa ja sitten kaksi seuraavaa viltissä tai nelosketjussa Di Giuseppen kanssa. Oliko se Calgarya vastaan kun Kakko teki 2 maalia pitkän maalittoman putken jälkeen ja suoraan vilttiin ja seuraavassa pelissä nelosketjussa.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Jep, kaksi normaalia vaihtoa ja sitten kaksi seuraavaa viltissä tai nelosketjussa Di Giuseppen kanssa. Oliko se Calgarya vastaan kun Kakko teki 2 maalia pitkän maalittoman putken jälkeen ja suoraan vilttiin ja seuraavassa pelissä nelosketjussa.
Osa tuosta oli varmasti sitä, että Quinn halusi opettaa Kakkoa myös puolustamaan koska rehellisesti sanoen puolustussuunnan peli oli yksi Kakon heikoimpia puolia änäriin lähtiessä. Mikä on toki ymmärrettävää nuorelle hyökkääjälle. Mutta kyllä sen huomasi kauden aikana miten tuo vaikutti Kakon itsetuntoon kun ei uskaltanut enää pelata omalla tyylillään vaan rupesi puristamaan mailaa ja pelaamaan varoen ettei tee virheitä. Kuplassa pelasi sitten taas enemmän se vanha Kakko, ja olikin Rangersin paras hyökkääjä Carolinaa vastaan.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Taisi ottaa silloin jäähyn niiden kahden maalin jälkeen ja Quinnin pedagogiikka oli sillä(kin?) kertaa perseestä.

Roolipohdintaan kakkoskeskussa on todettava, että olisi jo melkoinen kuningasidea uhrata Kakko tyhjänpäiväiseksi työmyyräksi jotta Ryan Strome saa toteuttaa itseään.
 

Samout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko - Suomen Mestari 2021
Taisi ottaa silloin jäähyn niiden kahden maalin jälkeen ja Quinnin pedagogiikka oli sillä(kin?) kertaa perseestä.

Roolipohdintaan kakkoskeskussa on todettava, että olisi jo melkoinen kuningasidea uhrata Kakko tyhjänpäiväiseksi työmyyräksi jotta Ryan Strome saa toteuttaa itseään.
Strome, Howden, Lemieux ja jossain määrin myös Kreider ovat sellaisia "humble guy"- ja "blue collar"-tyyppejä, joista Quinn näyttää tykkäävän. Alkukaudesta yritti laittaa myös Zibanejadia ja Panarinia samaan muottiin, mutta kun nämä kaverukset alkoivat tekemään pisteitä tyhjästä niin Quinn antoi heille enemmän siimaa. Saa nähdä miten Lafrenierin koulutus menee. Onhan Quinn meriiteiltään hyvä valmentamaan nuoria kavereita, mutta taitaa sellainen jenkkiyliopiston jääkiekkoilija olla vähän eri asia kuin NHL:n 1-2 varaus. Niitä voi varmasti auktoriteetilla saada lyömään pitkää päätyyn ja luistelemaan vaihtoon ja pelin jälkeen kertomaan kuinka pitää vaan tehdä töitä kovempaa jne. diibadaaba-vastauksia.

Aika kauan kesti ennenkuin Trouba tai DeAngelo penkitettiin typeristä syötöistä. Chytil, Buchnevich ja Kakko olivat aika äkkiä kyllä viltissä.
 
Viimeksi muokattu:
Maalitili auki komealla onetimerilla. Kuitenkin jääaikaa vain 10.38 kun Lafrenierelle sitä siunaantui 16.31. Myös ensimmäisessä ottelussa vastuuta jaettiin Alexille pari minuuttia enemmän mitä Kakolle.

Ilmeisesti uusi ykkösvaraus on aloittanut Kaapoa pirteämmin, vaikka pistetili on vielä avaamatta. Toivottavasti kauden avausmaali antaa lisää itseluottamusta Kakolle ja uusia mahdollisuuksia.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo ja mitä katselin vaan tuon maalin viime yöltä, komea kuvio ja kolmikolta hyvin pelattu riiston jälkeen mutta ei Kakolla ei vierellään näytänyt ihan Panarinia tai Zibanejadia olevan.

Enkä sano että pitikään olla, kiinnitti vaan huomion ja toivotaan että peli taas hiljalleen kulkee ja välillä tai ainakin joskus siinä vierellä on ansaitusti vaikka Panarin.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jos oisin Rangersin valkku niin pistäisin Lafrenieren ja Kakon samaan ketjuun. Varsinkin kun Lafreniere tykkää olla vasen laita ja Kakko oikea. Noi pojat kun varmasti tulee olemaan tulevaisuudessa Rangersin ykkösessä kuitenkin, niin vois sen yhteispelin opettelun aloittaa saman tien. Keskelle joku kokeneempi puolustussuuntaan hyvä sentteri menttorimaan poikia.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

rpeez

Jäsen
Tulipa bongattua mielenkiinnosta Rangersin peli, että näkee missä Kaapon kanssa mennään.

Tuo maali oli valittavasti ainoa valopilkku Kaapon kannalta koko pelissä. Ketjukaverit pelasi hänelle tuhannen taalan paikan ja kyllähän hän sitten sydämenkyllyydestä tälläsikin sen maaliin. Taas näki naamasta että gutaa teki.

Mutta muuten, aika surullinen peli. Pikkuminuuteilla alemmissa ketjuissa, kehonkieli näyttää että vaikeaa on.
Ei ylivoima-aikaa ollenkaan vaikka Ranges pelasi melkein puolet ylivoimalla koko pelistä vähän liioiteltuna, eikä tuon pelin näytöillä niitä ansaitsisikaan.

Kaapon tilanne näyttää aika vaikealta sillä en näe järkeä käyttää häntä alaketjujen karvaajana eikä mihinkään muuhun. Eniten olisi varmasti annettavaa ylivoimissa, mutta kun keskinkertainen luistelu ja lyhyt maila antaa vastustajalle aina sen 10 sentin etumatkan tai vastustaja pääsee Kaapoon kiinni heti, ei onnistumisia tule eikä vastuuta.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
En mä sinänsä näe ongelmaa siinä, että Chytil ja Kakko joutuvat pelaamaan kolmosessa, koska niitä pelipaikkoja on vaan tietty määrä. Olisi kuitenkin kiva, että Lemieuxin ja Howdenin kolme ylivoimaminuuttia per naama olisi jaettu näille oikeasti hyökkäyspäässä lahjakkaille pelaajille joiden kehitys on koko organisaation tulevaisuuden kannalta oleellisesta.

Muutoin toki isot kehut esityksestä ja siitä kuinka hienosti liki kaikki meni päinvastoin kuin ensimmäisessä pelissä. Käänteiset mielipiteet sitten Islandersin kausiketjussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy