Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 506
  • 19 703

McHese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mä en voi ymmärtää miksi Kokkoa on "pakkopeluuttaa" Mestiksessä ilman mahdollisuutta näyttää liigassa. Taatusti kovempi tasoltaan jo mitä tämä kaarlehto.
Kesällä 2021 huhuttiin että Kokko olisi lähdössä pelaamaan eteläisempään Suomeen mutta ilmeisesti Kärppäkasvatti kuitenkin halusi pelata edelleen Kärppäpaidassa. Tällä kaudella Kokkoa on istutettu joka liigapelissä eikä ole annettu edes mahdollisuutta näyttää. Varmasti Kärppäpolun kulkenut nuorimies miettii että olisiko pitänyt valita toisin. Näin Kärpät pitää kiinni pelaajista kuten Marjamäki suitsutti Petopodissa. Kuinkahan pitkä sopimus Kokolla on Kärppiin?
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tässä kun ei ole muuta tekemistä, niin tulee seurattua mielenkiinnolla KooKoo vs. Kärpät peliä. Heräsi kysymys, että miten pelaajiltaan noinkin nimekäs ja taitava Kärppäjoukkue voi pelata noin mielikuvituksetonta ja tehotonta peliä. Turunen pistää lähes ainoana pelaajana silmään, josta tulee vaaran tunne KooKoon päässä, muuten aika harmaata massaa loput. Hyökkäykset lähtevät myös aivan liian hitaasti omista ylös. Jotenkin erikoista tuolla materiaalilla.

Ja KooKoo tyhjiin 4-2. KooKoo oli toki hyvä, mutta pitäisi saada Kärppien materiaalilla paljon enemmän painetta KooKoon maalille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: MaxM

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tässä tulee, taas kerran, ikävä Nokan aikoja. Junno hästäs toimistolla hyvällä menestyksellä, ja peli oli uomissaan kaudesta toiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös