Kärpät CHL:ssä 2016–2017

  • 81 547
  • 471

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Vähän yllätyin kun Aittokallio pistettiin maaliin, mutta Suikkanen tiennee mitä tekee. Onko sitten tarkoitus enemmän saada kilpailuasetelmaa maalivahtien välille kuin optimoida voittoa tästä ottelusta. Pingviinijoukkue oli ainakin viime vuonna melko suupala kautta aloittaneelle Kärpille enkä usko tilanteen olevan eri tälläkään kertaa vaikka junnua on rosterissa enemmän ja väkeä on muutenkin vaihtunut. Toivottavasti ei loukkaantumisia tule, saksalaiset kun tunnetusti tykkäävät fyysisemmästä pelistä.
 

Zinetula

Jäsen
Aittokallio oli kyllä loistava viime kauden Chl:ssä, toivottavasti sama trendi jatkuu. Pelejä tulee paljon ja Rynnästä on hyvä lepuuttaa välillä, ettei kuorma kasva liian suureksi.
 
Vähän yllätyin kun Aittokallio pistettiin maaliin, mutta Suikkanen tiennee mitä tekee. Onko sitten tarkoitus enemmän saada kilpailuasetelmaa maalivahtien välille kuin optimoida voittoa tästä ottelusta.
En yllättyisi vaikka Kärpät jatkaisi Marjamäen aikana nähtyä ~50/50-peluuttamista vaikka Rynnäs todennäköisesti on se ensisijainen tästä parista. Olihan sama homma sekä Karhunen/Tarkissa että Tarkki/Aittokalliossa.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien Krefelt peli onkin ns. myöhäisottelu, kun alkamisaika on niinkin "myöhään" kuin kello 20.30. Hyvä, kun aikaisemmasta lähetysajasta olisin myöhästynyt.

Mertaranta pisti pystyyn eilen Radek Kobližek fan clubin! Saa nähdä, että jatkuuko Mertsin Kobližekin hehkuttaminen vielä tänäänkin. Muistui mieleen selostajalegendan erään aktiivin Leijona-pelaajan kesto-hehkuttaminen. Jos Mertarannasta olisi kiinni, Kärpissä pelaisi 20 Kobližekiä. "Ihme on, jos ei pelaisi! Kyllä pelaa Kobližek hyvää peliä!" Itse olen sitä mieltä, että Kobližek oli eilen mielenkiintoinen tuttavuus, hän pelasi eilen hyvin, teki viime kaudella Kärppien A:ssa 52 pinnaa (47 ottelussa, joten ns. pisteidentekopotentiaalia on), liikkuu/luistelee erinomaisesti, mutta on vielä nuori ja pienikokoinen miesten peleihin. Onko Kobližekissä potentiaalia Suikkasen Kärpille "Kärppien Marko Virtalaksi"? Toivottavasti, ja tämä jää myös nähtäväksi. Kobližek saa varmuudella mahdollisuutensa nyt harjoituspeli- ja CHL-kaudella. Eikös Suikkasen kehut Kärppien nelosketjulle harjoituspeleissä ole osaltaan myös osoitettu Kobližekille?
 

JuuGa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aittokallio maaliin illan peliin, hyvä hyvä! Mukava nähdä meidän "ennakoitu" kakkosveskakin laatikossa ns. tosipelissä.
Sami pelasi loistavasti viime kaudella CHL-pelit, mutta itselleni jäi kuva että oli todella ailahtelevainen liigan puolella, jonain iltana todella hyvä, seuraavassa pelissä käsittämättömän helppoja maaleja meni sisään.
Juuri tuo jatkuva ailahtelevaisuus oli myös iso syy miksi ura nousi pystyyn Pohjois-Amerikassa, Colorado Avalanchen organisaatiossa. Toivottavasti tasaisuutta löytyy, ei meidän kausi ainakaan maalivahdeista kiinni jää, Rynnäs-Aittokallio on kova kaksikkko millä mittarilla tahansa katsottuna!
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Hahaa - löysin kuin löysinkin toimivan streamin. Mättö alkakoon. Toivottavasti junnumme eivät jää jyrän alle.
 

sinikettu

Jäsen
Ottelun hienoin hetki on ollut tuo, kun Mäenalanen nappasi taitavasti kiekon ilmasta lavallansa. Aplodit sekä yleisöltä että tuomarilta.

edit: sitten alkoi vähän tapahtumaan. Hyvät paikat molemmissa päissä.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Kähkönen nokikkain vastustajan molarin kanssa, katse kiekkoon, laukaus ja maalivahtia patjaan. Olikohan jo 3 vastaava tilanne 4 erän sisään Kähylle...

Edit. Tikillä ois asiaa...
 
SILLI AKU SILLI AKU ISO TAPPO!
AKU FEIS OFF!

HEREILLÄ HEREILLÄ HEI NOITTEN LENTOVAIHTOJEN KANSSA

Tykkään Kaitsun preesensistä penkin takana, odotin paljon ikävämpää esitystä häneltä
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Hyvin vihollinen pyöritti yyveetä, mutta Kärpät kesti. Evät päässeet laukaisemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös