Kärpät-HIFK To 30.9.2004

  • 13 884
  • 100

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kärpät - HIFK, 30.9.2004 @ Raksila, Oulu

Eittämättä yksi syksyn kohokohdista edessä. Viime kevään välierä pari kohtaa toisensa luultavasti täpötäydessä Raksilassa. IFK pelit ovat olleet kaudesta toiseen parhaimpia pelejä runkosarjassa eikä tästä pelistä ole luultavasti tulossa poikkeusta kun nämä ailahtelevasti kautensa aloittaneet pedot iskevät yhteen.

Torstaina Kärpissä tekee ensi esiintymisensä tiistaina ouluun saapuva Michael Nylander. Mielenkiintoista onkin nähdä a) mikä on Nylanderin nykykunto, b) miten Raksilan yleisö ottaa NHL tähden vastaan. Nylander ottanee paikan poispotkitun Nedvedin tontilta kakkosen sentterinä rinnallaan Ujcik ja Palsola. Mikäli J. Viuhkola ei ole pelikunnossa, ottanee Nylander Viuhkolan paikan ykkösen keskellä.

IFK asetelmista peliin saa kertoa joku ne paremmin tietävä. Joka tapauksessa tätä odotellaan jo kovasti. Keskiviikon Jokerit peli tuntuu aika laimealta tässä vaiheessa. :-)

Loppuun vielä pakollinen tulosveikkaus: 5-4 ja
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Niin, se Nylkky ei siis vielä tule niinkuin kaikki jo tietänee. Harmi.

Pari tosip*skaa esitystä on Raksilassa tullut käytyä ihastelemassa (HPK & Saipa kohtaamiset). Ja nyt lähdetään taas perusteettoman optimistisin mielin liikkeelle.

Onhan se kiva nähdä vanhinkin Ruutu liigajäillä, kun se rapakon taa läksi ennen kuin Kärpät liigaan ehti. Saas nähdä muuttuuko mieli sitten kun sitä irrotellaan Niken suojuksista... ;)

Ketä Aarnio käy ärsyttämässä? Joutuuko vastaamaan tekosistaan?

Kunhan ei vaan haukotella mitään 1/0-0/1 nyhjäystä.
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti hermano
Kunhan ei vaan haukotella mitään 1/0-0/1 nyhjäystä.
Eieiei, se on tää Helsingin toinen joukkue jota vastaan pelatessa voi varautua sellaiseen! Tänään teillä on peli IFK:ta vastaan, remember?

7-5 Kärpille.
 

Co.

Jäsen
Veikkaanpa että ottelusta tulee varsin maalirikas, ainakin muihin tämän kauden otteluihin verrattuna. HIFK:n "ykkösen" olisi jo aika herätä, tai sitten Aravirran pitäisi herätä ja koittaa sekottaa paria ketjua hieman. No, HIFK kuitenkin avaa tänään maalihanat :) Ruutu tappelee itsensä pihalle ja Vihkolle 2+1. Loppunumerot voisivat olla jotain 4-6. Raksila taitaa olla loppuunmyyty kuten yleensä, vai?
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Ensimmäisen kerran tästä maikkarin hockeynight kortista on todella hyötyä, kun IFK matkustaa Ouluun kameroiden eteen.

Ottelusta tulee toivottavasti tapahtumarikas, mitä näiden kahden pelit ovat toki järjestäen olleet. Kärpiltä puutuu vielä Nylander, joka ei varmasti IFK:n asemia heikennä.

IFK:n uskon lähtevän otteluun täsmälleen samalla kokoonpanolla, mitä Saipaa vastaan. Kärpät voisi vaikka antaa Nikelle huilivuoron ja heittää Rinteen kehiin :). No, eipä tämä Rinnekään kyllä hassumpi veskari ole.

Veikataan, että IFK voittaa 1-3. Maalareina Harkins, Holma ja Marek.
 

El Samuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hehei, tänäänhän saattaisi nähdä jo kunnon " lätkää ". Ei muuta ku maaleja, taklauksia ja pari nyrkkivääntöä, ni johan alkaa olemaan mieluisaa.

Ifk:han voisi ottaa lähtiessään Soosi Sihvosen mukaan!? Kyllä sille sopii paljon paremmin, esim punainen peliasu...
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika rauhallista ketjussa

Ei ole kovin monta viestiä tänne vielä ehtinyt vaikka peli on jo tänään. Kärppien fanin ovat uupuneita eilisen ottelun kommentointiin toisessa ketjussa, ja Kärppäpelaajat ovat (onneksi) väsyneitä Pohjois Helsinki reissun jäljiltä.

Nylander puuttuu Kärpiltä, ja "toivotaan että tulee" Tuomo Ruutu meiltä...:o)

Mikäli Bäckström pystyy samanlaiseen peliin kuin eilen, on tiedossa aika vähämaalinen ottelu, (ainakin toisessa päässä). Stathos on kyllä "monen vartija". Ovet auki-päivä hyödyntää kyllä enemmän Kärppiä kuin HIFK:ta, eli veikkaan, aika tarkkaa puolustuspeliä HIFK:lta ja vastaisku taktiikkaa.

Katsotaan mitä tuleman pitää. 3 pistettä tästä ottelusta olisi kyllä joululahjan veroinen asia.

Veikkaan, että tässä mennään rankkareille, eli 2-3 rankkareitten jälkeen. Zeta tekee tuon voittomaalin.
 

Silverspur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä on?

Eihän tällainen sovi alkuunkaan. Punanuttuvieraita on tietojen mukaan tulossa vain yksi henkilöautollinen. Mikä on tällaisen tissiposkeilun saanut aikaan? Normaalistihan sieltä etelän periferiasta on tullut aina vähintään toistakymmentä punapaitaa nauttimaan hotelli Turistin ja Raksilan jääkiekkopyhätön antimista. Voiko tosiaan yksi maikkarin pluslähetys korvata sen valtavan huuman minkä kokee, kun seuraa oman porukan peliä pohjoisen raukoilla rajoilla? Old School ja kumppanit: Selityksiä kehiin!

Sitten itse pelistä. Toivomuslistalla:
-Vähintään 7 maalia, siis yhteensä
-Fyysistä peliä. Taklauksia, ei kahvaa.
-Kärpät voisi lopettaa sen seisoskelun hyökkäyksiin lähdössä.
-Tenkratille kauden avausmaali.
 

Wewe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK& Teemu Laakso
Viestin lähetti Alfred
7-5 Kärpille.
Soosoosoo Alfredille joka veikkaa Kärppien voittoa.

Itse pelistä tulee varmasti mielenkiintoisempi mitä tällä kaudella on vielä nähtykään.

Kärpät kyllä niskan päällä lyötyään meidät ärräcupissa niukasti 2-1. Mutta mitäpä sitä nyt enään muistelemaan. Tänään Raksilassa varmasti kiihkeä peli jonka Stadin kingit vievät loppujen lopuksi lukemin 3-5.

Wewe
 

Fiesto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä on jo odotettukin.
Varmasti peli, josta ei tilanteita puutu. Sen takaavat meidän puolelta herrat Z ja Rudi. Täytyy toivoa, että nuorisokenttä jatkaa sittä mihin jäi Lappeenrannassa ja ykkönen heräisi kohmeestaan.

Tiukkojen hetkien jälkeen: Kärpät 4- HIFK 8. (olen pessimisti)

Valitettavasti en omista digiboksia, joten olisikohan jollain tiedossa nettiradiota jolla kuulisi pelin suorana?

Ajaaaa Rudi, AJAAAAAAA!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ihmeen vähän viestejä tässä ketjussa. Kiinnostusta luulisi löytyvän, mutta onko sittenkin niin, että lkärppäkannattajat ovat kylläisiä eilisestä ja ifk-laiset odottavat lauantain TPS-peliä?

Noh, kuitenkin hieman asiaa pelistä. IFK:n kokoonpanot tismalleen samat kuin toissa päivänä, eli:

Pärssinen-Harkins-Kuhta
Söderholm-Karalahti

Vopat-Hirschovits-Ruutu
Saarinen-Zidlicky

Luttinen-Holma-Vihko
Kurvinen-Pikkarainen

Fagerstedt-Porthen-Laine
Kultanen-Turunen

Stathos
Nieminen

Kärppien kokoonpanosta ei ainakaan liigan sivuilla hetki sitten ollut tietoa. Tämä pelihän tulee MTV3+:lta maksullisena, itse aion tapittaa sitä jossain urheilubaarissa keskustassa. Toivottavasti siis tiedossa hyvä peli, eikä mitään kahvanyhjäämistä. IFK hoitaa pisteet kotiin, kyseessähän on vieraspeli.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Illan mielenkiintoinen seikka on myös, muistelevatko joukkueet Ärräcupin finaalin tapahtumia. Tuolloinhan niin sanotusti sattui ja tapahtui.

Mikäpä sen mukavampaa kuin että joku kävisi vetämässä Harkinsia korville. Todennäköisyys tuon tapahtumiselle on kuitenkin aika lähellä nollaa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Kärpät#18
Mikäpä sen mukavampaa kuin että joku kävisi vetämässä Harkinsia korville. Todennäköisyys tuon tapahtumiselle on kuitenkin aika lähellä nollaa.

Se olisi jo sitä ns. viihdettä. Ilman silmänräpäystäkään Harkins nimittäin vastaisi kutsuun. Onko Kärpissä ketään, joka saisi Harkinsia vedettyä ns. pataan, ei ole edes väliä. Pääasia, että olisi hupia koko perheelle. Toivottavasti eivät kuitenkaan lähde halpamaisen koston linjalle, siitä ei seuraisi muuta kuin tuskaa nenä-Jalosen joukoille. Vopat saattaisi edelleen puhallella muniinsa siinä kohtaa, mutta mitä tekisi Rudi. Tuskin samaa.

Noh, kuten itsekin totesit, todennäköisesti mitään ei tule tapahtumaan, mutta hyvät pohjathan ottelulla on. ÄrräCup muistoissain..

Pikkuhiljaa alkaa jo kiinnostaa illan pelikin, alkaisi jo.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Viestin lähetti Fiesto

Valitettavasti en omista digiboksia, joten olisikohan jollain tiedossa nettiradiota jolla kuulisi pelin suorana?

Radio Megan selostus kuuluu netin kautta, mikäli Kärppälasien läpi katsominen ei kauheasti haittaa...

Itse en katastrofaalisesta taloudellisesta tilanteestani johtuen pystyne hallille saapumaan, vaan tyydyn seuraamaan peliä digiboksin kautta vanhempieni taloudessa.

Tänään aukeaa ketsuppipullo, siitä pitävät huolen Stathos ja Tenkrat. Valitettavasti ei Jan "Tutostrofi" Lundellia maalilla eikä edes vaihtoaitiossa nähdä... Tenki tekaisee pari kassia ja ottelu päättyy lukemiin 5-2 Kärppien hyväksi. Saarenheimo tekee voittomaalin perseellään.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tjaa-a...

Riippuu kahdesta asiasta, että miten pelataan. Dumarista ja Jalosesta. Jos dumari sallii kahvan ja muun paskapelin, 0-1 HIFK:lle (toivoisin), sillä tottahan tämä Jalosen pässi joka TPS:n kakkosvalkkana (niin, lasken kaverin kauden päävalmentajana kakkosvalkkana olemiseksi. Niin aneemista paskaa kaveri sai aikaan) on "kannuksensa" ansainnut, lähtee siihen leikkiin. Tänään ei todellakaan hyökätä, liekö koko kaudellakaan. Kärppien toimesta.

Toivosin, eli veikkaan tulokseksi 1-5 IFK:lle. He sentään koettavat välissä pelata kiekkoakin, kun heidän tuolla valmentajallaan on jonninverran ajatusta touhuissaan. Meillä kun ei perkules ole valmentajaakaan, vain joku entinen pelaaja patsastelemassa penkin takana ja jauhamassa kiekkolatteuksia pressitilaisuudessa...

*huokaus*

Näköradion maksullisen kautta tätäkin tulee seurattua. Hallille en prkl mene, niin kauan kun kahva ja KJ sallitaan liigassa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Noniin nämä pelit olivat viime kaudella todellisia hailaitteja. Jännityksellä odotan onnistuuko KJ ja kahva pilaamaan tämänkin ottelun. Toivottavasti saadaan harvinaista herkkua eli jääkiekkoa illalla.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
0-4 (0-0,0-1,0-3)

Maalit: Söde, Pärä, Luttinen ja Kibe
Jäähyt: Kärpät 2#2 ja IFK 3#2 min.

Nikelle 26 ja Davelle 21 torjuntaa.

Lähtisin kattoo Sport Pub Chelseaan, mutta angiinassa oon ollu maanantaista lähtien :( Mutta IFK:lle peukut teksti-tv:n välityksellä.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
The Heat is On

Tänään kyllä sattuu ja tapahtuu. Sen verran jäi hampaankoloon Ärräkupista, että takuulla laidat ryskyy entistä enemmän ja vähän muutakin. Ärräkupin jälkeen totesi myös rauhallinen kapteenimme, että asioihin vielä palataan.................

Voi olla, että tulee riittävästi viihdettä ..:o)
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin, nyt sitä päästään tänäkin kautena sitten kunnon jääkiekon pariin, kun IFK matkustaa raksilaan Kärppien vieraaksi. Jokerit voitettiin eilen yhdellä maalilla, ja saattaa tuo eilinen peli hiukan painaa Kärppäpelaajien jaloissa jossakin vaiheessa illan ottelua.

Ei ollut vielä noita Kärppien ketjuja saatavilla illan ottelusta, mutta uskoisin Niken olevan veräjänvartijana tässäkin ottelussa. Bäckström vastaan Stathos, kumpi on tulessa illan ottelussa. Nikke on viime peleissä osoittanut loistavia otteita maalinsuulla, ja toivottavasti samankaltaiset otteet jatkuvat tänäkin iltana IFK:n harmiksi.

Tenkrat kokee ketsuppipullo ilmiön, ja mättää tehot 2+1 Kärppäfanien riemuksi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan tästä ottelusta, ja onneksi vastassa on tunteita herättävä joukkue joka ei taatusti jätä katsojia kylmäksi lehtereillä. Tuomari antakoon poikien pelata sitten kovaa ja rehdisti, niin saadaan aikaan kunnon taistelu kolmesta tärkeästä sarjapisteestä.

Kärpät - HIFK 4 - 3
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
32 Niklas Bäckström, Maalivahti AK
33 Pekka Rinne, Maalivahti

1. kenttä
26 Mikko Lehtonen, Vasen puolustaja
3 Lasse Kukkonen, Oikea puolustaja
62 Petr Tenkrat, Vasen laitahyökkääjä
24 Jari Viuhkola, Keskushyökkääjä
75 Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä

2. kenttä
7 Topi Jaakola, Vasen puolustaja
5 Ari Vallin, Oikea puolustaja
17 Mika Pyörälä, Vasen laitahyökkääjä
39 Sakari Palsola, Keskushyökkääjä
11 Viktor Ujcik, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
29 Kimmo Lotvonen, Vasen puolustaja
2 Oskari Korpikari, Oikea puolustaja
8 Jussi Jokinen, Vasen laitahyökkääjä
12 Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
20 Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
4 Antti Ylönen, Vasen puolustaja
21 Tommi Paakkolanvaara, Hyökkääjä
37 Henrik Juntunen, Vasen laitahyökkääjä
28 Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Syksyn kohokohta

Joko tänään nähtäisiin hyvää ja viihdyttävää jääkiekkoa? Toivottavasti.

Yksi jännityksen aihe on se, että pystyykö Kärpät tekemään yli kolmea maalia tänään?

Tenkrat, Viuhkola, Somervuori, Ujcik, Palsola, Pyörälä, Jokinen, Saarenheimo, Pesonen.

Tuossa on Kärppien kolme ensimmäistä hyökkäyskentällistä. Tänä vuonna Kärpät ovat pelanneet SM-liigassa viisi ottelua. Viidessä ottelussa Kärpät ovat tehneet yhdeksän maalia. 1,8 maalia per matsi. Tuolla hyökkäyskalustolla. Miten se voi olla mahdollista? "Jalosen Kärpät pelaa iloista hyökkäyspeliä" - ja paskat. Kake takaisin!

Samaan aikaan Kärppien puolustukseen haetaan yhtä, tai jopa kahta kovan luokan puolustajaa. Viidessä ottelussa Kärpät ovat päästäneet huikeat 1,2 maalia per matsi. Minusta puolustajalle ei ole tällä hetkellä tarvetta, kun Mikkolakin tervehtyy kohta. Niinimaa voidaan ottaa sitten tammikuussa mukaan.

Mukava nähdä Zidlicky ja varsinkin Jarkko Ruutu livenä. Sika-Harksin kenttä ei ole tällä kaudella toiminut vielä odotetusti, Raksilassa he pelasivat viime kaudella joka matsissa aivan loistavaa peliä. Entä nyt?

Kärpillä on erittäin hyvä mahdollisuus voittaa tämä matsi, jos puolustus & Nikke jatkavat nykyisellä tasollaan. Toisessa päässä on sitten kreikkalaiskanadalainen (?) markuskorhonen, toivottavasti Stathosilla on tänään huono päivä.

Matsin tuloksella ei ole mitään väliä, kunhan Kärpät tekee vähintään neljä maalia ja Petr Tenkrat tekee niistä maaleista yhden.
 

Animal

Jäsen
Viestin lähetti Co.
Veikkaanpa että ottelusta tulee varsin maalirikas, ainakin muihin tämän kauden otteluihin verrattuna. HIFK:n "ykkösen" olisi jo aika herätä, tai sitten Aravirran pitäisi herätä ja koittaa sekottaa paria ketjua hieman.

Toivoa sopii, että tulee maalirikas ottelu. Ykkösen tosiaan pitäisi herätä, tai sen jälkeen voisi ihan hyvin sekoittaa sitä ykkösketjua.

Ruutu tappelee itsensä pihalle

Kenenköhän kanssa? Vai pieksääkö jonkun?

Luttinen jatkaa kisapuistossa aloittamaansa maagista virettä ja pistää tehot 1+2.
 

Co.

Jäsen
Viestin lähetti Animal
Kenenköhän kanssa? Vai pieksääkö jonkun?

Mjaa.. sanotaan nyt vaikka että tappelee Bäckströmin kanssa. No ei vaan, eiköhän sieltä joku innostunut tappelukumppani löydy jossakin vaiheessa ottelua. Radiosta kuunneltuna ainakin tähän mennessä ollut ilmeisesti aika tasainen ottelu. Toivon että tulee hyökkäävää peliä molemmin puolin ja nähdään paljon maaleja, mitä auttaisi jos tuomarilinja olisi kahvaamisen yms. suhteen aika tiukka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös