Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jyrki Ahon ulkonäkö sekä kehonkieli Ässien valmentajana – havaintoja ja analyyseja

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Vellihousu, 03.08.2016 klo 19.59.

 1. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kuparisen eilinen jatkoaikamaali oli lopulta aika tärkeä ja lauantaille on sankarinviittaa tarjolla vaikka kelle. Kun tässä Ahosta puhutaan, taitaa olla niitä ainoita valmentajia, jolla ei ole ollut ketjua "Aholle kenkää tms." Onko ollut koskaan? Veikkaan, että lauantain jälkeen olemme taas hieman positiivisemmilla fiiliksillä.
   
 2. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Kuparinen on pelannut maajoukkueessa ja venäjällä ennen tätä kautta, että aika hyvin kaverilta joka ei edes näytä urheilijalta. Bernard ehkä pelaa elämänsä kautta jos siihen sisältyy suoranainen imurointi pudotuspeliottelussa ja se että valmentaja ei ota kaveria pois keskittymään seuraavaan peliin kun peli on jo menetetty. Neljästä ensikertalaisesta Ojamäki pelasi maajoukkueessa jo vuosi sitten ja Suoranta oli maajoukkuevalmentajan luottopelaaja jo seuravalmennuksessa. Kärki ei ole samalla tasolla kuin viime kaudella vaikka maajoukkueeseen pääsikin.

  Ahon eteenpäin viemiä pelaajia ovat Seppälä sopimukseensa asti, Peltola jos liki kolmekymppistä enää voi niin kehittää ja Suoranta, joka sai ensimmäistä kertaa ison roolin. Taaksepäin vietyjä pelaajia on myös jokunen. Näitä tietysti yhdistää se etteivät ole pelityylillisesti ikinä olleet jyväskyläkiekkoon sopivia.

  Marttisen loukkaantuminen on tietysti ikävää ja se on osoittautunut ihan saatanan isoksi asiaksi nyt. Mutta eipä valmentaja tuolle asialle mitään voi kun se vielä tapahtui siirtorajan jälkeen.
   
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Rautakalliohan valmens ekalla kaudellaan Ässät kunniakkaasti sijalle 13. Siinä mielessä Aho suorastaan jyrännyt vanhemman kolleegansa. Toki Rocky toi ja jätti paljon hyvääkin porilaiseen kiekkoon, turbulensseista huolimatta.

  Ahon perintö selviää hamassa tulevaisuudessa. Sekä pelillisesti että yksilöiden suhteen annan odottaa ens kaudesta selkeesti laadukkaampaa. Kärki/Ojamäki/Viljanen poistuman myötä riittää ruutuja täytettäväksi, mutta sitten seuran täytyy vaan täyttää ne+vahvistaa. Sellaista on ammattilaisurheilu.
   
 4. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ahon johdolla Porissa pelataan ensimmäistä kertaa kaksi pudotuspeliottelua sitten vuoden 2013. Se on fakta. Se että joukkue on tuollainen semihyvä minijyp jolla ei ole pienintäkään mahdollisuutta pärjätä tosipeleissä on suurimmalle osalle ilmeisen toissijaista. Toisille se ei sitä ole. Ässissä on yleensä aina ollut edes jonkinlaista särmää mutta tämän kauden joukkueesta sitä ei löydä tikullakaan. Harmaata massaa eikä helpotusta ole luvassa ensi kaudellekaan.

  Pidän Ahosta persoonana mutta ei välttämättä ole oikea henkilö luotsaamaan Porin Ässiä. Ihan kiva loppusijoitus ei vain riitä jos peleissä ei tapahdu käytännössä yhtään mitään.
   
 5. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Yhden asian Jyrki Aho on kuitenkin kiistatta saanut aikaan. Hän on varmasti eniten Ässäfaneja koskaan jakanut henkilö. Näin suurta vastakkainasettelua ei valmentaja-asioissa ole ikinä ennen ollut. Yleensä on ollut jonkinlainen konsensus asioissa.
   
 6. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  No "vuosiin" se on kaksi vuottakin, kun viimeisin voitto on tullut 13.2.2015.
   
 7. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Pajuli tais päästä pirullisuuksineen aika lähelle...
   
 8. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Sen verran haluan nostaa kättä pystyyn, että minä olen myöskin Rocky-fani. Olen ollut sitä pikkupojasta lähtien ja tulen varmasti aina olemaan. Siitä on toki turha kenenkään tehdä mitään sen kummempia johtopäätöksiä esimerkiksi valmennuksen suhteen. Siinä asiassa olen ehdottomasti Ahon puolella. Mutta Rocky-fani olen siitä huolimatta. Uskon että aika moni muukin kokee asian samalla tavalla.
   
 9. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mielestäni Pajulin osalta täällä vallitsi konsensus siitä, että hänestä on päästävä eroon mahdollisimman nopeasti.
   
 10. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin onkohan ihan noinkaan? Minun lukemani perusteella näitä Ahon vastaisia nimimerkkejä on todella vähän. Isosti esillä olevia kylläkin, jotka aina mahdollisuuden tullen hyppäävät poteroistaan kertomaan, kuinka kaikki on menetetty Ahon aikana. Eiköhän näiden pitäisi uskoa, että Rocky meni jo!
   
 11. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Pitäisiköhän ihan kaikkien uskoa että Rockyn aika meni jo! Vaikkei Ahosta pidäkkään niin ei täällä edelleenkään ole huudettu Rockya takaisin! Tai jos on niin on kyllä itsellä mennyt ne viestit ohi!
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Tää on vähän niinkuin politiikassa, koitat valkopestä asioita. Sellaisia nimimerkkejä jotka eivät diggaa Ahon pelityylistä ja valmennuksesta on enemmän kuin vähän. Ja varsinkin tuo äärimmäisen lapsellinen loppukaneetti taas kertoo että eipä sullakaan ole mitään annettavaa tähän asiaan.
   
 13. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jotenkin uskon valmentaja Ahon tekemiin ratkaisuihin, ennemmin kuin pahasti katkeroituneeseen, nobody kirjoittelijaan jatkoajan sivulla, eli sinuun arvon korkki. Kuparinen ei edelleenkään ole suosikkini, mutta kuten aiemmin mainitsin hän on parantanut vihdoinkin otteitaan ja tämän myös Aho on huomannut, sillä teki hänelle vuoden jatkon Ässiin (minä en olisi tehnyt).
  Jos taas sinua olisi kuunneltu ja jatkettu Rautakallion Pekalla, niin mehän oltaisiin kisailtu Saipan kanssa viimeisestä sijasta, vai oliko se Pekan kanssa jopa sija 13, mihin hänen resurseillaan päästiin.
  Koeta nyt ryhdistäytyä, sillä eihän aikuinen mies voi kaikkea pahaa oloaan joka päivä purkaa Jyrki Ahoon, joka on oikeasti helvetin pätevä työssään. Tuolla materiallilla oltiin tappelemassa runkosarjan kutospaikasta, niin onhan se uskomatonta! Oikeat asiantuntijat (en siis tarkoita sinua) ovat rankanneet kauden positiivisimmat yllätäjät ja niissä arvioissa Ässät on kolmen suurimman yllätyksen mukana.
  Harmi, että peli ei juuri tällä hetkellä ole täysin uomissaan, mutta toivotaan että lauantaiksi saadaan molari kuntoon ja joku muukin, kuin kädetön Kuparinen alkaisi osumaan maaliin, niin saadaan jatkaa vielä kautta vaikka sinun kiusaksesi (kuitenkin sinua vituttaisi Ahon menestys).
   
 14. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Ootko sä @angnus täysin debiili yksilö. Missä minä olen muka sanonut että Ässien olisi pitänyt jatkaa Rautakallion valmennuksessa. Muutenkin tuntuu että tästä on nyt tehty joku elämää suurempi asia. Ässien pelityyli on ääritylsää ja tehotonta. En kyllä ole ainoa joka on sitä mieltä. Mutta vissiin sitten se nyt sinun silmissäsi henkilöityy minuun. Eikä mulla ole mitenkään paha olo mitä tarttisi purkaa. Tottakai valmentajan tekemiin ratkaisuihin voi uskoa, mutta julkisessa ammatissa olevaa henkilöä voi arvostella virheistä. Ässät ovat mun suosikkiseurani joten mulle ei ole ihan sama miten peleissä käy, ehkä sun mielestäs oli hyvä että Ässät hävisivät mutta mun mielestäni ei ollut.

  Ja vaikkei se nyt Ässiin liitykään niin eipä tainnut Rocky menestyä Bluesissa koskaan niin huonosti kuin Aho viime kaudella. (Oli vaan pakko kuitata tuohon lapselliseen lällättelyysi joka ei sekään perustu faktoihin)

  Miksen mä ole nähnyt mitään listauksia missä Ässiä pidetään suurimpien yllättäjien joukossa. Tämänkertainen playoffvastus siellä kyllä oli.
   
 15. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  @korkki , jos siis Rocky ei ollut enää vaihtoehto, kukahan se Ässien silloisessa tilanteessa siis olisi voinut olla? Sinähän vetelet niin demaria linjaa, kaikki mitä Aho tekee on paskaa mutta mitään ratkaisua itselläkään ei ole. Kaikki on helppo haukkua mutta kun pitäisi kertoa vaihtoehto bee, sitten yllättäen hiljenee.
   
 16. Tuamas Jäsen

  Ahoa arvostelevat säännölisesti lähinnä nämä tappion myötä kivien alta kaivautuvat urpot sekä @korkki

  Aho on kiistatta tuonut Ässiin takaisin kovan vaatimustason, pelitapa on nähdäkseni luotu maksimoimaan koneesta irti saatavat tehot.

  Materiaalissa nyt vain on tiettyjä puutteita joita puolustuksen ylivoimaisen liiderin menetys ratkaisuhetkillä korostaa.

  Aho on valmentaja joka ottaa ja saa käytännössä maksimit käytettävissä olevasta materiaalista, niin on käynyt tällä kaudella ja ensi kaudella materiaalin muuttuessa vielä sopivammaksi, tulee tuloskin olemaan parempi.

  Tätä tylsyyttä en ihan allekirjoita, joukkue pelaa uhrautuvasti, karvaa korkealta ja kääntää peliä nopeasti.
   
 17. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Ja Ahon käytössä oleva joukkue taitaa olla pienimmällä rahalla koottu vuosikausiin. Sekin on hyvä muistaa, kun vertaillaan eri vuosien menestystä.
   
 18. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  Se on aina hienoa, että toisin kuin itse asioista ajattelevat ovat urpoja ja omaan fanitukseen uskovat oikein viisaita.
  Itse en ainakaan ole Ahon menestystä kiistänyt, ja siinä hän on Ässille varmasti oikea valmentaja.
  Syy miksi en pidä on ääritylsä pelityyli. Vähän kauhulla näyttää myös siltä, että hän ei joukkueesta mitään erilaista playoff- ilmettä saa edes revittyä. Samaa harmaata virkamieskiekkoa on ollut pääosin pudotuspelitkin.
  Yleisesti JYP ja Risto Dufva yleisestikin pelityylinsä suhteen on ollut minulle jo pitkään lähes suurin HMV joukkue liigassa, hyvästä menestyksestä huolimatta.
   
 19. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Höpsis pikku höpönassu.

  Urpous tulee siitä (kuten skarpinmalla lukemisella olisi voinut viestistä tulkita) että tämä tietty porukka loistaa poissaolollaan aina kun peli sujuu ja voittoja tulee. Mutta heti kun tulee muutama tappio, kaivautuvat nämä janarit kivien alta vittuilemaan.
   
 20. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  Kyllä ainakin minä fanina nautin Ässien menestyksestä. Olihan se surkean pelin jälkeen keskiviikkona maistuva loppuratkaisu jatkoajalla.
  Eilen vaan taas saatiin varoittava esimerkki mitä tämä on pahimmillaan, kun toinen joukkue on saatu ladattua pudotuspeleihin ja toinen jatkaa runkosarjan lopun hiihtelyä.
  Huomenna on onneksi vielä yksi mahdollisuus kaivaa ne sotakirveet edes kotona.
   
 21. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aho ei vaihtanut maalivahtia. Joku "toimittajaksi" itseään kutsuva kloppi menee asiassa jopa niin pitkälle, että väittää Ahon puhuvan pehmeitä.

  Mutta mitäpäs jos... Aho ei voinutkaan vaihtaa maalivahtia? Jospa siellä penkillä ei ollut sellaista, jonka olisi voinut laittaa kentälle?
   
 22. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuo viimeinen kommentti oli niin taattua Ahoa:

  "Kumpi pelaa maalissa lauantain ratkaisuottelussa: Ahonen vai Bernard?

  - Toinen maalivahti on varmasti maalissa."
   
 23. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  O se hauska äijä. Tonni vetoo, et on Kummelimiehiä...
   
 24. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Ahonen on ollut niin kankean näköinen jo jonnin aikaa, että ei ihan täydessä iskussa ole.
   
 25. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Meikäläisen sanomisista on muutaman hemmon toimesta tehty nyt niin älyttömän iso juttu. Kaipa me vaan ajatellaan Ahon kanssa niin eri tavalla jääkiekosta että sen takia olen häntä arvostellut. Muutamankin täällä ennen olleen valmentajan kanssa on ollut paljon enemmän samanlaisia ajatuksia.

  Lisäksi nämä tärkeimmillä hetkillä sulamiset, niin Porilainen tapa kuin onkin hävitä jollekin sarjanousijalle kotona, MUTTA sen jälkeen onkin lähdetty isolle kirkolle kylvettämään vastustajia... Nyt tulikin lunta tupaan ihan urakalla useammassa pelissä.

  Materiaali on tietysti rajallinen, mutta silti pelitapa voisi olla ainakin hivenen erilainen. Ehkä kauden loppua kohti on tullut hivenen enemmän taklauksia. Tylsää tämä on, saatanan tylsää kaarreluistelua. Porilainen suuri yleisö on tottunut siihen että pelissä on taklauksia, maaleja ja että käydään kuumana. Nämä kaikki elementit ovat tällä kaudella puuttuneet ja tuskin ensi kauteenkaan tilanne paranee jos tulee "sopivampia" pelaajia lisää. Tulos tuskin siitä paranee kun voittoihin tarvitaan kuitenkin maaleja.