Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 311 328
  • 25 669

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Kyllä Jukurit tänään oli aktiivisempi osapuoli ja ansaitsi ehdottomasti voittonsa. Oman puolustusalueen aktiivisuudessa todella iso ero verrattuna Kärppiin. Siellä ei ihan hirveästi ylimääräistä aikaa ollut kiekon kanssa.

Jos me todella haluamme puolustaa noin omissa, että pelataan keskustaa pois ja annetaan kaverin laukoa, niin vittu tuo Koivisto ei voi joka pelissä pelata noin paljon. Tänäänkin kaksi maalia herran piikkii, kun ei viitsi hyökkääjän mailaa pelata pois. Herran peliaika sinne 15-17minuutin pintaa, niin alkaisi olemaan peliotteiden mukaista toimintaa, myös valmennukselta. Esimerkiksi Janduksella peliaika tänään vähän yli 15-minuuttia, joka on täysin käsittämätöntä. Peluutetaan sitten Ohtamaata, Kivistöä ja Jandusia enemmän, jotta edes joskus nuo vastustajan mailat saataisiin pelattua pois.

Kyllä me tuonne hyökkäykseen tarvittaisiin vahvistuksia. Kaikki kunnia herroille: Junttila, Gunler, Hermonen, Korpimäki, mutta ei tuolla tehottomalla pörräämisellä pisteistä pelata näitä kärkijoukkueita vastaan. Myös Antti-Roikon pelaamisessa näkynyt jo muutaman kierroksen se, että herralla on ensimmäinen täysi liigakausi menossa. Jalka näyttää todella raskaalta, eikä oikeastaan voita kaksinkamppailuja ollenkaan ja kiekollinen pelaaminen on todella huonoa. Tänäänkin Kepun kenttä oli ainoa, joka sai jatkuvasti painetta Jukureiden päätyyn. Se ei oikein nyt riitä.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
OJ on kyllä esikuntineen pistänyt Jukureiden viisikot tiiviiksi ja aktiivisiksi. Pelaavat kyllä hyvää peliä - tänään ei löydetty rehellisyyden nimissä tuohon avaimia. Oma peli oli siitä syystä vähän pakottamista koko illan. Tänään ei riittänyt Liigan kuuminta joukkuetta vastaan kuin ihan hetkittäin.
Jukurit pelaa kyllä hienoa kiekkoa. OJ on tehnyt hyvää työtä. Tuomareille itkeminen laskee arvosanaa, vaikka tänään sillä saikin momentumn käännettyä joukkueelleen. Parempi joukkue voitti tänäänkin.
Nyt odotan isoja ratkaisuja Havulta: Koivistolla huilia, Tiivolalle näytönpaikka ykkösen keskellä, Kepu kakkoseen, Bunnaman (ei yhtään yv-maalia puoleen kauteen) kolmoseen, kun Hyryä ei kuitenkaan nosteta ylemmäs ja Gunler Koivistolle juttuseuraksi popparikulhon ääreen.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Peliä tekevän sentterin lisäksi, tai jopa sijaan, pitäisi mottipäisellä löytää korvaaja Koivistolle ja Berglundille. Etenkin ensin mainitulta aivan järkyttävää suorittamista illasta toiseen. Kaadan koko tappion Koiviston niskaan tänään, koska on aivan vitun huono jääkiekkoilija tällä hetkellä.

Jukurit pelasi kyllä hienosti, mutta ilman tuon meidän puolustuksen peruspilarin koomailuja Kärpät olisi voinut kaataakin kuuman Jukurilauman.

PS. Tuomarit onnistui tänään hyvin mielestäni

Edit: mitähän siinä Berglundin taklaustilanteessa kävi, mikä kuumensi OJ:n noin?
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten Koivisto pystyy tekemään kaksi pahaa virhettä yhdessä ja samassa tilanteessa? Puhumattakaan muusta Koiviston pelaamisesta tässä pelissä.

Jukurit oli kyllä parempi ja nyt nähdään, miten joukkue kestää tämän vaikeamman vaiheen. Aikalailla vedenjakajalla ollaan tämän kauden suhteen. La voitto ja ollaan taas takaisin taistelussa ja positiivisella mielellä voi joukkue jatkaa. 0 pistettä tältä viikolta kotiotteluissa kärkijengejä vastaan olisi henkisesti aika ikävä kolaus.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Taidettiin katsoa eri peliä, kyllä tällä kaudella on tullut nähtyä monta heikompaa peliä Kärpiltä. Ei se tappio ole aina automaattisesti omien paskuutta, vaan aika monesti myös vastustajien hyvyyttä.

Hyvää taistelua, mutta Jukurit on tällä hetkellä sellaisessa iskussa ja lennossa että olisivat kova vastus kelle tahansa juuri nyt. Kärpät pyrki olemaan aktiivinen, mutta vieraat olivat vielä aktiivisempia ja toisen erä loppua lukuunottamatta määräsivät aikalailla pelin tahdin. Kovan jengin merkki.

Harmittavasti tuo takaa-ajo jäi sitten lopulta piippuun kun Jukureiden kolmas löi ilmat pihalle, ja seinä nousi pystyyn. Ei huvittaisi kaataa liikaa lokaa yksittäisten pelaajien niskaan koska joukkuelaji, mutta kyllä tuo Koiviston koomailu on ollut pitkin kautta sillä tasolla että sen soisi pikkuhiljaa näkyvän jo peliajoissakin. Maksaa tällä hetkellä joukkueella aivan liikaa, enkä puhu nyt palkkapussista. Joukkueen hasardein pelaaja ylivoimaisesti, enkä tajua miten johto pystyy katsomaan sitä läpi sormien vielä tässä vaiheessa.
Varmasti on ollut heikompiakin pelejä tällä kaudella, mutta tämä taso ei silti tule riittämään 6 joukkoon.
 

Etra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Osaako joku sanoa millä meriiteillä Anttila ja Antti-Roiko pelasivat 6v5 tilanteessa, mutta Hyryä ei edes käytetty kentällä koko 3 minuutin aikana? Molemmilla vähemmän pisteitä, vähemmän ratkaisumaaleja, vähemmän kiekollista taitoa ja ennen kaikkea pelasivat tänäänkin paskemman pelin kuin Hyry. En voi käsittää mitä nämä peluutusratkaisut ovat, Koiviston vastuusta puhumattakaan.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Varmasti on ollut heikompiakin pelejä tällä kaudella, mutta tämä taso ei silti tule riittämään 6 joukkoon.
Tämä on se ikävä fakta. Kärpät haastaa ihan hyvin nyt jopa kärkijengejä, kun kaikille sattuu se hyvä ilta.

Mutta kyllä tässä ollaan erittäin kaukana siitä, että oikeasti voitetaan neljä ottelua Ilvestä, Tapparaa tai HIFK:ta vastaan. Myös tuo suora playoffpaikka vaatisi voittoja Jukureista, Lukosta, KalPasta ja Pelicansista. Elikkä siis joukkueista, jotka ovat olleet Kärpille melkoista tervan juontia.

Tällä hetkellä on vaikea uskoa, että Kärpät pystyisi kääntämään riittävästi voittoja näistä keskinäisistä peleistä edes tuon top 6 sijan arvoisesti. Varsinkin kun kaikki joukkueet sijoilla 2-8 ovat pelanneet Kärppiä vähemmän pelejä, ja jokaisella on myös kulkenut peli varsin mallikkaasti nyt.

Tästä puuttuu enää se, että Kärpät päättää nyt mennä Mäntymaan johdolla tämän ja seuraavan kauden, ja homma ei muutu mihinkään. Uskon nähdyn perusteella, että Havusta voi tulla vielä jonain päivänä Liigan kärkijoukkueen päävalmentaja, mutta vielä ei ole sen aika. Etenkään tällaisen kriisijoukkueen vetäjänä, jossa kaikki kärkihankinnat ovat epäonnistuneet useita vuosia putkeen.

Myllykoski tekisi asiat itselleen huomattavasti helpommaksi jos rosteriin alettaisiin jo nyt tehdä isompia muutoksia. Ahon ja Lassen huonot hankinnat maksavat Kärpille nyt oppirhaa, ja se täytyy hyväksyä jos halutaan keväällä edes himmeää mitalia. Laten kenkimisen kanssa kupattiin ja kähäviteltiin, mikä on iso syy sille miksi tässä tilanteessa ylipäätään ollaan. Virheitä ei saa korjattua toivomalla, että kuravesi muuttuisi viiniksi kun tarpeeksi jaksaa uskoa.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Peliä tekevän sentterin lisäksi, tai jopa sijaan, pitäisi mottipäisellä löytää korvaaja Koivistolle ja Berglundille. Etenkin ensin mainitulta aivan järkyttävää suorittamista illasta toiseen. Kaadan koko tappion Koiviston niskaan tänään, koska on aivan vitun huono jääkiekkoilija tällä hetkellä.

Jukurit pelasi kyllä hienosti, mutta ilman tuon meidän puolustuksen peruspilarin koomailuja Kärpät olisi voinut kaataakin kuuman Jukurilauman.

PS. Tuomarit onnistui tänään hyvin mielestäni

Edit: mitähän siinä Berglundin taklaustilanteessa kävi, mikä kuumensi OJ:n noin?
Siirtorajalla täytyy ostaa KooKoo ja JYP tyhjäksi... Aho saa kyllä myös luvan ottaa SaiPalle pikavipin ja hommata nuo omat Tiivolat ja Berilunit sinne ota kaksi maksa yksi hinnalla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Koivunen huitaisi vaihtopenkiltä polvisuojiin Puistolaa.
Koivunenki pelaa loppuunsa aika paljo tollasta pikkusikaa. Kuhan ei napsahtas leukaan jossain vaiheessa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän se niin on että kokenut ja tehokas päävalmentaja me tarvitaan. Vaikka Havu on hyvä tyyppi, niin kuunnelkaa nyt niitä lehdistötilaisuuksia, on sellaista jargonia jota minäkin osaisin. Iso päällikkö tarvitaan johtamaan joukkue tästä ahdingosta. On suuren remontin paikka, Koivisto joutais poppareille ja Tomi Karhusta romantisoidaan ihan liikaa. Miksi mies ei ole pelannut matsin matsia stadissa ? Nyt nähtynä mies on auttamattoman hidas ja täällä jengi muistelee kymmenen vuoden takaisia. Ei helekatti. Kokonaisuus koko seurassa ei ole muuttunut miksikään, täällä vaan kassellaan maltilla olisi Mäntymaasta sittenkin ? Ei ole, se on nähtävissä. Tällä meiningillä me tipahdetaan kelkasta keväällä. Kärpät ei ole muuttunut mikskään ! Pistä Mikko hösseliksi !
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jukurit oli kyllä hyvä. Liigan paras parhaillaan. Mahtavasti vetää Jokinen!

Tuomarointi oli heikkoa, taas. Laitataklaus ja keihästämisen on yes, mutta en enempää ala avautumaan, kun perin tuttua alkaa olemaan pelistä toiseen tuomareiden tajunnan räjäyttävä heikkous. Sen sijaan pikkaisen taustatekijöitä pohdin. Tänään hallilla näki selvästi, miten Jokinen taitavasti taitteli Kovan povariinsa. Kun tuomareilta jäi viheltämättä Jukureiden laitataklaus, Mäntymaa ei ollut se valmentaja, joka räjähti, vaan se oli Jokinen. Jokinen räyhäsi Kovalle, en tiedä mistä. Varmaan vanhasta väärin vihelletystä pitkästä kiekosta. Kova kuunteli kiltisti ja pieneni muutaman sentin. Jokinen pelasi hienosti pois sen mahdollisuuden, että tuomarit olisivat alkaneet hyvitellä Kärpille juuri tekemäänsä virhettä. Ja kyllä, seuraavassa vaihdossa Kärpille jäähy Kovan viheltämänä.

Sitten tämä toinen tuomari Hyvärinen nimeltään, joka ei nähnyt pelissä ainoatakaan Jukureiden rikettä, oli ilmeisesti Jokisen povitaskussa jo lähtöjään. Hyviä tuttuja Hyvärisellä oli Mikkelin huoltojoukoissa, kun pelin jälkeen jäi jäälle heidän kanssaan porisemaan.
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sitten tämä toinen tuomari Hyvärinen nimeltään, joka ei nähnyt pelissä ainoatakaan Jukureiden rikettä, oli ilmeisesti Jokisen povitaskussa jo lähtöjään. Hyviä tuttuja Hyvärisellä oli Mikkelin huoltojoukoissa, kun pelin jälkeen jäi jäälle heidän kanssaan porisemaan.
TV-selostajahan kertoi, että Jukureiden joukkueenjohtaja(ko?) on tämän tuomarin veli! Se että miten se on ammattilaissarjassa mahdollista, niin en ymmärrä.
 

Löppönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,AcOulu,Frölunda,LuleåHF
Jukurit oli kyllä hyvä. Liigan paras parhaillaan. Mahtavasti vetää Jokinen!

Tuomarointi oli heikkoa, taas. Laitataklaus ja keihästämisen on yes, mutta en enempää ala avautumaan, kun perin tuttua alkaa olemaan pelistä toiseen tuomareiden tajunnan räjäyttävä heikkous. Sen sijaan pikkaisen taustatekijöitä pohdin. Tänään hallilla näki selvästi, miten Jokinen taitavasti taitteli Kovan povariinsa. Kun tuomareilta jäi viheltämättä Jukureiden laitataklaus, Mäntymaa ei ollut se valmentaja, joka räjähti, vaan se oli Jokinen. Jokinen räyhäsi Kovalle, en tiedä mistä. Varmaan vanhasta väärin vihelletystä pitkästä kiekosta. Kova kuunteli kiltisti ja pieneni muutaman sentin. Jokinen pelasi hienosti pois sen mahdollisuuden, että tuomarit olisivat alkaneet hyvitellä Kärpille juuri tekemäänsä virhettä. Ja kyllä, seuraavassa vaihdossa Kärpille jäähy Kovan viheltämänä.

Sitten tämä toinen tuomari Hyvärinen nimeltään, joka ei nähnyt pelissä ainoatakaan Jukureiden rikettä, oli ilmeisesti Jokisen povitaskussa jo lähtöjään. Hyviä tuttuja Hyvärisellä oli Mikkelin huoltojoukoissa, kun pelin jälkeen jäi jäälle heidän kanssaan porisemaan.
Velipoika Mika vaikuttaa Jukureissa. Olikohan videovalmentaja, joukkueenjohtaja tms.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
TV-selostajahan kertoi, että Jukureiden joukkueenjohtaja(ko?) on tämän tuomarin veli! Se että miten se on ammattilaissarjassa mahdollista, niin en ymmärrä.
Velipoika Mika vaikuttaa Jukureissa. Olikohan videovalmentaja, joukkueenjohtaja tms.
No niin, näin sitä mennään. On tämä kyllä pumppu, siis oikeasti!
 
Mahtavasti vetää Jokinen!

Niin tekee. Valmentajavelho saa pekkajormakat, jasperpiitulaiset ja muut sulttaanit pelaamaan vielä nelikymppisinä ihan hyvää kiekkoa. Päällikkö sai tänään Patrik Puistolankin näyttämään Nick Ritchieltä. Mutta mitä se OJ vielä Mikkelissä tekee? Olisi aloittanut suoraan maajoukkueesta ja valmentanut samalla NHL:ssä.

Tuntuu, että meillä taas kolmekymppiset näyttävät nelikymppisiltä ja hankinnat vahvistuksilta muutaman pelin. Sellaiset Lapin kesä -fiilikset on Kärppien ympärillä ollut pidempään. Mutta eiköhän se taas tästä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mäntymaa ei ollut se valmentaja, joka räjähti, vaan se oli Jokinen. Jokinen räyhäsi Kovalle, en tiedä mistä. Varmaan vanhasta väärin vihelletystä pitkästä kiekosta.
Koivunen löi mailalla Puistolaa vaihtoaitiosta. Vaihtoaitiosta. Se lienee aika tuomittavaa. Samoin lienee Turusen mailan isku Kovarcikin haaroihin kolmannessa erässä (näkyi hyvin hidastuksessa).

Tuomarit ei peliä ratkonut. Jukurit ratkoi olemalla parempi joukkue.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuomarit ei peliä ratkonut. Jukurit ratkoi olemalla parempi joukkue.
Varmaan huomasit, mitä kirjoitin Jukureista. Luulin, että se selventäisi asian niin kirkkaasti, ettei kenenkään tarvitsisi kuluttaa aikaansa kirjoittamalla tuollaista itsestäänselvyyttä, jonka teit. Tuomarit oli surkeita. Velituomari Hyvärinen ei nähnyt veljensä joukkueella tänään yhtään rikettä. Minusta tuollainen tuomarivalinta on täysin mauton. Se ei ole tietenkään Jukureiden vika.
 

Karhustomi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Peli oli paikan päällä nähtynä kyllä turhauttava. Ekassa erässä oltiin hyvin pelissä kiinni, jälkimmäisellä kympillä hallinta kääntyi vahvasti meidän suuntaan ja - valehtelematta - paikat oli pistää avausmaali siihen.

Toiseen erään tultaessa en tiedä, mitä tapahtui. Kärppäjoukkue oli alistunut ja Jukurit vei peliä mennen tullen ja palatessa. No, pari maalia Jukureille, sen jälkeen hyvä herääminen ja kavennusmaali erän toisella puoliskolla. Erän lopulla myös tasoitus oli lähellä, mutta siihen ei lopulta pystytty.

Kolmanteen erään odotuksissa oli, että kärppäjoukkue tulee sisuuntuneena ja pistää pelin väkisin tasoihin. Hyvää taistelua, mutta lopulta se pakollinen lapsus tuli Koivistolle, ja kaveri taas kahden maalin päähän. Sen jälkeen ei tapahtunut juuri mitään (hyökkäyspäähän) ja lopussa maalivahti pois, mutta kiri jäi tuhnuksi eikä tuottanut lopulta maalipaikkoja.

Älyttömän harmittava tappio tähän paikkaan ottaen huomioon, miten tärkeä tämä peli noin sarjataulukon kannalta oli. Mutta ei auta, nyt on kerättävä jälleen voimia ja ladattava kaikki paukut lauantaihin. Raksila, Kärpät ja IFK: huikea ilta tulossa. Tunnelma tulee olemaan huikea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös