Kärpät-HIFK 20.2.2003 klo 18.30

  • 19 622
  • 190

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Rehuskoben kanssa samoilla linjoilla, ihan kaikkea muuta duunasin, safkaa ja silleen. Olin niinkuin ei peliä olisi ollutkaan. Kunnes kaamea huuto olkkarista, IFKoon voitto 5-2 ja tulosveto kiinni! Kerroin mukavat 41.

Saattaapa olla että kannattaisi olla sunnuntaina myös Nuuksiossa . Menisi sitten vasta klo 18 katsomaan A-junnuja...

Miten tuli mieleen, että olisiko nyt jo vaikutusta taistelumieleen noilla Jeren haastatteluilla...?
 

blaze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipa viihdyttävä ottelu! Onnittelut Hifkille voitosta! Tässä ottelun plussat ja miinukset:

+ Hifkin fanilauma
+ Hifkin fanilauman lakana "Pasi meille, Alpo teille" :)
+ Hifkin ja kärppien cheerleaderit
+ Stathosin unelmapeli
+ Hifk menee pleijareihin!

- Alpon itku "Goon-gamistä?!
- Vopatin keskisormen näyttö yleisölle
- Kärppien tehottomuus tuhannen euron paikoissa
- Hifkin Tapparalta opittu pelityyli, roikkui, hakkasi ja rikkoi.
- Kärppien "mental-tason notkahdus" (Tami), Nicken huono päivä

Lisätkää mielellään tätä listaa!
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Päätin mielessäni, etten käy täällä lukemassa kommentteja, enkä varsinkaan kirjoita niitä. Vituttaa sen verran kovasti. Illan kruunaa Saukkosen hehkutus HIFK:n dominoinnista ja Kärppien romahtamisesta.

Tami oli seuraamassa illan ottelua. Liekö Tami tuonut mukanaan huonoa karmaa, mutta Kärpät sortui Tamin ajan perisyntiin - erien alussa sohlataan pahasti ja näistä IFK rokottikin kahdesti. Kärpät hallitsi ottelua hienokseltaan, mutta vieraat olivat teräviä tilaisuuden koittaessa. Varsin usein Kärppien maalilla oli vierailla miesylivoima. Vastaavaa ei ole nähty Raksilassa kovin useassa ottelussa tällä kaudella, eli Kärppien puolustuspelaaminen ei ollut terävimmillään.

Kärpät sai luotua riittävästi hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely ei ole enää Kärppien terävin ase. Vastaavasti IFK myös puolusti hyvin. Bäckström ei onnistunut yhtä hyvin kuin virkaveli kentän toisessa päässä.

Kaikkiaan IFK otti kontrolloidun voiton, vaikka Kärpät hallitsikin, kuten torjuntatilasto osoittaa. IFK:lla oli yliote fyysisessä pelissä. Näyttää siltä, että Kärpillä ei taida riittää paukut mitaleihin asti tällä kaudella, vaikka HPK kaatuikin. Liian paljon tulee kuitenkin takkiin kovia joukkueita vastaan. IFK ja Tappara lienevät pleijarien mustia hevosia HPK:n ja Jokerien vanavedessä.

Nyt pitää mennä saunaan löylyttelemään vitutus pois..
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tätäsenysittenon...

Näitä läpsyttelyjä sitä nyt saa katsoa. Se, jolla on pelissä oikeasti panosta, on vahvoilla vaikka muuten vähän altavastaajana olisikin. Tätähän se oli toissa kaudellakin, kun itse vaaputtiin kiikin kaakun viivalla: kärkiporukat Jokereiden ja Tepsin johdolla ottivat ”yllätys”tappiot Pellekaaneilta ja ties keneltä SaiPalta ja meikäläiset sai puristella persettä loppuun asti. Samoja latuja meni tämänkin päivä kierros. Kärppien ”panoksena” on absurdi tavoite olla kolmas ja ottaa Tappara vastaan, mikä näyttää kiinnostavan lähes yhtä paljon kuin Espoossakin.

Pelihän meni HIFKin käsikirjoituksen mukaan alusta asti. Sakke ja Metto ketjuineen käväisivät pyörähtämässä Kärpät häviölle heti aluksi. HIFK sai siis johtoaseman, mikä on tuolla roikkumis- ja roiskimistaktiikalla ensiarvoisen tärkeää. Pojat vielä varmuudeksi esittivät saman repertuaarin uusintana kolmannen erän aluksi, yleisön pyynnöstä huolimatta. Kärpät hyökkäsi kieli ulkona vailla järkeä punakoneen tyylisiä namutteluja yritellen ja vastustaja oli jatkuvasti ylivoimahyökkäyksissä. Erittäin tehokkaasti HIFK teki maaleja, mikä on tietysti ainoa mahdollisuus voittoon altavastaajan asemasta.

Rönn on munaton tuomari. Hän ehkä kunnioitti vähän liikaa isoa pahaa perinteikästä Stadin kingiä. Voisin jopa käyttää sanaa puolueellinen tässä yhteydessä. Ja käytänkin. Heti alusta vain olisi ottanut Helsinkiläisten koukkimiset pois ja peli olisi lähtenyt paremmille raiteille mutta ei. Rönnin linja oli että jos valkoinen rikkoo, ei se mitään ja jos valkoinen kaatuu, tulee automaattinen jäähy. Kisällintyönään Rönn sai aikaiseksi HIFKin tärkeän 2-1 –ylivoimamaalin, mikä lähti aivan törkeästä sukeltamisesta. Jacques Costeau ei sukeltanut yhtä tyylikkäästi, perkele. No, tämäkin palanen sopi HIFKin palapeliin erinomaisesti.

Kärppien kaksiviikkoinen: tiistaina pelataan, torstaina pelleillään.

Illan komedia: Alpon kommentit lehdistötilaisuudessa. Syyttää nyt Heikkilää goonin peluuttamisesta ja vastustajan jahtaamisesta, heh. Kysynkin palstan kaikkein vanhimmilta Kärppä-faneilta: onko Kärpissä milloinkaan ollut goonia? Itse en muista. Pasi-panssarikiekkoilijakin on kuin pikku kisumirri entiseen verrattuna. Heikkilä tarjosi Alpolle Nessua.
 
Suosikkijoukkue
mikähän tuo olis....
Ensimmäinen erä alko makeasti, Kauppilan unelmasyöttö Zidlickylle, ja 0-1. Kärpät kiri viivakudilla tasoihin, maskia oli yllättävän paljon edessä (uuden, siistimmän pelityylin miinuspuolia =)). Erän kohokohta oli kun Marek sai syötön lapaansa juuri erän loppumisen jälkeen, mutta päätti siltikin kokeilla kutia maalia kohti. Siitä sitten syntyi pieni sanasota, jonka päätteeksi Marekki tirpasi kärppämiestä oikealla suoralla kevyehkösti päähän.

Tokassa erässä oli pelailun makua, yks räpellysmaali yv:llä. Aloin jo kiroamaan, että näin se vain hyvä, kuuma peli meni taas tämmöseksi perusmatsiksi.

Kolmannessa erässä sitten oli verkot tötteröllä kovastikin, Bäckströmmin huonon päivän tahdittamana. Oli kärpilläkin useampaan maaliin mahkut, mutta dave oli aika kurko. Pasi kyllä oli melkein viimeset puoltoista minuuttia kentälä ja mielestäni paljon agressiivisempana kuin aiemmin matsissa. ( onkohan kake käskyttäny? ) Kari näytti taktikon aineksia ottamatta aikalisää, kun hifki vei ja kärpät vikisi kolmannen erän alkupuolella.

Ja lopuksi matsin plussat ja miinukset:

+Timo Pärssinen: Kenttäpelaajien paras. Taistelua kulmissa ja taitavaa kiekollista peliä.
+Dave: Piti Hifkiä pystyssä kärppäpainostuksen aikana.
+Marek: Kolme pointsia ja sopivan kuumaa peliä siinä sivussa.

-Petrit: Tonolla pari tyhjän maalin paikkaa, mutta Tenkratia en montaa kertaa havainnut.
-Nikke B: Pari helppoa maalia, ja muutenkin kummallista epävarmuutta ja haparointia havaittavissa.
-NIkke H: Nikke yritti paria kovaa taklausta, mutta ohi meni. Useamman kerran kierrettiin helponnäkösesti, varsinkin Mettovaaran "tekniikkanäytös", kuinka ohitetaan Nikke, huvitti kovastikin (Nikke koetti roikkua selässä, mutta eihän tuomonen iso mies semmosesta välitä) Monesti ihmetellyt, että onkohan tuo mies niin huono kuin mitä hifkin miehet valittaa, mutta kyllä tämän ottelun perusteella voin itsekin sanoa, että kyllä on.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
alpo itke mulle joki

Onnitelut kahdesta pisteestä HIFK:lle, meiltä kauden ylivoimaisesti paskin matsi. Mikään ei natsannut, ainoa positiivinen asia oli The Pasi. Onneksi Narrit, JYP ja Bleg hävisi myös.

Teidän kyttäys-vastaisku-taktiikka onnistui täydellisesti, pari hienoa häkkiä 2 on 1 hyökkäyksistä ja läpiajoista. Nikke B avusti myös hieman (1-4).

Kärppien parhaat Pasi ja Bannister, HIFK:lta voisi mainita vaikka Häppölän, Hirson, Pärän ja Zidlickyn. Stathos oli myös loistava. Vopat täysin perseestä, keskarin näyttäminen yleisölle kruunasi kaiken.

Alpo.

Hyvähän siinä SM-liigan paskimman koutsin on haukkua toisia 'tuurikoutseiksi'. Tosin Alpo meni nyt kyllä Heikkilän ohi itkemisissä ja kevyesti. Pasi (tappelija) laitettiin kuulemma tarkoituksella ottelun lopussa joka toiseen vaihtoon vahingoittamaan HIFK:n pelaajia. Goonikulttuuri ei kuulu Suomeen ja Amerikassa tommosesta olisi tullut tappelu. Hyvä Alpo.

P. Nielikäinen KÄR 6 ott. 0+0=0, 2 min.

Viimeisellä kympillä Pasi taklasi Hedbergia kahdesti, lennätti Vopatin perseelleen ja Vihko lensi myös suhteellisen komeasti. Kaikki puhtaita taklauksia.

No, antaa Alpon itkeä.

Vielä onnittelut kahdesta pisteestä, menkää play-offeihin ja pudottakaa Jokerit.
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
ASENNE, tai lähinnä sen puuttuminen oli se, mihin Kärpät tänään kaatui. Harvoin olen nähnyt noin halutonta ja munatonta pelaamista, mitä Kärpät tänään raksilassa esitti.

Dave: Vaikka päätuomari Rönn oli suoraan sanoen huono, niin hän ei kuitenkaan ratkaissut peliä. Kärpät voi katsoa itseään peilistä, kun aletaan miettiä syitä tämänpäiväiseen tappioon.

Onnittelut HIFK:lle voitosta, joka pelasi hyvällä sykkeellä läpi pelin ja oli tänään selvästi se nälkäisempi joukkue. HIFK ansaitsi tänään molemmat pisteet ilman pienintäkään epäselvyyttä.

Hienoa että kaipaamani HIFK:n cheerleaderit oli vaivautunut vastavierailulle raksilaan. Olipahan jotakin muutakin tekemistä, kuin katsoa halutonta Kärppälaumaa.
 

Mia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Arsenal
Viestin lähetti Hacki
tänään ei IFK:lle pisteitä heru, sillä Kärpät ei lähde otteluun "takki auki" kuten HPK tiistaina. Pohjoiseenkin on jo kantautunut huhu, että IFK "taistelee pleijaripaikasta" ja viimeinen keskinäinen ottelu (muistaakseni 7-1 IFK:lle) takaa sen, että Kärpät on tänään tulessa. 6-1 (tilanteessa 2-0 Alpo sutasee Super-Tinden maaliin)
No niin Hacki sinä taidat sitten olla ydinfyysikko....Hifk voitti niin kuin sanoin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Alpo-osuus:

Makea voitto, mutta vähemmän makeat Alpon kommentit. Hommatkaa sille perkele paketti Nessuja ja roudarinteippiä suun ympärille. Vai haki Kärpät goonin avulla -hellanlettas- HIFKin pelaajien vahingoittamista? Kukas Kärppä-fani täällä totesikaan, että HIFK oli vahvempi fyysisessä pelissä..? Ettei vaan olisi ollut käskytystä mukana? Ja Ämerikassa olisi tapeltu? Älä sinä nyhverö puhu tappeluista mitään, kun et sellaisia omillesi salli.

Kuules Alpo, veikkaan että jos fanit saisivat äänestää, Pasi menisi sinun ohitsesi, kun HIFKiläisiä haettaisiin. Tämäkin voitto on kaikesta hienoudestaan huolimatta kaksiteräinen miekka; Suhosen työpaikka alkaa näyttää yhä varmemmalta. Minä olen niin vittumainen tyyppi, että muistan tällaiset asiat voitonkin hetkellä. Perkele.

Pelaaja-osuus:

Aivan fantastinen suoritus vieraskentällä jälleen. Kättä lippaan Häbälle ja Marsulle. Tuleehan se maalijyvä sieltä, kun vähän potkii! Olen ylpeä teistä kuitenkin.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Fireblade
ASENNE, tai lähinnä sen puuttuminen oli se, mihin Kärpät tänään kaatui. Harvoin olen nähnyt noin halutonta ja munatonta pelaamista, mitä Kärpät tänään raksilassa esitti.

Dave: Vaikka päätuomari Rönn oli suoraan sanoen huono, niin hän ei kuitenkaan ratkaissut peliä. Kärpät voi katsoa itseään peilistä, kun aletaan miettiä syitä tämänpäiväiseen tappioon.

Onnittelut HIFK:lle voitosta, joka pelasi hyvällä sykkeellä läpi pelin ja oli tänään selvästi se nälkäisempi joukkue. HIFK ansaitsi tänään molemmat pisteet ilman pienintäkään epäselvyyttä.

Hienoa että kaipaamani HIFK:n cheerleaderit oli vaivautunut vastavierailulle raksilaan. Olipahan jotakin muutakin tekemistä, kuin katsoa halutonta Kärppälaumaa.

Ratkaisi minkä ratkaisi. Jos HIFKi olisi istunut rikkeistään viisi kakkosta ensimmäisessä erässä, olisi ottelu varmasti lähtenyt eri laduille. Kärpät paljon ylivoimalla, HIFKillä pelityylin muutos, Kärpät kenties johtoon... Tai ehkä Kärpät olisi päästänyt pari alivoimamaalia, piruko näitä tietää. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Muuten asiasisältöinen teksti.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Mia
No niin Hacki sinä taidat sitten olla ydinfyysikko....Hifk voitti niin kuin sanoin.

Mitä hit....?

Älä vaan pelottele JHag, väsääkö ne Alpolle luottamuslausetta ja siunausta myös ensi kaudelle? Ja Pasi on todellakin enemmän HIFK kuin Alpo. Alkaa tosiaan itseänikin jo pännimään tämä hemmetin ininä. Pasi pisti Vopatin nurin? Tänne vaan takaisin ensi kaudelle!

Pasi tule kotiin!!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag

Kuules Alpo, veikkaan että jos fanit saisivat äänestää, Pasi menisi sinun ohitsesi, kun HIFKiläisiä haettaisiin.

Aamen! Ei paljon Alpot paina jos vaihtoehtoina olisi Pasi!
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Stathos ei pelannut mitään unelmapeliä, ja Kärppien hallinta oli oikeasti aika laimeaa. Sähläystä se peli oli puolin ja toisin. Maalipaikkoja laskin HIFK:lle torjuntatilastosta huolimatta Kärppiä enemmän aika selvälläkin erolla. Kärpät kuitenkin vastaavasti piti kiekkoa todella selvästi HIFK:ta enemmän.

Kärppien maalipaikat, siis sellaiset, joista maalin voisi vaikka joka neljäs kerta tehdä, olivat todella vähissä laukauksiin nähden. Jotenkin näytti Tamin viimeisten aikojen Kärpiltä koko touhu. Vastaavasti HIFK:n parhaat paikat eivät torjuntatilastoon päässeet. Pelkästään Pärssinen laittoi kiekon kolme kertaa muutaman sentin maalin yli Bäckströmin huilailtua jo hetken jään pinnassa, ja pari kertaa saman verran ohi. Kuudes varma paikka vasta upposi, ja se oli niistä epävarmin ja siltä näytti miehen eleetkin.

Kärpät pitivät kiekkoa, mutta puskivat HIFK:n siniviivalla suoraan sumppuun. Ei ollut nättiä katseltavaa HIFK:n peli siltä osin vaikka periaatteessa aika korkealta karvattiinkin. Puolustukseen tultiin todella ripeästi. Vastaavasti HIFK ei estänyt Kärppien karvaajia edes melkein niin rumasti kuin Kärpät, jotka olivatkin häkellyttävän perseestä siinä suhteessa tuomarin suosiollisella sallimuksella. Karvaajan sai vetää surutta kumoonkin koukulla. Missä vaiheessa koukkaaminen ja estäminen molemmat ovat muuttuneet sallituiksi, jos kyseessä on kärkikarvaaja? Pöh.

Siniviivalta Kärppien hyökkäykset menivät (siis jos menivät mihinkään, ja usein eivät menneet) kulmiin ja parhaat tilanteet tulivat yleensä HIFK:n pakkien tyrimisistä ja heikkojen purkukiekkojen jälkeen tai jälkitilanteista. Varsinkin Saarinen järjesti Hedbergin toistuvasti huikean kusisiin paikkoihin ovelilla, pomppivilla ja kaikin puolin järjettömillä syötöillään. Kärpille tyypillisiä takamiehelle, keskisektoriin tehtyjä laukaisupaikkoja oli pelissä kolme (3) kappaletta.

Kärpät siis pitivät kiekkoa, mutta eivät tehneet sillä mitään. Molemmat Kärppien maalit tulivat siniviivalaukausten ohjauksista. Tai ensimmäistä ei sentään ohjattu, vaan taisi muuttaa suuntaa hanskasta. Arvaan, että nimenomaan hanskasta, koska Stathos näytti protestoivan käsimaalia. Ei tainnut kyllä uskoa itsekään, koska ei kolmea sekuntia kauempaa jaksanut. Yrittänyttä ei tietty laiteta. Kaikkiaan Kärpät pelasi niinkuin vanha, se huonompi Kärpät. Päätöntä kohellusta ylivoimia lukuunottamatta ja ei siitä kyllä sitten mitään tulosta tullutkaan ja tässä puolestaan tilastot ovat minun puolellani. Tuo ei silti ole tämän kauden versio Kärpistä, ei se oikea, joten tästä ei pidä vetää mitään johtopäätöksiä. Huono ilta vain sattui paikallisille ja se oli HIFK:n onni. Kelpaa.

HIFK puolestaan pelasi jokseenkin sillä tavalla kuin vähäisellä näkemiselläni ja enemmällä lukemisella oletinkin. Pelissä ei juuri taklattu kunnolla lainkaan, mitä nyt jotain naisten pelistä tuttuja kiilauksia ja sellaisia, ja Pärssinen ja Hedberg vastasivat HIFK:n fyysisyydestä ja ainakin sääntöjen rajamailla pelaamisesta. Nielikäinen hiillostikin muuten Pärssistä kolmannessa erässä aika reippain ottein. 59 minuutin kohdalla Vopatkin sitten kävi Pasille asiasta sanomassa, mutta onneksi linjatuomarit olivat ajan tasalla, eikä nähty mitään kiekkoon kuulumatonta. Ottelun jälkeen muuten kaverukset lompsivat molemmat joukkueidensa hännillä kättelemään ja taputtelivat toisiaan virnistellen olkapäille kuin parhaat kaverit. On se kamalaa, kun ne jääkiekkoilijat on sellaisia väkivaltaisia eläimiä. En ole nähnyt hidastuksia, joten en tiedä jos tämä näytettiin (epäilen) mutta Vopatin taklaus johti yhteen maaliin. (No oli siellä siis yksi.) Komea niitti Kärppien maalin takana, kiekko meille ja liikkeelle. Maali tuli neljännestä syötöstä tuon jälkeen.

Niin vielä pelistä. Kärpät saivat enemmän, mutta huonompia kuteja kohti maalia, HIFK vähemmän, mutta parempia ohi maalista. Stathosilta normaali suoritus. Ei vaadittu kummempia koppeja ja pari mennyttä muuttivat suuntaa. Varsinkin Jokisen ohjaus oli komeakin ja aivan nurkkaan, jos oikein näin, eikä siinä mitään ollut tehtävissä. Muuten tasapeli, mutta Bäcsktröm ilmeisesti nostalgiasyistä pisti sukkavaihteen päälle ollessaan HIFK:n kanssa kentällä.

Mielestäni tasaisen harmaan puurtamispelin ratkaisi (jos siis sellainen klisee, kuin pelin ratkaiseva kohta sallitaan) Bäckströmin veret seisauttava imaisu.

Muuten joukkueilla ei niin kummoista eroa ollut: Kärpät piti kiekkoa, HIFK iski vastaan. Kärpät ampui silloin tällöin sieltä täältä kohti maalia, HIFK harvemmin pääasiassa ohjasi poikittaissyöttöjä parhaalta maalintekopaikalta ohi ja varsinkin yli. HIFK pelasi hyvän vieraspelin omilla lihaksillaan ja Kärpät sysipaskan kotipelin omaan tasoonsa nähden. Jos HIFK ei olisi 2-5 tilanteessa pelleillyt maalilla kuin höntsäilylätkässä ikään, olisivat numerot 2-7. Sitten se läpiajo sisään ja 2-8. Ja se näyttäisi jo rumalta. No, Kärppien tavoitteet taitavat olla muualla kuin HIFK:n kaadossa.

Juuh. Ja ympärillä olleiden kommentit kuulleena tiedän, että alkuasukkaat ovat ihan eri mieltä. Lopuksi tärkeä yksityiskohta: Olen selvinpäin.

Ja edittinä peeässä: Älkää nyt isot miehet itkekö. HIFK:n koukkimispelistä olisi saanut todella tiukalla etsimisellä muutaman jäähyn lisää. Samalla etsimisellä Kärpille saman verran. Jonkun verran jos saisi toivoa edes yritystä puolueettomuuteen kommenteissa, joissa syytetään tuomaria puolueelliseksi. Haukotus, sentään. HIFK sai enemmän jäähyjä ja niistä ainakin kaksi oli täyttä roskaa, joten jospa mietittäisiin tuomarin sijasta sitä, mihin Kärpät kykeni kentällä ja mihin ei kyennyt. Tottahan se on, että jos HIFK olisi istunut 40 minuuttia jäähyllä, niin olisihan Kärpät voinut voittaakin, mutta mitäs tekemistä sillä sitten on tämän pelin kanssa?
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
JOKERITJYRÄÄ!!! ja muut puhuvat asiaa. Kärpät oli aivan paska tänään. Onnittelut vaan Hifkille voitosta. Turha syyttää Hifkiä mistään koukkimisesta. He koukkivat juuri niin paljon kuin liigassa tänä päivänä sallitaan (no ehkä jäähyn pari olisi voinut viheltää). Oli niin tahdoton esitys Kärpiltä että piti alkaa dokaamaan kun kyrsii niin paljon. Tahdon rahani takaisin. Minulta meni yksi maalikin ohi kun katselin vierailevia chearleadereita, mutta ei se haittaa.

Hajanaisia huomioita pelistä:

- Kärpät eivät päässeet omalta alueeltaan mihinkään.
- Hedberg on ärsyttävä pelaaja ja kaiken lisäksi aivan paska. Mitkä tuon mini-me:n mitat oikein ovat? Näyttää ihan juniorilta. Onneksi The Pasi pisti miehen ojennukseen viime hetkillä.
- Vopat haistakoon -kirosanaa- kun näytteli runkkausliikkeitä ja keskisormea katsomoon. Minkäs sitä ihminen luonnolleen voi, runkkari mikä runkkari.
- Ehkä kaikkien aikojen munattomin esitys Kärpiltä. Taktikoinnin makua.
- Zidlicky oli niin kovanaamaa, mutta Lievers torppasi miehen komeasti selälleen kun Zeta alkoi tökkimään Brettiä vihellyksen jälkeen.
- Myllykoski pelasi kauden surkeimman ottelunsa

***** Pärssinen: Pitelemätön
**** Stathos: Miltei ohittamaton
*** Zeta: Tehokas
** The Pasi: Toripolliisi
* Lievers, Ton, Jokinen -ketju: Dominoiva
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
- Olen valmentanut tässä maassa 70-luvulta asti, enkä ole vielä koskaan nähty tällaista goonie-coachingia. Vastustajan valmentaja heitti tappelijansa kolmannessa erässä joka toiseen vaihtoon jäälle ja hän yritti vahingoittaa meidän pelaajia, Suhonen kritisoi.

Ja The Man himshelf vastaa syytöksiin:

- Naurettavaa toimintaa Alpolta. Se huusi mulle kolmannessa erässä, että taasko sä meinaat mennä kentälle? Jokainen paikalla ollut näki, ettei tuolla ketään yritetty tahallaan vahingoittaa, Nielikäinen kommentoi.

Kaiken käskyttämisen vastustaja, kukkamies grappadiggari Suhonen on itse puhdas pulmunen. Ja tietysti hänen joukkueessaan ei tällaista suvaita. Jos ei lasketa ajassa 59.00 tapahtunutta episodia, jossa pelikatkon aikana Vopat ja Mrazek olivat tulossa muistuttamaan Nielikäistä Vihkon taklaamisesta. Ja samaan kasaan liittyi sitten Bannister, ettei olisi mennyt miehistösuhteet persuuksilleen. Ja tietysti kaksi linjuria kaitsemaan. Ja jos se olisi ollut oikeista pelaajista kiinni, olisi homma ratkottu siinä samalla hetkellä. Nyt ei tarvetta ollut.

On se kumma, että yhdelle miehelle tämä SM-liigan väkivaltaisuus ja tahalliset vahingoittamisyritykset pelissä (jossa kukaan ei loukkaantunut)ovat liikaa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Kärpät#18

On se kumma, että yhdelle miehelle tämä SM-liigan väkivaltaisuus ja tahalliset vahingoittamisyritykset pelissä (jossa kukaan ei loukkaantunut)ovat liikaa.

Näillä sanoilla, olisko se Ape-Pasi -vaihtokauppa mitään..? Ai, ei vai...

Kuten jo aiemmin sanoin, maku Apeen on mennyt. Ei tästä tule mitään. Ensi kauden jengissä on ainakin yksi semmoinen tyyppi(Jere), joka käy niistämässä tarpeen tullen vastustajaa kuin vastustajaa valmentajan huuteluista huolimatta. Mihin se johtaa, jos Ape valmentaa ja haluaa hyllyttää porukkaa kun ei ne suostu osalliseksi sen neitikiekkoon? Lentäisikö Ape silloin viimeistään? Vai raahataanko kakkosvalmentajaksi joku todellinen kusipää, joka tietää mitä tehdään ja milloin?

EDIT: Sori, meni hieman off-topic..

Ai niin, Pasi kotiin!!
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Pärde

Ai niin, Pasi kotiin!!

Nyt loppuu tämä vääristely. Pasi nimenomaan on nyt kotona eli pohjoisessa. Pasi ei ole stadilainen. Stadi on yhtä paljon Pasin koti kuin Oulu on Hagmanin koti. Totta kai te saatte kaikin mokomin The Pasia tsadiin haluta, mutta Pasin "kotiin tuleminen" ei voi tarkoittaa Helsinkiin palaamista, sanon ma. Jos Pasi lähtee kotio niin silloin hän lähtee Oulaisiin vai mistä ikinä olikaan kotoisin.

ps. Piti se tämäkin päivä nähdä, että Heikkilää syytetään Goonailusta.

pps. Olisikohan tämä kuulunut paremminkin provoketjuun?
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Kertokaa lisää Vopatin keskisormitempauksesta? Mitä tapahtui, kuka/mikä provosoi, pelikatkon aikana/pelin aikana? MItä mitä?

Aijuu, kentältä kuului tälläinen heitto:
"Mee juomaan viiniä v*tun sivarijuoppo", tarvitseeko sanoa kenen "runoilua" tämä on? =P
 

CMX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Detroit Red Wings, Kärpät, HIFK
Tässä ottelusta havaitsemiani asioita:

+Dave Stathos: Pelasti pari kertaa HIFKin ahdingosta. Tänä iltana kirjaimellisesti voittava maalivahti.

+Zidlicky: Pelasi varmasti omassa päässä, teki hyvät tehot ja löi hienosti turpaan tuomarin ylitse jotain isottelemaan tullutta neitiä 1.erän loputtua.

+Nielikäinen: Aina kun pelasi, niin tapahtui. Taklasi kaikkea mikä liikkuu ja oli saumat jopa maalinkin tekoon. 3. erässä olisi ollut mahdollisuus nähdä joko Nielikäinen vs. Vopat tai Nielikäinen vs. Mrazek. Kokoajan oli herrojen välillä sanaharkkaa ja pientä tönimistä, mutta aina tulivat rotat (tuomarit) väliin. Mielenkiintoista olisi ollut nähdä tappelu pitkästä aikaa Raksilassa.

+HIFK: Pelasi tehokkaasti ja taktisesti viisaan pelin sekä taklasi noin 100 kertaa enemmän kuin Kärpät (Pasista huolimatta). Kyllä tuolla pelillä playoffseihin pääsee.


-Kärppä-fanit: Vittuako sitä tarvii joka tilanteesta itkeä? Joukkue hävisi ja sillä selvä. Joo, tuomarit varmaan ratkaisi pelin. Uskomatonta! Mielestäni tuomarit tuomitsivat hyvin ja tasapuolisesti. Nämä HIFKiin kohdistuvat kahvaussyytökset kuulostavat katkerilta. Ottakaahan ne Kärppä-lasit päästä ja laskeutukaa siitä huumasta niin saatatte huomata sen kuinka paljon Kärpätkin käyttää mailaansa muuhun kuin kiekon pelaamiseen. Minua oikeastaan vituttaa koko helvetin kiekkobuumi täällä Oulussa. Jääkiekko on viihdettä eikä mikään elämä ja kuolema.

-Tuomarit: Tuomitsivat muuten hyvin, mutta c'mon, oisivat antaneet poikien tapella. Ei sitä aina tarvi rottana roikkua paidassa.

-Suhonen: Kuules, Alpo, ei siellä mitään käskyttämistä ollut Kärppien vaihtiossa Nielikäisen suhteen. Nielikäisellä oli Vopatin ja Mrazekin kanssa pientä sanaharkkaa ja tönimistä, siinä kaikki. Tietenkin Kake olisi voinut pitää kuumana käyneen Nielikäisen penkillä, mutta niin olisi Alpokin voinut pitää Vopatin ja Mrazekin penkillä.


Kaiken kaikkiaan ihan mukava peli. Missä vaiheessa Vopat muka näytti keskisormea yleisölle. Enpäs huomannut. Katselin varmaan cheerleadereita silloin :)
 

Jindebyne

Jäsen
No hienoa, että tuli elintärkeästä ja todella vaikeasta vieraspelistä kaksi pistettä!

Stathos torjunut taas 42 kertaa, uskomatonta työskentelyä, enpä pistäisi pahaksi jos tämä muuri pelaisi ensi kaudellakin meillä! Pärssisen maali on hieno, Häbä teki tänään kaksi maalia! Hyvä, että Tonilla alkaa peli sujua näissä tiukissa peleissä!
Kotiyleisöä on mahtanut vituttaa kun Vopat on käsiään esitellyt, siitä minä annan ison plussan Vopatille! Jollain vielä HIFK:ssa munaa tehdä jotain mitä Alpo ei karmeimmissa painajaisissaankaan kestäisi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Cairns

Aijuu, kentältä kuului tälläinen heitto:
"Mee juomaan viiniä v*tun sivarijuoppo", tarvitseeko sanoa kenen "runoilua" tämä on? =P

Veikkaan että Hedberg oli huutajana?!

Muksulta hieno analyysi matsista. Suunta on nyt ylöspäin, toivottavasti jatkuu samankaltaisena eikä tule enää loukkaantumisia, varsinkaan maalivahtiosastolle.

Alpo,ole mies, juo Lasolia, äläkä kitise!

Viestin lähetti V-man

ja teki mailallaan runkkausliikkeitä (maila haarojen välissä) + näytteli taas pisintä sormea palkintojenjaon aikana samaiseen suuntaan. Kai sieltä tuli jotain kuittia pelin aikana. Hassun näköistä, mutta aika lapsellista

Runkkaaminen on aina hassun näköistä, mutta lapsellista siitä ei saa kirveelläkään.
 
Viimeksi muokattu:

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Cairns
Kertokaa lisää Vopatin keskisormitempauksesta? Mitä tapahtui, kuka/mikä provosoi, pelikatkon aikana/pelin aikana? MItä mitä?

En tiedä kuka provosoi ja koska, mutta Vopat "pyyhki visiiriään" keskisormella eli näytteli keskisormea joillekkin tietyille henkilöille vaihtopenkin takana tullessaan erätauolta ja teki mailallaan runkkausliikkeitä (maila haarojen välissä) + näytteli taas pisintä sormea palkintojenjaon aikana samaiseen suuntaan. Kai sieltä tuli jotain kuittia pelin aikana. Hassun näköistä, mutta aika lapsellista. Jos Roman provosoituu nuin helposti kaukalon sisälläkin, niin siinä on vastustajille oivallinen ärsytyksen kohde. Harvinaisen värikäs tyyppi joka tapauksessa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti V-man
Nyt loppuu tämä vääristely. Pasi nimenomaan on nyt kotona eli pohjoisessa.

Tämä pitää täysin paikkansa. Nöyrimmät anteeksipyyntöni. Tarkoitin luonnollisesti "kotia".
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti V-man
Jos Roman provosoituu nuin helposti kaukalon sisälläkin, niin siinä on vastustajille oivallinen ärsytyksen kohde. Harvinaisen värikäs tyyppi joka tapauksessa.
Tuohan kuulostaa hienolta. Kerrankin jotain muuta kuin rutiinipeli mistä kukaan ei sano eikä tiedä yhtään mitään. Tämähän on jo "melkein" SlapShot meininkiä. :D

Toivottavasti taso jatkuu sunnuntaina niin ei tarvitse mennä paniikissa tuskailemaan. No tarvitsee kuitenkin joten se siitä pyynnöstä.
 

CMX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Detroit Red Wings, Kärpät, HIFK
Viestin lähetti V-man
En tiedä kuka provosoi ja koska, mutta Vopat "pyyhki visiiriään" keskisormella eli näytteli keskisormea joillekkin tietyille henkilöille vaihtopenkin takana tullessaan erätauolta ja teki mailallaan runkkausliikkeitä (maila haarojen välissä) + näytteli taas pisintä sormea palkintojenjaon aikana samaiseen suuntaan. Kai sieltä tuli jotain kuittia pelin aikana. Hassun näköistä, mutta aika lapsellista. Jos Roman provosoituu nuin helposti kaukalon sisälläkin, niin siinä on vastustajille oivallinen ärsytyksen kohde. Harvinaisen värikäs tyyppi joka tapauksessa.

No vittuako siellä pitää huudella törkeyksiä. Kai sitä nyt saa takasinkin jotain pistää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös