Kärpät-Jyp Ti 1.2.2005

  • 9 141
  • 83

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja juuri tällaisena päivänä...

Viestin lähetti wade
Se on sitten turpasaunan paikka ja veikkaisinkin Kärppien vievän pelia about 6-0. Materiaaliero on yksinkertaisesti liian iso ja Nikkilä olis hyvin voinut pelata tän pelin pois. Mua mikään kiinnosta en viitti edes radioo avata illalla. Ai niin toivottavasti meidän gooni ei ota tänään ottelurangaistuksia vaan säästää ne Nielikäisen kohtaamiseen.

Ja juuri tällaisena päivänä, kun todellisuus on liian lähellä sydänalaa, iskee käsittämättömän luonnonlain mahdottomuuden lailla hurrikaani Mustela Erminean (Kärppä latinaksi, myös tyhymille tiedoksi) kimppuun, nylkee sen tottuneen eränkävijän lailla ja vie nahat mukanaan merkiksi suuresta voitosta. Teknologiakaupunki itkee ja miettii, missä olivat ratkaisevilla hetkillä Oulun jääkiekonrakennusperinteen mukaiset omat kasvatit Tenkrat, Ujcik ja Boumedienne.

Ja juuri tällaisena päivänä, kun todellisuus on liian lähellä sydänalaa, Kari Tynin tuttu ääni nousee Raksilan kopista korvia hivelevään falsettiin, murtuu Jypin maalien hetkillä ja kuulija joutuu hetkittäin miettimään, soittaako varmuuden vuoksi Oulun yliopistollisen sairaalan henkilökunnalle, että kohta ambulanssia tarvitaan tai toivoa, että Kari on muistanut ottaa nitropurkin mukaansa, jos oikein onni pakahduttaa sisäelimiä.

Ja juuri tällaisena päivänä, kun todellisuus on liian lähellä sydänalaa, pääsee Keskisuomalaisen jääkiekkotoimituksen Kärppäihainnoinnin keskushenkilö, Tuomas Heikkilä raportoimaan vahingoniloaan Kärppien tappion vuoksi ja siinä samassa muistuttaa kuinka Oulussa on asiat niin hyvin. Siinä on taas seuraavaan otteluun haavat avattu ja yleistykset Jypin kannattajien kateudesta Oulua ja sen omaa mustapaitaa kohtaan leviävät kulovalkean tavoin.

Ja juuri tällaisena päivänä, kun Jypin mikkihiirimaine on noussut uskomattomiin sfääreihin, tulee tämä pallokorvajoukkue Jody Shelleyn johdolla ja taklaa pleksit ryskyen Kärppää laitaan, niin että viimeisten vitamiinien imeytyminen saattaa häiriintyä suolenmutkassa. Tarvittaessa pieneen paritanssiin on myös valmistauduttu.

Ja juuri tällaisena päivänä, kun todellisuus on liian lähellä sydänalaa, wade ja muut epäilevät tuomaat (tässä kohtaa on raamatullinen konteksti, ei Keskisyöpäläinen - anteeksi Keskisuomalaisen) nostavat päänsä pystyyn ja häpeävät hetkellistä hairahdustaan. "Jyp on sentään Jyp ja pystyy hyvänä päivänä kaatamaan kenet tahansa, vaikka loppukaudesta ei jäisikään muuta hyvää makua." - he ajattelevat.
 
Viimeksi muokattu:

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Huonosta vierasotteluviikostaan "sisuuntunut" kärpät haluaa varmasti näyttää kotiyleisölleen parasta. Uskon vahvasti, että kärpät nöyryyttää tänään Jyväskyläläisiä.

Lukemat kylmästi: 5-1 kärpille.

Jos jyp pystyy kärpät tänään raksilassa voittamaan niin nostan kyllä hattua joukkueelle, sekä kannattajille..
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Kiitos Mosabackalle päivän piristyksestä! Toi oli paras viesti tähän ketjuun tähän mennessä, mutta silti me hävitään tänään. Tosin sen verran sain tuosta viestistä yltiöpositiivisuutta ,että lopputulos voi hyvinkin olla jopa 6-2.
 

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ohjelmassa siis peli Kärppiä vastaan ja 0 pistettä JYPille lisätty jo valmiiksi taulukkoon -- ainakin meikäläisen kirjoissa. Voipi olla, että matsista tulee tylsää kyttäilyä ja puolustavaa kiekkoa, jonka päätteeksi JYP häviää 1-2 maalilla; tai sitten avointa peliä, jossa Kärpät pyörittää miten tahtoo ja JYP taistelee kuin pirulainen, Wallinheimo pelaa unelmapelin ja vierasjoukkue iskee pari maalia vastahyökkäyksistä, ja pelin päätteeksi todetaan että JYP hävisi 1-2 maalilla.

Luonnonlakeja vastaan ei kannata kapinoida. Kieltäydyn odottamasta tältä illalta mitään.

PS. En tykkää Kärpistä yhtään
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Jody Shelley

Viestin lähetti Pee
Ei se varmaan jääkiekkoa tapa, mutta JYPin voittomahdollisuudet saattaa hyvinkin tappaa...

Ai niin, nyt mää unohdin, että eihän sillä ole yhtään mitään väliä. Jääkiekossahan pitää olla tunnetta ja viihdettä. Mitä ihmeen sillä väliä, jos suosikkijoukkue häviää ottelun jonkun tyhmän jäähyn takia? Pääasia, jotta tunnetta löytyy...

Jokohan sinä voisit lopettaa tuon Jeesustelun? JYP voitti 3-1, jäähy ei kostautunut ja Shelley kuohautti hipposta. Kiitos ja näkemiin!
 

1

Jäsen
Suosikkijoukkue
D-kiekko ja HIFK
huoh!

Ei se varmaan jääkiekkoa tapa, mutta JYPin voittomahdollisuudet saattaa hyvinkin tappaa...
Pee on todellinen asiantuntija, no ei vaan et oo. Jätkä pauhaa jostain Shelleyn yhdestä "tyhmästä" jäähystä ja kuinka Jody vielä koituu jypin kohtaloksi! Siis mitä vittua. Ooksä käny kattoon yhtään peliä nyt kun Jody on ollu pelaamassa. Kahdessa viime kotipelissä (Ässät,Saipa) halli on oollut lähes täynnä, kysyn vaan,että milloin viimeksi nämä jengit ovat vetäneet halliin yli 4 donaa?!
Uskallampa veikata,että ens lauantainakin halli on täynnä,kun vieraaksi saapuu jällen Ässät ja The Pasi. Otteluhan on jälleen kuuden pojon matsi ja ei varmaan jätkiä haittaa yhtään pelata täyden katsomon edessä.
Jiipee Matrins ja Shelley on kaikelisäks vielä aivan loistava yv-porukka. Milloin viimeks siellä maalilla on ollut joku todellakin maskissa(veikkaan,että Sika Jokinen). Satuitko huomaamaan saipa-pelissä,että shelley aiheutti sinne sellaisen trafiikin josta maalikaan ei ollut kovin kaukana?!?!
Tänään pisteet jää silti kyllä ouluun lukeimin 4-2 ja Shelley 0+1. Ei muutakun lauantaita odottamaan,sillä silloin räjähtää
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Takapassi
Seppänen hoi, Shelley vaihtoon, jos kolme balleriinaa saadaan vaihdossa niin hyvä on.

En tajua, miksi aina pitää verrata täydelliseen vastakohtaan. Eikö välimuotojakin "kovan jätkän" ja "balleriinan" välillä voisi olla?

Viestin lähetti Takapassi
tuskin pitkässä juoksussa kovin moni jaksaisi pelistä toiseen mennä asemasotaa katsomaan.

Minä jaksaisin, jos JYP menestyisi (ja olisi vielä silloinkin jonkin verran rahaa tähän harrastukseen). JYPin peleissä, mitkä ovat ainoita jääkiekko-otteluita, joissa itse paikan päällä käyn (ei toki tietenkään sillä, etteikö tämä laji kiinnostaisi muutenkin), minua kiinnostaa VAIN ja AINOSTAAN suosikkijoukkueeni voitto. Pelin taso yms. seikat tulevat vasta pitkälle tämän jälkeen, enkä todellakaan katso viihdyttävää peliä, jonka JYP häviää, mieluummin kuin tylsää matsia, jonka JYP voittaa.

Viestin lähetti 1
Ooksä käny kattoon yhtään peliä nyt kun Jody on ollu pelaamassa.

Kyllä. Molemmat kotipelit.

Viestin lähetti 1
Kahdessa viime kotipelissä (Ässät,Saipa) halli on oollut lähes täynnä, kysyn vaan,että milloin viimeksi nämä jengit ovat vetäneet halliin yli 4 donaa?!

SaiPasta en ole niin varma, mutta ainakin viime helmikuun lopun Ässät-pelissä taisi Hippoksella olla yli neljä tuhatta katsojaa (varma en tosin ole). Tähän SaiPa-matsiin jaettiin puolestaan ilmaislippuja. Tosin en tarkoita, etteikö Shelleykin olisi tuonut katsojia lisää, mutta ainakin itseäni kiinnostaa nähdä uuden jyppiläisen - ja etenkin ulkomaalaisen - ensimmäiset pelit joka tapauksessa, olipa hän sitten Shelley tai kuka tahansa muu.

Viestin lähetti 1
Matrins ja Shelley on kaikelisäks vielä aivan loistava yv-porukka.

Tuostahan voidaan olla sikäli montaa mieltä, että Martinsin johtama yv-kentällinen on tehnyt kolmessa pelissä kuitenkin vain yhden yv-maalin. Mielestäni loistavaksi ei kyseistä koostumusta kannata vielä näillä näytöillä kutsua...

Viestin lähetti 1
Milloin viimeks siellä maalilla on ollut joku todellakin maskissa (veikkaan,että Sika Jokinen).

Veikkasit väärin, sillä vielä pari viikkoa sitten Petri Virolaisen rooli ykkösylivoimassa oli nimenomaan maskimies. Samainen rooli hänellä on ollut kahtena edelliskautenakin, ja pari vuotta sitten Virolainen ohjasi monta yv-maalia maalin edessä seistessään.

Viestin lähetti 1
Satuitko huomaamaan saipa-pelissä,että shelley aiheutti sinne sellaisen trafiikin josta maalikaan ei ollut kovin kaukana?!?!

Ihanko tällainen tilanne lauantaina tosiaan oli? No huh huh, kaikkee sitä tapahtuukin jääkiekkopelissä.

Mutta eipä siinä, toivottavasti Shelley jatkaa tuota hyvää maskipelaamistaan, mutta jättää idioottimaiset kostojäähyt pois.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos Somervuoren muniinpuhaltelu jatkuu niin toivottavasti Kojo tekee sen jota suuri osa faneista odottaa ja vaihtaa Pyörälän hänen paikalleen. Pyörälä on Kärppien pelaajista paras tekemään tilaa ketjukavereilleen ja nyt mies tahkoaa nelosessa. Vähän ihmetyttää myös tuo Lotvosen pudottaminen 7. puolustajaksi. Mies on kerrankin pelannut hyvin ja jos häntä nyt peluutetaan Aarnion, Sihvosen ja Pyörälän takana niin se on sama kun Kike nakkelisi hyviä avauksiaan mökkilaiturilta lampeen. Splash!

Jotenkin minusta tuntuu, että Kärpät ei kyllä tänään montaa maalia tee. Eikä kyllä päästäkkään. Odotettavissa niukkamaalinen nyherrys. Pitää silti lähteä katsomaan. Mielenkiintoista nähdä montako jäähyä "NHL:n kovin tappelija" saadaan ottamaan? JYP:n pelaajat ovat varmasti kertoneet hänelle Eeron lammas-kommenteista. Pitää seurata onko Shelleyllä Eerolle muita enemmän asiaa. Sinänsä ihan sama mitä se Eerolle puhuu, ei hänen pelinsä voi kun parantua.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tämän iltaisesta pelistä tulee Kärppä voittoinen mutta se on eri asia milla tavalla. Peli on joko nihkeä 2-0 voitto Kärpille tai sitten 6-0 . Veikkaampa muuten ettei pelissä nähdä yhtäkään Jyp maalia. Westcott on nostanut tasoaan ja on niin kuin joku sanoi Jyp:n ainoa oikea vahvistus. Martins taas ei ole oikein se mitä vahvistuksen kuuluu olla ,mutta hyvä duunari kuitenkin. Jody taas on aivan ?.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Viestin lähetti Pee
En tajua, miksi aina pitää verrata täydelliseen vastakohtaan. Eikö välimuotojakin "kovan jätkän" ja "balleriinan" välillä voisi olla?

Voi toki, mutta siitä mennään missä aita on matalin.

En minäkään tajua miksi yhdestä kostojäähystä pitää vaahdota joka puolella, varsinkaan kun siitä ei seurannut mitään sen kummempaa, kaksi minuuttia alivoimaa vain. Ei kukaan meso missään jostain Marttisen tai Korhosen kostojäähyistäkään vaikka niitä on vuosien saatossa nähty yli yksi kappale, saati sitten Wallinheimon pelinviivytysjäähyistä. Outoa.

Viestin lähetti jukiapina
Peli on joko nihkeä 2-0 voitto Kärpille tai sitten 6-0 . Veikkaampa muuten ettei pelissä nähdä yhtäkään Jyp maalia.

Aijaa...?
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Antaa shellistin olla rauhassa

Viestin lähetti Pee
Mutta eipä siinä, toivottavasti Shelley jatkaa tuota hyvää maskipelaamistaan, mutta jättää idioottimaiset kostojäähyt pois.

Jos joku muu Jypin pelaaja olisi tehnyt tämän "kostojäähyn", niin olisiko se aiheuttanut samanlaista vaahtoamista useammassa ketjussa?

Uskoisin, että jonkun muun Jypiläisen osalta kostojäähystä (niin sekin jäi vähän epäselväksi, että oliko se kostojäähy idioottimainen vai mitä siinä tapahtui) et olisi kammennut ko. otteluketjua enempää.

Sellisti on hyvänä päivänä eduksi Jypille, mutta huonona päivänä esimerkiksi tahallisella ärsyttämisellä Jody saattaa lämmetä turhaan ja siten antaa vastuuta liikaa alivoimamiehityksille. Mutta ei sekään mitään, onhan meillä alivoimaspesialisti myös rapakon takaa, itse Steve Martins. Eikä siinä vielä kaikki, Duvie Westcott puolustaa Jypin väreissä.

Eikä siinäkään vielä kaikki, Jyp taistelee tänään Kärppiä vastaan, Shelley yhtenä hurrikaanina.
 

1

Jäsen
Suosikkijoukkue
D-kiekko ja HIFK
Veikkasit väärin, sillä vielä pari viikkoa sitten Petri Virolaisen rooli ykkösylivoimassa oli nimenomaan maskimies. Samainen rooli hänellä on ollut kahtena edelliskautenakin, ja pari vuotta sitten Virolainen ohjasi monta yv-maalia maalin edessä seistessään.
Niinhän se Virolaisen rooli oli , mutta oliko mies oikeasti hyvä siinä? Toissa kaudella seitsemän maalia joista kaksi maalin edestä ja viime kaudella 2 maalia,joista ainakaan toinen ei tullut maalin edustalta.Toki Pete maskia sinne värkkäs ja aiheutti varmasti maskillaan muutaman maalin,MUTTA Pete on pakki ja joukkueesta on puutunut röyhkeästi maallille ajava hyökkääjä, nyt joukkueessa on Shelley,joka hoitaa homman todella loistavasti. Kanadalaista röyhkeyttä sinne kaivataan,Virolainen oli halpa apu maalin eteen,mutta todellinen pelote hän ei siellä ollut.
Hei, Kolmessa pelissä yksi yv-maali on Jypiltä jo hyvin.No okei ei se nyt niin loistavasti ole. Mutta tuijottamatta vain tehoihin, ylivoima on pyörinyt tältä kentältä loistavasti,sen osoittaa jo todelliset maalipaikat näissä kolmessa edellisessä ottelussa, niitä on ollut selvästi enemmän kuin aikana ennen Jodya. Tovottavasti Oulussa natsaa ja Jiipee heiluttaa verkkoa.
Ihanko tällainen tilanne lauantaina tosiaan oli? No huh huh, kaikkee sitä tapahtuukin jääkiekkopelissä
Se on muuten ollut tämän kauden matseissa aika harvinaista se trafiikki siellä maalilla. Saipa, ja etenkin Ässä matseissa liikennettä on ollut maalin edustalla huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin.
SaiPa-matsiin jaettiin puolestaan ilmaislippuj
Kato muttakun joku nekin on maksanut. (A-katsastus ja K-rauta)
Minä jaksaisin, jos JYP menestyisi (ja olisi vielä silloinkin jonkin verran rahaa tähän harrastukseen). JYPin peleissä, mitkä ovat ainoita jääkiekko-otteluita, joissa itse paikan päällä käyn (ei toki tietenkään sillä, etteikö tämä laji kiinnostaisi muutenkin), minua kiinnostaa VAIN ja AINOSTAAN suosikkijoukkueeni voitto. Pelin taso yms. seikat tulevat vasta pitkälle tämän jälkeen, enkä todellakaan katso viihdyttävää peliä, jonka JYP häviää, mieluummin kuin tylsää matsia, jonka JYP voittaa.
Huoh, surullista,mutta valitettavan yleinen ilmiö suomalaisessa hokissa, todellakin suviurpoa. Osoitat olevasi todellinen asiantuntija.
Ja lopuksi pahoitteluni kaikille, joita tämä pitkä ja turha viesti häiritsi, mutta joskus kuohahtaa. Edelleenkin veikkaan illan pelin päättyvän kärpille 4-2.
 
Viimeksi muokattu:

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti 1
Niinhän se Virolaisen rooli oli , mutta oliko mies oikeasti hyvä siinä? Toissa kaudella seitsemän maalia joista kaksi maalin edestä

"Maalinedus" on tietysti suhteellinen käsite, mutta muistelen kyllä, että Petri teki enemmän maaleja maalinedustalta. Muutenkaan pelkästään itse tehtyjen maalien määrä ei mielestäni ole hyvän maskipelaamisen merkki (montas maalia Shelley on tehnyt maalin edestä tai muutenkaan...).

Viestin lähetti 1
Kato muttakun joku nekin on maksanut. (A-katsastus ja K-rauta)

Ihanko totta? En olisikaan tuota itse tiennyt...

Viestin lähetti 1
Huoh, surullista,mutta valitettavan yleinen ilmiö suomalaisessa hokissa, todellakin suviurpoa. Osoitat olevasi todellinen asiantuntija.

Mitä helvettiä tämä teksti on? Minä sattumoisin satun olemaan JYP-fani, ja minusta joukkueen kannattamiseen kuuluu se, että toivoo suosikeilleen voittoa. Mielestäni sellainen ei todellakaan ole "suviurpoa" tai osoitus vähästä asiantuntemuksesta (johon oletan tuon jälkimmäisen kommenttisi viittaavan, vaikka siinä päinvastainen kirjoitustyyli onkin), mutta hyvä, että D-kiekko-kannattajat tietävät paremmin...
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Ja juuri tällaisena päivänä...

Viestin lähetti Mosabacka
Ja juuri tällaisena päivänä, kun todellisuus on liian lähellä sydänalaa, Kari Tynin tuttu ääni nousee Raksilan kopista korvia hivelevään falsettiin, murtuu Jypin maalien hetkillä ja kuulija joutuu hetkittäin miettimään, soittaako varmuuden vuoksi Oulun yliopistollisen sairaalan henkilökunnalle, että kohta ambulanssia tarvitaan tai toivoa, että Kari on muistanut ottaa nitropurkin mukaansa, jos oikein onni pakahduttaa sisäelimiä.

Tynin ääni sortui ensimmäisen kerran, ottelusta saattaa tulla legendaarinen. Harmillista, että Eero Somervuori katkaisi maalittoman putkensa juuri tänään heti pelin aluksi.

Pelin tasoitti juuri oikea mies: Steve Martins. Kaveri ei ole ollut viime aikoina ollut useasti limpunvispaajana.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Juu kyllähän siellä kuulostaa Timppa olevan taas vauhdissa. Tosin eipä yllätä miehellä, kun tuntuu olevan jotain Jyppiä vastaan. Lisäksi kun on liigan toiseksi huonoin tuomari heti tomtomin jälkeen ni mitäpä voi odottaakkaan. Sitäpaitti siellähän on kyrpät vastassa ja nehän ei sääntöjä riko. Jyp ei vastaavasti muuta teekkään kuin kahvaa. Näin kyrvät siirty johtoon kiitosta vaan timppa.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Tyni nyt näkee mitä näkee. Näki Lotvosen kauden avausmaalin. Viralliset tilastot sanovat kyllä Lehtonen. No pakkeja molemmat ja ensimmäinen numero paidassa kakkonen. Onhan tuo välillä aika huvittavaa kuunneltavaa.
EDIT: Oli sitten saanut erätauolla palautetta asiasta ja korjasi asian.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti vsop
Ja kommentti ottelusta: Tuomari oli munaton.
Äkkiäpä ehdit paikanpäältä toteamaan.

Itse kun kuulin toisenlaista kommenttia paikan päältä... Molemmat joukkueet yhtä paskoja, tosin ilmeisesti Kärpät oli maalin verran "vähemmän paskoja".

Jeejee.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
No että voi mun perkele.

Ihan käsittämätön peikko tuntuu Kärpät olevan JYPille, maaleja tulee riuskalla 1 per peli-tahdilla ja eihän sillä oikein voi voittaa, tai ainakin pirun vaikeaa se on. Tänään varmastikin olisi mahdollisuuksia ollut niihin pisteisiin, ainakin radion perusteella peli oli ihan tasaista ja JYPillä olisi ollut paikkoja tehdä useampikin maali mutta Bäckström ja huolimattomuus viimeistelyssä koituivat jälleen omaksi kohtaloksi. Positiivista Martinsin maalittomuuden katkeaminen, negatiivista Vaarasuon loukkaantuminen ja Mikkosen mahdollinen loukkaantuminen.

Lisäksi jokainen piste mitä tästä olisi ollut otettavissa olisi kasvattanut eroa pahimpiin kilpakavereihin, koska Ässät ja Tappara hävisivät myös. No eipä tuo ero tietysti kaventunutkaan. Tässä nyt sitten vaan korostuu viikon Blues- ja Ässät-otteluiden merkitys, ne hoitamalla uskallan väittää JYPin pelaavan playoffien karsintakierroksella.

Ylen teksti-TV tarjoaa kolmannen erän torjunnoiksi Bäckström 1, Wallinheimo 3. Voiko tuo edes olla mahdollista?
 

Roy

Jäsen
Perusvoitto. Kärppien mahtavat maalikarkelot taas jatkuvat ja voitto tuli jälleen yhden maalin erolla, mutta sehän tuntuu riittävän. Kärpillä tuntuu olevan yllättävän vaikeaa. Tauko tulee "tarpeeseen".

Tynin selostuksesta sai sellaisen kuvan, että JYP hävisi kovan taistelun jälkeen, eikä saanut ansaittua palkintoa työnteosta.
Viihdyttävä, vauhdikas jääkiekko-ottelu.

Miten näki yleisö Raksilassa? JYP ilmeisesti pisti odotetusti Kärpät koville.
 
Viimeksi muokattu:

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Hohhoijaa, oli taas niitä otteluita että kuluttaja-asiamiehen pakeille voisi mennä valittamaan tuotteen onnetonta laatua. Tämä koskee niin koti- kuin vierasjoukkuetta, että myös raitapaitoja.

T. Favorinilla ei ollut tänään oikein linjaa ja sen osasivat käyttää hyväkseen kummatkin joukkueet. Salomonintuomiolla uskallan väittää että kumpikin joukkue pelasi juuri niin epäpuhtaasti kuin vain mahdollista. Koukkua koukun perään ja Timppa seuraa vierestä pilli piilossa.

Hajahuomioina voisi mainita seuraavia:
- Pikku-Eeron hieno maali. Bume otti kiekon talteen, hyllylle mennee.
- Pakit ajoittain kuutamolla omassa päässä.
- Shelley. Onko kaveria punnittu Jyväskylässä? Silmämääräisellä arviolla 110kg paukkuu rikki. Liike ei ihan huippuluokkaa, mutta sisulla yritti. Miinuksena se, että ei ehtinyt taklaustilanteisiin ollenkaan.
- Pari Jyp-fania ja suuren maailman tyyliin kirjoitettu lakana:"Jody kill ´em all!" Tänään ei tarvinnut tappaa ketään.

Jos pelin sijaan olisin voinut tehdä muuta kuin imuroida en olisi mennyt. Jälkeenpäin on tietysti hieno viisastella.
 

Voittaja

Jäsen
Kohtuullisen puolueeton näkemys pelistä:

Peli kokonaisuudessaan oli juuri sitä, mitä kotimainen huippukiekko ei saisi olla, tylsää nysväystä ilman minkäänlaisia riskejä. Tottakai pitää pelata tarkasti omien kautta, mutta jotain rajaa pitäisi silti olla. Tämä peli taas todisti meikäläiselle, minkä takia käyn mielummin katsomassa alasarjojen pelejä kuin liigaa, ei näin.

Mielestäni tasapelikään ei olisi ollut vääryys, sillä kumpikaan joukkue ei todellakaan pelannut kolmen pisteen arvoisesti, mutta näin tällä kertaa. Jalonen sanoi haastattelussa heillä olleen 20 maalintekopaikkaa, aika helposti on nuo "paikat" merkattu tilastoihin. Jyp oli juuri niin aseeton kuin ennen peliä pystyi arvaamaan, ykkösketjun jälkeen on ammottava aukko kiekollisessa taidossa, tai ainakin tänään oli. Pakkikalusto on todella kapea, mutta täytyy antaa tunnustus Jypin pakeille, tänään kapealla materiaalilla pelasivat mielestäni todella hyvin.

Tuomari oli mielestäni hyvä, kumpikaan ei kärsinyt tuomarin linjasta. Antoi poikien pelata, tai siis olisi antanut, mikäli joku olisi viitsinyt pelata tosissaan.

Positiivista:
Molarit pelasivat hyvin, tosin Sinuhe voi laskea tuon Lehtosen voittomaalin hieman omaan piikkiin, meni aika helposti jäitä pitkin sisään.

Ihmettelin miten Somervuori pokkasi kaikki mahdolliset palkinnot, mutta toisaalta sama kenelle ne tuon pelin jälkeen tyrkkäsi.
 

1

Jäsen
Suosikkijoukkue
D-kiekko ja HIFK
minua kiinnostaa VAIN ja AINOSTAAN suosikkijoukkueeni voitto. Pelin taso yms. seikat tulevat vasta pitkälle tämän jälkeen, enkä todellakaan katso viihdyttävää peliä, jonka JYP häviää, mieluummin kuin tylsää matsia, jonka JYP voittaa.
Miissaat kyllä aika paljon jos et saa jääkiekosta lajina mistään muusta kovinkaan kummoisia kiskejä kuin jypin voitosta. Jääkiekko on hieno laji ja jos näkökulma on noinkin suppea(vain yhden pienen keskisuomalaisen suviurpo liigan joukkueen voitolla on väliä) niin ei sua kyllä voi pitää kovinkaan asiantuntevana.Lätkässä on niiin paljon muutakin!
Matins-Shelley-JP toimi taas ja muutenkin kuulosti ihan pirteältä jypin esitys. Kärpät vaan on niin helvetin kova,että pisteitä saa vain huippu matsilla jos silläkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös