Kärppien harjoitusottelut 2016

  • 49 929
  • 266
Etenkin kun itse on ollut siinä uskossa, että se on ollut juuri Marjamäki, joka on ylipäätänsä koko suomikiekossa vienyt ammattimaisuuden uudelle tasolle. Suikkanen sen sijaan on viime vuodet ollut enemmänkin sellainen hauska tarinankertoja, äijäilijä, jonka kiroilun ja machoilun sävyttämään retoriikkaan on helppoa kyllä kieltämättä ihastua.
Kun sitä Marjamäen kiekkoa katsoo sellaiset ~50 ottelua x 3 kautta niin alkaa oikeasti jo kaipaamaan noita suikkasmaisuuksia. Marjamäen kiekko oli voittavaa mutta usein helvetin tylsää, samoin Marjamäen fyysinen preesens joka oli kuin pr-tiimin jatkuva aivoriihi.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Anteeksi jo etukäteen vieraisiin pöytiin huutelu, mutta on kyllä todella mielenkiintoinen näkemys. Etenkin kun itse on ollut siinä uskossa, että se on ollut juuri Marjamäki, joka on ylipäätänsä koko suomikiekossa vienyt ammattimaisuuden uudelle tasolle. Suikkanen sen sijaan on viime vuodet ollut enemmänkin sellainen hauska tarinankertoja, äijäilijä, jonka kiroilun ja machoilun sävyttämään retoriikkaan on helppoa kyllä kieltämättä ihastua.
Kirjoitin siitä, kuinka paljon valmentaja on valmis laittamaan itsestään peliin joukkueensa eteen. Tarkoitin siis sitoutuneisuutta ja seurarakkautta. Vailla pienintäkään epäilystä uskallan väittää, että Suikkanen on tässä Marjamäkeä edellä, mitä Kärpissä valmentamiseen tulee. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että Marjamäki olisi hoitanut työnsä vasemmalla kädellä, ei ollenkaan.

Marjamäki hoiti kaksi ensimmäistä vuotta Kärpissä ollessaan kahta pestiä, hän oli Kärppien päävalmentaja ja miesten maajoukkueen apuvalmentaja. Viimeiseen kolmanteen Kärppäkauteen lähdettäessä Marjamäki luopui maajoukkueen apuvalmentajan toimesta. Ennen kauden alkua hänen ilmoitettiin aloittavan A-maajoukkueen päävalmentajana, kunhan Kärppäsopimus loppuu. Joitakin tulevaan työsuhteeseensa liittyviä työtehtäviä hän joutui hoitamaan viimeisen kärppävuoden aikana, kuten World Cupin pelaajavalintoja. Kun tätä Marjamäkeä verrataan Kai Suikkaseen, mieheen, joka lähes koko pelaajauransa käytännössä asui Raksilassa, ei kenellekään pitäisi jäädä epäselväksi kumman sydän on Kärpän muotoinen. Enkä todellakaan halua tässä mollata Marjamäkeä. Suikkasen side ja sitä kautta sitoutuneisuuden aste Kärppiin on vain niin suuri, ettei siinä vertailussa tamperelainen nuori mies voi mitenkään pärjätä.
Kuinka paljon tämä Suikkasen perkele, kaikki jätetään kentälle ja äijälätkä sitten tulosten muodossa konkretisoituu, jää nähtäväksi. Kriittinen arvostelu on vaikeaa, kun toisaalta Kärpät on ollut jäätävän hyvä kolme viimeistä vuotta ja parannettavaa on hyvin vähän. Toisaalta, Suikkanen on ilmeisesti jonkinmoinen hahmo Oulussa (syystäkin), eli löytyykö rakentavaa kritiikkiä jos homma ei toimi?
Et ole ilmeisesti seurannut hirveästi Suikkasen alkutaivalta Kärpissä. Jo kesäkuussa täällä kirjoiteltiin Suikkasen potkuista ennen ensimmäistäkään valmennettua ottelua. Kyllä täällä puukko lentää ja sekaan voi mahtua rakentavaakin kritiikkiä, jos hyvin käy. Vaikka Suikkanen onkin Kärppälegenda, ei se suojaa häntä arvostelulta, melkeimpä päinvastoin. Mitä tulee tuohon perkelemeininkiin, niin minusta vaikuttaa siltä, että Kaitsu on ainakin hivenen siistinyt suutaan haastatteluissa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että palo olisi sammunut. Silmät leimuten hän edelleen Kärpistä ja jääkiekosta puhuu.

Itseä kiinnostaa mihin suuntaan Suikkanen vie Kärppien arkista tekemistä ja kulttuuria. Nouseeko Kärppien junioreita samaan tahtiin kuin Marjamäen aikana? Mikä on pelillinen suuntaus? Säilyykö menestys pitkässä juoksussa, vai puhutaanko pitkistä projekteista?
Paljon on mielenkiintoa minullakin Suikkaseen ja Kärppiin liittyen ja minusta vaikuttaa siltä, että emme ole tämän mielenkiinnonkohteen kanssa kaksin. Kärpät tarvitsi selkeän muutoksen Marjamäen aikakauden jälkeen. Marjamäkeä on mahdotonta lähteä kopioimaan. Tällöin paras vaihtoehto oli uusi raikas suunta, joka herättää mielenkiintoa, antaa menestysmahdollisuuksia ja jota on helppo myydä.
 
Viimeksi muokattu:

Ilen kädet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid, NHL
Tuon yökerhon ymmärtää paremmin kyllä pelin jälkeen, kuin peliä edeltävänä iltana. Kyllähän Kojokin löytyi kotipelin jälkeen jonkun kerran Katrillista. Mutta matsia edeltävä ilta ja yö taisikin mennä videoita tutkiessa.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Itseä kiinnostaa mihin suuntaan Suikkanen vie Kärppien arkista tekemistä ja kulttuuria. Nouseeko Kärppien junioreita samaan tahtiin kuin Marjamäen aikana? Mikä on pelillinen suuntaus? Säilyykö menestys pitkässä juoksussa, vai puhutaanko pitkistä projekteista?

Kulttuuri ei taida kuulua Suikkasen toimenkuvaan. On se seura muutakin kuin päävalmentajansa. Suikkasen ja Marjamäen vertailu on hyödytöntä. Marjamäki sai timanttisen rosterin käsiinsä verrattuna siihen rosteriin, jonka Suikkanen on saamassa. Lisäksi Marjamäki taisi olla aika kallis valmentaja Kärpille verrattuna Suikkaseen. Tuolla rosterilla, mikä Kärpillä oli Marjamäen aikana oikeastaan vain mestaruus kelpasi. Siinä mielessä kevään 2016 pronssi oli pettymys, vaikka hyvä suoritus sekin oli.

Koko valtakunnassa - ei siis pelkästään Oulussa - viime vuosina on noussut hurja määrä todella lahjakkaita junioreita. Tuloksena jokunen maailmanmestaruus junnuissa (A&B) viime vuosina. Ei siinä ole Marjamäellä paljon osuutta asiaan. Se on muiden Kärppäorganisaatiossa työskentelevien aliarvioimista, jos Kärppien junnumyllyn hyvät tulokset laitetaan Marjamäen piikkiin. Ei tämmöisiä huippujunnuja tule joka vuosi, mitä nyt on tullut oli Kärppien päävalmentajana sitten kuka tahansa. Marjamäki sattui vaan olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Kärppien rosteri elää yhä - uskon niin eli vahvistuksia on vielä tulossa. Se materiaali myös määrittää sitä pelitapaa. Eli Kärppien pelitapa tulee vielä elämään joukkueen täydentyessä hyökkäyspään osalta. Suikkanen varmasti tietää, minkälaista lätkää hän haluaisi Kärppien pelaavan, mutta se on taas eri asia, että pystyykö Kärppien nykyinen rosteri toteuttamaan sitä. Varmasti se pelitapa ei ole sitä, mitä Marjamäki peluutti hulppealla Kärppärosterillaan. Suikkasen ja Kärppien pelitapa jää nähtäväksi. Kärpät ei ole vielä pelannut yhtään harjoitusottelua parhaalla käytettävissä olevalla rosterillaan.Nyt on menossa kokeilujakso, jossa testataan eri yksilöitä ja kehitetään sitä pelitapaa. Suikkanen on tokaissut: 'Se pitää näkyä ylälehtereille asti, että pojat pelaavat tosissaan.' Asennelätkää se Suikkanen vaatii pelaajiltaan - niin olen tulkinnut Suikkasta. Ei niin taktista/prosenttilätkää, mitä Marjamäki peluutti pelaajillaan.

Aho on puhunut rakennusprojektista Kärpissä. Usein, kun jokin oikea projekti on Kärpissä alkanut, niin se poika on palannut takaisin Raksilaan kolmessa vuodessa. Kärpät ei puhu välivuodesta, mutta väkisilläkin nyt on tulossa 1-2 laihempaa vuotta menestyksen suhteen, mutta ainakin näemme iloisempaa lätkää kuin Marjamäen aikana. Pitkässä juoksussa uskon Kärppien menestyvän. Se on ihan hyvä tulos, jos 10 vuodessa tulee se 3-4 mestaruutta + pari välieräpaikkaa.

Tuossa käsityksiäni lainaamastani pätkästä.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Kärpät ei ole vielä pelannut yhtään harjoitusottelua parhaalla käytettävissä olevalla rosterillaan.Nyt on menossa kokeilujakso, jossa testataan eri yksilöitä ja kehitetään sitä pelitapaa.

Ihan hyvää stooria, mutta tähän pitää kommentoida. Rosterissa on pelannut tähän saakka jokainen terve pelaaja ja A:sta on jo nostettu paikkauksiakin. Ei tuossa porukassa ole mitään kokeilun mahdollisuuksia, kun pelaajia ei ole. Kaikki pelaa, jotka on terveitä.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Ihan hyvää stooria, mutta tähän pitää kommentoida. Rosterissa on pelannut tähän saakka jokainen terve pelaaja ja A:sta on jo nostettu paikkauksiakin. Ei tuossa porukassa ole mitään kokeilun mahdollisuuksia, kun pelaajia ei ole. Kaikki pelaa, jotka on terveitä.

Terveystilanne. Allaolevassa listassa voi olla virheitä.

Telakalla: Kukkonen, Hakanpää(?), Albert, Ruohomaa(?), Humaloja ja Anttila(?)

Kärpillä on nyt rosterissa 15 hyökkääjää (tarkistettu Kärppien sivulta), kun se Saarinen tuli tänne. Hyökkääjistä pois neljä kappaleta eli ohhoh.
Pakkeja 9 kappaletta ja telakalla 2.

Toivottavasti tiistaina on jo laajempi rosteri eli telakalta tulisi apuja. Taas toisaalta - kannattaako riskeerata CHL:n vuoksi? No, ainahan voi mennä vielä huonommin. Esimerkiksi Kukkosen paluu viivästyy ja Ruohomaan luistimesta saama vamma onkin luultua pahempi ja Albertin nivunen onkin sökö ja kyse ei olekkaan pelkästä nivusen kireydestä. CHL -peleissä tulee uusia loukkaantumisia Saksassa, koska joku p-amerikkalainen teloo jonkun Kärppäpelaajan lasarettiin.

Kyllähän nyt sitten Suikkanen väkisilläkin kokeilee niitä rotaatiopelaajia, koska on pakko. Esimerkiksi Anttila on merkittynä Kärppien rosteriin. Toivottavasti ei saanut aivotärähdystä Luulajassa. Kärpät on ollut harvinaisen hiljaa loukkaantuneista. Täällä sitä sitten arvotaan, että mikä se oikeasti on? Onko se pelättyä huonompi vai parempi?
 

TJ MACKEY

Jäsen
Asennelätkää se Suikkanen vaatii pelaajiltaan - niin olen tulkinnut Suikkasta. Ei niin taktista/prosenttilätkää, mitä Marjamäki peluutti pelaajillaan.
Siis sellaista tsempparilätkää missä on paljon sisua ja iloista hyökkäämistä? Anteeksi hieman vinoileva sävy, mutta jotenkin näkee aina punaista, kun heitellään tätä unista valmentajajargonia. Mikäli Suikkanen ei ole taktisesti kehittynyt Tepsin ajoista, tulee Kärpille kylmää kyytiä. On rosteri mikä tahansa. Ei nykyliigassa pärjää enää pelkällä tsempillä ja kovalla yrityksellä. Ja kyllähän Suikkasellakin on olemassa pelitapa. Liian usein nämä värikkäät valmentajapersoonat pääsevät liian helpolla toimittajien haastatteluissa. Ehkä se syksyn pimetessä selviää mitä Suikkasen Kärpät hakee pelillisesti.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Siis sellaista tsempparilätkää missä on paljon sisua ja iloista hyökkäämistä? Anteeksi hieman vinoileva sävy, mutta jotenkin näkee aina punaista, kun heitellään tätä unista valmentajajargonia. Mikäli Suikkanen ei ole taktisesti kehittynyt Tepsin ajoista, tulee Kärpille kylmää kyytiä. On rosteri mikä tahansa. Ei nykyliigassa pärjää enää pelkällä tsempillä ja kovalla yrityksellä. Ja kyllähän Suikkasellakin on olemassa pelitapa. Liian usein nämä värikkäät valmentajapersoonat pääsevät liian helpolla toimittajien haastatteluissa. Ehkä se syksyn pimetessä selviää mitä Suikkasen Kärpät hakee pelillisesti.

Koitin kirjoittaa, että käytettävissä oleva materiaali myöskin määrittelee sitä pelitapaa. Ne voivat olla kaksi eri asiaa, että minkälaista lätkää Suikkanen haluaa Kärppien pelaavan verrattuna siihen minkälainen materiaali Suikkasella on käytössään. Eli pystyykö Suikkanen peluuttamaan nykymateriaalilla haluamaansa lätkää?

Asennetta se Suikkanen on haastatteluissa vaatinut. Se pelitapa on varmasti suurimmalle osalle arvoitus, koska Kärppien rosteri elää ja kärkihyökkäjistä on tippunut kaksi kappaletta pois: Albert ja Ruohomaa. Pelattuna vasta kaksi harjoitusottelua eli siihen pelitapakysymykseen ei taida edes Suikkanen osata vastata tyhjentävästi.

Marjamäen aikana liian monessa ottelussa Kärpillä oli virkamiesasenne jäällä. Tai ainakin siltä se näytti. Se virkamiesasenne varmasti vähenee Suikkasen alaisuudessa.

Edit:

Muistikuvani TPS:n edellisestä mestaruudesta on se, että TPS lähti silloin rivakasti omista pois ja sitä oli hauska katsoa. Ketä siellä pelasi? Muistelen, että Suikkanen toi mukanaan ainakin yhden pelaajan Hokista. Voitti Hokissa mestismestaruuden valmentajana.
 
Viimeksi muokattu:

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Ei sitä paniikkinappulaa kannata vielä painaa. Loukkaantumisia tulee aina ja niille ei välttämättä aina voi mitään. Niitä tulee myös muillekkin joukkueille. Katsotaan nyt rauhassa kuinka vakavia Albertin ja Ruohomaan loukkaantumiset on. Tottakai olisi hienoa jos koko joukkue olisi täydessä iskussa kun CHL pyörähtää käyntiin. Onneksi vastus näin alkupeleissä ei ole ihan terävimmistä päästä niin mahdollisuudet voittoihin kyllä on.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Minun puolestani CHL voidaan tältä kaudelta unohtaa ja se voidaan ottaa treenimatseina kauden tärkeimpään eli SM-liigaan. Tämä loukkaantumissuma yhdistettynä vajaaseen materiaaliin ei anna mitään toiveita siitä, että CHL:ssä voitaisiin tänä kautena menestyä. Laitetaan siis kaikki munat yhteen koriin ja panostetaan tosissaan kotoiseen sarjaan, jossa kaikki on mahdollista, jos tähdet osuvat täydellisesti kohdilleen.
 

Feel

Jäsen
Suosikkijoukkue
alasarjojen pienet seurat
Kärpillä näyttää olevan 31.8 ja 6.9 harjoitusmatsit Kalpaa ja Sporttia vastaan. Miten nuo harkkapelien liput? Ilmeisesti lipuilla pääsee istumaan mihin tahansa?
 

Froggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Kärpillä näyttää olevan 31.8 ja 6.9 harjoitusmatsit Kalpaa ja Sporttia vastaan. Miten nuo harkkapelien liput? Ilmeisesti lipuilla pääsee istumaan mihin tahansa?
Onko nuo liput sitten myös vapaat kaikille, vai pääsekö vain kausikorttilaiset sisään?
Frendi haluaisi tietää.
 
Viimeksi muokattu:
Kärpillä näyttää olevan 31.8 ja 6.9 harjoitusmatsit Kalpaa ja Sporttia vastaan. Miten nuo harkkapelien liput? Ilmeisesti lipuilla pääsee istumaan mihin tahansa?
Onko nuo liput sitten myös vapaat kaikille, vai pääsekö vain kausikorttilaiset sisään?
Frendi haluaisi tietää.
Mikäli oikein muistan ni kausikorttilaiset pääsee kyllä sisälle sillä kausarilla, mutta heilläkin se "lippu" on mallia numeroimaton. Eli kaikki istuu siellä missä mahtuu, epäilemättä kuitenki tulee selkkauksia joissa kausarilainen ajattelee et hänen kausaripaikkansa kuuluu hänelle silloinkin.
 

Froggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Mikäli oikein muistan ni kausikorttilaiset pääsee kyllä sisälle sillä kausarilla, mutta heilläkin se "lippu" on mallia numeroimaton. Eli kaikki istuu siellä missä mahtuu, epäilemättä kuitenki tulee selkkauksia joissa kausarilainen ajattelee et hänen kausaripaikkansa kuuluu hänelle silloinkin.
Okei, kiitokset tästä!
 

Feel

Jäsen
Suosikkijoukkue
alasarjojen pienet seurat
Mikäli oikein muistan ni kausikorttilaiset pääsee kyllä sisälle sillä kausarilla, mutta heilläkin se "lippu" on mallia numeroimaton. Eli kaikki istuu siellä missä mahtuu, epäilemättä kuitenki tulee selkkauksia joissa kausarilainen ajattelee et hänen kausaripaikkansa kuuluu hänelle silloinkin.

Ok. Kiitoksia vastauksesta..
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Myös näihin CHL-pelien lohkovaiheeseen näyttää pääsevän kausikortilla.
"Kärpät – Vitkovice Ostrava Oulun Energia Areenalla perjantaina klo 19.00. Liput ennakkomyyntipisteistä. CHL-lohkovaiheen ottelut sisältyvät kausikorttiin."
 
Mikäli oikein muistan ni kausikorttilaiset pääsee kyllä sisälle sillä kausarilla, mutta heilläkin se "lippu" on mallia numeroimaton. Eli kaikki istuu siellä missä mahtuu, epäilemättä kuitenki tulee selkkauksia joissa kausarilainen ajattelee et hänen kausaripaikkansa kuuluu hänelle silloinkin.

Muistitko oikein eli tarkistiko kukaan miten tuo KalPaa vastaan oleva harkkapeli menee. Eli siis pitääkö sinne ostaa jokin periaatelippu vai pääseekö kausarilla suoriltaan?
 
Muistitko oikein eli tarkistiko kukaan miten tuo KalPaa vastaan oleva harkkapeli menee. Eli siis pitääkö sinne ostaa jokin periaatelippu vai pääseekö kausarilla suoriltaan?
Perjantain CHL-ottelussa sisään mentiin kausarilla, joten veikkaan että sama käytäntö on KalPa-ottelussa. Harjoitusottelut kuuluvat kahden ensimmäisen CHL-ottelun tapaan kausarin hintaan, joten eiköhän sinne pääse pelkällä kortilla. Ainakin aion yrittää!
 

Paksuerkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tietoa huomisen Kalpa harkkamatsin lippujen todellisista hinnoista? Ticketmaster väittää peruslipun hinnaksi 11,50€ joka on mielestäni kallis kun ajattelee että chl lippu oli 6€ ja liigaakin pääsee katsomaan halvemmalla kuin 11,50. Kyyseessä toki on seisomalippu jolla istutaan siellä minne mahtuu
 

Zinetula

Jäsen
Onko tietoa huomisen Kalpa harkkamatsin lippujen todellisista hinnoista? Ticketmaster väittää peruslipun hinnaksi 11,50€ joka on mielestäni kallis kun ajattelee että chl lippu oli 6€ ja liigaakin pääsee katsomaan halvemmalla kuin 11,50. Kyyseessä toki on seisomalippu jolla istutaan siellä minne mahtuu
Kyllä se tuota luokkaa on. Forum24:n mainoksessa seisomapaikat aikuiset 11 euroa. Lapset, eläkeläiset ja opiskelijat 8. Toki kahdeksalla eurolla pääsee myös ilman etukortteja kun ottaa kenttätason seisomapaikan.
 

JPL

Jäsen
Kärppien facebookissa lukee Kaitsun kornerin yhteydessä seuraavaa: "Liput tuohon otteluun kustantavat - toisin kuin joissain mainoksissa virheellisesti väitetään - aikuisilta 10e, kun taas lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja pyörätuolipaikkoja tarvitsevat pääsevät 5e hintaan."

Olausson tekee siis debyytin huomenna Kalpaa vastaan. Albertin tilanteesta ei puhuttu sanallakaan mitään, vaikka lukijakysymyksissä oli useampi huudellut Albertin tilanteen perään.

Ticketmasterin palvelumaksu on 1,5€ tämänhintaisesta tiketistä.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Olausson tekee siis debyytin huomenna Kalpaa vastaan. Albertin tilanteesta ei puhuttu sanallakaan mitään, vaikka lukijakysymyksissä oli useampi huudellut Albertin tilanteen perään.
Jotain hämärää tuossa Albertin tilanteessa on. Vaikuttaa ettei Kärpätkään tiedä milloin mies oikein on palaamassa.

Ottelun lopputuloksella ei ole väliä, tärkeintä että peli menee eteenpäin.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Jotain hämärää tuossa Albertin tilanteessa on. Vaikuttaa ettei Kärpätkään tiedä milloin mies oikein on palaamassa.

Ottelun lopputuloksella ei ole väliä, tärkeintä että peli menee eteenpäin.

Tulipas pessimistinen olotila. Aivan samahan Kärppien olisi tiedottaa. Kun ovat vaitonaisia, niin se on sama kuin sanoisi: tilanne ei näytä hyvältä. Runkosarjassakin sanotaan, että X on pois arviolta 6 viikkoa. Ainoastaan poffeissa on ollut tapana hyssytellä eikä tiedottaa mitään. Saamme siis varautua Albertin pitkään poissaoloon. On tässä ikävämpikin mahdollisuus: Albertin ura Kärpissä oli vajaan ottelun mittainen.
 
Viimeksi muokattu:

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jos siellä on tänään porukkaa menossa paikan päälle katsomaan Kärpät - KalPa peliä niin olisi kiva kuulla myös mitenkä kuopiolaiset pelaavat. Peli nyt tuskin on edelleenkään silmiä hivelevää rosterin kapeudesta johtuen mutta jospa nyt ei ihan murskalukemia nähtäisi.

Mitä tuossa nuo tappiolliset CHL pelit on tullut DNA TV-n kautta katseltua niin KalPasta jos kiinnostaa joitain ukkoja seurata niin mainitaan nyt muutamia.

- Sami "Kaivuri" Mutanen, tekee kovasti rouhija työtä ja taklaa myös painavasti (viime kaudella tämän sai tuta Spang Kuopiossa) Ja muutenkin koko kenttä Mutanen-Vainiola-Junnila on tehnyt hyvää 3-4 kentän työtä. Vainiola on ottanut aloituksia kiitettävällä prosentilla
- Joni Nikko, nuorten maailmanmestari on saanut vammansa hoidettua ja on nyt tikissään. Mieheltä voi odottaa lopullista läpimurtoa myös miesten tasolle ja on maaliahne kaveri. Luistelussa tosin vielä kehitettävää
- Niko Mikkola, teiltä Kuopioon vastuuta hakemaan tullut Mikkola on ottanut isoja kehitysaskeleita. Viime kaudella oli jo positiiviinen yllätys mutta ainakin CHL peleissä ollut KalPan paras puolustaja. Rohkea kiekolla ja uskaltaa myös ottaa miestä ronskimmin. Välillä tosin saattaa mies hukkua omalla alueella
- Juuso Riikola. Erittäin hyvä luistelija joka voipi välillä kuskata kiekon vaikka koko kentän läpi. Suhkot pienestä koostaan riippumatta jakaa näyttäviä mutta ennenkaikkea puhtaita taklauksia. "pidä junnu pää ylhääl" voi olla iltana oiva hokema.
- MV - Kilpeläinen on kova sen kaikki tietävät mutta tänään voi olla Godla-moden ensimmäinen peli KalPa nutussa (pelasi toki SaiPaa vastaan). Näyttävä torjuntatyyli mutta onko sitten Liigalle riittävä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös