HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
"JYP Jyväskylä Oy on solminut juniorisopimukset 13 oman juniorinsa kanssa. Juniorisopimuspelaajat muodostavat rungon JYP Jyväskylä Oy:n, JYP Juniorit Ry:n ja Jyväskylän Urheiluakatemian Talenttitalli -ryhmässä.

Juniorisopimuspelaajien keihäänkärkenä ovat tämän kevään Pohjola-leirin 2004 ikäluokan All-Star kentälliseen valitut maalivahti Topias Leinonen, sekä hyökkääjät Joakim Kemell ja Jere Lassila. Leinonen valittiin myös leirin parhaaksi pelaajaksi, tähtipelaajaksi ja parhaaksi maalivahdiksi. Kolmikko kuuluu myös tulevan kauden U16 maajoukkuerinkiin.

Olemme todella innoissamme, että saimme kiinnitettyä seuran lupaavia junioripelaajia tuleviksi pelikausiksi. Sopimukset ovat selkeä todiste laadukkaasta juniorityöstä JYP Juniorit Ry:n toimesta. Juniorisopimuspelaajien joukosta löytyy kansainvälisen tason lupauksia jokaiselle pelipaikalle. Nyt julkaistut juniorisopimuspelaajat ja Talenttitalli -ryhmän toiminta osoittavat liigajoukkueen ajattelutavan muutoksesta seuran pelaajakehityksessä. Tänään julkistetut juniorisopimukset ovat sijoitus liigajoukkueen tulevaisuuden menestymiselle
kuvailee uusia sopimuksia Urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Nuorten jääkiekkolupausten Talenttitalli on aloittanut toimintansa Jyväskylässä. Talenttitalli on luotu JYP Jyväskylä Oy:n, JYP Juniorit Ry:n ja Jyväskylän Urheiluakatemian yhteistyöllä vahvistamaan entisestään JYPin pelaajapolkua. Talenttitalli mahdollistaa seuran lupaaville junioripelaajille ympärivuotista ja kokonaisvaltaista urheilutoimintaa matkalla kohti kansallisia ja kansainvälisiä pelikenttiä. Talenttitallin toiminta nojautuu vahvasti viimeisimmän valmennusopin käytäntöihin ja sitä kautta pyritään myös kehittämään Jyväskyläläistä jääkiekon valmennustoimintaa pelaajapolun eri vaiheissa. Talenttitallin pelaajat koostuvat alkuvaiheessa JYP Jyväskylä Oy:n A- ja B -ikäluokissa pelaavista juniorisopimuspelaajista. Talenttitallin urheilutoiminnasta vastaavat JYP Jyväskylä Oy:n Urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen, sekä valmentajat Antti Turunen ja Jari Pekkola yhteistyössä JYP Junioreiden valmentajien kanssa. Jyväskylän Urheiluakatemia kautta Talenttitalliin tuodaan erikoisosaamista huippu-urheilun asiantuntijoiden avulla.Talenttitallin perustaminen on vahva osoitus siitä, että JYP Jyväskylä Oy tulee jatkossakin panostamaan entistä vahvemmin junioripuolen pelaajakehitykseen. Tavoitteena on saada Talenttitallista pysyvä toimintamalli seuran rakenteeseen tuleviksi vuosiksi. Uusimman valmennusopin ja menetelmien käyttäminen Talenttitallin urheilutoiminnassa mahdollistaa myös kokonaisvaltaisen valmennustoiminnan kehittämisen seuran pelaajapolun eri vaiheissa, jonka näen myös suurena mahdollisuutena koko Jyvässeudun jääkiekon kehittymisen kannalta. Menestyminen tulevaisuudessa urheilullisesti ja taloudellisesti vaati sitä, että pystymme jatkossa vuosittain kasvattamaan omista pelaajistamme kansainvälisen tason pelaajia ja sen tavoitteen saavuttamiseksi Talenttitalli on vahva kulmakivi seuran pelaajakehityksessä
kommentoi JYP Jyväskylä Oy:n Urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.


JYP Junioreiden näkökulmasta Talenttitallin perustamisella on iso merkitys seuramme junioreille. On erittäin tärkeää, että seuran kärkipelaajat otetaan hyvissä ajoin jo huomioon ja sitä kautta kiinnitetään omaan seuraan tarjoamalla mahdollisuutta tavoitella omaa huipputasoaan laadukkaan urheilutoiminnan avulla. Se antaa selkeän kuvan siitä, että oma liigaseura on kiinnostunut pelaajista ja samalla myös viestittää kentälle sitä, että tästä kaupungista ei tarvitse poistua kehittyäkseen, vaan sitten vasta kun ura jatkuu NHL- tai KHL -tasolla. Samalla myös tiivistyy junioreiden ja liigan yhteistyö. Junioreiden näkökulmasta tämä mahdollistaa Talenttitallin pelaajien kokonaisvaltaisen harjoittelun mahdollisimman optimaalisesti
kommentoi JYP Juniorit Ry:n Valmennuspäällikkö Mikko Palsola.


On tärkeätä, että lupaaville jääkiekkoilijoille on Jyväskylässä yksilöllisiin tarpeisiin rakentuva polku kansainväliselle huipulle, jota tuetaan hyödyntäen alueelta löytyvää huippu-urheiluosaamista urheilun ammattilaisten avulla. Opiskelun ja urheilun onnistunut yhdistäminen tukee kokonaisvaltaista kehittymistä, mikä on painopiste Talenttitallin ja Urheiluakatemian toiminnoissa. Meidän näkökulmastamme haluamme taata, että Talenttitallin pelaajien kehittämisessä huomioidaan laajasti urheilijan kasvaminen, kehitysvaiheet sekä kokonaisvaltainen kuormittuminen. Arjen hyvä hallinta jättää aikaa myös pelaajan perheelle, kavereiden kanssa olemiselle, opiskelulle sekä muulle elämälle. Näemme Talenttitallista olevan hyötyä myös alueen urheiluseurojen yhteistyölle valmennusopin jalkauttamisen kautta
kommentoi Jyväskylän Urheiluakatemian Akatemiakoordinaattori Aki Karjalainen."
Lähde: www.jypliiga.fi/2019/06/jyp-sopimuksiin-junioreidensa-kanssa-jaakiekkolupausten-talenttitalli-jyvaskylaan/Talenttitalli -ryhmä:
Topias Leinonen, s.2004. Maalivahti. Sopimus 2019-2023

Joakim Kemell, s.2004. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2023

Jere Lassila, s. 2004. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2023

Samuel Mäkinen, s.2003. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2023

Jesse Helander, s.2003. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2023

Aleksi Malinen, s. 2003. Puolustaja. Sopimus 2019-2022

Elias Valjakka, s.2003. Puolustaja. Sopimus 2019-2023

Roni Jauhiainen, s.2003. Puolustaja. Sopimus 2019-2023

Valtteri Koskela, s.2002. Puolustaja. Sopimus 2019-2022

Tomi Niku, s.2001. Puolustaja. Sopimus 2019-2021

Elias Ruusu, s.2001. Puolustaja. Sopimus 2019-2021

Kimi Kuusela, s.2001. Puolustaja. Sopimus 2019-2022

Samuel Valkeejärvi, s.2001. Hyökkääjä. Sopimus 2019-2020
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Erittäin positiivinen lisä Jyväskyläläiseen kiekkomyllyyn, Viitasen käden jälki näkyy tässä lanseeramisessa, mutta vaikka paperilla kuulostaa hyvältä teot sitten aikanaan näyttävät tuloksen.

Meinasin avata uuden junioreiden kausiketjun, mutta toisaalta tämä ansaitsee olla oma yleisketju jota ei tarvitse joka kausi uusia, vaan tässä ketjussa seurataan tulevina kausina kulloisia talenttitallin pelaajia erikseen ja muille junnuille toivottavasti joku avaa oman kausi ketjun.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Onkos tuo Tomi Niku Samille sukua?
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Tuo Talenttitalli on kyllä hyvänoloinen prokkis ja ulospäin näyttäytyy juuri oikealta. Tuo kun on pari vuotta pyörinyt ja homma toimii, niin voi voidaan pian tuon varjolla naarata lupaavia junnuja muualtakin.

Ainut mikä ehkä hieman tökkii on nimi. Vähän tynimäiset vibat tulee tulee tuosta.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

RaakaSamppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän JYP ja Blaugrana (Bartomeu out!)
Ainut mikä ehkä hieman tökkii on nimi. Vähän tynimäiset vibat tulee tulee tuosta.
Aivan samaa ajattelin...

Mut muuten kyllä hyvä idea tämä. Saadaan sitoutettua nuoria hyvin JYPiin.
 
2009 & 2012 ------ Liigan ainoa CHL-mestari s. 2018.

"Se mikä ei tapa, niin siihen ei kyl kuole."

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Talenttitallille haetaan kehityspäällikköä eli ilmeisesti käytännössä ns. päävalmentajaa:

 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

Coutinho

Jäsen
Nämä kolme 2004 syntynyttä, eli Kemell, Leinonen ja Lassila nyt taitavat olla ihan maan kärkeä ikäluokassaan, mutta minkäslainen pelaaja on sitten tämä 2003 syntynyt Helander? Ainakin pisteiden valossa on ollut hyvässä lennossa B-junioreissa..

Onkohan muuten mahdollista, että nämä 2004 syntyneet nähtäisiin ensi kaudella jo A-junioreissa?
 
Virtaselle kenkää! (ja kaikille muille)

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Onkohan muuten mahdollista, että nämä 2004 syntyneet nähtäisiin ensi kaudella jo A-junioreissa?
Pidän sitä erittäin todennäköisenä.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Voisiko ketjun nimeksi muuttaa "JYPin Talenttitalli ja junioritoiminta", niin sateenvarjon alle mahtuisi enemmän asiaa ja ketju olisi kuitenkin relevantti. Voisi rupatella yleisesti junioritoiminnasta Talenttitallin ohella, mikä on kuitenkin merkittävä uusi kokeilu junnupolussa JYPissä.

Mietinkin siis puhua vähän JYPin junnupolusta, kun Ratinen mm. saa nyt rapaa (ja sinänsä aiheestakin) ja ensimmäiset toivottaa jo matkaa muualle kehittymään. Piti ihan tarkistaa, että Ratinen on tosiaan vasta 21-vuotias ja jo ikäisekseen yllättävän paljon Liigaa pelannut, yhteensä 104 peliä tehoin 8+13=21. Mietin syitä, että miten tähän tilanteeseen ollaan jouduttu, että 21-vuotiaan kohdalla osa on jo sitä mieltä, että "näytöt on jo annettu - ei jatkoon".

Mieleeni juolahti monien sattumusten summa, josta kärsimme vielä kotvan. Se on JYP-akatemia. Nimittäin kun D-Team todettiin taloudellisesti raskaaksi ja vaihdettiin JYP-akatemiaan, kupattiin siinä samalla A-junnuista monet pelaajat, joista osa pääsi kyllä omalle tasolleen pelaamaan, mutta osa myös rimpuili miehissä ehkä turhankin nopeasti, jolloin kehitys ei ehkä ole optimaalista ja toisaalta sillä heikennettiin myös A-junnuja, joka joutui turvautumaan ryöväämällä muutamat parhaat B-junnut ja niin edelleen. JYPin junnujen taso on siis kauttaaltaan kärsinyt tuosta palikkapelin eteenpäin työntämisestä, jossa kärki karkaa muualle usein liian isoihin saappaisiin ja pelaajat eivät pääse rauhassa hiomaan vahvuuksiaan omissa ikäluokissaan ja vain poikkeuksellisilla taidoilla nousemaan nopeammin vanhempien joukkoon.

Nykytilanne on siitä hyvä, että nyt on yhteistyöseurana KeuPa, joka ei kuppaa kaikkia A-nuorten parhaimpia pois ja sitä kautta aiheuta ripple-efektiä haitaten koko junioritoimintaa, vaan mahdollisuuden saavat ne, joilla oikeasti nähdään edellytyksiä kehityksen kannalta nousta seuraavalle tasolle. Nyt, kun JYPillä on putkessa muutamia lupaavia hyökkääjiäkin ja ikäluokat saavat pelata enemmän itsensä ikäisiä vastaan, voidaan muutaman vuoden aikataululla ehkä parempaa tulosta odottaakin monilta JYPin junnujoukkueiltakin ja sitä kautta saada sieltäkin menestyjiä. Menestyvä A-nuorten joukkue on kuitenkin kulmakivi myös Liiga JYPille.

Näin perstuntumalta väittäisin, että Kärppien, Tapparan, Ilveksen ja Bluesin junnut ovat aika mallikaasti toimineet viimeisen rapian vuosikymmenen aikana ja sieltä on tullut Liiga-tasolle laadukastakin pelaajaa, mistä kolme ensimmäistä ovat kiittäneet ja kiittelevät tälläkin hetkellä. Toki sitten kahdessa jälkimmäisessä myös joukkueen taloudellinen tilanne ja menestysedellytykset ovat aiemmin kannustaneet näitä junnuja etsimään pelipaikkaansa muualta (myös JYPistä - malliesimerkkeinä Suomela ja Näkyvä). Toivotaan, että pitkällä aikavälillä tähän tilanteeseen ei ajauduta JYPissäkään, eikä suurta pelkoa sen tapahtumiselle ainakaan minulla olekaan. Päinvastoin uskon, että JYP enemmänkin houkuttelee junnuja muualta nyt ja tulevina vuosina, millä on vain positiivinen vaikutus laadukkaampien ja kilpailullisempien juniorijoukkueiden myötä.

Palatakseni Ratiseen, niin väittäisin, että mikäli olisi päässyt kehittymään maltillisemman polun kautta, voisimme saada hänet ja hänen kaltaiset pelaajat valmiimpina Liigaan ja kehittyneemmillä vahvuuksilla. Ratinen ei mahdottomia harppauksia ole ottanut eteenpäin ja voisi kuvitella, että jämärooli liian isoissa saappaissa ei ole ehkä ollut paras tapa oppia kiekollisesti vahvaan pelaamiseen miehissä. Toki voi olla, että olisi junnupolun kautta tasan samassa pisteessä kuin nyt tai jopa huonommassa jamassa. Itse kuitenkin olen sitä mieltä, että tästä kärsivät nämä väliinputoajat, kunnes junnuissa tuo JYP-akatemian junnukuppauksen aiheuttama ero on kurottu umpeen.

Mitä mieltä? Perustan tämän vahvaan, mutta perehtymättömään näkemykseen, joten voin olla väärässäkin tilannekuvan kanssa. Junnuja enemmän seuranneet voivatkin siis paremmin kommentoida, että kuinka isosti näkemykseni on väärässä / oikeassa ja ehkä voimme kaikki jotain oppia tästäkin lätinästä.

Joku junnujen osalta valaistunut yksilö voisi myös vetää jotain tiivistelmää, että miten Talenttitallin nuorilla on kausi tähän mennessä mennyt. Muutama ainakin on päässyt jo ensimmäiset piirtonsa Liiga-jäilläkin ottamaan. Ja olikos se kehityspäällikkö Talenttitalille jo löytynyt? Ja onko @Vili Huli vielä maisemissa?
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene

Tämä olisi kyllä erinomainen tilanne JYPillekin, johon toivottavasti päästään, että ulkomailta asti on vetoa tulla kehittymään nimenomaan JYPiin. Onhan meillä toki mm. Dennis Saikkonen ja Yohann Auvitu olleet, mutta muutama varmaan on eksynyt jokaiseen seuraan syystä tai toisesta.

Nyt junnumenestys kuosiin ja pari uutta korkeaa varausta, niin avot. Jyväskylässä kun opiskelumahdollisuudet ovat myös kuosissa ja tarjontaa myös englanninkielisistä opiskeluvaihtoehdoista.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Laitetaan nyt tänne tämä viesti, vaikka Lambert ei ainakaan virallisesti kuulu tähän ryhmään, mutta viestin muut nimet kuuluvat. JYPillä on erittäin mielenkiintoinen tilanne 2022 NHL draftiin (eliteprospect), sillä kuudesta tämän hetken "isoimmasta" tuon vuoden suomalaisnimestä neljä edustaa tällä hetkellä JYPiä. Nimethän ovat tosiaan Brad Lambert, Joakim Kemell, Jere Lassila ja Topias Leinonen. Meinasin heistä hieman kirjoittaa, mutta @red.machine ja @Mimesis kirjoitti heistä tuonne varsinaiseen draft 2022 ketjuun (jatkoaika) jo aiemmin sen verran hyvin, että mennään vain lainauksilla.

Brad Lambert (C/W)
Suomalaisten jääkiekkoihmisten iloksi Lambert vaikuttaa valinneen maajoukkueekseen Suomen, vaikka Hockey Canada ilmeisesti on kosiskellutkin. Lambert on kaikkea mitä huippuhyökkääjältä voi vaatia: taitava luistelija, pehmeäkätinen, ja osaa rakennella paikkoja pelikavereilleen ja tarvittaessa viimeistellä itse. Rannelaukaus erityisesti vaikuttaisi olevan melko napakka. Pelannut ilmeisesti sekä sentterin että laiturin tonttia, joten lopullinen pelipaikka vaikuttaa siihen, onko Lambertista haastamaan tosissaan Wrightia ykkösvarauksesta. Lienee mukana kevään U18-kisoissa, joten suurikin yleisö pääsee ihastelemaan Lambertin otteita tarkemmin.
Vaikka on vielä pitkä aika on vielä draftiin niin näin JYP-fanina tämä drafti vaikuttaa melko mielenkiintoiselta. Oman kaupungin B-junioreista löytyy nimittäin poikkeuksellisen kova kolmikko.

Joakim Kemell
Mahdollisesti se kovin suomalaisnimi Lambertin jälkeen tässä draftissa. Rightin mailan omaava laituri, hyvä luistelija ja huipputaitava kiekon kanssa. Valittiin viime Pohjola-Leirillä tähdistökentälliseen. Lähes piste per peli tahtia tällä kaudella.

Jere Lassila
Pienikokoinen, mutta edellä mainitun tapaan huipputaitava keskushyökkääjä. Pelinäkemystä löytyy ja tällä kaudella 33 pistettä 31 ottelussa. Jos saa hieman pituutta lisää niin voi vielä nousta varsin korkealla tässä draftissa. Kemellin tapaan valittiin myös Pohjola-Leirin tähdistökentälliseen.

Topias Leinonen
Viime Pohjola-Leirin parhaaksi pelaajaksi arvostettu isokokoinen (193cm) maalivahti. Ottanut ykkösvahdin paikan B-junnuissa iästään huolimatta ja tilastojenkin perusteella pelaa melko hyvää kautta. Mainitaan vielä että kyseessä on tosiaan ex-liigavahti Tero Leinosen poika.


Vielä loppuun sanottakoon että näitä kolmea ja muita 04-ikävuoden nuoria voi seurata lauantaina alkavissa Nuorten Olympialaisissa. Suomen joukkueen rosteri löytyy tästä: Suomen joukkue - Suomen Olympiakomitea
Eli erittäin mielenkiintoiset tulevat vuodet JYP-lasein tulossa, niin liigajoukkueen kannalta, kun toivottavasti heistä siellä saadaan nauttia kuin myös sitten tulevassa NHL-draftissa. Mikäli potentiaalinsa saavuttavat ja JYPissä tämän nousun tekevät, niin kohtuu mukavat kasvattajarahat olisi JYPille myös tulevaisuudessa tiedossa.
 
Viimeksi muokattu:
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Eli erittäin mielenkiintoiset tulevat vuodet JYP-lasein tulossa, niin liigajoukkueen kannalta, kun toivottavasti heistä siellä saadaan nauttia kuin myös sitten tulevassa NHL-draftissa.
Mahtavaa, kun on noin monta kovan tason lupausta potkimassa toisiaan persauksiin. Junnutalentti ei pääse kuvittelemaan itsestään liikoja, kun samasta joukkueesta löytyy muitakin pelaajia, joilla tavoite on Liigaa korkeammalla tasolla.

Mainitun nelikon lisäksi on muitakin lupaavia JYP-pelaajia, joiden kehittymiselle on hyväksi saada kirittäjiä oman joukkueen sisältä. Hölmöinkin ymmärtää Hippoksen lehtereillä parveilevan top4-ryhmän ansiosta pian iso nippu NHL-skoutteja. Sen luulisi motivoivan treenaamaan vielä pikkaisen paremmin ja kovempaa kuin minkä ajattelisi muuten olevan tarpeeksi.

Saapa nähdä, onko JYPiin Lambertin & co myötä imua myös muista Euroopan maista. Slovakian ja Tsekin suunnalta on ollut junnuvirtaa Suomeen jo hyvä tovi, mutta JYPin osalta mieleeni ei tule viime vuosilta muita kuin Filip Juricek?
 
Minä oon syöny sen piirakan!

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
"Jokerit, pokerit, poks! Onko tänään maalissa taikuri Tarkki, kuinka vetää Synergian parkki? Muista ostaa matsi karkki!" -JYPin fb-mainos JYP-Jokerit 27.2.14

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #44, #15, Myyttinen Teutoni
Nää on aina ihan hauskoja hakuja. Ei tee juurikaan lovea omiin resursseihin, mutta antaa varmasti nälkäiselle nuorelle uuden ja laadukkaan ympäristön kehittyä. Kova temppu lähteä 16-kesäisenä ulkomaille pelaamaan hokia, kertonee varmasti jotain motivaatiosta. Tervetuloa Mario, ei muuta kuin kaikkea hyvää!
 
Viimeksi muokattu:
"Suomessa mä luulen, että pelaan Jyväskylässä. Se on lähinnä se ainut mikä vaikuttaa ehkä enemmänkin kuin palkka." - Jarkko Immonen.

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Ilmeisesti tulossa näitä nuoria lupauksia useampikin JyPiin?

JYP etsii kummiperheitä pelaajilleen.
"Etsimme Jyväskylän ulkopuolelta muuttaville 15–20 -vuotiaille pelaajille kummiperheitä elokuusta alkaen, jos vallitseva tilanne ei pahene.
Kummiperheen tehtävänä on tarjota pelaajille koti jääkiekkokaudeksi 2020-2021."
 
Yogi - Saskatchewanin sheriffi #43
Liverpool - uusi Valioliigan mestari 2020!
Fulham, Valioliiga.

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nää on aina ihan hauskoja hakuja. Ei tee juurikaan lovea omiin resursseihin, mutta antaa varmasti nälkäiselle nuorelle uuden ja laadukkaan ympäristön kehittyä. Kova temppu lähteä 16-kesäisenä ulkomaille pelaamaan hokia, kertonee varmasti jotain motivaatiosta. Tervetuloa Mario, ei muuta kuin kaikkea hyvää!
Joo ja tämä vielä taitaa olla vuoden sopimus juniorisopimuksella eli ei rasita taloudellisesti sen enempää kun muutkaan junnut, mutta saadaan ajetua sisään organisaatioon jos talenttia pysyvämpään rooliin nähdään. Saa myös nähdä miten esim. KeuPan maalivahtitilanne menee, vähän poikkeukselliset olosuhteet on, että tuleeko kakkosmaalivahti JYPin organisaatiossa. Tällöin myös tälle Tsekkimokelle voi avautua isompaan rooliin näytönpaikkaa, jos ei nyt sinne miesten tasolle vielä niin A-junnuihin. Tosin joku voi kertoa onko organisaatiossa mikä tilanne maalivahtien suhteen onko tämä tuleva hankinta sitten ehkä se lupaavin nyt kun Parkkinen on liigan mukana?
 
Hockeyarena.net

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Joo ja tämä vielä taitaa olla vuoden sopimus juniorisopimuksella eli ei rasita taloudellisesti sen enempää kun muutkaan junnut, mutta saadaan ajetua sisään organisaatioon jos talenttia pysyvämpään rooliin nähdään. Saa myös nähdä miten esim. KeuPan maalivahtitilanne menee, vähän poikkeukselliset olosuhteet on, että tuleeko kakkosmaalivahti JYPin organisaatiossa. Tällöin myös tälle Tsekkimokelle voi avautua isompaan rooliin näytönpaikkaa, jos ei nyt sinne miesten tasolle vielä niin A-junnuihin. Tosin joku voi kertoa onko organisaatiossa mikä tilanne maalivahtien suhteen onko tämä tuleva hankinta sitten ehkä se lupaavin nyt kun Parkkinen on liigan mukana?
Mario Zalcik on edelleen tullut lähtökohtaisesti JYPin U18 joukkueeseen, eli ennen tuo luokka tunnettiin b-nuorten joukkueena. Nykyään Suomessa on luovuttu kirjainyhdistelmistä nuorissa ja siirrytty kansaväliseen termistöön. Toki jos hyvin pelaa kaikkihan on mahdollista.

Ilmeisesti tulossa näitä nuoria lupauksia useampikin JyPiin?

JYP etsii kummiperheitä pelaajilleen.
"Etsimme Jyväskylän ulkopuolelta muuttaville 15–20 -vuotiaille pelaajille kummiperheitä elokuusta alkaen, jos vallitseva tilanne ei pahene.
Kummiperheen tehtävänä on tarjota pelaajille koti jääkiekkokaudeksi 2020-2021."
Toinen Tsekki joka tullut lähtökohtaisesti myös samaiseen U18 joukkueeseen on hyökkääjä Filip Juricek joka on myös Vitkovicen kasvatti, mutta pelasi jo viime kauden Suomessa KJT Haukoissa.
 
Viimeksi muokattu:
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Toinen Tsekki joka tullut lähtökohtaisesti myös samaiseen U18 joukkueeseen on hyökkääjä Filip Juricek joka on myös Vitkovicen kasvatti, mutta pelasi jo viime kauden Suomessa KJT Haukoissa.
Hyvä asia tuo. Pojat ovat seurana ja tukena toisilleen, ei tarvitse yksin olla vieraassa maassa.
Hups.
Tuo pelaajalinkkisi Filipin sivulle menee Roni Allenin Elite Prospecsiin!
Tässä Juricekin oikeat tiedot Flip Jricek (EP)
 
Yogi - Saskatchewanin sheriffi #43
Liverpool - uusi Valioliigan mestari 2020!
Fulham, Valioliiga.

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy