Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 017 635
  • 19 703

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Jännä. Ihan eri tavoin nähdään. Mun mielestäni Kärpät pelasi nimeomaan parasta peliään pitkään aikaan tuossa 3-2 tilanteessa. Pitkiä hyökkäyksiä saatiin vyörytettyä.

Hyviä paikkoja jatkoajalla ja kiekko lähes koko ajan Kärpillä.

No, siinä oli hyviä hetkiä Kärpillä, mutta joitakin vähän heikompiakin. Olin näkevinäni välillä vähän pelokkuuttakin (toki ymmärrettävääkin) ja kyllä KalPa siinä jo aiemmin pari kolme hyvää paikkaa sai luotua. Ei se mitään ihan timanttista johtoasemapelaamista ollut.

Mutta näin, tärkeää oli saada voitto, vaikka näin rankkareilla!

Toivon kyllä huomiselta vielä parempaa ja ennen kaikkea tasaisempaa esitystä! Tänään saatiin onneksi ylivoimalta kaivattua happea.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Toivottavasti tällaiset takaa-ajojen onnistumiset ruokkivat jotain suurempaa kasvutarinaa. Kolmeen pinnaan päästiin kiinni, mutta pidän silti onnistuneena takaa-ajona tätä kahtakin pinnaa. Niin hirveää paskaa tuo taas oli ekassa erässä.

Mukavasti tunnetta, mutta voisi Kärpät olla ilkeämpikin huomenna. Kantolaa ainakin voisi muistutella huolella. Yhtä ärsyttävä paskahousu kuin kymmenen vuotta sitten jo.

Toivottavasti Hyry on kunnossa, kuten myös Rissanen (?) joka sai tällin päähänsä jatkoajan loppupuolella.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tämän pelin jälkeinen vitutus vaihtuikin loistavaan fiilikseen, kun Kärpät voittikin ja pelissä oli kerrankin tunnetta, eikä se ollut vain virkamieskiekkoa. Kärppien peli ei vielä vakuuta, mutta voitto on aina voitto. Varsinkin kun se tulee Tommi Miettistä vastaan, ai että!

Kepukin Kalevan radiohaastattelussa sanoi, että hänenkin pelinsä on ollut varmaan liian virkamiesmäistä, joten tänään aikoi viedä taklauksia loppuun ja muutenkin tuoda tunnetta kentälle. Ja heti näytti ihan pelimieheltä. Pleijareissa tämä joukkue on vahvoilla, kun nyt saatiin esimakua mihin se ärsytettynä pystyy. Se tietenkin vaatii myös tuon ylivoiman toimimisen.

Tuosta ylivoimasta vielä, niin Koivunen totesi myös Kalevan radiossa että ihan samanlaista se oli kuin viime pelissä. No, ei todellakaan ollut. Se oli nopeampaa, yksinkertaisenpaa, tehokkaampaa. Vielä kun tuolta sivuilta saadaan hyviä laukauksia suoraan syötöstä, niin avot.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Omin silmin kateltuna ihan hyvä matsi oli meiltä tänään. Pitää kysellä muijalta enemmän kun oli paikalla.
Mutta, tämähän oli hyvää hokipeliä ja noita pieniä lapsuksia sattuu joka pelissä eli siinä kun
Kalevan pallo meni 0-2 johtoon.
Mutta kyllä mulla oli luotto taas omiin ja sitte yks kylmän viileä viimeistelijä rankipotkuille. Hienoa.

Nou hätä, ollaan hyvillä huudeilla siinä jossa 10 pisteen sisällä on ne kovat.
Huomenna kairataan suora voitto.
Elekäähän negailko ku pitäs posilla mennä vai mitä?
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei jaksa kaikkea lukea pelin ajalta ja aistia mitä mieltä muut on, avaankin näkemyksiä hallilta käsin. Nopea, vahva, luotettava. Näläkäne, halukas. Tämä kaikki paistoi todella vahvasti ekaan erään, kunnes eräs heitto jotai ihme veivejä sinisellä, josta pian 0-1 ja hetken päästä yv 0-2. Kuitenki paikkojen puolesta Kärppä erä ja asenne oli kohdallaan pääpiirteittäin. En epäillyn hetkeäkään etteikö vielä tulla. Luonne muuttuu toiseen erään ja kokoajan nousujohteista peliä! Hyryn tilanteessa joukkue välitti! Muistutus ja sitte myös Hyryn muistaminen. (Ei jätetty yksin kuten Gali viimekaudella) Mahtavaa! Inhottava tasotus kalpalle loppuu joka olisi voinut olla erilainen tietyllä nöyryydellä ja huolellisuus Ella mutta tämä on kasvua. Samaa peliä ni huomenna varma 3p koska joku noista tilanteista on pakko pomppia seuraavana iltana maaliinkin. Blomma pelasi myös huikean illan vaikka 3 meni taakse. Hyvä esitys, jota ei tarvinnut hävetä, jossa oli luonnetta. Luonnetta ja vaatimusta niin kentältä, vaihtoaitiosta valmennusta myöten. Jopa katsomoon kuului välillä Laten välittäminen!
 

Powder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohojosen Kärpät
. Vielä kun tuolta sivuilta saadaan hyviä laukauksia suoraan syötöstä, niin avot.
Juuri tää on se, mitä itekki toivoisin yyveellä.
Moni joukkue tänä päivänä tekee yv-maalinsa juuri noin: sivuilta aloitusympyrän kaarelta ja nimenomaan suoraan syötöstä HETI ! SE on tehokasta eikä niihin moket aina ehdi... ainakaan kunnolla.

Tänään oli kiva katella, ku asenne oli taas vaihteeksi kohillaan. Ja kyllä Koivusen Villen liikettä on aina hienoa nähä... ja velmuja haastatteluja :)
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
+ Nousujohteinen ottelu
+ Ylivoimalla maalit
+ Blomqvist rankuissa
+ Björkvist kuumensi nätisti Kalpan vaihtopenkistä lähtien

Tultiin taas vähän katsomaan alussa, ja kulmahampaat alkoi löytyä vasta kolmannessa... Toivottavasti huomenna on tunne mukana heti alusta lähtien.

Niemelän Topin alivoima-aikaa en kyllä osta.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Miten muuttuneet pakkiparit toimivat eilisessä pelissä sen nähneiden mielestä?
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Peli on velttoa. Olisi mukava nähdä edes yksi peli niin, että kaikki vetäisivät sata lasissa alusta loppuun. Ymmärrän kyllä, että runkosarjassa ei aina nappaa, mutta aikaisempinakin vuosina on nähty joukkueelta väläytyksiä aina siellä täällä pitkin runkosarjaa. Nyt on ollut vielä hiljaista sen suhteen.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Noniin, katsotaas toimiiko ylivoima tänäänkin!
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
No ei näköjään :D

KalPa 0-1 edelle.
 

Micol

Jäsen
Mitähän vittua minä juuri näin? Miten tuo voi olla edes mahdollista. Liian helposti kaveri karkuun ja kiekko karkaa. Meriläinen tietysti aivan kassalla koko tilanteesta....
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Juuri ja juuri Meriläinen kerkesi kiekon edestä pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös