JYPin mediaketju

  • 1 797 625
  • 7 860

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Perrin tuli JYPiin suoraan NHL:n harjoitusleiriltä. On näiden vuosien aikana menettänyt jo varmasti satoja tuhansia euroja kun olisi aivan saletisti saanut muualta enemmän, mutta on palavasti halunnut pelata Jyväskylässä. Ihmettelen suuresti, jos seura ei menetä tässä enemmän vähentyneiden sponsoritulojen, lipunmyynnin ja oheistuotteiden muodossa kuin mitä Perrinin sopimuksen hinta olisi ollut. Kukaan tuntemani henkilö ei esimerkiksi nyt tänään tullutta playoffkausikorttia aio maksaa, siinä on ensimmäiset nelinumeroiset hävityt summat.

Pitänee paikkansa, että tappiota tulee imgon lisäksi kassaankin tästä Perrin-gatesta. Siksi ihmettelenkin niitä, jotka kivenkovaan ja varmana faktana väittävät, että JYP jollain tavalla tahallaan perseili koko homman. Varmasti tiedostetaan toimistollakin Perrinin arvo seuralle muuallakin kuin kentällä. Entä jos kassa onkin -jos ei nyt tyhjä- niin liian vajaa, ettei pelivaraa vain ollut satoja tuhansia? Mistä tällaisella varoitusajalla ne rahat hommataan? Lainaa pankista? Lakki kädessä Seppäsen puheille, josko sieltä vielä kerran irtoaisi? Sponsoreilta kerjäämään lisää? Vaikealta tilanteelta vaikuttaisi ja rahojen raapimisen epäonnistuttua sekä Ekin minimivaatimusta kun ei onnistuttu saavuttamaan, lopputulema olisi juuri tämä.
Joku taloutta paremmin ymmärtävä voi ottaa tuohon kantaa. Silti "Virtanen savusti ulos" ja "Tyni haluaa tuhota koko seuran" -tyyppisiä salaliittoteorioita ei mielestäni voi ottaa vakavasti. Nämä vikat esimerkit ei siih Handyy:lle suunnattuja, vaan yleisesti (ja ymmärrettävästi) vitutuspohjalta velloneeseen keskusteluun.
 
Mikä on JYPin pelaajabudjetti ensi kaudelle? Ei missään kahden miljoonan budjetilla toimivalla seuralla ole varaa maksaa yhdelle pelaajalle 300k€ kaudessa. Ei Perrinin tapauksessa ole kyse mistään muusta kuin rahasta. Joku "Jokerit" on tarjonnut Perrinille 400+ k€ kaudesta. Perrin on sanonut JYPille, että maksakaa 300k€ niin jään Jyväskylään... JYP on lopulta, ehkä tarjonnut jotain 200-250k€ ja Perrin on sanonut ei kiitos.

Varsinkin, jos JYPillä on jo useampi sopimus ensi kaudelle hintaluokassa 100k€ - 200k€ ja isompi budjetin leikkaus tulossa budjettiin, niin ei siinä edes Perrinille makseta 300k€ kaudesta. Ikävä juttu kuitenkin JYP-fanien puolesta. Uskon kuitenkin, että seura menee aina yksittäisen pelaajan edelle ja fanit löytävät Hippokselle ensi kaudellakin.
 

Nypsi

Jäsen
Mikä on JYPin pelaajabudjetti ensi kaudelle? Ei missään kahden miljoonan budjetilla toimivalla seuralla ole varaa maksaa yhdelle pelaajalle 300k€ kaudessa. Ei Perrinin tapauksessa ole kyse mistään muusta kuin rahasta. Joku "Jokerit" on tarjonnut Perrinille 400+ k€ kaudesta. Perrin on sanonut JYPille, että maksakaa 300k€ niin jään Jyväskylään... JYP on lopulta, ehkä tarjonnut jotain 200-250k€ ja Perrin on sanonut ei kiitos.

Varsinkin, jos JYPillä on jo useampi sopimus ensi kaudelle hintaluokassa 100k€ - 200k€ ja isompi budjetin leikkaus tulossa budjettiin, niin ei siinä edes Perrinille makseta 300k€ kaudesta. Ikävä juttu kuitenkin JYP-fanien puolesta. Uskon kuitenkin, että seura menee aina yksittäisen pelaajan edelle ja fanit löytävät Hippokselle ensi kaudellakin.
"JYPin pelaajabudjetti tälle kaudelle oli hieman yli 2,5 miljoonaa euroa. Tynin mukaan summa putoaa ensi kaudeksi noin 15 prosentilla."Lainaus oli Keskisuomalaisen uutisesta. Rahalla ei silti ole tämän asian kanssa mitään tekemistä, Perrin lähtee JYP:stä koska päävalmentaja Virtanen halusi hänet savustaa joukkueesta ulos, kyllä asia on näin! Silläkään ei ole mitään merkitystä, että herrat ovat olleet samassa joukkueessa jo muutaman vuoden. Nyt Virtasella yksinkertaisesti tuli mitta täyteen kun Perrin johtaa pistepörssiä. Toivottavasti mahdollinen Perrinin korvaaja ajautuu myös samantien riitoihin Virtasen kanssa ja takoo samanlaisia pisteitä.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rohkenen väittää: sopimusta ei edes tarjottu.
Tätä lienee aika turha väittää, koska niin monelta taholta on jo kuultu, että tarjous - ilmeisesti useampikin - on jätetty ja neuvoteltu pitkään.

Ei mene kaaliin, että miksi tähän keskusteluun täytyy ulkopuolisten (muiden seurojen kannattajien) tunkea mukaan puolivillaisilla tiedoillaan, kun ei edes tunnu olevan kiinnostusta ottaa asioista oikeasti selvää.

Faktaa on, että JYPillä olisi ollut varaa pitää Perrin, mutta todettiin ettei ole sen arvoista. On niin paljon helpompi säästää rahaa jättämällä yksi mies ulos, kuin muokata joukkuetta hänen ympärillään. Tämä ajattelutapa nyt vain saattaa koitua JYPin tuhoksi, mutta minkäs teet.

Surullista on katsoa, kuinka yksi mies tuhoaa koko seuran pala kerrallaan.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ei JYP perseillyt mitään. Perrin on itse kertonut että syy lähteä on Marko Virtanen, joten JYP on tehnyt tietoisen valinnan että Marko Virtanen on tärkeämpi JYPille kuin Eric Perrin. Jos joku tekee valinnan, niin ei kai se silloin ole perseilua?

Se että raha on syynä on kuultu ainoastaan Kari Tynin suusta. Saman Kari Tynin joka on valehdellut julkisuudessa useasti mm. kausikorttien menekistä. Laaki saa luottaa häneen jos tahtoo.

Ai, lähde vai? Näitä asioita kuulee "tahoilta". Sitä joskus kannattaa muistaa, että kaikki palstalla pyörijät eivät ole mikkeliläisiä tradenomiopiskeija-fanipoikia. Nimimerkkien takaa saattaa pilkahtaa yritysten omistajia joilta ei ole lisärahoitusta pyydetty, pelaajien ystäviä, JYPin toimiston väkeä ynnä muuta. Se että sinä kärtät linkkiä Keskisuomalaiseen jossa kerrotaan että Perrin lähti Marko Virtasen takia on aivan absurdia. Odotas kun lataan tuon kännykameralla kuvaamani pätkän pelaajan kanssa käymästä keskustelusta nopeasti Youtubeen. Sitäkö sinä odotat? Ja sinulla löytyy kasseja haukkua muiden postauksia "lapselliseksi kiukuttelivaksi paskaksi".

Mutta toisaalta sanomani käy toisinkin päin. Minä en tiedä kuka laalki nimimerkin takana provoaa. Onko se vain joku naivi fanipoika vai joku jolla on keskusteluun eturistiriita. Täällähän on käynyt toimiston väkeä astroturffaamassa useampaankin otteeseen. Palstan säännöt kieltävät arvuuttelun enkä siihen lähde, mutta kehoitan kanssakirjoittajia harrastamaan lähdekritiikkiä mielipiteitä ja "mielipiteitä" kohtaan.

Samalla kehoitan ystävällisesti organisaatiossa vaikuttavia miettimään mitä se tekisi JYPin maineelle että näin herkässä asiassa kuin JYP-legenda Perrinin poislähdössä paljastuisi JYPin organisaation kirjoittelevan maan suosituimmalle kiekkopalstalle teeskennellen olevansa vai faneja ja puolustellen seuraa ja levitellen viestintästragiaksi valittua valetta. Vaikka kirjoittaisitte mielipiteenne ihan viraalisti, niin kehotan teitä miettimään omaa asemaanne ja miltä se näyttää jos paljastutte.. Jos organisaatio haluaa osallistua keskusteluun fanien kanssa niin se pitää tehdä avoimin kortein eikä nimimerkki KariTyniOnJYPinÄänen takaa.

Minun käsitykseni asiasta on että se oli Perrin joka päätti lähteä itse ja syy oli Marko Virtanen. Perrin on ollut pahin oppositio Virtasen pelitavalle ja yksi prime motor niissä kriiseissä jonka takia joukkue on palaveerannut. Hetkittäin "joukkue" on päättänyt palata vanhaan pelitapaan koska Virtanen ei ole osannut myydä/opettaa haluamaansa pelitapaa. Perrin on myös julkisuudessa kahdesti kertonut arvostavansa vanhaa pelitapaa enemmän kuin tätä Virtasen jazz-kiekkoa. Perrin on vahva johtaja ja Marko Virtanen on sosiaalisilta taidoiltaan aika heikko. Hän on myymässä ilman suurempaa menestystä taustassaan pelitapaa NHL-voittajan kipparoimalle joukkueelle joka on voittanut vanhalla pelitavalla kaksi mestaruutta.

Sen myönnän että Perrinin poislähtö varmasti helpottaa Virtasen asemaa. Vahva johtajatyyppi on poissa. Kenties uskollisen lauman edessä Virtasen jazz-kiekko Windows Phone stragia toimii. Aika näyttää.

Uskokaa tai olkaa uskomatta.
 
Viimeksi muokattu:

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Hetki. Onko se nyt sittenkin niin että Perrin on laittanut ehdoksi, että jompikumpi lähtee, Virtanen tai hän itse? Vähän itseriittoiselta ja Ekin kilpeä tahraavalta kuulostaisi. Ja tähän en todellakaan ilman näyttöä usko. Minkälainen pelaaja asettaa itsensä joukkueen ja organisaation johdon (oli sen toiminta kuinka onnistunutta tai epäonnistunutta tahansa) yläpuolelle? Ei käsittääkseni Perrinin kaltainen pelaaja. Ja minkälainen organisaatio muuttaa koko strategiansa (edelleen, oli se fanien ja "fanien" mielestä kuinka paskaa tahansa) yhden pelaajan -vaikkakin tähden ja kapteenin- oikuttelusta? Liekö olisi Detroit tehnyt tätä Yzermanin tai Dallas Modanon vaatimuksesta? En muista moista kuulleeni tapahtuneen ikinä, saa korjata jos tulee mieleen.

Tietysti jokainen tekee johtopäätöksensä vajaiden tietojen varassa. Vuosien mittaan muodostunut käsitykseni Eric Perrinistä ei anna tällaista ajatusta minun ostaa. Ja ei tarvitse mitään tuubivideoita laittaa. Jos on vaikka tarkempaa tietoa JYPin taloustilanteesta ja tulevan kauden rosterista niin hyvin kelpaa.

Ja tulihan sieltä "toimiston väkeä" tai "eturistiriita" -salaliittoilua seassa myös. :D
Kehotan myös kanssakirjoittajia harrastamaan lähdekritiikkiä "mielipiteitäni" kohtaan; olenhan illuminati-reptiliaani.

Ymmärrän, että Virtasen pelitapa vituttaa (kuten monesti itseänikin on vituttanut), mutta se että ehdotetaan oikeasti pelitavallisten asioiden ja valmentajan vaihtamista yksittäisen pelaajan takia, se vasta absurdia onkin. Mitäs kun seuraavan valkun pelityyli ei sovikaan Immoselle tai Tuppuraiselle? Ruletti pyörimään taas. Voi olla vaikeaa löytää valmentaja, jonka pelitapa kaikkia miellyttää. Pelaajat pelaa, valmentajat valmentaa ja toimari toimaroi. Selvästi kaikki vaihtelevalla menestyksellä.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Samalla kehoitan ystävällisesti organisaatiossa vaikuttavia miettimään mitä se tekisi JYPin maineelle että näin herkässä asiassa kuin JYP-legenda Perrinin poislähdössä paljastuisi JYPin organisaation kirjoittelevan maan suosituimmalle kiekkopalstalle teeskennellen olevansa vai faneja ja puolustellen seuraa ja levitellen viestintästragiaksi valittua valetta. Vaikka kirjoittaisitte mielipiteenne ihan viraalisti, niin kehotan teitä miettimään omaa asemaanne ja miltä se näyttää jos paljastutte.. Jos organisaatio haluaa osallistua keskusteluun fanien kanssa niin se pitää tehdä avoimin kortein eikä nimimerkki KariTyniOnJYPinÄänen takaa.

Ei vittu! xD
Nyt nauratti kyllä niin että melkein tipuin tuoliltani. Ei huhhuh.
Siellä on nyt taidettu ottaa liikaa Lasolia ja/tai tutkittu uutisia Putinin trolliarmeijasta vähän turhankin kovan bonerin kanssa.
Vedä nyt hyvä mies henkeä. Se, etten heppoisilla tahi olemattomilla näytöillä usko kaikkea tänne kirjoitettua, ei välttämättä tee minusta Kari Tyniä.
Olisi kyllä kritiikkiä Tynistäkin, ne asiat on vaan moneen kertaan täällä sanottu: kausikorttimyynnit, se viime keväinen avautuminen avoimessa kirjeessä ja myyntimiehen ympärimairea paskanpuhuminen vaikka nyt alkuun. Virtasta pidän valmentajana, joka ei saa puolustusta kuntoon. Ja se on iso asia. Anteeksi nyt vaan, jos Tyni ei minulle silti ole Saatana ja Virtanen Antikristus. Voi ristus tosiaan. :D
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Millainen organisaatio on valmis uhraamaan aivan kaiken jotta tasonsa täysin todistamaton päävalmentaja saa harjoitella vuosikausia? Tuo "yksi mies ei ole joukkuetta suurempi" -argumentointi pätee myös päävalmentajan kohdalla, mutta JYPissä yksi mies on kaikkia muita suurempi. Marko Virtasesta ei olla eri mieltä ja tämä signaali on tullut myös muualtakin kun meiltä kitiseviltä keskustelupalstajanareilta. Onneksi tuossa nykyisessä joukkueessa on sen verran hienoja pelimiehiä ettei sitä tahdo hylätä. Virtaselle ja Tynille sen sijaan sentteriä aina kun mahdollista.

Komppaan itse myös sitä että varsin hyvin erottuvat nuo JYPin organisaation sisältä tulleet tekstit. Ei sitä tosin paljon selkeämmin voisi tehdäkään.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Minä näen JYPin tilanteen hyvin samanlaisena kuin Nokia vuonna 2012 keväällä juuri ennen suuria irtisanomisia. On valittu strategia (Windows Phone) joka selvästi ei oikein ota tuulta alleen ja se perusta jolla vanha menestys on luotu ollaan tuhottu omatoimisesti. Johdossa oman jääkiekon oma Elop eli Marko Virtanen jolta puuttuvat kaikki näytöt onnistumisesta mutta silti hänen johdollaan lähdetään kunnianhimoiseen uudistustyöhön.

Kuten Nokiallakin WP strategian takkuaminen tarkoittikin sitä, että firma ei pystynytkaan pysymään jättiläisenä vaan sen piti pienentyä pysyäkseen hengissä. Kun kasvua ei vaan tullut senkään niin firma oli siinä kunnossa että koko matkapuhelintoiminta piti pistää lihoiksi.

Tähän viitekehykseen liittyy Perrinin ja Virtasen tahtojen taistelu. Uusi Elop siivoaa talon että saa roadblockit oman strategiansa jalkauttamiselta pois tieltä. Osa lähtee vapaaehtoisesti, osa savustetaan ulos. Abid, Myttynen, Jonne Virtanen ja nyt Perrin.

Kenties Dufvan/Ahon robottikiekko oli symbian, vanhentunut kuningas, jota uudet haastajat vievät kuin pässiä narussa (josta en ole itse kovin vakuuttunut). Mutta samalla tavalla kuin WP strategia ei tuonut menestystä ei Marko Virtasen jazz-kiekko ole sitä tehnyt SM-liigassa. Jos tänä keväänä tie tulee vastaan ensimmäisellä kierroksella on JYP omatoimisesti päättänyt surkastua ja pienentyä. Ei enää mitalisuosikki, vaan kasvattaja, isompien kiusaaja.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Kerrotko näistä lisää? Ihan kiinnostuksen kannalta, jotenkin nämä menneet ohi...

Tuo Perrinin tyytymättömyys pelitapaan tuli ilmi muistaakseni tammikuun lopulla 2014 pelatun Ilves-ottelun jälkeen missä sanoi aika selkeästi että pitäisi pelata sillä tavalla millä ennenkin on tullut menestystä. Tuolloin myös oli huhuja että M.Virtanen oli meinannut jäädä pois pelistä. Noita juttuja en itse tähän hätään löytänyt kun keskisuomalaisen arkistoon tarvitsee tunnukset. Kuten @SergeiK jo viittasi niin Veltsun aikana on huhut velloneet näistä savustamisista jo Abidin ja Myttysen kohdalla. Jonne Virtasen kohdalla ei taida edes tarvita huhuja, sitä sopimuksen purkua ei mikään muu selitä kuin että valmentajan ja pelaajan välit meni poikki.
 

Sudan1

Jäsen
Onneksi tuossa nykyisessä joukkueessa on sen verran hienoja pelimiehiä ettei sitä tahdo hylätä. Virtaselle ja Tynille sen sijaan sentteriä aina kun mahdollista.

Tästä olen hyvin pitkälle samaa mieltä.

Jos tänä keväänä tie tulee vastaan ensimmäisellä kierroksella on JYP omatoimisesti päättänyt surkastua ja pienentyä. Ei enää mitalisuosikki, vaan kasvattaja, isompien kiusaaja.

JYPin yleisökeskiarvo on Liigan 11. suurin. Vaikea uskoa, että sponsoritulojakaan tulisi merkittävästi muita alueita enemmän. Täten on realistista odottaa, että pelaajabudjettikin asettuu selkeästi Liigan keskiarvon alapuolelle.

JYPin nousun mitalisuosikiksi moniksi vuosiksi mahdollisti vain ja ainoastaan Venäjän kaupat, joiden varaan budjettia useamman vuoden rakennettiin. JYP haisteli silloin oikean hetken ottaa harkittuja riskejä. Nyt kun tätä korttia ei käytännössä enää ole olemassa, tullee vastaan tietyssä mielessä paluu 2000-luvun alun asetelmaan. Nämä ovat realiteetit, joita ei ole syytä unohtaa.

Jatkossa, pienemmällä budjetilla, avainasemassa on siis onnistunut pelaajatarkkailu ja laadukas valmennus. Tällä hetkellä nämä eivät nyky-JYPissä toteudu.
 

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kannattaa nyt tuossa Virtasen pelitapalynkkauksessa muistaa se, että itse Seppänen on sanonut että oli seurajohdon ajatus modernisoida pelitapaa. Virtanen on valittu tätä missiota toteuttamaan. Jos Virtasen ja Perrinin henkilökemiat eivät ole kohdanneet, niin se on yksi juttu, mutta ihan turha tuota Perrinin mieltymystä vanhaan pelitapaan on Virtasen niskaan kipata.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Tuosta Ilves-matsista löytyi Jatkoajan juttukin, mutta Liljaniemi ja kumppanit ovat päättäneet uudistaa layoutia niin täältä ei enää löydy vanhoja juttuja muuta kuin Googlella.

Lisäksi Perrin sanoi näin ennen tätä kautta:

JYPin mediaketju | sivu 111 | Jatkoajan keskustelupalsta

Me kaikki tiedämme että Seppänen on itse allekirjoittanut tuon "modernisoinnin". Tässä vaan ollaan kritisoitu kolmea asiaa:
a) tarvetta sille
b) nykyisen valmentajan natsoja vetää moinen uudistamisprojekti läpi
c) sitä kauanko JYP kestää urheilullisesti/taloudellisesti uudistusta
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Odotellaan nyt pudotuspelit ensin. Jos sijoitus on 5. tai huonompi, on potkujen aika. Näen tässä kyllä paljon viitteitä 90-luvun laskusuuntaan.
Meistä ei tullut TPS, ei edes Tappara. Otetaan siis oppia vaikkapa KalPasta.
Tynin kylmyys ja Perrinin tunteilu+ eilinen esitys viittaa siihen että Jyp hylkäsi Perrinin. Mutta tätä aihetta on jauhettu jo liikaakin, nyt pitää mennä niillä jotka ensi kaudeksi jää, ja onhan tätäkin kautta vielä jäljellä.
 

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Me kaikki tiedämme että Seppänen on itse allekirjoittanut tuon "modernisoinnin". Tässä vaan ollaan kritisoitu kolmea asiaa:
a) tarvetta sille
b) nykyisen valmentajan natsoja vetää moinen uudistamisprojekti läpi
c) sitä kauanko JYP kestää urheilullisesti/taloudellisesti uudistusta

Mitä nuo "Perrinin lähdön syy on Virtanen" -jutut sitten on? Mun nähdäkseni tuossa on kaksi tekijää: henkilökemiat ja pelitapa. Pelitavasta ovat selvästi erimieltä, mutta se ei ole Virtasen vika. Henkilökemiat on toinen juttu joo, mutta en usko etteivätkö kaverit samaan koppiin mahtuisi ja siksi Perrin heitettiin menemään.
 
Kausi 2013-2014.

28.01.2014 Ilves-Jyp pelissä Jyp otti surkean peliesityksen jälkeen turpaansa 5-0.
Peli jälkeen Perriin piti palaveria pelaajien kanssa ja päättivät palata yhdessä "vanhaan pelitapaan" seuraavassa pelissä. Marko ei tainnut tästä pelaajien päätöksestä olla kovinkaan innoissaan.
31.1.2014 pelattiin ottelu JYP-HIFK, jossa HIFK oli pelillisesti täysin vastaantulija. JYP voitti 2-0 ja pelasi ehkä koko viime kauden parhaan pelinsä silloin.

Muutama seuraava peli menikin sitten "vanhalla pelitavalla" pelatessa, kunnes sitten yllättäen palattiinkin taas entiseen.
Loppputulos onkin sitten jo kaikkien tiedossa...

You Tubesta löytyy video 31.1.2013 JYP-HIFK ottelun lehdistötilaisuudesta ja siinä myös Eric Perrin haastattelu.

Lehdistötilaisuus JYP-HIFK 31.1.2014 - YouTube
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Jonne Virtasen kohdalla ei taida edes tarvita huhuja, sitä sopimuksen purkua ei mikään muu selitä kuin että valmentajan ja pelaajan välit meni poikki.

Taisi Jonnen kohdalla olla liian kostea kesä ja oma asenne syynä. Näin minä olen kuullut. Mistä noista tietää, aivan turhaa spekuloida mutuja ja hevosmiesten huhuja.
 
Taisi Jonnen kohdalla olla liian kostea kesä ja oma asenne syynä. Näin minä olen kuullut. Mistä noista tietää, aivan turhaa spekuloida mutuja ja hevosmiesten huhuja.
Jaa...Jonne ulostamisesta kyllä kerrottiin jo melko pian kauden loputtua keväällä, joten ainakaan mistään "kosteasta kesästä" ei ollut kyse.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaa...Jonne ulostamisesta kyllä kerrottiin jo melko pian kauden loputtua keväällä, joten ainakaan mistään "kosteasta kesästä" ei ollut kyse.

Joo, aika kostea on saanut aloitus olla. Eihän kesä ole edes alkanut toukokuun alussa (12.5.), kun Jonnen sopimuksen purusta kerrottiin.

Laitetaan vielä linkkiä IS:n sivuille uutiseen, jossa kerrotaan Jonnen ja JYPin sopimuksen purusta:

JYP purki kohuhyökkääjänsä Jonne Virtasen sopimuksen - SM-liiga - uutiset, tulokset ja videot - Ilta-Sanomat
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Taisi Jonnen kohdalla olla liian kostea kesä ja oma asenne syynä. Näin minä olen kuullut. Mistä noista tietää, aivan turhaa spekuloida mutuja ja hevosmiesten huhuja.

No kyllä oma käsitykseni on että Jonne nimenomaan oli parantanut tapojaan ja rauhoittunut juuri syntyneen lapsenkin johdosta. Jonnellahan oli talonrakennus projektikin jota JYPin peleissä mainostettiin että Jonnen jonkun blogin kautta pystyi seuraamaan kuinka projekti etenee.

Joten aivan turhaa spekuloida mutuja ja hevosmiesten huhuja.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Taisi Jonnen kohdalla olla liian kostea kesä ja oma asenne syynä. Näin minä olen kuullut. Mistä noista tietää, aivan turhaa spekuloida mutuja ja hevosmiesten huhuja.
Ei kyllä ollut kostea kesä tuossa syynä, kun sellaista ei ollut. Itseasiassa Virtanen oli ensimmäisiä kertaa panostamassa kunnolla kesäharjoitteluunkin, eikä vaan normaalia muka treenaamista ja lepäilyä.

No kyllä oma käsitykseni on että Jonne nimenomaan oli parantanut tapojaan ja rauhoittunut juuri syntyneen lapsenkin johdosta. Jonnellahan oli talonrakennus projektikin jota JYPin peleissä mainostettiin että Jonnen jonkun blogin kautta pystyi seuraamaan kuinka projekti etenee.

Joten aivan turhaa spekuloida mutuja ja hevosmiesten huhuja.
Juurikin näin, akka heittäisi Virtasen pihalle jos ei olisi ottanut itseään niskasta kiinni ja alkanut toimimaan kuten vastuullisen isän ja "huippu"urheilijan kuuluukin.
 
Jonnen lähtöä kommentoitiin tyyliin "sovittiin yhteisymmärryksessä " yms paskaa.
Todellisuudessa Jonnelle ilmoitettiin kauden jälkeen, että hänelle ei ole tilaa seuraavan kauden edustusjoukkueessa. Käytännössähän tämä tarkoitti sitä, että jos Jonne olisi pitänyt sopimuksestaan JYP:n kanssa kiinni, olisi tämä kausi mennyt pääasiassa Akatemian pelejä pelatessa.
Ihan ymmärrettävää, että Jonne lähti etsimään uutta seuraa, koska halusi jatkaa pelaamista liigassa.
Jonnelle ja koko perheelle potkut JYP:stä oli kova paikka. Kaikki siviiliasiat oli järjestelty sen mukaan, että ura olisi jatkunut Jyväskylässä sovitunlaisesti.
Joistakin Jonnen tämän kauden kommenttien välistä voi lukea, että asia kaivertaa miestä vieläkin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös