Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

JYPin talenttitallin seuranta

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana HOOLIGAN_, 10.06.2019 klo 21.44.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  "JYP Jyväskylä Oy on solminut juniorisopimukset 13 oman juniorinsa kanssa. Juniorisopimuspelaajat muodostavat rungon JYP Jyväskylä Oy:n, JYP Juniorit Ry:n ja Jyväskylän Urheiluakatemian Talenttitalli -ryhmässä.

  Juniorisopimuspelaajien keihäänkärkenä ovat tämän kevään Pohjola-leirin 2004 ikäluokan All-Star kentälliseen valitut maalivahti Topias Leinonen, sekä hyökkääjät Joakim Kemell ja Jere Lassila. Leinonen valittiin myös leirin parhaaksi pelaajaksi, tähtipelaajaksi ja parhaaksi maalivahdiksi. Kolmikko kuuluu myös tulevan kauden U16 maajoukkuerinkiin.

  Olemme todella innoissamme, että saimme kiinnitettyä seuran lupaavia junioripelaajia tuleviksi pelikausiksi. Sopimukset ovat selkeä todiste laadukkaasta juniorityöstä JYP Juniorit Ry:n toimesta. Juniorisopimuspelaajien joukosta löytyy kansainvälisen tason lupauksia jokaiselle pelipaikalle. Nyt julkaistut juniorisopimuspelaajat ja Talenttitalli -ryhmän toiminta osoittavat liigajoukkueen ajattelutavan muutoksesta seuran pelaajakehityksessä. Tänään julkistetut juniorisopimukset ovat sijoitus liigajoukkueen tulevaisuuden menestymiselle
  kuvailee uusia sopimuksia Urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

  Nuorten jääkiekkolupausten Talenttitalli on aloittanut toimintansa Jyväskylässä. Talenttitalli on luotu JYP Jyväskylä Oy:n, JYP Juniorit Ry:n ja Jyväskylän Urheiluakatemian yhteistyöllä vahvistamaan entisestään JYPin pelaajapolkua. Talenttitalli mahdollistaa seuran lupaaville junioripelaajille ympärivuotista ja kokonaisvaltaista urheilutoimintaa matkalla kohti kansallisia ja kansainvälisiä pelikenttiä. Talenttitallin toiminta nojautuu vahvasti viimeisimmän valmennusopin käytäntöihin ja sitä kautta pyritään myös kehittämään Jyväskyläläistä jääkiekon valmennustoimintaa pelaajapolun eri vaiheissa. Talenttitallin pelaajat koostuvat alkuvaiheessa JYP Jyväskylä Oy:n A- ja B -ikäluokissa pelaavista juniorisopimuspelaajista. Talenttitallin urheilutoiminnasta vastaavat JYP Jyväskylä Oy:n Urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen, sekä valmentajat Antti Turunen ja Jari Pekkola yhteistyössä JYP Junioreiden valmentajien kanssa. Jyväskylän Urheiluakatemia kautta Talenttitalliin tuodaan erikoisosaamista huippu-urheilun asiantuntijoiden avulla.  Talenttitallin perustaminen on vahva osoitus siitä, että JYP Jyväskylä Oy tulee jatkossakin panostamaan entistä vahvemmin junioripuolen pelaajakehitykseen. Tavoitteena on saada Talenttitallista pysyvä toimintamalli seuran rakenteeseen tuleviksi vuosiksi. Uusimman valmennusopin ja menetelmien käyttäminen Talenttitallin urheilutoiminnassa mahdollistaa myös kokonaisvaltaisen valmennustoiminnan kehittämisen seuran pelaajapolun eri vaiheissa, jonka näen myös suurena mahdollisuutena koko Jyvässeudun jääkiekon kehittymisen kannalta. Menestyminen tulevaisuudessa urheilullisesti ja taloudellisesti vaati sitä, että pystymme jatkossa vuosittain kasvattamaan omista pelaajistamme kansainvälisen tason pelaajia ja sen tavoitteen saavuttamiseksi Talenttitalli on vahva kulmakivi seuran pelaajakehityksessä
  kommentoi JYP Jyväskylä Oy:n Urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.


  JYP Junioreiden näkökulmasta Talenttitallin perustamisella on iso merkitys seuramme junioreille. On erittäin tärkeää, että seuran kärkipelaajat otetaan hyvissä ajoin jo huomioon ja sitä kautta kiinnitetään omaan seuraan tarjoamalla mahdollisuutta tavoitella omaa huipputasoaan laadukkaan urheilutoiminnan avulla. Se antaa selkeän kuvan siitä, että oma liigaseura on kiinnostunut pelaajista ja samalla myös viestittää kentälle sitä, että tästä kaupungista ei tarvitse poistua kehittyäkseen, vaan sitten vasta kun ura jatkuu NHL- tai KHL -tasolla. Samalla myös tiivistyy junioreiden ja liigan yhteistyö. Junioreiden näkökulmasta tämä mahdollistaa Talenttitallin pelaajien kokonaisvaltaisen harjoittelun mahdollisimman optimaalisesti
  kommentoi JYP Juniorit Ry:n Valmennuspäällikkö Mikko Palsola.


  On tärkeätä, että lupaaville jääkiekkoilijoille on Jyväskylässä yksilöllisiin tarpeisiin rakentuva polku kansainväliselle huipulle, jota tuetaan hyödyntäen alueelta löytyvää huippu-urheiluosaamista urheilun ammattilaisten avulla. Opiskelun ja urheilun onnistunut yhdistäminen tukee kokonaisvaltaista kehittymistä, mikä on painopiste Talenttitallin ja Urheiluakatemian toiminnoissa. Meidän näkökulmastamme haluamme taata, että Talenttitallin pelaajien kehittämisessä huomioidaan laajasti urheilijan kasvaminen, kehitysvaiheet sekä kokonaisvaltainen kuormittuminen. Arjen hyvä hallinta jättää aikaa myös pelaajan perheelle, kavereiden kanssa olemiselle, opiskelulle sekä muulle elämälle. Näemme Talenttitallista olevan hyötyä myös alueen urheiluseurojen yhteistyölle valmennusopin jalkauttamisen kautta
  kommentoi Jyväskylän Urheiluakatemian Akatemiakoordinaattori Aki Karjalainen."
  Lähde: www.jypliiga.fi/2019/06/jyp-sopimuksiin-junioreidensa-kanssa-jaakiekkolupausten-talenttitalli-jyvaskylaan/  Talenttitalli -ryhmä:
  Topias Leinonen, s.2004. Maalivahti. Sopimus 2019-2023

  Joakim Kemell, s.2004. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2023

  Jere Lassila, s. 2004. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2023

  Samuel Mäkinen, s.2003. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2023

  Jesse Helander, s.2003. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2023

  Aleksi Malinen, s. 2003. Puolustaja. Sopimus 2019-2022

  Elias Valjakka, s.2003. Puolustaja. Sopimus 2019-2023

  Roni Jauhiainen, s.2003. Puolustaja. Sopimus 2019-2023

  Valtteri Koskela, s.2002. Puolustaja. Sopimus 2019-2022

  Tomi Niku, s.2001. Puolustaja. Sopimus 2019-2021

  Elias Ruusu, s.2001. Puolustaja. Sopimus 2019-2021

  Kimi Kuusela, s.2001. Puolustaja. Sopimus 2019-2022

  Samuel Valkeejärvi, s.2001. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2020
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 2. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Erittäin positiivinen lisä Jyväskyläläiseen kiekkomyllyyn, Viitasen käden jälki näkyy tässä lanseeramisessa, mutta vaikka paperilla kuulostaa hyvältä teot sitten aikanaan näyttävät tuloksen.

  Meinasin avata uuden junioreiden kausiketjun, mutta toisaalta tämä ansaitsee olla oma yleisketju jota ei tarvitse joka kausi uusia, vaan tässä ketjussa seurataan tulevina kausina kulloisia talenttitallin pelaajia erikseen ja muille junnuille toivottavasti joku avaa oman kausi ketjun.
   
 3. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Onkos tuo Tomi Niku Samille sukua?
   
 4. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Pikkuveli.
   
 5. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Tuo Talenttitalli on kyllä hyvänoloinen prokkis ja ulospäin näyttäytyy juuri oikealta. Tuo kun on pari vuotta pyörinyt ja homma toimii, niin voi voidaan pian tuon varjolla naarata lupaavia junnuja muualtakin.

  Ainut mikä ehkä hieman tökkii on nimi. Vähän tynimäiset vibat tulee tulee tuosta.
   
  Waqu, lainelaser, HOOLIGAN_ ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, Blaugrana, VGK, Bulls & Raiders
  Lainaus:
  Aivan samaa ajattelin...

  Mut muuten kyllä hyvä idea tämä. Saadaan sitoutettua nuoria hyvin JYPiin.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.