K-Espoon pleijarit 2024 – lähtö tyylillä?

  • 62 744
  • 1 052

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Wau! Klovnit keksivät että Espoolle voi alkaa viheltämään jäähyjä!
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Vähän semmonen fiilis, että loppupelin ajan Espoo tulee päälle aikas kovaa. Veikkaan myös, että tää matsi voitetaan.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nuo oman pään menetykset kyllä vaikeuttaa tätä aika paljon. Ei se Rimpinen loputtomiin pysty noita koomailuja pelastamaan. Huolellisuutta nyt!

E. Eivät selvästi lue jatkoaikaa vaihtopenkillä. Hirveää sekoilua edelleen.
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Miten voi tulla näin paljon tuomarivirheitä yhteen erään. Ethän sä vihellä pitkää kun TuTon maalivahti käy hakemassa sen ja Espoon pelaaja ensimmäisenä paikalla. Ja laitataklaukseta olisi kuulunut heittää suihkuun.

Mutta kyllä tuolla kentälläkin on nyt pakko herätä. Pakko saada tunnetta lisää kentälle, ja ihme on jos tuon erän jälkeen sitä ei löydy.
 

EspoonVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Ei tässä mitään varsinaista hätää ole, mutta pikkasen on jäänyt kulmahammas piiloon ja TuTo pelannut kurinalaisesti. Kolmanteen tulee Kivikova paikalle aivan varmasti!

Pakko kyllä mainita yleisesti linjasta se, että nähtävästi veskalta saa tässä sarjassa repiä maskin päästä sekä ajaa päälle ilman että on puolustaja antanut vauhtia (mutta tämä koskee vain Rimpistä kts. Espoon hylätty maali, Vuoriolla normi jääkiekko säännöt). Perkeleen amatöörit, viimeiseen asti yritti löytää jonkun kulman mistä kiekko löytyisi ja saataisiin maali kun huomasivat hidastuksesta kuinka vihkoon meni.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Sanotaan tuomareista mitä tahansa niin ei Espoon pelikään edellisten pelien tasolla ole ollut. Uskon että kolmanteen tullaan sillä asenteella että enää ei Espoossa pelata
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Nyt kannattaisi Westerlundin herätä ja avata suutaan tuomarien suuntaan. Ei tuollaista paskaa voi vaan loputtomiin sietää. Nyt on aivan selkeän toispuoleista, joten ei ole mikään häpeä yrittää vaikuttaa asioihin.
Osin eri mieltä tästä. Pelin aikana keskitytään asioihin joihin voi vaikuttaa. Eli omaan suorittamiseen. Valmentaja näyttää tätä myös esimerkillään.

Matsin jälkeen voi sitten sanoa mitä lystää, mutta hoidetaan toi kolmas erä nyt ensin alta pois ja päästetään TuTo lomille.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Nyt sitä kiekkoa verkkoon ja pistetään tämä homma tänään katki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös