jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Linkki petopodin lopussa mainittuun Häive-podcastiin, jossa Hannes vieraana.
 

Wakawakabum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,SJS
"Ehkä sun tai nää vitun äijät tuolla pöydän takana vois ottaa rillit et kyllä tässä joka äijä taistelee et ruvetkaa tekin siellä herää vähä"
H.H

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi

Tässä taas kerran viiltävää (viiltävän huonoa) analyysiä Jesse Puljujärvestä. Viittaamalla mamin ruokapatojen ääreen palaamisella mentiin myös kunnolla metsään, kun ottaa huomioon että Jesse muutti jo 13-vuotiaana yksin torniosta ouluun, ilman äitiään tai hänen ruokapatoja.

Mutta onhan se kivempaa puhua puutaheinää, saati tehdä tarkempaa taustatyötä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tuossa Puljujärven jutussa oli myös ihan käsittämätöntä mutuilua Mannerin Kärpistä ja pelaajista muutenkin. Kun lähtökohta on, että kirjoittajat selvästi tuntevat antipatiaa ja koko kirjoitus tuntuu sen peittelyltä, pitäisi tällainen jättää kirjoittamatta.

Joko on jotain mieltä tai sitten ei ole.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa
Erehdyin lukemaan, vaikka en pitkään aikaan ole enään jaksanut noita jokapäiväisiä Jessen parjausjuttuja aukaista.
Toimittajienkin kannattaisi joskus vain olla lypsämättä samaa aihetta jatkuvasti, menee maku vähänkuin Laineen ensimmäisellä Nhl-kaudella
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Tuo Jessen osuus on mielestäni heikko tuossa artikkelissa, mutta mielestäni ihan hyvää pohdintaa Mannerista ja siitä, että miksi osa Kärpistä lähtevistä ei saavuta sitä menestystä mitä voisi ehkä ennustaa. Toisaalta, jos vastaus on se, että Kärpät on joukkue, jossa keskinkertaiset pelaajatkin näyttävät hyvältä, niin millainen Graalin malja täältä on löydetty? Pelkohan on se, että koko managementti rekrytään NHL:ään.

EDIT: Sen vielä lisäisin, että Mikkolan epäselvä ajatusmaailma nostetaan esille. Sinänsä relevantti kysymys, mutta kannattaa muistaa se, että kaikki odottivat Mannerista Marjamäen toistoa ja puolustus-edellä -sapluunaa. Näinhän ei todellakaan ollut vaan Manner pisti iloisen kanadalaislätkän toimimaan heti kärkeen.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermonen-Koskenkorva-Karvinen
Tässä taas kerran viiltävää (viiltävän huonoa) analyysiä Jesse Puljujärvestä.
Kiitoksia vinkistä, sieltähän löytyi allekirjoittaneelle uusi allekirjoitus.
 
"Kärpissä useimmat pelaajat näyttävät paremmilta mitä todellisuudessa ovatkaan, kuten vaikkapa Puljujärvi ja Juho Lammikko."
(Riku Isokoski 18.11.2019)

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Melko kaukaa haettua ja väärin perustein kirjoitettua tekstiä tuossa artikkelissa. Jos valmentajana olet hyvä niin vielä voidaan jälkiviisaana todeta että valmentaja ei olekaan hyvä jos pelaaja ei menesty toisessa joukkueessa... siis että mitä? Kohta sieltä kaivetaan vanhoja tilastoja että kuinka moni aikoinaan Lauri Mikkolan valmentamasta A-juniorista ei päässytkään liigan maalipörssin kärkeen että on se huono valmentaja. Me tehdään täällä monensadan miljoonan juttua ja nämä toimittajat tulee tänne meille naureskelemaan...mä en kestä näitä mikkihiiriä mitä näitä on....
 
Viimeksi muokattu:
*Pitkässä juoksussa kaikki menee tasan*

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos muutoin tuo höpötys saattaisikin mennä korvasta sisään ja korvasta ulos, niin kolkko Oulu kuulostaa pahalta. Mikäli Oulua ja esim. Jyväskylää verrataan, niin Oulu on 10 x enemmän kaupunki, valtakunnanosan keskus suorastaan, kuin tuo sinällään nätin luonnon keskellä oleva paikkakunta. Toki makuasioitahan nämä ovat, mutta kaupunginisillä pitäisi miettiä mikä on pielessä, kun maakuntakaupunkilaiset alkavat hyppiä silmille.
 
Oulun Kärpät: 1981, 2004, 2005, 2007, 2008, 2014, 2015 ja 2018.

SoJy

Itäpuu

Jäsen
Niin, minkäs Oulun kaupunginisät voivat keski-suomalaisten ongelmille? Moniin nettimedioihin voi kirjoittaa lähes kuka tahansa, ja juuri sillä vakavuudella niiden jutut tulee ottaa.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa sinänsä, että jotkut viitsivät kirjoitella ja ilmeisesti vieläpä ilmaiseksi, mutta aika jännä artikkeli. Muutaman esimerkin joukossa oli Bertrand ja Koivisto:

Bertrand: Ennen Kärppiin tuloa parhaalla kaudella 47 pistettä Sportissa. Kärpissä 51 pistettä ja nyt vastaavalla ppg:llä Tapparassa (11+7).
Miika Koivisto: Kärpissä 39 pistettä, edeltävällä kaudella Jukureissa 37 pistettä. KHL:ssäkin seuraavalla pakiksi kohtuulliset 18 pistettä 48 ottelussa.

En minä noista näe sellaista, että kyseiset pelaajat olisivat onnistuneet vain Oulussa. Leskisen kohdalla otanta jäi kovin pieneksi eli aika vaikea tuosta lyhyestä Ruotsin pätkästä (14 ottelua / 4+2) on tehdä vielä isoja johtopäätöksiä. Olen kyllä vakuuttunut, että tehoja tulisi myös toisessa liigaseurassa. Veinillä on takana kahdeksan AHL-peliä 0,918 torjuntaprossalla, joten helpolla laitettu kyllä epäonnistujien kastiin.

Toisaalta esimerkiksi Kalapudas teki Kärpissä 21 pistettä, mutta Sportissa parhaimmillaan 46. Lindsten tehoili TPS:ssä paremmin kuin Kärpissä. Ja jos Donskoi mainitaan positiivisena esimerkkinä niin kai sinne kuuluu myös Sebastian Aho. Näitä esimerkkejä löytyy todellakin puolin ja toisin.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
Ihan hirveää paskaa tai vaihtoehtoisesti ihan huumoria tuollaiset jutut missä ei ole kehdattu nähdä vaivaa minkäänlaiseen taustatyöhön ja heitellään vain mututuntumaa ja muutamia omaan agendaan sopivia esimerkkejä. @Erätauko ansiokkaasti listasikin muutamia epäjohdonmukaisuuksia pelaajista jotka ovat ottaneet jokseenkin pysyvän harppauksen eteenpäin Kärppä kauden jälkeen ja listaa voisi jatkaa vaikkapa Joonas Kemppaisella, Mikael Ruohomaalla, Markus Nutivaaralla, Miro Aaltosella, Juuso Ikosella, Mika Niemellä, Saku Mäenalasella, Teemu Kivihalmeella, Ville Pokalla, Jani Hakanpäällä ja ketä näitä nyt olikaan. Ainakin nuo nimet ovat ottaneet Kärpissä harppauksen eteenpäin ja ovat ihan kohtuullisesti onnistuen luoneet uraa Liigaa kovemmissa karkeloissa. Oikeastaan Junttila on kohta ainoa jolla ei tunnu lähtevän muualla kuin Oulussa varsinkin kun Leskisen otanta on todella pieni. Puljujärvi esimerkkinä myös ontuu koska oli lähtiessään todella nuori eikä ehtinyt koskaan edes lyödä läpi Liigatasolla kunnolla.

Nyt kun noita nimiä alkoi käydä läpi niin onhan tuossa artikkelissa vedetty aika rumasti mutkia suoriksi ja koko juttu näyttäytyy ihan vitsinä.
 
#24 Viuhkola #5 Kukkonen #39 Palsola

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Silli menee jos on leftejä!
En lukenu mutta vissiin ihan paskaa näkemättä.
Tasan 2 kertaa olen antanut positiivista palautetta JA:n kirjoittajalle jotka ovat keskittyneet siihen oleelliseen, kertaakaan en negaa.
Ei vaan oo mun ajatteutapa.
No, jokainen menee tyylillään...
 
"His 14 goal effort in a 23-2 victory over the Yukon Team from Dawson City, on 7 February 1905 for the Stanley Cup, the most lopsided playoff game in Stanley Cup history."

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvönen sanoi lauantain pelin aikana, että Färjestad on huono paikka ulkomaalaiselle ja siellä ei pääse ulkomaalainen pelaamaan sitä samaa roolia johon on tottunut aikaisemmassa seurassa. Ei olisi Leskistä sinne päästänyt jos olisi etukäteen tiennyt.
 
*Pitkässä juoksussa kaikki menee tasan*

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Missä nyt kaikki ranskalaiset ja maalaiset, kun tuollahan on heinähattu ja patonkia syövä ranskalaisduo. Saatana. Suuttukaa jo.
Mulla kävi tuota katsoessa enemmän mielessä, että miksi lahtelaiset ei ole suuttunu tuosta kulttuurisesta omimisesta heinäkengän ja kepardipukuun pukeutuneen pissaliisan vuoksi?
 
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

Wakawakabum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,SJS
Omassa järjettömyydessään koko lause kiteyttää ihan hyvin sen kateuden ja antipatian mitä kärppiä kohtaan tunnetaan, vähän kuten @Eddie tuossa aikaisemmin totesikin.
Kyllähän se voi vituttaa kun seura(Suomen suurin ja kaunein) tahkoaa ylivoimasesti eniten pätäkkää pöytään oli vertailukohtana mikä laji tahansa.

Tähän halutaan iskeä jo ihan ruohonjuuritasolta, siksi jatkuvasti haetaan somekohuja ja muutakin vittuilun aihetta mainoksista jne jne että saataisiin Kärpät negatiiviseen valoon ja mahdollisesti saadaan joku sponsori kaikotettua Kärppien matkasta.

Näitä kateellisia, itseluottamuksensa kadottaneita reppanoita paskoja on ollut iänkaiken ja siinäpä olkoot.
 
"Ehkä sun tai nää vitun äijät tuolla pöydän takana vois ottaa rillit et kyllä tässä joka äijä taistelee et ruvetkaa tekin siellä herää vähä"
H.H
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy