Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 605
  • 19 703

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Annetaan nyt varmuuden vuoksi yks eteen Sportille. Tuo Ohtamaa ei kyllä vakuuta nyt ollenkaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jep paluu arkeen. Olikin ihan kivat viisi peliä tässä taannoin.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakin avaussyöttö kestää ja kestää.

Kas, kiekonhallinta vastustajalle. Valmennuksen vastuu.
 

Kettuperkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo otetaan se liuhuletti tänne. Oli muuten ihan saatanan huono Kärppiä vastaan. Topin ja Ludwigin lisäksi vielä yksi tuollainen kiekollinen puolustaja seuraaville kausille, joka on kokoajan myöhässä omassa päässä ja näyttää ihan helvetin löysältä kentällä.

Mä en tiedä mitä täällä pari nimimerkkiä odottaa Ohtamaasta. Sitäkö, että hän on kiekolla joku "bobiorri"? Katsokaa vaikka keväällä taas mm-kisoissa missä roolissa Jukka Jalonen Ohtamaata käyttää ja tulee takaisin taas todennäköisesti kultamitalin kanssa naureskellen. Se, että meidän nämä kiekolliset pakit on ollut tällä kaudella ihan lapasia (Rundblad on ollut hyvä), ei ole todellakaan Ohtamaan syy. Kyllä sitä melkoisia juttuja tälläkin palstalla kuulee parin nimimerkin toimesta, voi jumalauta.
Oiskohan ongelma nimenomaan tuo Ohtamaan rooli. Maajoukkueessa pelaa pienempiä minuutteja alivoiman erikoismiehenä. Jos ja kun Ohtamaa Kärpissä tulevallakin kaudella pelaa, pudottaisin hänen rooliaan selvästi enemmän sinne kakkos/kolmosparin minuuteille.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nuo taklauksetkin on niinku jotain teinipusuja. Muistelen että joskus historiassa tilanteet pelattiin aina loppuun asti. Nyt sellaista kiimaa ei tekemisessä ole. Johtuuko tuo varominen joistain liigan linjauksista, tuskinpa. Olen ollut näkevinäni fyysisempiä otteita kaikissa muissa otteluissa.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hra Kehitysjohtajakin on peliä kattomassa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Helpotkin suoritukset saadaan näyttämään vaikeilta, kuten tuo Koivusen syöttö.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Kärpät on jotenkin korostetun kusessa aina nöyrästi puolustavien joukkueiden kanssa, kuten Sport, Ässät ja TPS. Ei tule hyökkäyspelistä mitään ja sitten alkaa myös sekoilu omissa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rundbladin yhdestoista sekoilu ensimmäiseen erään, mutta Meriläinen pelastaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös