Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 829 973
  • 13 048

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Joo eiköhän tästä jouda katsomaan Smallvillea. Kertoo jotain tämän joukkueen tekemisestä kun mieluummin katsoo 20 vuotta vanhaa teinisarjaa kuin tätä pelaamista.
Jep. Minä siirryn seuraamaan "Rillit huurussa"-sarjaa. On se viihdyttävämpää kuin Kärppien peli.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tosin Ilves ei mitalipeleistä löydy ja Kärpät jollain ilveellä löytyy, silti.
No tätä Kärppien löytymistä mitalipeleistä rohkenen kyllä hieman epäillä kaukalossa nähtyjen esitysten perusteella. Se kuitenkin vaatisi pääsyä jatkoon puolivälieristä.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kyllähän tämä todettiin jo viime kaudella, että tämä viisikon venyttäminen on oikein oiva tapa pelata.

Vitun idiootit.
Lähinnä se itseä hämmästyttää että Mikkola silti kuvittelee että kun pidetään vaan pelitavasta kiinni niin kyllä sillä silti riittävän monta peliä voi voittaa... Hetkinen. Puhuinko Mambasta vai Mikkolasta? Veljeys kantaa!
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voisi tuo vitun Aaltonen ruveta pelaamaan vähä aikasemmin kun 30 sekuntia ennen loppua. Ja miten vitussa kiekkoa ei saatu tökättyä maaliviivalta sisään? Ei ole Kärpät tarpeeksi röyhkeä hyökkäysalueella myöskään. Ainut osa-alue joka Kärpillä toimii, on maalivahtipeli.

Just mietin siinä hetkeä aikaisemmin, kun Mustonen toi kiekon ylös ja se jäi siihen maalin viereen, niin Muse kaartaa maalin takaa pois ja katsoo, kun molari sulkee kiekon. Vittu sinne pitäs mennä ronkkimaan sitä kiekkoo, niin se saattas edes joskus tuurilla pomppia sinne maaliin.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Melkein meinasi unohtua, mutta taas mennään:

Laatujoukkueelta turpaan, ei uutisia.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
JYP:in raiskauksen jälkeen peli on ollut pelkkää paskaa. No okei sen Helsingissä pelatun HIFK-pelin jälkimmäinen puolikas ja seuraavan päivän kotipeli HIFK:iä vastaan olivat ihan hyviä esityksiä, mutta niistäkin on aikaa sen noin kolmisen viikkoa.

Sen jälkeen ollaankin sitten pelattu 6 peliä, joista ollaan saatu huikeat 7 pistettä!!!! Voitettu ollaan kovatasoiset Ässät ja Sport ja turpaan on tullut Tepsiltä, kaksi kertaa Ilvekseltä ja kerran Tapparalta. Kuitenkin näissä kaikissa peleissä peli on ollut pelkkää paskaa, siis myös Ässiä ja Sportia vastaan. Sportiakin vastaan oltiin ihan telineissä.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien maaliodottamahan on, että Kärppien maalia saa odottaa...

Mutta muuten oikein mukava ilta Tampereen uudessa Nokia Arenassa. Jää oli varmasti liukas, isännät oli suurimman osan peliajasta kuskin pukilla, ja nähtiin vauhdikas, sanoisin kohtuullisen laadukas, mutta ainakin jännä kiekkomatsi.

Kärpät maalasi heti pelin alussa, mutta sen jälkeenhän tuota maalaamista saatiin turhaan odottaa. Maalintekemisen tukitoimet jäi puolitiehen, ja Ilveksen maalit olivat ennemminkin odotettavissa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärkipelit tällä kaudella:
Kärpät -HIFK 2-2
Kärpät - TPS 1-0 (Jatkoajalla)
Kärpät - Ilves 0-0
Kärpät - KooKoo 1-1
Kärpät - Pelicans 1-1
Kärpät - Tappara 0-1 (Jatkoajalla)

Varmaan aika tavanomaiset lukemat runkosarjan voitosta taistelevalle joukkueelle. Kirjoitukset siitä, ettei tämän kauden Kärpät pärjää kärkijoukkueille ovat tuulesta temmattuja negaatioiden ohjaamia höpötyksiä.
Päivitystä myös tähän tilastoon, kun negaatioiden ohjaamat höpötykset ovat osoittatuneet jälleen todeksi.

Kärpät HIFK 2-2, pisteet 6-6
Kärpät TPS 1-1, pisteet 2-4
Kärpät Ilves 0-2, pisteet 1-5
Kärpät KooKoo 1-1, pisteet 3-3
Kärpät - Pelicans 1-1, pisteet 2-4
Kärpät - Tappara 0-2, pisteet 1-5
Kärpät- Jukurit 0-1, pisteet 0-3

Koska Tappara on sijalla 8, niin napataan sieltä vielä sijalla 7. oleva huimassa liidossa oleva Jukurit mukaan.

Kärpät on siis napannut näiltä joukkueilta 15/45p. Viisitoista matsia ollaan pelattu TOP-8 joukkueita vastaan. Pistekeskiarvo on niinkin huima, kuin 1,00p per peli.

Kärpät voittaa kovalla prosentilla sijojen 10-15 joukkueita. Paitsi tietenkin Lukko, jolla taitaa olla jopa kovempi pelaajabudjetti tällä kaudella, kuin Kärpillä. Lukkoa vastaan saldo on 0-2 ja 1-5p, kuten arvata saattaa.

Mutta kun tuulesta temmattu.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Ei ole kyllä lintukodossa nyt kaikki hyvin.

Kärkipelaajat ova tällä hetkellä aivan ulapalla. Jopa Ohtamaan taso on tippunut (luonnollisesti, kun kuormitus on mitä on).

Melkein sanoisin, että ainoastaan muutama juniori (Koivunen, Räty ja Hermonen) sekä Mustonen suorittavat tasonsa mukaisesti, eikä voi olettaa että hekään kannattelevat joukkuetta. Mäenalanen sortuu tällä hetkellä yliyrittämiseen ja yrittää kannatella omalla tekemisellään joukkuetta, mutta focus on ihan väärissä asioissa. Ketjujen välimatkat on levinneet jopa huonommaksi kuin alkukaudella ja joukkue hakkaa päätä seinään hitailla lähdöillä, heti kun vastustaja tajuaa lyödä paineen päälle. Oman pään ja keskialueen kiekonmenetyksiä tulee jokaisessa ottelussa valtava määrä ja jos vastustaja osaa pistää kiekkoa sisään läpiajoista ja ylivoimahyökkäyksistä, niin tappio on varma.

Jos Kärpät pääsee pyörittämään hyökkäyspäässä, heikon vastustajan ansiosta, niin tehokkuutta kyllä löytyy. Mutta viisikkopelaaminen on niin heikkoa, että heti kun vastassa on joukkue, jolla viisikkopelaaminen on kuosissa, niin Kärpät voi voittaa ainoastaan peleissä, missä tuomarit sallii paljon erikoistilanteita.

Tavallaan pelissä on toisteisuutta - mutta se ei johda mihinkään. Hyökkäyksiin lähtö on käytännössä sitä, että hyökkääjä kaartaa alakautta ja pakki lähtee nostamaan ja jättää kiekon sitten jättönä hyökkääjälle (joka päättömästi lähtee nousemaan, menettäen kiekon tai kaartaa takaisin) tai vaihtoehtoisesti syöttää siniselle toiselle hyökkääjälle. Vastustajan tehtävänä on pelata 2 syöttölinjaa/pelaajaa pois ja se on sitten siinä. Välistä sitten joku pakki lähteekin punnertamaan träpin läpi itse ja joskus jopa pääsee hyökkäysalueelle, mutta hyvin harvoin se johtaa mihinkään muuhun kuin siihen, että pakki on ilman kiekkoa vastustajan päässä ja vastustaja on jo menossa omaan hyökkäykseen kiekon kanssa, yhtä pakkia ja paikkaavaa hyökkääjää vastaan. Tosin tällä nyt ei ole väliä, kun puolet pakeista on oikeastaan hyökkääjiä, eivätkä osaa puolustaa sen kummemmin kuin vaikkapa Pyörälä.

Toisin sanoen Kärpät ei tällä hetkellä hyökkää koko ketjun voimin, vaan ainoastaan kolmella pelaajalla, joista 1 on pakki. Tilanne on käytännössä aina 3 vs 5 ja siinä ei paljon yksilötaito auta, kun ollaan tilanteissa alivoimaisina.

Maalit Kärpät saa joko erikoistilanteista tai karvaamalla raavitusta kiekosta.

Ugh - En tykkää
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kuten nimimerkki JPL tuossa ansiokkaasti kiteytti, Kärppiä vastaan pelataan tälläkin kaudella täsmälleen samoilla aseilla kuten Mannerinkin Kärppiä vastaan pelattiin: Paineistuksella ja träpillä.

Olisiko aika kehittää peliä?
 

Preeriakoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Voisi tuo vitun Aaltonen ruveta pelaamaan vähä aikasemmin kun 30 sekuntia ennen loppua. Ja miten vitussa kiekkoa ei saatu tökättyä maaliviivalta sisään? Ei ole Kärpät tarpeeksi röyhkeä hyökkäysalueella myöskään. Ainut osa-alue joka Kärpillä toimii, on maalivahtipeli.
Sais Aaltonen muutenki istua vaikka pari viikkoa poppareilla. Ei voi olla niin että kokemuksella saa kausikortin kakkosen laitaan ja ylivoimalle. Pitäs myös kyetä lunastamaan odotuksia ja tehdä töitä. Mutta kun perkele ei sitä vähääkään...
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Huomisesta otteluennakosta Leskisen haastattelusta pomppas korviin seuraava kysymys:

Missä uomissa Kärppien peli on tässä vaiheessa kautta?
-No pikkuisen siinä on vielä tekemistä. Kärkijoukkueita vastaan ollaan oltu vähän perässä, että on siinä vielä hiomista.

Sanat "pikkuisen" ja "vähän", kun vaihtaa muotoon "paljon" ja "selvästi", niin aletaan olla asian ytimessä.
 

T.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Luleå HF
El classicossa on maalihanat aukaistu
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Jaahas, puuduttavan illan avausmaali Sportille. Ei yllätä, on nämä Kärppien ottelujen alkujen räpellykset lähes omaa luokkaansa jo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös