tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Nolla + Nolla on = Nolla!. En nähnyt peliä laisinkaan, miten meni Kakon debyytti ja paljonko tuli peliaikaa?
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Nolla + Nolla on = Nolla!. En nähnyt peliä laisinkaan, miten meni Kakon debyytti ja paljonko tuli peliaikaa?
Hyvin pärjäsi Kaapo kiikareista huolimatta, selkeästi oli enemmän tekemisen meininkiä kuin harjoituspeleissä. Pari maalipaikkaa loi, pari kertaa paineli itse röyhkeästi vetopaikalle kiekon kanssa ja jos tuolla tekemisellä vaan jatkaa, pinnoja tulee kyllä. Kieltämättä olisi kiva nähdä Kakko jo nyt ykkösketjussa, ykkös-yv:stä puhumattakaan, mutta jätetään tuo spekulointi ja julkiset toiveet pekkajalosten hommaksi.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eka erä meni vähän pimennossa osin alivoimienkin vuoksi, mutta kakkosessa Kakko (eh eh) oli näkyvimmillään ja tosiaan loi sekä itselleen että ketjulle paikkoja. Parhaana se oma kieputuksensa pakkien välistä ja veto, jonka H-buck kuitenkin otti.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Vatman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Vaikkei pisteitä eilen tullutkaan, voidaan mielestäni jo nyt unohtaa kaikki epäilykset mitä kaverin suhteen oli ennen kauden alkua. Hyvin pystyy jo nyt pelaamaan tuolla omilla vahvuuksillaan pitäen kiekkoa hallussaan niin pitkään kuin tarve vaatii. Osasi myös eilen nopeasti reagoiden lainata kiekkoa aina kun siihen vain tilaisuus tuli. Harvalla suomalaisella on yhtä hyvää ja nopeaa reagointikykyä ja vaistoilla pelaamista hyökkäysalueella kuin Kakolla.

Varmasti jotain tulosta voidaan odottaa jo tällä kaudella nykyisten ketjukavereidenkin kanssa, mutta kyllähän Kakko jo nyt omaisi mahdollisuudet 70+ pisteen kauteen jos vain kaikki tarjottaisiin hänelle hopealautasella ja pääsisi Mikan Ja Panarinin kanssa myllyttämään ykkösylivoimaa myöten. Toisaalta ei tässä mikään kiire ole ja voi olla ihan hyväkin tulevaisuutta ajatellen jos kaverin annetaan kehittyä rauhassa taustalla ilman suurimpia tulospaineita oman ketjunsa pääkapellimestarina.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se on kahden pelin jälkeen 0+0 on 0 ja tehotilastossa -1. Alkaako jo paineita kerääntymään?

Onneksi Rangers on kuitenkin klaarannut molemmat ottelunsa ja samaan aikaan Hudson joen toisella puolella Jack Hughes kiikaroi myös tehokkaasti, ehkä jopa hieman yllättäen.

24-vuotiaat mieslapset Trevor Moore, Victor Olofsson ja Ilja Mikheyev dominoivat tällä hetkellä rookie-pistepörssiä 3 pisteellä. Ville Heinola 0+2.
 
JHag: Mutta ilkeyttä HIFK:ssa ei ole pätkääkään, ei myöskään kovuutta alakerrassa.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Äiti saisi olla kyllä mukana kokkaamassa. Nimimerkillä ei ole helppoa tuolla keliaakikkona ja ykköstyypin diabeetikkona.
Itse taas uskon, että on. Yhdysvalloissa on sen verran reilumpi tarjonta ruokapuolella, että varmasti löytyy valmista settiä pöytään. Samoin uskon seuran huomioineen tämän, koska on kyse kuitenkin tulevasta ykköstykistä. Kakko myös itse sanoi, että on jo hommaan tottunut kun sitä on jo useamman vuoden tehnyt. Ei siis vaikuta pelaamiseen kuulemma mitenkään.

Pienehkö pettymys että kahden pelin jälkeen kiikarit. Itsellä kova odotus Kakkoa kohtaan ja uskon, että se tuosta myös lähtee aukenemaan. Pääsee kunnolla sisään peliin ja tutuksi kuvioihin niin eiköhän se siitä.

Samaan aikaan joukkuetoveri Mika "ei riitä ykkössentteriksi" Zibanejad painanut kahteen peliin perinteiset 4+4 tehot
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse taas uskon, että on. Yhdysvalloissa on sen verran reilumpi tarjonta ruokapuolella, että varmasti löytyy valmista settiä pöytään. Samoin uskon seuran huomioineen tämän, koska on kyse kuitenkin tulevasta ykköstykistä. Kakko myös itse sanoi, että on jo hommaan tottunut kun sitä on jo useamman vuoden tehnyt. Ei siis vaikuta pelaamiseen kuulemma mitenkään.
Niin siis omaan kokemuspohjaan vain tässä viittasin, itsellä on sama yhdistelmä (muiden erikoisuuksien lisäksi) ja koen, että Australia/Amerikka oli ainakin 10 vuotta sitten vähän takapajula varsinkin gluteenittoman ruuan suhteen. Siellä kun saatetaan laittaa vehnää tuotteisiin, jotka Suomessa olisivat takuulla gluteenittomia. Mutta totta kai seura panostaa tähän, ja varmasti saa monipuolista ravintoa eteensä. Samalla on pakko sanoa, että ykköstyypin diabetes vaikuttaa ihan varmasti jollain tavalla, sanoo Kaapo sitten mitä tahansa. Mahdollisimman säännöllinen elämänrytmi ruokailuineen yms. tukee tätä, mutta hitaasti imeytyvät hiilihydraatit jotka esim. ruisleivästä löytyvät, ovat valitettavasti gluteenittomassa ruokavaliossa paljon vaikeammin tavoitettavissa.

En silti todellakaan ole maalaamassa piruja seinälle, poika kyllä pärjää, kunhan asenne kaikkeen on oikea.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Osin johtuu Kakostakin ehkä, mutta ei siinä ketjun pelissä mitään järkeä ole. Kakko tarvitsisi kiekon itselleen hyökkäysalueella ja ei ole sitä älyttömän montaa kertaa saanut. Voi johtua huonosta sijoittumisesta, mutta kyllä siinä ketjun muutkin jäsenet on aivan pihalla ja omissa enemmän pyöritään. Valitettavasti Rangersilta löytyy oikeastaan vain yksi kenttä tällä hetkellä ja Kaapo ei pelaa siinä. Ihmettelen, jos muita ketjuja lähiaikoina laiteta uuteen muotoon. Toisaalta voittavaa kokoonpanoa ei kannata ehkä muuttaa, mutta voitot on kuitenkin tulleet lähinnä ykköskentän myötä.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Kiekko päätyyn ja perään, jota 2. Kenttä pääasiassa pelaa, ei ehkä ole Kakon vahvuus. Energia menee kiekon jahtaamiseen, eikä kentässä riitä taito pitkiin pyörityksiin, jossa Kakko parhaimmillaan.

Toisaalta Kakko pelannut vähän sentterimäisesti ja paikannut myös hyvin puolustusta. Ei ole avauspistettä metsästäessä ainakaan varastanut hyökkäyssuuntaan. Fiksua pelaamista ja aina kiekon saatuaan tenyt hyvin peliä edistäviä ratkaisuja.

Tuohon vielä vähän lisää itsevarmuutta ja muutama onnistuminen, niin hyvä tulee! Kakko tekee monesti pieniä yllättäviä siirtoja, joten vaatii hieman opettelua myös ketjukavereilta. Ja kohta hekin huomaavat että perempi syöttää Kakolle, kun roiskaista.

Mika ja Panarin ovat kyllä olleet loistavia. Kakkoa en vielä tuohon kenttään laittaisi, nyt ketju hyvin tasapainossa. 1. Ylivoimaan sitten koittaisin istuttaa ainakin satunnaisesti, jotta saisi itseluottamusta. Nyt kuitenkin homma toimii niin hyvin, että 2. Ylivoiman ei tarvitse kuvioita miettiä...
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Äiti saisi olla kyllä mukana kokkaamassa. Nimimerkillä ei ole helppoa tuolla keliaakikkona ja ykköstyypin diabeetikkona.
Kakko oli juuri kauden kynnyksellä ilmeisesti muuttanut johonkin perheeseen. Tälläiseen missä muitakin Rangers pelaajia asunut aikoinaan.

Kyllä se tuosta aukeaa. Ei se vaadi kuin pienen onnistumisen ja vielä kun valmentaja ja ketjukaverit oppivat tuntemaan vähän Kakkoa.
Varmasti hekin kohta tajuavat että Kakko ei ole hyökkäyspäässä parhaimmillaan maalinedustalla vaan enemmänkin se kenelle sitä kiekkoa pelataan hyökkäyspäässä. Toki Kakkokin on pelannut melko nöyrästi eikä ole lähtenyt yrittämään taikatemppuja.
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
En haluaisi lähteä lainemaiseen ketjukavereiden haukkumiseen, mutta onhan tuo Strome aivan paska sentteri. Harmi kun joukkueesta ei oikein löydy ketään kakkosketjuun riittävää sentteriä kun Howden, Andersson ja Chytil eivät ole ottaneet tarpeeksi isoja harppauksia. Andersson on kuitenkin pelannut nämä kaksi ensimmäistä peliä heikkojen ketjukavereiden kanssa ihan ok, joten hänet haluaisin nähdä Kakon ja Kreiderin välissä. Kreider on ihan hyvä pelaaja, mutta ei pysty johtamaan omaa ketjua ja tarvitsee myös siihen rinnalle hyvän sentterin.

Ylivoima-aikaa ei juurikaan tipu kun ykkösylivoima pelaa aina sellaiset puolitoista minuuttia, ja tällä hetkellä toki aivan ansaitusti, niin hyvin se heillä kulkee. Tuntuu myös, että ykkösketju saa kaikki hyökkäyspään aloitukset vaikka olisi pidempääkin vaihtoa alla.

Oli tuossa viime yön pelissä muutama hyväkin pitkä hyökkäys, joista ainakin toisessa oli vähän ketjut sekoittuneet ja Kakko ja Panarin pelasivat hyvin yhteen. Kakolla oli yksi kelpo paikka laittaa uran avausmaali kun pääsi lyömään irtokiekkoa pienestä kulmasta kohti tyhjää maalia, mutta ei osunut kunnolla kiekkoon.
 
"I only shoot and score then you score then will come"

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
NYR on täysin yhden ketjun joukkue tällä hetkellä, tämä on minusta sekä mahdollisuus että uhka Kakon avauskauden onnistumisen suhteen. Koska kunnon kiekollista sentteriä ei yksinkertaisesti ole, Kakon sauma olisi ottaa laiturin paikalta pelintekijän ja rytmittäjän rooli. Hänellä olisi siihen taitoa, mutta pelaa tällä hetkellä liian varovaisesti.

Toisaalta ymmärtäähän sen, että ensimmäisissä peleissä ei välttämättä mikään ihan täydellinen itseluottamus ole ja hyökkäyspäässä Kakolla on selvästi opeteltavaa sen suhteen, että Ottawan tasoinen joukkuekin on heti iholla kun kiekon saa vähänkin huonoon liikkeeseen. Lisää liukua, niin Kakolle tavaramerkin omainen kiekonsuojaus alkaa toimia NHL-tasollakin.

Ei mikään ihan katastrofialku, muttei loistavakaan. Peruspeli on kuitenkin sillä tasolla, että turha huolestua vielä mistään.
 
The world is done,
Aurora gone

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Eipä se ykkösvarauskaan ole saanut mitään aikaan, tai edes pelannut kovin hyvin. Ei panikoida ihan vielä. Surullista katsottavaahan tuon ketjun pelailu on.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Eipä se ykkösvarauskaan ole saanut mitään aikaan, tai edes pelannut kovin hyvin. Ei panikoida ihan vielä. Surullista katsottavaahan tuon ketjun pelailu on.
Pilaako Ryan Strome myös Kakon uran? Puljujärven urahan meni pilalle kun päätyi pelaamaan Strome kanssa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pilaako Ryan Strome myös Kakon uran? Puljujärven urahan meni pilalle kun päätyi pelaamaan Strome kanssa.
Mahtoikohan Strome tuoda maitojunalipun Turkuun mukanaan?
Kyllä nyt kannattaa kirveet upottaa kaivoon. Ei tästä tule mitään.
 
"Älä väittele idioottien kanssa, koska he vain vetävät sinut omalle tasolleen ja voittavat kokemuksella"
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, NHL. Hyvät pelit.
Niin siis omaan kokemuspohjaan vain tässä viittasin, itsellä on sama yhdistelmä (muiden erikoisuuksien lisäksi) ja koen, että Australia/Amerikka oli ainakin 10 vuotta sitten vähän takapajula varsinkin gluteenittoman ruuan suhteen. Siellä kun saatetaan laittaa vehnää tuotteisiin, jotka Suomessa olisivat takuulla gluteenittomia. Mutta totta kai seura panostaa tähän, ja varmasti saa monipuolista ravintoa eteensä. Samalla on pakko sanoa, että ykköstyypin diabetes vaikuttaa ihan varmasti jollain tavalla, sanoo Kaapo sitten mitä tahansa. Mahdollisimman säännöllinen elämänrytmi ruokailuineen yms. tukee tätä, mutta hitaasti imeytyvät hiilihydraatit jotka esim. ruisleivästä löytyvät, ovat valitettavasti gluteenittomassa ruokavaliossa paljon vaikeammin tavoitettavissa.

En silti todellakaan ole maalaamassa piruja seinälle, poika kyllä pärjää, kunhan asenne kaikkeen on oikea.
Muistaakseni Kakko itse sanoi edellisten junnukisojen aikaan että varsinkin kisojen alussa oli vaikeaa löytää kunnollista ruokaa, mutta oliko parin muun keliaakikon(kanukki & jenkki) löytänyt jonkun raflan mistä alko sujumaan? Ihan muistiin nojailen, voi olla höpöjä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Muistaakseni Kakko itse sanoi edellisten junnukisojen aikaan että varsinkin kisojen alussa oli vaikeaa löytää kunnollista ruokaa, mutta oliko parin muun keliaakikon(kanukki & jenkki) löytänyt jonkun raflan mistä alko sujumaan? Ihan muistiin nojailen, voi olla höpöjä.
Onhan tuo gluteenittomuus niin iso trendi jenkeissäkin, ettei varmasti ole mitään ongelmaa löytää sopivaa ruokaa New Yorkista, eikä muistakaan Pohjois-Amerikan suurista kaupungeista.
 
"Espoo. Vitun rikkaat."

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Tuosta 2. sentterista puhuttaessa tuli mieleen, että eikö Kaapo ole itsekin pelannut sentterinä Tepsissä? Voisiko sitä kokeilla? Vai muistanko aivan omiani.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, NHL. Hyvät pelit.
Onhan tuo gluteenittomuus niin iso trendi jenkeissäkin, ettei varmasti ole mitään ongelmaa löytää sopivaa ruokaa New Yorkista, eikä muistakaan Pohjois-Amerikan suurista kaupungeista.
No, miten senkin nyt ottaa. Maassahan myydään vettäkin gluteenittomana... Tarkoitan että gluteeniton ruokavalio on helppo jos ei ole keliakiaa, kun kaikki vähän gluteenia sisältävät tuotteet käy, kun ei tule reaktiota. Eli sinänsä se että se on trendikäs ruokavalio ei kerro mitään.

Tarkennan vielä että Kakko tosiaan näin sanoi, muistin varassa olen ainoastaan ketä(tarkemmin minkä maalaisia) ne kaksi muuta pelaajaa oli. Mutta toki ajat muuttuu ja rahalla saa New Yorkissa varmasti vaikka ja mitä safkaa myös keliaakikolle.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
No, miten senkin nyt ottaa. Maassahan myydään vettäkin gluteenittomana... Tarkoitan että gluteeniton ruokavalio on helppo jos ei ole keliakiaa, kun kaikki vähän gluteenia sisältävät tuotteet käy, kun ei tule reaktiota. Eli sinänsä se että se on trendikäs ruokavalio ei kerro mitään.

Tarkennan vielä että Kakko tosiaan näin sanoi, muistin varassa olen ainoastaan ketä(tarkemmin minkä maalaisia) ne kaksi muuta pelaajaa oli. Mutta toki ajat muuttuu ja rahalla saa New Yorkissa varmasti vaikka ja mitä safkaa myös keliaakikolle.
En nyt tiedä mistä Kaapo Kakko puhui, mutta Suomi pelasi alkulohkon Victoriassa, jossa asuu 85 792 asukasta ja koko metroalueella 367 770 asukasta. Se on erittäin paljon vähemmän kuin New Yorkissa, jossa saa varmasti ruokaa miltei jokaiseen makuun, gluteenilla tai ilman. Ja eiköhän Rangersillä ole varaa palkata joku opastamaan missä kannattaa käydä syömässä ja mitä voi syödä.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy