Kärpät mediassa

  • 1 436 987
  • 5 108

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilmeisesti lehdistötilaisuus myös jäänyt pois ohjelmistosta (joskus aikoinaan Piilokamera jäi jpois ohjelmistosta).
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
(1)
  • Tykkää
Reactions: Yeap
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Tv:stä en katso joten radiosta kuuntelen. Kyllä tämä City radion studio osuus on raskasta kuultavaa. Ymmärrän, että huumori on vaikea taiteen laji, mutta jos sitä ei hallitse, onko pakko yrittää.
Varmaan on hirveän hauskaa kertoa tuloksia Unkarin ja Slovakian jääkiekko liigasta. Ainakin juontajilla on muka niin hauskaa.
Olisi parempi, jos nämä erätaukoa jutustelut jäisivät pois ja tilalla soitettaisi musiikkia, koska ei ole mitään annettavaa.
Toisaalta kun makkaraperuna palkalla vetää, niin ei enempää voi vaatia.

Itse selostaja Stenkan tuuraaja on asiallinen heppu, pysyy selostuksen perusteella hyvin pelissä mukana.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse selostaja Stenkan tuuraaja on asiallinen heppu, pysyy selostuksen perusteella hyvin pelissä
Käsittääkseni selostaja on Marko Koskinen, kova Saipan kannattaja. Sen mitä olen Kärppien pelejä loka-/marraskuussa radiosta kuunnellut, Koskinen vetää kyllä ihan hyvin. Toki voi olla, että olen ymmärtänyt väärin selostajan olevan Koskinen.
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse selostaja Stenkan tuuraaja on asiallinen heppu, pysyy selostuksen perusteella hyvin pelissä mukana.

Tämä on totta. Huomenna sitten ilmeisesti ja valitettavasti studiossa tet-harjoittelijatasoinen Tosiaan Korkia vs Koski ampumassa fanituotteita katsomoon ja kyselemässä haastateltavilta, että ketäs te oikein ootte ja mitä ootte ennen tätä tehneet.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään ilmeisesti studiossa olleet Meriläinen ja Hepola? Olen pari kertaa kuunnellut ja toivoisin, että Joonas Hepola ottais taas ohjat käsiinsä ja vetäis yksin studio-osuudet. Meriläinen voikin sitten jatkaa Petopodinsa kanssa niinkuin parhaaksi näkee.

Korkiakoski on vasta-alkaja ja korvantaustat on vielä hieman märät, mutta turha on nuorelle miehelle paineita tosiaan kasata. Kyllä se oma tyyli tosiaan sieltä jossain vaiheessa kokemuksen myötä tulee esiin ja lähetyksiin tulee tosiaan varmuutta ja laatua.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
En ainakaan ole huomannut, että kyseistä juttua olisi ollut vielä täällä, mutta tässä palataan mm. Kärkkäis-kohuun uusilla Virkkusen lausunnoilla. Kuten oli arvattavissa, Kärpät pisti Juhan ruotuun, mistä juontui myös Kärkkäisen "anteeksipyyntö" (eihän Juha tosiasiassa pahoitellut houreisia mielipiteitään, lupasi vain lopettaa kirjoittelunsa somessa). Virkkusen mukaan kuppi meni lopulta nurin Niinistö-puheista.

Eli puolivakavissaan voisi todeta, että Kärkkäisen rokotevastaisuuden, uusnatsiveljeilyn tai holokaustin kieltämisen olisi voinut kuitata yksityishenkilön mielipiteinä, mutta presidentin väittämistä NWO-kätyriksi ei sitten enää. No, toki pinna on Kärpillä ollut varmasti kireällä tuon huuhaaukon kanssa pidemmän aikaa, ja viimein napsahti.

Linkki vie Maikkarin juttuun, jossa myös asiaa Uroksesta, ja katsojaluvuista:

 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kärpät on lähes aina myöhässä juhlapäivinä somessa. Isänpäivänä ensimmäiset toivottivat jo aamu kahdeksalta, Kärpät vasta illalla. Tänään ei ole vieläkään ”Hyvää itsenäisyyspäivää” ole toivotettu. Pieniä juttuja, mutta tärkeitä. Ei luulis olevan niin vaikeaa.

Tässä siis vertaan muihin joukkueisiin.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

Kaleva hellii vihdoin lukijoitaan laadukkaalla urheilujournalismilla. Juttu on valitettavasti vain tilaajille, mutta poimin täältä muutaman kappaleen verran asiaa:

"Tilastodata ei helli Kärppiä. Edistyneet tilastot ja maaliodottamat paljastavat, että oululaisjoukkue on saanut alkukauden aikana kourallisen enemmän sarjapisteitä kuin olisi pelitapahtumien valossa ansainnut.

Onni on toki ansaittava, mutta pitkässä juoksussa pistetahti tanssii vääjäämättä enemmän todennäköisyyksien tahtiin.

Kärppien kannalta huolestuttavaa on, että joukkue on ollut syyskauden ajan enemmän tai vähemmän vaikeuksissa juuri pahimpia kilpakumppaneitaan vastaan. Jos tarkasteluun otetaan sarjataulukon kärkikuusikon muut joukkueet ja kovaa nousua tekevä Tappara pisteiden jakautuminen ei mairittele oululaisia.

Kärppien pisteet edellä mainittuja joukkueita vastaan ovat menneet seuraavasti: Tappara 1–5, TPS 2–4, Pelicans 2–4, Ilves 1–2, HIFK 6–6 ja KooKoo 3–3. Pistejakauma 15–24 osoittaa samalla sen, että Kärpät on hoitanut sarjataulukon häntäpään porukat kovalla rutiinilla.

Kärpät on pelannut tällä kaudella 30 ottelua ja ollut viisi kertaa kahden tai kolmen maalin tappioasemassa avauserän jälkeen. Se on aivan liikaa menestystä janoavalle joukkueelle.

Kehnojen alkujen ja sitä kautta ehjien 60-minuuttisten ohella Kärpillä riittää työsarkaa oman alueen pelin kanssa. Joukkueen pelin avaaminen puuroutuu pahasti, jos vastustaja pääsee tarjoamaan painetta puolustajille. Viisikkolähdöt alkavat nilkuttaa, ja kärppäpakit toheloivat kiekon kanssa. Lauantaina oli Mikko Niemelän vuoro tarjota Tapparan hyökkääjille kaksi ilmaista osumaa.

Kärpät on haalinut paljon pisteitä loistavan maalivahtityöskentelyn ja timanttisen erikoistilannepelaamisen avulla."

Minä, ja monet muut olemme katsoneet toimittaja Teemu Wileniuksen kanssa samoja otteluita.
 
H

Hidas_ja_kankea

aleva hellii vihdoin lukijoitaan laadukkaalla urheilujournalismilla. Juttu on valitettavasti vain tilaajille, mutta poimin täältä muutaman kappaleen verran asiaa:

"Tilastodata ei helli Kärppiä. Edistyneet tilastot ja maaliodottamat paljastavat, että oululaisjoukkue on saanut alkukauden aikana kourallisen enemmän sarjapisteitä kuin olisi pelitapahtumien valossa ansainnut.

Itse olen tyytyväinen tällaisesta uutisoinnista.

Suuren levikin riippumattoman lehden tulee kertoa asioista kuten ne ovat, eikä olla puudelimainen fanijulkaisu.

Tietenkään ei voi olla tyytyväinen, että artikkeli itsessään on ajankohtainen.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hieman menee ketjun aiheen ohi, mutta hyvää palautetta täytyy antaa, kun sille on aihetta. Kärpät tiedotti äsken tekstarilla, että Ässien tilalle Raksilaan pelaamaan saapuu Sport. Näin toimii tiedonvälitys nopeasti myös heille, jotka eivät seuraa somea.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Kärkkäinen se edelleen jatkaa omaa taisteluaan, tälläkertaa sähköpostein. Koskahan Kärpät oikeasti irtisanoutuu tuosta pellestä?

Tässä siis sähköposti kokonaisuudessaan:

Hyvät asiakkaat,

Viime viikonloppuna MTV ja useat muut suomalaismediat julkaisivat uutisia, jotka käsittelivät tavaratalomme tarjoamaa alennuskoodia rokotekriittisille kansalaisille. Uutisissa kyseenalaistettiin lokakuussa antamani lupaus siitä, etten yhtiön edustajana tai edes yksityishenkilönä jatkaisi enää poliittisten tai yhteiskunnallisten kysymysten kommentointia.

Sekä uutisoinnin sisältö että mittasuhteet kaipaavat oikaisua. Alennuskoodi ei ole tuore vaan se luotiin jo viime huhtikuussa, kun suomalaisten perusoikeuksiin kuuluvia kokoontumis- ja liikkumisvapauksia rajoitettiin. Keväällä yli kuuden hengen ryhmien kokoontuminen ulkona kiellettiin useissa kaupungeissa. Koodi oli silloinen kannanotto kansalaisten perusoikeuksien puolesta. Koodi annettiin kuukausia ennen kuin linjasin itse, etten enää kommentoi politiikkaa. Antamani lupaus siis pitää.

Mitä uutisoinnin mittasuhteisiin tulee, MTV käsitteli tapausta pääuutislähetyksessään heti Suomen hävittäjähankintojen jälkeen. Kukapa olisi arvannut, että alennuskoodilla myymämme 29 tulostinta rinnastuisi puolustusvoimien miljardi-investointeihin?

Vastustan kansalaisten laitonta erottelua heidän terveystietojensa perusteella. Tästä syystä jaoin viime keväänä alennuskoodin tavallisille kansalaisille, jotka uskaltavat ja jaksavat vastustaa epäoikeudenmukaisia rajoituksia sekä koronapasseja pyyteettömästi vapaa-ajallaan. Alennuskoodi "valkoinenruusu" ei ole omalta osaltani poliittinen kannanotto, enkä tiennyt sen merkitystä, kun siitä päätettiin.

Alennuskoodia kutsuttiin uutisissa "salaiseksi". Tosiasiassa koodia jaettiin täysin julkisella Telegram-kanavalla eikä sen näkyvyyttä pyritty rajoittamaan. Minä itse en ole osallistunut kanavan keskusteluihin, eivätkä nimissäni välitetyt terveiset olleet minun kirjoittamiani.

Koronaan liittyy paljon salailua, mutta alennuskoodimme osalta näin ei siis ollut. Onkin ironista, että yhtiötämme "salailusta" perusteettomasti syyttänyt media ei ole lainkaan kirjoittanut siitä, että globaalia rokotebisnestä hallitsevan Pfizerin hiljattain julkaistuista asiakirjoista paljastui 1 223 koronarokotteeseen liittyvää kuolintapausta ja 158 000 raportoitua terveyshaittaa 90 päivän ajanjaksolla, joka seurasi yhtiön kehittämän rokotteen eräkohtaista käyttöönottolupaa. Tämä on poikkeusajan merkittävä uutinen, mutta siitä on vaiettu.

Suomessa uutiskynnyksen ylittää julkisella Telegram-kanavalla jaettu alennuskoodi, jolla ostettiin yhteensä 29 tulostinta. Uutisoinnin arvoista salailua ei vaikuta kuitenkaan olevan se, että Pfizer pyrki piilottamaan tiedot rokotteensa aiheuttamista kuolemista ja terveyshaitoista 55 vuodeksi. Siinä missä valtamedia piti yhtiömme "salaista" alennuskoodia valtakunnallisena uutisaiheena, Pfizer todella pyrki salaamaan rokotteensa kohtalokkaat vaikutukset maailmalta. Mitä median puolueettomuudesta kertoo se, että Pfizerin salailu lakaistiin maton alle? Pyhittikö tarkoitus keinot?

Kun media kirjoittaa minusta ja yhtiöstämme, ei kyseessä ole enää pitkään aikaan ollut objektiivinen uutisointi. Sen sijaan jatkuvien hyökkäysten ilmeinen motiivi on puhdas vahingoittamistarkoitus. Lehdistö pyrkii lietsomaan liiketoimintaa uhkaavia boikottikampanjoita yhtiötämme kohtaan, koska en ole yksityishenkilönä valmis hyväksymään esimerkiksi vallitsevaa koronapolitiikkaa. Kyse on poliittisesta vainosta.

Poikkeusajasta huolimatta yhtiömme liiketoiminta jatkuu nousujohteisesti. Myös antamani lupaus tavarantoimittajille ja muille sidosryhmille pitää. Tahdon lisäksi painottaa, että yhtiömme tekee jatkossakin kauppaa kaikkien kanssa näiden yhteiskunnallisiin näkemyksiin katsomatta, sillä erottelun ja poteroitumisen sijaan Suomi kaipaa nyt yhtenäisyyttä!

Ystävällisin terveisin

Juha Kärkkäinen
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eipä se Juha Kärkkäisen tauko poliittisten ja yhteiskunnallisten kysymysten kommentoinnista disinformaatiota levittämällä näköjään kauaa kestänyt. Nyt sitten seuraillaan, että onko Kärpät tässä sanojensa mittainen vai siirrelläänkö maalitolppia. Ainakin aiemmin ehtona yhteistyön jatkumiselle ennallaan oli siis näiden höpötysten lopettaminen.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Koronaan liittyy paljon salailua, mutta alennuskoodimme osalta näin ei siis ollut. Onkin ironista, että yhtiötämme "salailusta" perusteettomasti syyttänyt media ei ole lainkaan kirjoittanut siitä, että globaalia rokotebisnestä hallitsevan Pfizerin hiljattain julkaistuista asiakirjoista paljastui 1 223 koronarokotteeseen liittyvää kuolintapausta ja 158 000 raportoitua terveyshaittaa 90 päivän ajanjaksolla, joka seurasi yhtiön kehittämän rokotteen eräkohtaista käyttöönottolupaa. Tämä on poikkeusajan merkittävä uutinen, mutta siitä on vaiettu.
Tuo lainattu pätkä siis ote Juha Kärkkäisen sähköpostista. Se, että J. Kärkkäinen on monenlaista sontaa julkisuuteen laukonut, ei toki vielä tee kaikista hänen mielipiteistään automaattisesti vääriä. Tuossahan hän esimerkiksi saattaa jopa olla ihan oikealla asialla avoimuuden perässä, mikäli tuo kirjoittamansa pitää paikkansa. Ilman muutahan tulisi valtamediassa julkaista myös merkittäviä ikäviä uutisia rokotteisiin liittyen, mikäli sellaisia paljastuu.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Tuo lainattu pätkä siis ote Juha Kärkkäisen sähköpostista. Se, että J. Kärkkäinen on monenlaista sontaa julkisuuteen laukonut, ei toki vielä tee kaikista hänen mielipiteistään automaattisesti vääriä. Tuossahan hän esimerkiksi saattaa jopa olla ihan oikealla asialla avoimuuden perässä, mikäli tuo kirjoittamansa pitää paikkansa. Ilman muutahan tulisi valtamediassa julkaista myös merkittäviä ikäviä uutisia rokotteisiin liittyen, mikäli sellaisia paljastuu.

Tässä nyt pitää tietää se, että jopa VAKAVAKSI terveyshaitaksi lasketaan kuume, yskä, kurkkukipu, ja liman eritys. Kärkkäinen tykkää käyttää näitä tilastoja hyväksi ja saada kuulostamaan sen erityisen vakavalta.

Jos ei mentäisi ihan offtopiciksi, niin voitaisiin miettiä, että miten Kärpät aikoo jatkossa Kärkkäisen kanssa yhteistyötä tehdä.
 
H

Hidas_ja_kankea

Veikkaanpa sponsoripuolella tapahtuvan luonnollista poistumaa ensi kaudella Kärkkäisen ja Uroksen kohdalla. Eikä Kärppien tarvitse olla edes aloitteellinen asian suhteen. Aina sponsorisopimus leimaa myös sponsoroitavan, vaikka se ei olisi mitenkään aktiivinen minkään asian suhteen.

Tuossahan hän esimerkiksi saattaa jopa olla ihan oikealla asialla avoimuuden perässä, mikäli tuo kirjoittamansa pitää paikkansa. Ilman muutahan tulisi valtamediassa julkaista myös merkittäviä ikäviä uutisia rokotteisiin liittyen, mikäli sellaisia paljastuu.

Sen verran lähdekriittinen olen ja en ole vielä ainoatakaan rokotekriittisen viittauksesta löytänyt uskottavuutta. Ihan olen ajankuluksi perehtynyt asiaan.

Kärkkäisen tavaratalolla näyttää parkkipaikkabarometrin mukaan menevän ihan mukavasti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuossahan hän esimerkiksi saattaa jopa olla ihan oikealla asialla avoimuuden perässä, mikäli tuo kirjoittamansa pitää paikkansa. Ilman muutahan tulisi valtamediassa julkaista myös merkittäviä ikäviä uutisia rokotteisiin liittyen, mikäli sellaisia paljastuu.

Avoimuus on toki hyvästä. Kärkkäisellä vaan on näihin aiheisiin liittyen taipumus kirjoittaa paljon sellaisia asioita, mitkä eivät pidä paikkaansa ja tuossakin Pfizeriin liittyvässä kommentissa vedetään mutkia suoraksi. Tuosta Pfizer-dokumentista ja sen luvuista lisää ohessa:



Mutta tämä tällaisena lyhyenä offtopicina.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Tuo lainattu pätkä siis ote Juha Kärkkäisen sähköpostista. Se, että J. Kärkkäinen on monenlaista sontaa julkisuuteen laukonut, ei toki vielä tee kaikista hänen mielipiteistään automaattisesti vääriä. Tuossahan hän esimerkiksi saattaa jopa olla ihan oikealla asialla avoimuuden perässä, mikäli tuo kirjoittamansa pitää paikkansa. Ilman muutahan tulisi valtamediassa julkaista myös merkittäviä ikäviä uutisia rokotteisiin liittyen, mikäli sellaisia paljastuu.

Nyt menee jo offtopiciksi, mutta tämän kerran menkööt. Kyllähän nämä Pfizer-uutiset ovat olleet mediassa. Katso esim. Articles inaccurately claim document reveals Pfizer Covid-19 vaccine deaths .Valeuutisointiin liittyy hyvin usein, että dokumentointiin liittyy väärinymmärrystä ja vääristelyä. Kannattaa aina muistaa, että jos 85% on rokotettuja, myös kuolleista ihmisistä 85% on rokotettuja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että 85% kuolintapauksista johtuu saadusta koronapiikistä, vaikka se antaakin salaliittoteoreetikoille mahdollisuuden kehittää tällaista disinformaatiota.

Ylläoleva ei siis liity Kärppiin millään tavalla.

Samaa mieltä toki, että nyt punnitaan Kärppien johdon sanat ja teot. Jos ns. viimeinen varoitus on annettu, nyt lienee aika painaa liipaisinta.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Ylläoleva ei siis liity Kärppiin millään tavalla.

Samaa mieltä toki, että nyt punnitaan Kärppien johdon sanat ja teot. Jos ns. viimeinen varoitus on annettu, nyt lienee aika painaa liipaisinta.

Nimenomaan näin. Tarkoitukseni ei ollutkaan leimauttaa keskustelua itse asiasta, vaan siittä miten kärpät tähän suhtautuu. Veikkaan kuitenkin itse, että reagointi on samaa kuin tämän kauden peleihin, eli MITÄÄN EI TAPAHDU.
 
Tässä nyt pitää tietää se, että jopa VAKAVAKSI terveyshaitaksi lasketaan kuume, yskä, kurkkukipu, ja liman eritys. Kärkkäinen tykkää käyttää näitä tilastoja hyväksi ja saada kuulostamaan sen erityisen vakavalta.

Jos ei mentäisi ihan offtopiciksi, niin voitaisiin miettiä, että miten Kärpät aikoo jatkossa Kärkkäisen kanssa yhteistyötä tehdä.

Luepa ne kriteetit uudestaan. Em. oireita EI lasketa vakaviksi haitoiksi. Toisekseen kaikki vakavaksi määritellyt haitat on terveysviranomaisen tarkistamia.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Luepa ne kriteetit uudestaan. Em. oireita EI lasketa vakaviksi haitoiksi. Toisekseen kaikki vakavaksi määritellyt haitat on terveysviranomaisen tarkistamia.

Seison korjattuna, mutta noissa luvuissa ei ole siltikään mitään ihmeellistä. Fimean sivuilla myös sanotaan

"Kaikki haittavaikutusten ilmoittajat eivät seuraa näitä kriteereitä, vaan saattavat tehdä vakavuusarvioinnin omaan kokemukseensa ja näkemykseensä perustuen"

Olennaisinta tässä on nyt se, että miten Kärpät reagoi tähän, että uutiskirjeiden kautta lähestytään kansalaisia ja jatketaan sitä samaa paskaa kuin ennenkin. Tuo on itseasiassa vielä vakavampaa, kuin se, että kirjoittaa omalle facebook seinälle sitä sontaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös