Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 019 056
  • 19 703

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Leskiselle kyllä lampaanperseet tuosta Stamkosin tontilla operoimisesta. Lauo nyt vittu suoraan siitä syötöstä ja lauo hyvin.
 

Laitakahina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers, Kraken
Onpa mahtavaa että joukkue näyttää taistelutahtoa, vaikka ottelun alku oli tutun mollivoittoinen. Toivottavasti yv-onnistumiset avaavat henkisiä lukkojakin, joista pelaajat ovat puhuneet.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Tuo Kunyk on aivan huima pelimies, siis ihan maaginen. Miehen luistelu ja liuku on niin kepeää, sulavaa ja vaivatona, että huhhuh! Ja kaupan päälle mies on aivan huikea monipuolinen kiekon suojaaja ja kamppailija. Ei saa miestä irti kiekosta, ei sitten millään. Vahvat jalat ja hyvä suojaustekniikka ja tahtotila kamppailla. Näitä ominaisuuksia on nähty läpi alkukauden ja hienoa, että saa nyt myös tehoja palkinnoksi alkukauden hyvästä pelistä ja kenties apinaa pois selästä tuloksentekopaineiden suhteen. Ollut myös alkukaudesta todella vahva aloitusympyrässä: 55,2% ja tänääkin on aloitusprossa hurja (9/11) 81%

Huippupelimies! Onneksi saatiin kesällä vielä tällainen laatulohi katiskaan.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tommi Miettinen inisee tuomareille tuttuun tapaan, vaikka onkin hyötynyt tänään niistä. Ei siinä, ei mitään uutta tältä osin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös