Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Käyn Ahon laitaa – Bluesin valmennus 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 29.04.2013 klo 11.24.

 1. Fordél Jäsen

  Jos Blues pystyy kaiken tämän paskan keskellä ja tällä materiaalilla sinnittelemään Liigassa pelillisesti mukana ja kenties viellä lähellä säälitaistoa, täytyy antaa tunnustusta myös Ahon osaamiselle. Voisi lykätä vaikka vuoden valmentaja palkinnon kouraan. Tänään Nelonen Pron haastattelussa puhui kyllä hyvin rauhallinen valmentaja. Soppari ensi kaudesta on siis varmasti jo takataskussa eikä sillai ole mitään hätää. Itse uskon, että Aho tulee tekemään Porissa hyvää työtä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2015 klo 23.45
 2. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Mieletön rispekti Aholle. Ei oo kaverilla ollu helppoa. Kuten tästä @Fordél -nimimerkin mainitsemasta Sanoma konsernin videohaastattelusta käy ilmi, niin hienoa taustatyötä on tehnyt myös Ilari Näckel. Kuitenkin Aho on epäilemättä ollut ratkaisevassa roolissa tukemassa pelaajia. Nää Bluesin nuoret pelaajat pääsevät nyt niin paljon eteenpäin urallaan, että siitä hyötyy koko suomalainen jääkiekko. Jätkät pelaa ihan huikealla tasolla ja heistä kuullaan vielä. Tästäkin asiasta haluaisin kiittää Ahoa, Näckeliä, joukkueen kokeneempia pelaajia ja muita joihin nuoriso on voinut tukeutua (suoraan tai välillisesti).

  Menee vähän ohi aiheen, mutta junnut ovat ottaneet hyvin vastuuta aiempien kausien tyhjennysmyyntien jälkeen muissa seuroissa (KalPa, TPS). Johtopäätelmä (varsinkin Bluesin kohdalla): Junnuja kehiin! Tästä seuraa luonnollisesti, että kokeneempien pelaajien kysyntä ja sitä kautta palkat laskevat. Tosin SM-Liigan joukkuemäärää on kasvatettu, mikä kompensoi tätä.

  Meni tosiaan vähän ohi aiheen, jos intoa on, niin keskustelua voinee jatkaa kunnollisen alustuksen kanssa uudessa/toisessa ketjussa vaikkapa tuolla yleisellä Liiga-alueella.
   
 3. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  kyllä, täällä ei moni tajua miten oikeasti valmentaja joutuu tekemään kovan duunin tuollaisessa paikassa.

  että kyllä siellä muutkin on töitä tehnyt kuin "kuningas hirso", joka pelaa nykyään muualla ja kehuu samoilla mainlslauseilla Kärppien organisaatiota, faneja yms.
   
 4. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Vaikka olen Ahon kanssa täysin eri "koulukuntaa" teknisesti siinä, miten kiekkoa pitäisi pelata, en voi kuin ottaa hatun päästä.

  Aho on henkisenä johtajana ollut tänä syksynä paras päävalmentaja, mitä Bluesilla olisi voinut olla. Vaikeaa on Ahollakin ollut, ovet on käynyt, mutta joukkueen sisällä on yhtenäinen henki. Ja se on päävalmentajan yksi suurimmista tehtävistä.
   
 5. Derek BlueSteel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Samaa mieltä. Olen monesti viimeisen kolmen vuoden ajan vaatinut Ahoa ulos joukkueen pelityylin ja peluuttamisen takia, mutta tän syksyn handlaaminen kaikkine vaikeuksineen nostanut arvostuksen uusiin svääreihin. Erityisesti yllättänyt ettei nimimiesten lähtö ole juurikaan näkynyt peliotteissa. Oisko se, että nuoruuden into, jalat ja motivaatio uralla etenemisessä on kuitenkin kovempaa valuuttaa kuin uran lakipisteen saavuttaneiden pelaajien väkinäinen yrittäminen...loppuun asti taistellaan säälipleijaripaikasta, se on selvä.

  Haluan myös nostaa esille Näckelin merkityksen. Mv-peli ollut erittäin hyvää Ahon aikakaudella ja sillä on saatu ja tullaan saamaan paljon pisteitä
   
 6. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Ahon ässäpesti varmistui. Onnea matkaan ja menestystä nyt kun sellaiseen on jonkinlaiset eväätkin tarjolla.

  Haikeat fiilikset. Itse ajattelin kun Aho Bluesiin tuli että hän tuo Espooseen seurahistorian ekan kannun. Ei voi toki paljoa häntä syyttää siitä ettei niin käynyt.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Voi olla Ässätkin ensi kaudella todella kova sana. Mutta onneksi heillä oli jo muu valmennustiimi valmiina, joten ainakin Näckel olisi kenties Bluesin käytettävissä, kunhan seura saadaan taas pystyyn.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Rocky voisi tulla Espooseen jos siellä pelataan ensi kaudellakin Liigaa. Mielenkiintoista olisi nähdä Blues-Ässät ensi kaudella vastakkain niin että miehet penkkien takana olisivat vaihtaneet seuroja... sori muuten otsikon osittaisesta kopioinnista, en tullut katsoneeksi miten Blues puolella oli nimetty.
   
 9. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Ehdottomasti! Ei kahta yritystä Bluesin peräsimessä ilman kolmatta. Oltaisiin jälleen hyvissä kyttäysasemissa ainakin :D
   
 10. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Mieluummin ollaan pelaamatta kun pelataan Rocky koutsina.
   
 11. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tämä saattaa olla jopa todennäköisin vaihtoehto. Mutta toivotaan parasta.
   
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Ahosta jäi itselle hyvin kaksijakoiset fiilarit. Diggasin äijämäisestä tyylistä ja haastatteluista, mutta niitä syksyisiä tappioputkia, peluutusta ja niitä muutaman luottomiehen järjetöntä suosimista en kyllä jää kaipamaan yhtään. Fiilarit jäi loppupeleissä kuitenkin plussan puolelle sen takia miten hoiti tämän kauden.
   
 13. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Aholle huima arvostus siitä miten mies toimi Espoossa. Toimiston meno oli kuitenkin sen sorttista, että moni olisi nostanut kytkintä kesken sopparin - ja kävihän se näemmä Ahonkin mielessä.

  Tämä kausi oli kuitenkin Aholta (ja koko valmennustiimiltä oikeastaan) ihan kympin arvoinen suoritus. Kun joukkue päätyy silti sarjassa viimeiseksi ja emoyhtiö menee konkurssiin, kertoo se riittävästi työympäristöstä ja olosuhteista.
   
 14. Blondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Miettikääpä sitä 2013-2014 kautta ja pleijareita. Lukon kanssa semifinaaleissa päästiin game seveniin. Jos Hattu Nieminen ei olisi imuroinut (viittaan tässä lähinnä siihen yhteen jatkoaikamaaliin keskialueella kotipelissä), tai jos vaikka Widing tai DiBenedetto olisi edes vähän osunut pudotuspeleissä. Tommi Huhtalakin taisi loukkaantua. Jossittelu on aina kivaa mutta hemmetin pienestä sekin oli kiinni ettei Ahon aikana oltaisi pelattu mitalipeleissä. Siellä vastaan olisi ilmeisesti tullut Tappara mutta voi olla että Bluesilla olisi mitalikaapissa yksi pronssi, mistä näitä tietää.

  Pointtini nyt on vaan se että sijat 6. ja 5. runkosarjassa on Jyrki Aholta aivan mielettömän kova suoritus, näytti peli välillä miltä tahansa. Joukkueetkin taidettiin joka vuosi rankata sinne johonkin alemman säälipleijariviivan tuntumaan ennen kausien alkua. Välillä vaan meinaa unohtua miten kovaa duunia Jykä teki siellä joukkueen takana. Tämä kausi nyt oli kaiken kruunu. Kausihan oli täysi farssi toimiston puolelta (niinkun oli ne aikaisemmatkin KHL-myynteineen jne.) ja silti ne A-junnut laittoivat kovempia jengejä hyvin hanttiin ja muutama voittokin sieltä kairattiin. Kaikki tämä samalla toipuen äärettömän raskaasta henkilökohtaisesta menetyksestä. Mahtavaa työtä valmennukselta ja täältä iso respect Jyrkille.

  Kiitos Jyrki! Onnea ja menestystä sinne Poriin!!
   
 15. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Vilpitön kiitos Aholle kaudesta 2015-16. Mies paikallaan. Henkilönä en voi muuta kuin arvostaa.

  Olen silti edelleen sitä mieltä, että olin alun perin täällä väärässä paikassa. Anyways - asiat on asioita ja ihmiset ihmisiä - Ahosta ei ihmisenä ole kuin positiivista sanottavaa.
   
 16. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tämä on aivan väärä ketju alkaa tästä asiasta vääntämään, mutta pakko kommentoida sen verran, että en laittaisi tuota kyllä Hatun piikkiin. Hyvin vaikea tilanne veskalle, kun kiekko ottaa pakista todella oudon pompun ja lentorata on täysin arvaamaton. Hatun piikkiin meni sen sijaan tokan ottelun ratkaisumaali, kun lähti höntyilemään maalin taakse ja antoi voittomaalin ilmaiseksi Lukolle. Siitä ollaan täysin samaa mieltä, että tuo sarja olisi voinut kääntyä kyllä kummalle vaan, eli hiukan paremmalla tuurilla tuo kausi olisi päättynyt mitalipeliin.
   
 17. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Satakunnan Kansassa laajahko ja tunteikaskin juttu Jyrki Ahosta. Minusta on yhä upeaa että näin hieno mies oli valmentamassa Espoo Bluesia kolmen kauden ajan.
   
 18. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Ehdottomasti hieno mies. Minusta ainakin kasvoi suuri Jykä-fani varsinkin hänen viimeisen Blues-kautensa aikana. Mielenkiinnolla seuraan jatkossakin hänen uraansa ja esimerkiksi hänen haastatteluvideoitaan on edelleen mukava katsoa, vaikka hänellä nykyään onkin eri seuran värit päällään. Ilolla otin myös vastaan hänen taannoisen liittymisensä twitteriin. Kaverista on pelkkiä hyviä muistoja, jotka nousevat esiin joka kerta Jykän esiintyessä julkisuudessa.

  Tuo Satakunnan Kansan uutinen on ilmeisesti maksumuurin takana, enkä siksi valitettavasti pääse sitä lukemaan. Mikäs siinä on keskeisenä aiheena?
   
 19. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Niinpä näköjään onkin. Outoa, itse sain jutun auki Ahon omasta twiitistä. Ja en takuulla ole Satakunnan Kansan tilaaja.
   
 20. JandoKenar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MM95
 21. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Tosiaan, nyt minäkin sain jutun auki. Hyvä, pääsee lueskelemaan kunhan ehtii.