red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Vuoden 2022 varaustilaisuutta pidetään tällä hetkellä suhteellisen kovatasoisena. Eikä suotta, koska tarjolla on Shane Wrightin, Brad Lambertin ja Matthew Savoien kaltaisia erittäin lupaavia pelaajanalkuja. Esittelen tässä jokusen pelurin, joita tällä hetkellä pidetään varaustilaisuuden kärkiniminä.

Shane Wright (C), Kingston Frontenacs (OHL)

Jos varaustilaisuus järjestettäisiin tällä päivämäärällä, kohdistuisi valinta todennäköisesti 16-vuotiaaseen kanukkisentteriin. Wright kuuluu jo 16-vuotiaana joukkueensa kapteenistoon ja on takonut tällä kaudella varsin hienot 33 tehopistettä (20+13) 35 otteluun. Vertailun vuoksi muuan Connor McDavid teki saman ikäisenä 66 tehopistettä 63 otteluun, joten Wrightin tahti on vain hieman huonompi. Vastikään 16 vuotta täyttänyt Wright pelaa ensimmäistä kauttaan CHL:ssä ns. "expectional statuksen" turvin.

Wrightin vahvuuksia ovat luistelu, erinomainen peliäly, pelinrakentelu, suoranopeus ja lisäksi Wright on taitava löytämään tilaa laukaukselleen, josta osoituksena tällä kaudella syntyneet 20 maalia. Ensisijaisesti Wrightia voidaan kuitenkin pitää pelintekijänä. Hienoisena puutteena voidaan pitää laukauksen kovuutta, mutta tuo puute on korjattavissa. Tullee olemaan Kanadassa valtavan mediahuomion alla varaustilaisuuden lähestyessä ja jo paljon aikaisemminkin.

Brad Lambert (C/W), HIFK U20 (A-nuorten SM-liiga)

Suomalaisten jääkiekkoihmisten iloksi Lambert vaikuttaa valinneen maajoukkueekseen Suomen, vaikka Hockey Canada ilmeisesti on kosiskellutkin. Lambert on kaikkea mitä huippuhyökkääjältä voi vaatia: taitava luistelija, pehmeäkätinen, ja osaa rakennella paikkoja pelikavereilleen ja tarvittaessa viimeistellä itse. Rannelaukaus erityisesti vaikuttaisi olevan melko napakka. Pelannut ilmeisesti sekä sentterin että laiturin tonttia, joten lopullinen pelipaikka vaikuttaa siihen, onko Lambertista haastamaan tosissaan Wrightia ykkösvarauksesta. Lienee mukana kevään U18-kisoissa, joten suurikin yleisö pääsee ihastelemaan Lambertin otteita tarkemmin.

Matthew Savoie (C), Winnipeg Ice (WHL)

Wrightin tapaan jo vuoden alussa 16 vuotta täyttänyt Savoie ilmeisesti kieltäytyi edellä mainitusta expectional statuksesta, ja on siksi pelannut tällä kaudella myös CSSHL-junioriliigaa. WHL:ssä Savoielle on kertynyt vasta 12 ottelua, joissa saldona 5 syöttöpistettä. Wrightin tapaan myös Savoie on ollut seurannassa hyvin nuoresta lähtien, ja poikaa pidettiin jossain vaiheessa tulevana ykkösvarauksenakin ohi Wrightin. Savoiella on erittäin hyvät syöttö -ja laukaustaidot ja erityisesti tarkkuutta on kehuttu. Myös työmoraali ja fysiikka ovat vahvalla tasolla. Hienoisia epäilyksiä on herättänyt Savoien pieni koko sentteriksi (175cm), mutta toisaalta joitain lisäsenttejä saattaa vielä tulla ja mikäli taitoa on riittävästi, ei koko ole ongelma. Muuan Nova Scotian herrasmies tulee väkisinkin mieleen..

Simon Nemec (D), HK Nitra (Slovakian Extraliiga)

Suurin slovakkilupaus (Juraj Slafkovskyn ohella) pitkään aikaan. Nemec on merkkauttanut tällä kaudella puolustajan tontilta 3 syöttöpistettä kahteentoista otteluun Nitran edustusjoukkueessa, ja kellottanut muutenkin ikäisekseen isoja minuutteja. Alle 20-vuotiaiden sarjassa Nemecin saldo on 7 tehopistettä 12 otteluun. Nemecin pelinavaustaitoja on kehuttu, ja poika taitaa myös puolustamisen. Tasonsa puolesta olisi mahtunut jo tämänvuotiseen U20-joukkueeseen, mutta toivottavasti ensi vuonna sitten.

Muita huomionarvoisia nimiä: Juraj Slafkovsky, Jack Devine, Rutger McGroarty, Ivan Miroshinenko.

Kuten aikaisemminkin olen todennut, niin Slovakian fanina tätä varaustilaisuutta ei malttaisi odottaa ja seuraava varausikäluokka on laajuuden puolesta tätäkin parempi. Nemecistä ja Slafkovskysta toivottavasti tulee seuraavat slovakialaisen kiekkoilun supertähdet vuosiksi eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Itsekin odotan mielenkiinnolla tätä draftia juuri Slovakian näkökulmasta, sillä sieltä on vihdoinkin tulossa mielenkiintoisia nimiä. Joskin pitää korjata, että Dalibor Dvorsky on varattavissa vasta 2023, joka vaikuttaa myöskin lupaavalta vuodelta slovakialaisten kannalta, koska sinä vuonna myös Samuel Sisik on varattavissa. Ensi vuonna varattavien joukossa on Geci ja Myklukha, ketkä vaikuttavat lupaavilta. Tänä vuonna näyttää hyvältä, kun Chromiak ja Knazko menevät todennäköisesti 2. tai 3. kierroksella. Josko nyt pikku hiljaa alkaisi Slovakiakin palaamaan varjojen mailta, joskin siinä menee vielä monta vuotta, että nämä lupaavat junnut ovat tekijöitä miesten tasolla. En usko, että Slovakia kilpailee nuorten kisoissa mitaleista, koska muutamaa huippuyksilö ei vie joukkuetta hirveän pitkälle.

Mukava nähdä, että näitä slovakialaisia on tullut Suomeen kehittymään, ainakin siis Knazko, Slafkovsky ja Sisik. Ruotsiinkin on lähdetty, koska oman maan systeemit ovat sen verta pilalla.
 

RedWinger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hyvä avaus. Ilmeisesti tämä 2020 drafti on poikkeuksellisen kovatasoinen, 2021 heikompi, ja sitten taas 2022 taas kova, jossa lienee useampi franchise-pelaaja tarjolla. Tämä kelpaa hyvin Detroit-fanille, hyvä aika olla huono. Kärki on kova taas hyökkääjälupausten osalta, kun 2021 on sitten pakkidrafti. Toivotaan suomalais(kanadalais)väriä Detroitiin Lambertin muodossa, kun tuolloinkaan tuskin vielä wild cardista taistellaan.

Toivottavasti pysyy Lambert terveenä ja haastaa tosissaan ykkösvarauksesta. Savoie on tainnut jo valitettavasti ottaa koppia päähän, joista yksi tälli taisi tulla ihan hiljattain Whl:n ottelussa, jos oikein muistan.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Wrightin tapaan jo vuoden alussa 16 vuotta täyttänyt Savoie ilmeisesti kieltäytyi edellä mainitusta expectional statuksesta, ja on siksi pelannut tällä kaudella myös CSSHL-junioriliigaa.
Tämähän meni niin, ettei Savoielle myönnetty tuota expectional statusta ja taisi uhkailla siirtyä pelaamaan Yhdysvaltojen puolelle tämän takia. WHL:ssä taidettiin jotain sääntömuutoksiakin tehdä, että Savoie pystyisi pelaamaan jo tällä kaudella kyseistä liigaa tultuaan varatuksi ensimmäisenä Winnipeg Icen riveihin.
 

Mimesis

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka on vielä pitkä aika on vielä draftiin niin näin JYP-fanina tämä drafti vaikuttaa melko mielenkiintoiselta. Oman kaupungin B-junioreista löytyy nimittäin poikkeuksellisen kova kolmikko.

Joakim Kemell
Mahdollisesti se kovin suomalaisnimi Lambertin jälkeen tässä draftissa. Rightin mailan omaava laituri, hyvä luistelija ja huipputaitava kiekon kanssa. Valittiin viime Pohjola-Leirillä tähdistökentälliseen. Lähes piste per peli tahtia tällä kaudella.

Jere Lassila
Pienikokoinen, mutta edellä mainitun tapaan huipputaitava keskushyökkääjä. Pelinäkemystä löytyy ja tällä kaudella 33 pistettä 31 ottelussa. Jos saa hieman pituutta lisää niin voi vielä nousta varsin korkealla tässä draftissa. Kemellin tapaan valittiin myös Pohjola-Leirin tähdistökentälliseen.

Topias Leinonen
Viime Pohjola-Leirin parhaaksi pelaajaksi arvostettu isokokoinen (193cm) maalivahti. Ottanut ykkösvahdin paikan B-junnuissa iästään huolimatta ja tilastojenkin perusteella pelaa melko hyvää kautta. Mainitaan vielä että kyseessä on tosiaan ex-liigavahti Tero Leinosen poika.


Vielä loppuun sanottakoon että näitä kolmea ja muita 04-ikävuoden nuoria voi seurata lauantaina alkavissa Nuorten Olympialaisissa. Suomen joukkueen rosteri löytyy tästä: Suomen joukkue - Suomen Olympiakomitea
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Minä itse kun lähinnä seuraan suomalaispelaajien näkövinkkelistä näitä hommia, niin näyttäisi tämäkin ikäluokka olevan sellainen, että siellä on yksi supertähti, mutta muuten ei ihan tuollaisia huippulupauksia ole. Korostaa vain sitä, miten kova ikäluokka tuo -99 syntyneet oli, kun kuusi suomalaista meni ykköskierroksella ja muistaakseni toiset kuusi kakkoskierroksella.

Brad Lambertin otteita pääsevät kiinnostuneet seuraamaan televisiosta ensi huhtikuussa alle 18-vuotiaiden MM-kisoista ja todennäköisesti sitten ensi vuoden vaihteessa U20-kisoissa. @red.machine tuossa avasikin pelaajan vahvuuksia hyvin.

Koko draftin aika selkeänä ykkösheppana pidän tällä hetkellä Wrightia. Jos historia on jotain opettanut, niin sen, että laiturin pitää olla todella paljon parempi, jotta tulee valituksi sentterin edelle ykkösvarauksena. Kun tämä kaveri kerta painelee tuollaisia lähes McDavid tasoisia numeroita taululle, niin ei ykkösmiehestä ole epäselvyyttä.
 
Viimeksi muokattu:
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Hyvä avaus. Ilmeisesti tämä 2020 drafti on poikkeuksellisen kovatasoinen, 2021 heikompi, ja sitten taas 2022 taas kova, jossa lienee useampi franchise-pelaaja tarjolla. Tämä kelpaa hyvin Detroit-fanille, hyvä aika olla huono. Kärki on kova taas hyökkääjälupausten osalta, kun 2021 on sitten pakkidrafti. Toivotaan suomalais(kanadalais)väriä Detroitiin Lambertin muodossa, kun tuolloinkaan tuskin vielä wild cardista taistellaan.

Toivottavasti pysyy Lambert terveenä ja haastaa tosissaan ykkösvarauksesta. Savoie on tainnut jo valitettavasti ottaa koppia päähän, joista yksi tälli taisi tulla ihan hiljattain Whl:n ottelussa, jos oikein muistan.
Niin siis miten niin 2020 olisi kovatasoinen?
Itse olen saanut kuvan että se on harvinaisen huonotasoinen, tasan yksi kova pelaaja (lafreniere) ja muut sitten sellasia tod näk 2-3 ketjun pelaajia.
Eihän siellä tietääkseni ole muita oikeasti kovia kuin Lafreniere, joka ei omasta mielestä ole ollut kova kuin junnuja vastaan.
Offtopicia tuo tosiaan.
Totean semisti-ontopicina että nämä 2-3v eteenpäin sijoittuvat draftiennustukset ovat kyllä aika arvanheittoa, mutta toivottavasti Lambert pysyy suomen paidassa ja lunastaa odotukset ainakin osittain.
 
Viimeksi muokattu:

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

RedWinger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Niin siis miten niin 2020 olisi kovatasoinen?
Itse olen saanut kuvan että se on harvinaisen huonotasoinen, tasan yksi kova pelaaja (lafreniere) ja muut sitten sellasia tod näk 2-3 ketjun pelaajia.
Eihän siellä tietääkseni ole muita oikeasti kovia kuin Lafreniere, joka ei omasta mielestä ole ollut kova kuin junnuja vastaan.
Offtopicia tuo tosiaan.
Totean semisti-ontopicina että nämä 2-3v eteenpäin sijoittuvat draftiennustukset ovat kyllä aika arvanheittoa, mutta toivottavasti Lambert pysyy suomen paidassa ja lunastaa odotukset ainakin osittain.
Otetaampa tarkasteluun viime draftin top10, ja 2020 draftin hypoteettinen top10 ihan puhtaasti tilastojen pohjalta:

2019 top 10:

1. Jack Hughes Usdp 50 gp 34+78=112p
2. Kaapo Kakko Liiga 45gp 22+16=38p
3. Kirby Dach Whl 62 gp 25+48=73p
4. Bowen Byram (D) Whl 67 gp 26+45=71p
5. Alex Turcotte Usdp 37 gp 27+35=62p
6. Moritz Seider (D) Del 29gp 2+4=6p
7. Dylan Cozens Whl 68 gp 34+50=84p
8. Philip Broberg (D) Allsvenskan 41gp 2+7=9p
9. Trevor Zegras Usdp 60gp 26+61=87p
10. Vasili Podkolzin Vhl 14 gp 2+3=5p, Mhl 12gp 6+2=8p

Sitten verrataanpa hypoteettiseen top10 2020 draftissa tähän mennessä:

1. Alexis Lafreniere Q 35gp 24+50=74p
2. Tim Stutzle Del 27gp 5+21=26p
3. Quinton Byfield Ohl 34gp 25+38=63p
4. Lucas Raymond SuperElit 5gp 2+4=6p, Shl 18gp 3+2=5
5. Marco Rossi Ohl 33gp 24+49=76p
6. Jamie Drysdale (D) Ohl 32gp 7+29=36p
7. Alexander Holtz SuperElit 2gp 7+2=9p, Shl 23gp 7+4=11p
8. Anton Lundell Liiga 23gp 6+9=15p
9. Cole Perfetti Ohl 41gp 24+48=72p
10. Connor Zary Whl 37gp 25+28=53p

2019 drafti taisi ennakko-odotuksiltaan olla aika keskitasoa, ja taso tippui top2 jälkeen, tokikaan nyt ei vielä tiedetä, että minkä tasoisia pelimiehiä heistä lopulta kuoriutuu. 2020 Draftissa taas on tarjolla ihan eliittiluokan lupauksia tuonne top7 asti, ja senkin vähintäänkin hyviä kakkossenttereitä. 2020 drafti pesee kärjeltään ja laajuudeltaan 2019 kirkkaasti, ja on enempi verrattavissa 2015 huippudraftiin. Kyllä tuolta saa top10 todella hyvän pelaajan, 1-2 sentterin, 1-ketjun laitureita, tai kovan ykköspakin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kaikesta ennakkoon kirjoitetusta päätellen ensi kesän varaustilaisuutta pidetään kovatasoisena. Aivan kuten tuossa yllä todetaan, niin taso on lähempänä vuoden 2015 satoa tällä kertaa. Oma kompetenssi ei riitä moiseen vertailuun, mutta näin on kirjoitettu joten älkää ampuko viestintuojaa.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Louis

Jäsen
Saksalainen 2004 syntynyt Julian Lutz on laittanut ainakin kovia tehoja tilastoscouttauksen perusteella tuolla Red Bullin akatemiassa. 31 ottelussa tehot 15+9=24 nostavat hänet toiseksi parhaaksi tehoilijaksi joukkueessa, kun hän on ainoa 2004 ikäluokan pelaaja ja joukkuekaverit on kaikki häntä vanhempia.

Venäläisistä myöhään joulukuussa 2003 syntynyt Danila Yurov on vakuuttanut pelaamissaan maaotteluissa Venäjälle, ja tuo syntymäpäivä vain alleviivaa lisää hänen suorituksiaan. 10 pelissä tuolla Venäjän MHL-juniorisarjassa on syntynyt jo tehot 1+4. Miroshnichenkon uskoisin kuitenkin olevan kovempi lupaus.

Ruotsalaisista myös Ludwig Persson ja Simon Forsmark ovat osoittaneet pystyvänsä pelaamaan, näistä Persson on jo tehnyt debyyttinsä SHL:ssa. Uskoisin että he eivät kuitenkaan näillä näkymin aivan sitä draftin kärkeä, vaan ovat enemmänkin potentiaalisia 1. kierroksen varauksia.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Otetaampa tarkasteluun viime draftin top10, ja 2020 draftin hypoteettinen top10 ihan puhtaasti tilastojen pohjalta:

2019 top 10:

1. Jack Hughes Usdp 50 gp 34+78=112p
2. Kaapo Kakko Liiga 45gp 22+16=38p
3. Kirby Dach Whl 62 gp 25+48=73p
4. Bowen Byram (D) Whl 67 gp 26+45=71p
5. Alex Turcotte Usdp 37 gp 27+35=62p
6. Moritz Seider (D) Del 29gp 2+4=6p
7. Dylan Cozens Whl 68 gp 34+50=84p
8. Philip Broberg (D) Allsvenskan 41gp 2+7=9p
9. Trevor Zegras Usdp 60gp 26+61=87p
10. Vasili Podkolzin Vhl 14 gp 2+3=5p, Mhl 12gp 6+2=8p

Sitten verrataanpa hypoteettiseen top10 2020 draftissa tähän mennessä:

1. Alexis Lafreniere Q 35gp 24+50=74p
2. Tim Stutzle Del 27gp 5+21=26p
3. Quinton Byfield Ohl 34gp 25+38=63p
4. Lucas Raymond SuperElit 5gp 2+4=6p, Shl 18gp 3+2=5
5. Marco Rossi Ohl 33gp 24+49=76p
6. Jamie Drysdale (D) Ohl 32gp 7+29=36p
7. Alexander Holtz SuperElit 2gp 7+2=9p, Shl 23gp 7+4=11p
8. Anton Lundell Liiga 23gp 6+9=15p
9. Cole Perfetti Ohl 41gp 24+48=72p
10. Connor Zary Whl 37gp 25+28=53p

2019 drafti taisi ennakko-odotuksiltaan olla aika keskitasoa, ja taso tippui top2 jälkeen, tokikaan nyt ei vielä tiedetä, että minkä tasoisia pelimiehiä heistä lopulta kuoriutuu. 2020 Draftissa taas on tarjolla ihan eliittiluokan lupauksia tuonne top7 asti, ja senkin vähintäänkin hyviä kakkossenttereitä. 2020 drafti pesee kärjeltään ja laajuudeltaan 2019 kirkkaasti, ja on enempi verrattavissa 2015 huippudraftiin. Kyllä tuolta saa top10 todella hyvän pelaajan, 1-2 sentterin, 1-ketjun laitureita, tai kovan ykköspakin.
Okei, olin itse ollut siinä, ilmeisesti virheellisessä, uskossa että Holtz ei olisi superlupaus ainakaan. Jos tosiaan noin niin vedän sanat takaisin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Wright sitten matchasi McDavidin OHL:n exceptional-statuksen pistemäärän kuluneena yönä yhdeksän ottelua Connoria vähemmän pelanneena. Eikä voi sanoa Wrightin hyötyvän joukkuekavereista mitenkään erityisesti, sillä Kingston on yksi OHL:n huonoimmista joukkueista.

54 ottelua, 66 pistettä.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Wright sitten matchasi McDavidin OHL:n exceptional-statuksen pistemäärän kuluneena yönä yhdeksän ottelua Connoria vähemmän pelanneena. Eikä voi sanoa Wrightin hyötyvän joukkuekavereista mitenkään erityisesti, sillä Kingston on yksi OHL:n huonoimmista joukkueista.

54 ottelua, 66 pistettä.
Muut hyötyvät enemmänkin Wrightista, sillä hän on kuitenkin melko selkeästi Kingstonin paras pistemies. Tässä vaiheessa uraa. Huima pelimies.
 
Suosikkiurheilijat:
Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Joakim Kemell on aloittanut ihan vahvasti A-nuorten SM-sarjassa. Neljä ottelua pelattuna tehoin 3+1. Tänään Kemellin nimiin ottelun voittomaali.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins

Hyvä avaus. Ilmeisesti tämä 2020 drafti on poikkeuksellisen kovatasoinen, 2021 heikompi, ja sitten taas 2022 taas kova, jossa lienee useampi franchise-pelaaja tarjolla. Tämä kelpaa hyvin Detroit-fanille, hyvä aika olla huono. Kärki on kova taas hyökkääjälupausten osalta, kun 2021 on sitten pakkidrafti.
Se mikä näissä jannuissa on Detroitin kannalta erityisen mielenkiintoista, niin kaikki ovat righteja. Jospa sieltä vihdoista viimein saataisiin joku R-kätisyyden laatuhyökkääjä, kun ei ole edes leftejä tarjolla. Pakko varata right. :)

Oliko vielä Top5 rankattu Venäjän Miroshnichenkokin righti, tosin laituri.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Lambert-keskusteluista inspiroituneena tilannepäivitystä A-nuorten SM-sarjasta:

1. Topi Rönni (Tappara) 15. 2+9 = 11
2. Miko Matikka (Jokerit) 14. 6+4 = 10
3. Joakim Kemell (JYP) 14. 6+3 = 9
4. Tomas Hamara (Tappara) 13. 0+9 = 9
5. Otto Hokkanen (SaiPa) 12. 0+8 = 8
6. Juraj Slafkovsky (TPS) 10. 3+3 = 6
7. Oskar Komarov (HIFK) 11. 2+3 = 5
8. Otto Salin (HIFK) 12. 2+3 = 5
9. Rasmus Ruusunen (HIFK) 14. 1+4 = 5
10. Konsta Kapanen (KalPa) 10. 1+2 = 3

Btw. Ei yhtään Kärppää.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Lambert-keskusteluista inspiroituneena tilannepäivitystä A-nuorten SM-sarjasta:

1. Topi Rönni (Tappara) 15. 2+9 = 11
2. Miko Matikka (Jokerit) 14. 6+4 = 10
3. Joakim Kemell (JYP) 14. 6+3 = 9
4. Tomas Hamara (Tappara) 13. 0+9 = 9
5. Otto Hokkanen (SaiPa) 12. 0+8 = 8
6. Juraj Slafkovsky (TPS) 10. 3+3 = 6
7. Oskar Komarov (HIFK) 11. 2+3 = 5
8. Otto Salin (HIFK) 12. 2+3 = 5
9. Rasmus Ruusunen (HIFK) 14. 1+4 = 5
10. Konsta Kapanen (KalPa) 10. 1+2 = 3

Btw. Ei yhtään Kärppää.
Jahas, Leo Komarovin veli tykittää menemään.
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Syyskauden top-15:

1. Joakim Kemell (JYP) 23. 13+5 = 18
2. Topi Rönni (Tappara) 25. 5+11 = 16
3. Miko Matikka (Jokerit) 19. 7+8 = 15
4. Otto Hokkanen (SaiPa) 21. 4+10 = 14
5. Jani Nyman (Ilves) 23. 6+7 = 13
6. Tomas Hamara (Tappara) 22. 1+12 = 13
7. Otto Salin (HIFK) 19. 3+7 = 10
8. Oskar Komarov (HIFK) 19. 5+3 = 8
9. Juraj Slafkovsky (TPS) 13. 4+4 = 8
10. Jere Lassila (JYP) 23. 3+5 = 8
11. Rasmus Ruusunen (HIFK) 21. 2+6 = 8
12. Otto Heinonen (Ilves) 23. 1+7 = 8
13. Kasper Kulonummi (Jokerit) 19. 0+5 = 5
14. Tuomas Hynninen (KalPa) 11. 2+1 = 3
15. Konsta Kapanen (KalPa) 14. 1+2 = 3
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Tästäkin varausikäluokasta nähdään jo näissä nuorten MM-kisoissa muutama pelaaja. Brad Lambertin mukana olo lienee jo kaikilla tiedossa, mutta myös TPS:n Juraj Slafkovsky löysi tiensä kisoihin. Sitten näkyi Itävallalla olevan joitakin täydennysjunnuja omista heikkotasoisista junnusarjoistaan.

Harmi, ettei Shane Wright mahtunut Kanadan lopulliseen joukkueeseen.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Tästäkin varausikäluokasta nähdään jo näissä nuorten MM-kisoissa muutama pelaaja. Brad Lambertin mukana olo lienee jo kaikilla tiedossa, mutta myös TPS:n Juraj Slafkovsky löysi tiensä kisoihin. Sitten näkyi Itävallalla olevan joitakin täydennysjunnuja omista heikkotasoisista junnusarjoistaan.

Harmi, ettei Shane Wright mahtunut Kanadan lopulliseen joukkueeseen.
Onhan siellä myös slovakialaisista Filip Mesar ja Simon Nemec, tshekkiläinen David Jiricek ja itävaltalainen Marco Kasper. Peräti kuusi nimeä, joita seurata 2022 varausvuotta varten.
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Tilannepäivitystä tammikuun päätyttyä

Liiga:

1. Brad Lambert (JYP) 24. 5+5 = 10

A-junnut:

1. Joakim Kemell (JYP) 31. 19+8 = 27
2. Topi Rönni (Tappara) 34. 8+15 = 23
3. Jani Nyman (Ilves) 31. 9+11 = 20
4. Otto Hokkanen (SaiPa) 28. 5+14 = 19
5. Tomas Hamara (Tappara) 30. 3+15 = 18
6. Miko Matikka (Jokerit) 19. 7+8 = 15
7. Jere Lassila (JYP) 23. 3+11 = 14
8. Otto Heinonen (Ilves) 32. 2+9 =11
9. Otto Salin (HIFK) 19. 3+7 = 10
10. Oskar Komarov (HIFK) 19. 5+3 = 8
11. Juraj Slafkovsky (TPS) 13. 4+4 = 8
12. Rasmus Ruusunen (HIFK) 21. 2+6 = 8
13. Kasper Kulonummi (Jokerit) 19. 0+5 = 5
14. Konsta Kapanen (KalPa) 22. 1+3 =4
15. Tuomas Hynninen (KalPa) 11. 2+1 = 3
 
Viimeksi muokattu:

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Kemell teki sitten heti ensimmäisessä liigaottelussaan ensimmäisen liigamaalinsa. Lieköhän kukaan 16-vuotias tehnyt aiemmin debyytissään maalia?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy