Kärpät - Lukko To 21.10.2004

  • 14 436
  • 124

Xavier

Jäsen
Suosikkijoukkue
RL
Re: voi video...

Viestin lähetti Lexa
[BNoh, katsotaan ja odotellaan mitä tapahtuu, mutta aika selkeää on että "näillä tai näin" ei voida pelillisesti pitkään jatkaa. [/B]

Kyllä minun mielipiteeni on vahvasti se, että kyllä meillä on jo aivan riittävä joukkue kasassa ainoa mitä tarvitaan on saada jätkät pelaamaan niinkuin osaavat. Pakistossa on riittävästi isoja äijiä jotka pystyvät kyllä siirtämään vastustajat sieltä maalinedustalta pois kunhan vain rupeaisivat sitä hommaa tekemään. Pirnes mukaan tiistaina ja kyllä se homma siittä toimimaan lähtee. Vielä on kuitenkin aikaa kevääseen..
 

Lexa

Jäsen
niin..

...minulla ei täyttä luottoa löydy tuohon puolustuspeliin. Se ei kylläkään yksinomaan ole pakkien vika vaan koko viisikon. Mutta pelottavan helposti maaleja on lukon verkkoon viime aikoina tehty. Mutta katsellaan ja seurataan mitä tapahtuu...
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Jeff: Sakke on pelannut 5-3 yv:ssä viimeiset kolme vuotta viivassa.
Ai tälläkin kaudella aikaisemmin? Ei ole pistänyt minulla silmään jostain syystä aikaisemmin. Heikkilän aikanahan näitä erikoisylivoimakentäälisiä oli paljonkin. Varsinkin 5-3yvssä ja jatkoajalla näitä neljän "sentterin" ja yhden pakin virityksiä. Esim Viuhkola, Lievers, Palsola, Pyörälä + joku pakki. Tällä kaudella en ole tosiaan palsolaa huomannut viivamiehenä YVssä aikaisemmin.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Mitäköhän lukossa oikein tapahtuu tällä hetkellä. Ei voi tuolla rahalla pelata kuin pelikaanit viime kaudella. HUOH! Tappiot vielä ymmärtäisi mutta 5-7 maalia omiin joka pelissä niin ei voi kuin ihmetellä. Jos joku vielä jossain otteluennakossa tai keskustelussa sanoo lukkoa vaaralliseksi vastustajaksi tai ennakoi lukon peliä tiukaksi niin varmaan repeän nauramaan.
 
Paikan päällä katsoneena ja yleensä yrittäen objektiivisesti katsoa sekä myös välissä kannattaa omia.

Rönn oli huono. Todella huono. Ensimmäinen erä meni molempien joukkueiden pelaten enempi ja enempi räikeämpää mailahäirintää. Ei jäähyjä....... Lukko oli askeleen jäljessä tapahtumista ja laukaisu määrät kertovat tuosta. Mutta todellakin omituista viheltämistä Rönniltä. Ei mitään linjaa. Olisi saakuri ottanut alusta asti koukut ja estämiset pois niin hyvä. Mutta ei.

Toinen erä.. Pelaajat lähtevät samalla linjalla kuin edelliseen erään, mutta mitä ihmettä.. Rönn alkaakin puhaltelemaan jäähyjä???? Ei todellakaan ole mitään sitä vastaan, että koukkaamiset ja kahvat ja kiekottoman estämiset pitää viheltää, mutta miksi helvetissä hän ei voinut ottaa ekasta erästä asti noita samoja?? Saa siinä varmasti pelaajat ihmetellä mitä saa ja mitä ei saa tehdä!! (toki.. tyhmää se on jos ei pelin keskellä voi tyyliä muuttaa jos kerta huomaa että nyt tulee jäähyjä näin. rautakorpi huom.) Mutta toisaalta ymmärrän Rautakorven lehdistötilaisuus mielipiteen, kun hän sanoi, että tuomarilinjaan vielä totutellaan..

Kolmas erä. Peli oli jo ratkennut ja paineet ilmeisesti Rönniltä kadonneet. Uskalsi viheltää melkein kaikista paikoista (puolin ja toisin jäi vähän viheltämättä mutta ei kaikkea kuulemma voi nähdä)

Loppu ajatus: Kärpät oli todellakin parempi kiekollisessa pelissä. Lukko ei saanut hyökkäyksiään käyntiin laisinkaan. ellei tietenkin paria oteta huomioon. Saarelaan kulminoitui peli.. kun hän ei onnistu niin muukin joukkue oli kipsissä. Rönn oli täysin ala-arvoinen tuomari. Linjaa ei vähääkään. Ei siis mitään järkeä. Ja totta: hän antoi huutojäähyn !! paska mikä paska... ei pitäisi lähteä tuomitsemaan jollei ole itse nähnyt tilannetta. Oli teko jäähyn arvoinen tai ei, niin silti ei pitäisi viheltää jos joku on kaatunut. Linja siihen viheltämiseen!!!! Jos jokin on sääntöjä vastaan niin jäähylle. Jos tilannetta ei näe niin silloin ei puhalleta! (tietysti jos joku on ns. verekseltään kiinni niin järjen käyttö suotavaa).
Lukolta huono suoritus. Itse näkisin valmentajan syyksi. Ei sytyttänyt joukkuettaan ja valitettavasti tulee mieleen leikkisästi sanottuna "hidastetaan mailalla, ei kaadeta"-Rautakorpi linja. Sääliksi käy Raumalaisia ellei linja muutu. Jäähyjä on tulossa..

Suuntaan ja toiseen oli pari helppoa jäähyä ja pari törkeää jäi viheltämättä, mutta tänään Kärpät oli pari potkua parempi. Ei kaatunut tuomariin tuo peli. Saman suuntaisesti olisi viheltänyt kuka tahansa. Ainut mikä jäi harmittamaan oli mailahäirinnän salliminen. Sekä tietysti täysi linjan muutos.

Sori.. vuodatin tuomarista koko pätkän, mutta suolesta oli illan tuomarointi.

Tulosveto tosin piti... kiitollinen siitä.. tuomarille (NOT)
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tuossapa katseltavaksi Lotan ja kumppaneiden video eilisestä ottelusta, jossa näkyy vähän enemmän mm. Rolosonin työskentelyä ja lisäksi Niinimaan tunnelmia. Ei tosiaan mitään maailman kauneimpia maaleja eilen nähty, mutta kaikki lasketaan.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuossapa tuli hyvä pointti, mikä Kärpillä on muuttunut viime peleissä. Maalin edustapelaaminen. Kiekko pelattiin kauden alussakin laukaisupaikoille samaan tahtiin, mutta nyt niitä miehiä on ollut maalilla ohjaamassa ja iskemässä ne riparit sisään. Erityisesti Pyörälä ansaitsee tästä erityismaininnan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Se on kyllä varsin huvittavaa, että Jääkoneenkuljettajalle kelpasi selkeäksi näytöksi lukon kahvaamisesta sm-liiga.fi sivujen otteluseurannan jäähyt, mutta kun se ottelun kuluessa kääntyi näyttämään siltä että kärpät kahvaa enemmän, ei se enää ollutkaan absoluuttista todistusaineistoa.

Melko johdonmukaista tai sitten ei.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Lukolta loppui usko

Lukolta loppui usko omiin mahdollisuuksiin. Tasakentällisin Lukon hyökkäykset, mikäli niitä voi sellaisiksi kutsua, hyytyivät äkkijarrutukseen siniviivalla ja roiskaisuun ristikulmaan. Silloin kärppäpelaajat blokkasivat hyökkääjät ja pelasivat kiekon selvemmille vesille, nopeasti. Muutama Lukon hyökkäys päättyi silmiinpistävän epätoivoiseen laukaukseen siniviivan takaa.

Tenkratin yritys oli mahtavaa. Kauhea vauhti. Toisessa erässä mies veti niin kovan lämärin Lukon maalin yli, että ihmettelen miksei pleksi särkynyt. Onneksi Tenkura sai tehtyä sen 2-0- maalin. Toivottavasti se parantaa mielialaherkän tsekin itseluottamusta ja Petr Tenkrat pääsee omalle paikalleen teksti-tv:n sivulle 241.

Kärppien puolustus oli valtavan tiivis. En ole ennen nähnyt noin tiivistä ja onnistunutta puolustusta Kärppien liiga-aikana. Eilistä puolustuspeliä voisi verrata New Jerseyn tyypillisimpään. Niinimaa pelasi paljon. Räkäviisarilla ei ollut pelisilmää laittaa häntä jäälle ottelun viimeiseksi sekunniksi kun matsissa tuli pelikatko ajassa 59.59. Mua se vähän jurppi.

Jotka nyt ovat Niinimaan jäällä nähneet SM-liigassa eivät varmaan enää ihmettele miksi mies on pelannut monet arvokisat. Itsekin itkin ja kirosin Niinimaan valintaa maajoukkueeseen. En enää. Toivon vain että Raato ja Niinimaa saavat sovittua tilanteensa ja Janne voi palata maajoukkueeseen.

Ja pakko se on sanoa (ilman provosointia) kun sen niin läheltä näki: Kärpillä oli mailaa suussa, silmissä ja sieraimissa ja joskus kypärän allakin. Rönn antoi yhden huutojäähyn Lukolle ja hänellä oli ihan normaali linja. Kymmenen minuutin jaksoissa.

Edit: Toivon vain... -virke.
 
Viimeksi muokattu:

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa tuomarilinjasta. Linja oli epäselvä, mutta pelaajat silti saa syyttää jäähyistä itseään. Palsolan jäähystä olen samaa mieltä, tilanetta edelsi pari koukkua, joista olisi voinut viheltää jäähyn. Edelleen Lukko pelaaja piti Palsolan mailasta kiinni. Palsola saa kuitenkin syyttää jäähystään vain ja ainoastaan itseään. Siitä mailasta ei olisi varmasti otettu kiinni jollei sitä olisi tungettu pelaajan kainaloon. Sama koskee montaa muuta tilanetta.

Meidän katosmossa kritisointiin, että tavallisista kaksinkamppailu tilanteista tuli jäähyjä. Edelleen sanon, että pelaajat saa syyttää niistä itseään. Niissä haettiin tuota pystypainia sen sijaan, että olisi keskitytty itse kiekon pelaamiseen. Rönnin linja ei ollut hyvä, mutta edelleen annan tukeni tuomarilinjalle. Pitää viheltää jäähyjä, vaikka sitten helposti. Tuo 'kahnaaminen' ja estopeli kuitenkin vähenee ja samalla tulee ylivoimaa, tilanteita ja maaleja. Vain viheltämällä noist jäähyt saadaan pelistä viihdyttävämpää.

Rautakorven suosittelisin tuomarityöskentelystä kommentoimisen ja maalivahdista itkemisen sijasta pohtimaan mikä on pelin tarkoitus. Se on panna kiekkomaaliin. Se onnistuu varsin huonosti laukomalla 10 kertaa kohti maalia. Maalinteko taas onnistuu paremmin likuttelemalla kiekkoa sillä kepillä vastustajan kainaloon tunkemisen sijasta. Analysoippa Jukka kuinka paljon Lukko liikutteli kiekkoa mailalla Kärppien hyökkäysalueella ja kuinka paljon tunki sitä kainaloon. Sitten voisi vielä otta seville, että kuinka usein kiekko meni omalle tai maalia kohti sitä hyökkäysalueella liikuteltaessa. Ylivoimalla se ajoittain onnistui, mutta ei tasakentin. Kärpät ratkasi pelin kahdella maalilla avauserässä tasakentin. Silloin vielä ei oltu viehelletty kuin yksi jäähy Lukolle ja kaksi Kärpille.
 
Viimeksi muokattu:
Aivan oikein. Kyllä jokaisesta jäähystä voi pelaaja syyttää vain itseään. Mutta silti olen sillä kannalla, että Rönn oli ala-arvoinen. Jos tuomioissa ei ole selkeää linjaa, niin varmasti tulee jäähyjä. Selvä linja voisi auttaa pelaajia, mutta kuten aikaisemmin totesinkin, pitäisi pelaajien kesken pelinkin herätä tuomarin tiukentuneeseen linjaan. Tai ainakin valmentajan pitäisi huomata se. Tietysti voihan sen pelin kuluttaa protestointiinkin.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oma näkemykseni

Kirjoitanpa tähän oman näkemykseni pelistä. Teen sen lukematta ketjun aikasempia tekstejä, niin eivät vaikuta mielipiteeseeni. Korjailen sitten myöhemmin, jos on tarvetta. Tämä on muuten mielestäni suositeltava tapa muillekin.

Alle kahden minuutin kohdalla Niinimaa töpeksi oman sinisen tuntumassa ja Lukko-pelaaja yksin läpi. Taisi tulla kahden tolpan kautta ulos. Sen jälkeen tuonne kymmenen minuutin kohdalle aika tarkan näköistä ja kyttäilevää peliä.

Kärppien ekan maalin jälkeen Tenkrat pyöritti aikansa kunnon showta hyökkäyspäässä ja lopputuloksena oli hieman onnekkaastikin luistimesta kimmonnut maali. Lukko kavensi erän lopussa ylivoimamaalilla, joka oli erittäin kovan maskin takaa vipattu lörppö kohti maalia. Hyvä maali, näin ne ylivoimalla tulee.

Tässä vaiheessa saattoi vielä hetken toivoa, että pelistä tulisi jonkinlainen taistelu. Mutta ei tullut.

Toisen erän Lukko roikkui vaivoin mukana, istui jäähyllä ja otti pari kertaa takaiskun. Kärppien ottelun ensimmäinen taklaus nähtiin ajassa 28.26! Sitä ennen Lukko oli taklannut 6-7 kertaa, joten fyysisestä pelistä ei voida puhua.

Kaiken kaikkiaan peli oli äärettömän tylsää katsottavaa, koska Lukko oli umpisurkea. Kärppien ei tarvinnut laittaa puoltakaan osaamisestaan peliin ja silti numerot olisivat voineet olla paljon rumemmat. Olisi ollut hauska, että Kärppiä olisi edes vähän mitattu, mutta tänään heidän ei tarvinnut tehdä voiton eteen paljoakaan. Niin valtava tasoero kentällä oli.

Hauskinta seurattavaa oli Niinimaa ja Roloson, jotka kumpikin pelasivat uskomattoman itsevarmaa kiekollista peliä. Roloson avasi useamman kerran todella hyvin vastustajan siniviivalle saakka Kärppien vaihdon aikana, mutta Lukko oli aina seisovilla jaloilla.

Lukolta jäi mieleen erityisesti paska av-pelaaminen. Kiekkoa ei voitu purkaa koskaan varmasti, vaan sitä täytyi aina leipoa sekunti tai pari, jonka jälkeen joku vikkelä Kärppä takakarvasi sen aina takaisin joukkueelle ja yv-pyöritys jatkui. Tämä sai Kärppien ylivoiman näyttämään varsin helpolta ja vaivattomalta.

Ottelun suurin tähti oli tuomari, joka veti erittäin hyvää linjaa läpi ottelun. Parasta tuomarityöskentelyä, mitä olen nähnyt liigassa hyvin pitkään aikaan.
 

Korinekki

Jäsen
Re: Oma näkemykseni

Viestin lähetti Oiva

Lukolta jäi mieleen erityisesti paska av-pelaaminen. Kiekkoa ei voitu purkaa koskaan varmasti, vaan sitä täytyi aina leipoa sekunti tai pari, jonka jälkeen joku vikkelä Kärppä takakarvasi sen aina takaisin joukkueelle ja yv-pyöritys jatkui. Tämä sai Kärppien ylivoiman näyttämään varsin helpolta ja vaivattomalta.

Juuri tuollaista se Lukon alivoima pelaaminen on tällä kaudella ollut. Tiistaisessa Ässä-pelissäkin porilaisten ainokainen tuli Purontaksen surkean purkuyrityksen päätteeksi. Pointti siinä Lukon alivoimapelaamisessa on juuri se, että purkukiekon lähettäminen kestää luvattoman kauan. Maalinedustapelissäkin toki on parannettavaa.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Ensimmäisessä erässä ei maalipaikkoja ollut kummallakaan kovinkaan paljoa, mutta ne käytettiin suht tehokkaasti. Toisessa erässä Kärpät sitten laittoi ison vaihteen silmään ja peli oli kaunista katseltavaa. Tosin Lukon jäähyt auttoivat asiaa. Hienoa nähdä, sitä peli-iloa ja itseluottamusta, mikä Kärppien joukkueesta eilen paistoi. Hyökkäyspeli on luovaa ja iloista, mutta ei tapahdu puolustuksen kustannuksella, vaan joukkue on tasapainossa. Kolmas erä oli taas tasaisempi, mutta Kärppien kannalta peli pysyi todella hyvin kontrollissa, juuri sellaista peliä, jota johtoasemaa puolustaessa järkevää on pelatakin. Lukon pelaajilta taisi tosiaan vähän usko loppua. Että semmosta...
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Viidellä viittä vastaan pysyimme hyvin vauhdissa, mietti Lukon valmentaja Jukka Rautakorpi.

Okei.... No ei ihan ehkä noinkaan. :-)
Taisi tulla kahden tolpan kautta ulos.

Tolpan ja Bäckströmin selän kautta taisi tulla ulos. Ei ainakaan kahden tolpan kautta. Tolpat muuten tais mennä Kärpille 2-1 mikäli aivan lopussakin oli tolppa laukaus, kuten olin kuulevinani.
 

Otsalohko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, TPS & Ilves.
Illan epäonnistujat:

Niskala, merkkausvirheitä omassa päässä.
- Tuntuu että hyökkäys päässä käyttää liikettä ja omassa päässä luistellaan miehen perässä.
- Lukko ulkomaalaisvitja, yv-maalista huolimatta Toporowski ja Larouche kadoksissa.
- Porkka, Rautakorven opettava ottamaan se maila ajoissa pois sieltä vastustajan kainalosta.

Rönn oli omasta mielestäni hyvä, yllättävän hyvä.

Jäähylle lähdettiin tasaisesti ja läpi ottelun kun pelaajat lähtivät 0.5-1m takamatkalta kurottelemaan vastustajaan kahvalla tai sitten käsillä roikkumaan.

Pesonen ja Saarenheimo off-kausi jatkuu.
 

henkka87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Maaleja,maaleja. Vihdoin saatiin kärppiin sellainen ketju missä joku laittaa tärkeät "räkämaalit" verkkoon. Nämä usein ratkaisevat ottelun ja niin kävi myös eilen. En tiedä onko Pyörälässä aina ollut näin paljon potentiaalia, mutta nyt se ainakin on tullut tässä uudessa ketjussa hyvin esille. Pari viime peliä on ollut suoraan sanoen loistavaa Viuhkolan ketjulta. Tenkratkin on saanut syöttöjä aikaiseksi, vielä kun maalihanat saataisiin auki. Outoa vain miksi Pyörälää on peluutettu aiemmin kolmos- ja nelosketjuissa vaikka miehen paikka on ehdottomasti kahdessa ensimmäisessä. Lukon Roloson ei tässä ottelussa ainakaan vaikuttanut kovin messiaalta Lukolle. Niinimaata tulee kyllä ikävä toivotaan että mies tulee takaisin viimeistään joulutauon jälkeen
 
Pakko kysyä Rönnin ylistäjiltä.. näittekö ekan erän? Toki alkoi viheltämään paremmin toisessa ja kolmannessa. Mutta mielestäni ei tuomari onnistu ellei pysy linjassa. Toki huono linja pitää muuttaa. En tarkoita, että vihelletyt olisi väärin vaan ne mitä jäi viheltämättä. Ja tosiaan eka erä oli mailaviidakkoa, josta Rönn pesi kätensä tyytymällä vain seuraamaan vierestä. Toinen erä oli jo parempi.

Alusta asti vain selkeä tiukka linja. Ei tarvitse sen jälkeen valmentajien ja pelaajien itkeä.
 

JPL

Jäsen
Minä melkein kuvittelin olevani ainut, jonka mielestä tuomari oli erinomainen. Kiitos Oivalle, kun olit samaa mieltä. Uskaltaa nyt laittaa omankin näkemyksen. ;) (huono itseluottamus vissiin)

Usean kirjoittajan mielestä linja oli epäjohdonmukainen, koska pienestä koukusta ei annettu jäähyä, mutta isosta annettiin. Mitä epäselvää tuossa oli? Pikku koukku sallittiin, mutta vesihiihtoa ei. Näin oli läpi ottelun ja sama linja oli myös yli-/alivoimalla. Kiekotonta miestä ja kärkikarvaajaa ei saanut estää, mutta kiekollista sai... kunhan ei mennyt vesihiihdoksi. Erittäin selkeä linja ja kahdesta Lukon saamasta kiekottoman estämisestä annetut jäähyt saivat allekirjoittaneen lähes aplodeeraamaan Rönnille. Loistavia jäähyjä molemmat. Muutama jäähy selvistä korkeista mailoista. Kyllähän jollain linjalla olisi voinut tulla enemmänkin jäähyjä, mutta TukkaJukkakaan ei todellakaan arvostellut tuomaria, vaan omia pelaajiaan kun sanoi että ei olla opittu olemaan ottamatta tyhmiä jäähyjä. Ensimmäisessä erässä keppiä tuli ehkä enemmän kuin kahdessa jälkimmäisessä, mutta mielestäni ei mitenkään erityisen rumasti. Lukko antaa koukkuja paljon nimenomaan alakroppaan ja niistä harvemmin jäähyjä annetaan. Kuitenkin samaa tapahtui myös Kärppien puolelta. Kärpillä kuitenkin liikkeestä johtuen se on selvästi vähäisempää.

Ottelu oli Kärppien osalta korkeatasoinen ja Lukon osalta heikkotasoinen. Mielestäni mediassa hieman turhaan hehkutettiin, että peli ratkesi tyhmiin jäähyihin. Toisaalta totta, koska Kärpät teki 2 5-3 maalia. Kuitenkin myös Kärpillä oli vain 2 jäähyä vähemmän kuin Lukolla, joten kyllä Raamalaisillakin omat paikkansa olivat. Kärpät vain eivät ottaneet jäähyjä alivoimalla, toisin kuin Lukko. Eihän Kärpätkään tehneet yhtään 5-4 maalia. Somervuoren maali tuli toki heti jäähyn päättymisen jälkeen, eli se voidaan lähes laskea yv-maaliksi. Kärppien viisikkopelaaminen oli vain todella jäätävää. Lukko ei kertakaikkiaan keksinyt keinoja, millä olisi maalipaikoille päässyt. Parhaassakin tapauksessa Lukko olisi voinut tehdä 3 maalia, noista paikoistaan. Silloin maalipaikkojen hyödyntäminen olisi ollut 100% eikä semmoista kyllä lätkäpelissä ole varmaan koskaan tapahtunut.
 
Viimeksi muokattu:

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Olin paikan päällä katsomassa, joten tässä oma näkemykseni.

Roloson on kelpo maalivahti, mutta eihän yksi mies pelejä voita.
Kärppien maalit tuli aikalailla maalin edestä tehtynä,joten maalivahtiongelman sijaan Lukolla onkin ilmeisesti puolustusongelma. Miinuksen Rolosonille voisi antaa jatkuvasta suunsoitosta tuomarille.

Nikke pääsi "helpolla" vain 10 torjuntaa, joista yksi oli aika huikea, muut perustorjuntoja. Nikke on kuitenkin parhaimmillaan silloin kun kiekkoja satelee koko ajan ja joutuu tosissaan taistelemaan.

Lukon puolustuksessa on ikoni Eepi. Ihan kiva kun on legenda mut jos ei luistin kulje enään niin voisi jo antaa tilaa nuoremmille. (Sama koskee mielestäni myös Raipea)

Janne Niinimaa on ihan omaa luokkaansa.
Todellinen liideri ja tsemppaaja. Toivon todella, ettei NHL-kautta pelata, että saisimme Jannen takaisin tammikuussa ja hän olisi mukana huhtikuussa pelaamassa Mestaruudesta.

Kärpillä tosiaan hyökkäyskalusto toimii. Ei valittamista. En löytänyt eilen yhtään heikkoa lenkkiä.

Lukon hyökkäyspeli ilmeisesti kaipaa Pirnestä.

Rönni oli riittävän hyvä.
 

Noviisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT & #21
Viestin lähetti psychodad
[B)
Kärpille onnittelut pisteistä. En pidä kovinkaan todennäköisenä että kukaan vähään aikaan katkaisee kärppien voittoputkea, sen verran hyvin tuo peli vaikuttaa kulkevan. Pääasia tietenkin että joukkue tekee paljon maaleja. [/B]

Taidat nyt kyllä pahasti unohtaa että Ässillä on ens tiistaina peli Oulussa....
 

Palomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät,Carolina Hurricanes
Haluan heittää ylenmäärin ylimielisen veikkauksen,vaikka se ei kuulukkaan tähän ketjuun.

En aio olla seuraavassa Ässä pelissä paikalla,joten Käppyrät voitta pelin reilusti.


Heh.Kiitos kun sain sanoa tämän tässä ketjussa.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Iltalehti antoi Rönnille leijonan hänen hyvistä otteistaan Kärpät - Lukko ottelusta, joka mielestäni oli myös leijona merkin arvoinen suoritus tuossa ottelussa. Toivottavasti tuomarit jatkavat samalla tavalla koko tämän kauden ajan, niin lopulta kiitos seisoo taitokiekon suosimisen nostaessa päätään myös suomalaisessa jääkiekossa. Hienoa että tuohon kahvaamiseen ja estämiseen puututaan kovalla kädellä tänä kautena, niin myös me katsojat saamme vastinetta rahoillemme katsoessamme näyttävää ja vauhdikasta taitokiekkoa kaukalossa. Kiitos Rönn. :)

Kärpät pelaa tällä hetkellä loistavalla sykkeellä illasta toiseen, ja Jalonen on vaientanut ne muutamat reppanat jotka ovat jo muutamaan otteeseen häntä halunneet erottaa valmentajan virastaan. Tsemppiä Kojolle tästä pelityylistä, joka nyt alkaa kantamaan hedelmää Kärppä joukkueessa. Tällaista kiekkoa minä haluan katsoa peleissä, joissa valmentaja osaa antaa arvoa taitokiekolle.

Peli oli kokonaisuutena hienoa viihdettä meille vaativille katsojavalmentajille, joita oli taas tupa täynnä arvostelemassa illan peliä. Tenkrat alkaa olemaan liekeissä, sillä jalat käy hurjaa vauhtia ja lämärit alkaa jo olemaan vaarallisen lujia kyseisellä herralla. Jokinen loisti taas kuten ennenkin ja Pyörälän tulee jatkaa Viuhkolan kentän laidassa myös jatkossakin. Dwayne Roloson esitti muutaman haamutorjunnan, muttei Lukko ainakaan hänen esitysten vuoksi hävinnyt illan ottelussa. Kunhan mies saa alleen vielä muutaman ottelun, niin Lukolla ei pitäisi olla ongelmia maalivahtipelissä kunhan vaan saisivat tuon puolustuksen pelaamaan astetta terävämmin.

Huomenna Saipan kimppuun hyvällä mielin, ja toivotaan että joukkue lähtee myös sinne pelaamaan omalla tasollaan. :)

Kiitos vielä Janne Niinimaalle loistavasta pelaamisesta, jota saimme ihastella monta ottelua Raksilassa. Toivottavasti NHL lakko jatkuu kevääseen, niin saamme tämän kultakimpaleen Tammikuussa takaisin takalinjoja suojaamaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Unbreakable
Iltalehti antoi Rönnille leijonan hänen hyvistä otteistaan Kärpät - Lukko ottelusta, joka mielestäni oli myös leijona merkin arvoinen suoritus tuossa ottelussa.

Ei kai kukaan oikeasti voi arvostaa jotain iltalehden leijona/lammas merkintöjä. Nuohan antaa aina joku paikallinen toimittaja, ainakin pääsääntöisesti.
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti Telaketju
Jos viittaat minun mielipiteeseeni, niin luepa uudestaan seuraava:

Tuossa sanotaan suomeksi, että ensin sai jäähyn vain vesihiihdosta ja jossain vaiheessa kaikenlaisista koukuista. Siis linja oli epäjohdonmukainen.

Voi olla, että muistini heittää ja totta on, että TukkaJukka moitti omiaan aivan kuten sanoit, mutta olin kuulevinani kommentin myös tuomarilinjan vaihtelusta. Onkos noita haastatteluja jossain arkistossa? Tekisi mieleni tarkistaa asia ihan vaan virkistyksen vuoksi. :)
En viitannut erityisesti sinun kommenttiisi. Ylipäätänsä monien ajatuksiin tuomarilinjasta. Mielestäni se oli johdonmukainen ja Kärpät osasi hyödyntää sen paremmin - tai siis Lukko ei sitä ottelun aikana oppinut. Toisessa ja kolmannessa pienet koukut selvästi vähenivät ja ne koukut, joista jäähyt annettiin olivat ihan selviä. Minun nähdäkseni pienestä koukkaamisesta ei yhtään jäähyä annettu missään vaiheessa ottelua. Siis semmoisista, jotka nykyisen linjankin mukaan ovat heppoisia. Oikeastaan minun silmieni mukaan ainoastaan Niinimaan jäähy oli hieman helppo, mutta siinäkin tuomari oli tilanteesta kaukana ja Saarela heittäytyi tilanteessa erinomaisesti. Erittäin vaikea syyttää tuomaria siitä.

Kuuntelin Rautakorven kommentit... sanotaan vaikka, että riittävän läheltä. Kaikki ei tule mediaan ja osa jutuista saattaa olla median värittämiä tai yksipuolisia. Rautakorpi ei todellakaan suominut tuomareita. Hän sanoi, että he eivät ole nykyistä linjaa sisäistäneet ja siinä on vielä oppimista. "Me otimme tyhmiä jäähyjä ja niistä rankaistiin" "En halua arvostella tuomarin linjaa". Nuo kommentit muun muassa jäivät lehdiltä kirjoittamatta. Omasta mielestäni Rautakorpi yritti nimenomaan painottaa tuota, että tuomari oli hyvä (vaikka ei sitä suoraan sanonutkaan) ja he itse olivat huonoja. Pelaajien kommentteja ei ottelusta saatu, koska heillä oli "palaveri".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös