JYPin mediaketju

  • 1 796 484
  • 7 860

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Mies joka on Stanley Cupin voittanut ja NHL-uran jälkeen varmasti saanut miljoonia tarjouksia, tulee ja valitsee Jyväskylän. Kertoo, että suuri haave on voittaa mestaruus JYPin paidassa ja päättää ura siellä. Johtaa tällä hetkellä pistepörssiä ja menisi monen joukkueen ykkössentteristä. Mitä tekee johto? Perseilee hänet pois.

Tämä. Kaikki oleellinen on kiteytetty tässä viestissä. Vitutus on yhtä kova kuin oravalla, joka nakertaa sitä jäistä käpyä.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sellainen maanantain lehdistötilaisuus sitten, kaksi helvetin negatiivista uutista samaan settiin. Hyvä oli kuitenkin rummuttaa tätä oikein huolella niin saadaan valtakunnallinen negatiivinen medianäkyvyys ja paskakasa on vuoren kokoinen. "Hienosti" piilotettu kuitenkin joukkueen loppukauden tilanteen rauhoittamiseksi tämä ajankohta, nyt voi jokainen keskittyä pelaamaan pudotuspelejä ja kapteenille sen toisen mestaruuden. Kuinka romanttista.

Kari Tynin toimitusjohtajakausi ja Marko Virtasen parivuotinen pesti päävalmentajana, montako hyvää uutista on saatu? Jos katsotaan toimitusjohtajan vastuulla olevia asioita, niin en keksi millä mittarilla olisi onnistunut? Kyllähän tämä jakso on ollut fanien kannalta aivan karmeaa aikaa, joka huipentuu siihen että seuraikonin ja Liigan kaikkien aikojen parhaimpiin ulkomaalaispelaajiin kuuluvan Perrinin on lopetettava uransa muualla kuin rakastamassaan seurassa, kun seurajohdolla on omat suunnitelmansa rahan sanelemana. Jotenkin ymmärtäisi, jos kaveri olisi jo läpsyttelemässä uraansa pakettiin, mutta Perrin johtaa koko Liigan pistepörssiä ja pelaa pisteiden valossa uransa toiseksi ellei jopa parasta kautta Liigassa! Jotainhan siinä on silloin tehty päin persettä, että jatkoa ei saada tehdyksi! Ei tästä nöyryytyksestä puuttuisi enää kuin se, että Perrin pelaisi Liigassa jossain toisessa joukkueessa, se ei kuitenkaan onneksi toteudu ja mies suuntaa huhujen mukaan Sveitsiin. Olisi myös mielenkiintoista kuulla totuus, miten paljon tässä ratkaisussa on oikeasti ollut kyse puhutuista huonoista väleistä päävalmentajan ja Perrinin välillä?

En haluaisi olla jälkiviisas, enkä ole todellakaan ainut joka on jo pidemmän aikaa ollut huolissaan koko seuran tulevaisuudesta. Näillä julkisilla ulostuloilla tulevasta kulukuurista voi nyt sitten viimeisetkin haihattelijat vetää omat johtopäätöksensä. Synkät ajat luvassa kannattajille valitettavasti. Tuskinpa sitä Virtasen jatkosopimustakaan on varaa purkaa, vaikka pelillisesti ja yleisön luottamuksen saamisen kannalta ei pitäisi olla mitään muita vaihtoehtoja. Raha ratkaisee siinäkin ja todennäköisesti Marko jatkaa sopimuksen mukaisesti.

Mitä tulee Jarkko Immosen paluuseen, en usko että tulee VIELÄ ensi kaudella. Tiedotteen perusteella siinä taitaa käydä niin, että tulee viralliset välikaudet tai välikausi ja sitten yritetään taas, kun tappioita on saatu kuitattua kulukuurin kautta. Yleisöä tämä linjaus tuskin vetää jatkossakaan nykyistä nihkeää määrää enempää ainakaan, se on selvä. No näiden samojen asioiden kanssa painii myös moni muu Liiga seura, fanien aliarvioiminen ja ylimielisyys on kuitenkin omaa luokkansa JYPillä, vaikka meillä tuo viestinnän ammattilainen on ruorissa.
 
Viimeksi muokattu:

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Melkoista. Mies joka on Stanley Cupin voittanut ja NHL-uran jälkeen varmasti saanut miljoonia tarjouksia, tulee ja valitsee Jyväskylän. Kertoo, että suuri haave on voittaa mestaruus JYPin paidassa ja päättää ura siellä. Johtaa tällä hetkellä pistepörssiä ja menisi monen joukkueen ykkössentteristä. Mitä tekee johto? Perseilee hänet pois. Tällaisia ulkomaalaisia ei ole kuin muutama joten osanottoni täältä päin.
Jep onhan tuo käsittämätöntä perseilyä. Nuin suuresta pelaajasta kuitenkin kyse. Muistelisin, että sanoi itsekkin haluavansa lopettaa uran JYPissä. Tälläkin kaudella top 5 pelaaja koko liigasta. Eihän tässä voi olla muusta kyse kuin sukset ristissä koutsin kanssa. Tai sit jostain syystä ei herralle enää nuin isoa palkkaa makseta. Tyhmää kyllä moinenkin. Ennemmi mä Perrinille sen 350k maksaisin kun nyt sama menee Voutilaiseen.
Sit viel tämä ilmotusajankohta? Jengillä pelillinen kriisi päällä ja saattaa tippua pois kuuden sakista. Ai nii muute, pistepörssin johtaja ja meidä kapteeni potkitaan pois - hyvää loppu kautta. Jos tällä pedataan jotain kiri vaihdetta, et pelataan King Ericille, niin omiin kintuille tässä kustaan.
Ps. Pelaispa ensi kaudellakin liigaa muualla, johdattais jengin mestaruuteen ja ura pakettiin. Ois oikein nykyistä seurajohtia kohtaan. Synppikset sinne Jykylää.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kyllähän sitä kultaista suihkua odoteltiin, mutta tapauksessa tai toisessa vasta pudotuspelien myötä. En ajatellut että jo tässä vaiheessa pitäisi ravistella Karin puolesta. Toki ei tämä nyt ihan uutta ollut. Via Dolorosa, miehistä parhaat.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Jään odottamaan Immosen sopimuksen julkistamista. Muussa tapauksessa en tule ikinä ymmärtämään tätä ratkaisua.
Haluaisin kysyä Tyniltä ja Virtaselta, että kuka ne katsojat ensi kaudella katsomoon asti houkuttelee? Muualle lähtevät/haluavat Tuppurainen ja Hännikäinen? Janne Tavi? Seuraavaksi varmaan ilmoittavat juuri ennen Mestiksen -pleijareitten alkua, että Akatemia muuten lopettaa tähän kauteen. Kiitos kaikille osallistumisesta.

En ymmärrä koko saamarin tilaisuutta, ellei koko tiedotustilaisuuden masinointi ole ollut Perrinin idea ilmoittaa rakastamalleen kaupungille, että se oli muuten nyt tässä.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tämä kertoo siitä, että seurajohdolla on kortit vähissä tämän kauden pelastamiseksi. Tällä kai yritettiin pelastaa se mitä pelastettavissa on, edes hiukan. Pelillisesti joukkue on sekaisin ja joukkuetta yritetään herättää pelaamaan Ekille hieno loppukausi seurassa ja siinä samassa yleisömääriä nostettua ja taloutta edes hieman balanssiin.

Homma vaan ei mene näin ja se kertoo lähinnä Tynin & co vieraantumisesta siitä mitä tietyt asiat kannattajille merkitsee. Homma ei psykologisesti vain mene näin enkä oikein usko, että ymmärtäjiä täältä löytyy, eikä toimiston ulkopuoleltakaan. Eihän joukkue ole pelannut valmentajalleen aikoihin ja nyt on menty viimeiset pelit vapaassa pudotuksessa ja minä ainakin näen tämän päivän tilaisuuden reagointina tähän, tosin outona sellaisena.

Halutessaan Ekin palkka oltaisiin saatu talkoilla alueen firmoilta eikä olisi ollut ensimmäinen kerta kun näin olisi toimittu ja tämä "yhteisymmärrys" oli sanahelinää. Marssijärjestys on nyt nähty, pistepörssin ykkösen ja pian uransa päättävän pelaajan toive lopettaa uransa täällä ei merkannut sen rinnalla, että meillä pelataan näin hienoa lätkää kaupungissa ja me kannattajat emme vaan ymmärrä ja näe sitä niin kuin Tyni ja Virtanen näkevät.
 

chubster

Jäsen
Muistelin tuossa juuri kun viimeksi jännitin jotain. Silloin Marko sai jatkosopimuksen. Avovaimo vieläkin muistelee sitä vittu-huudon määrää. Tokaisi tänään että älä sitten taas pety liiiaa.

Kuinkas kävi. Wau. Mielen vetää maahan. Immonen ei ole tulossa, vaikka muuta kuului joku aika sitte. Peliesityksii peilaten aivan mieletöntä nerokkuutta kertoa tästä nyt....en ole yllättynyt.

"Keskiaika ei kai päättynyt koskaan tai ainakin on vielä pimeää, on pimeää"

Ei ole sanoja. Perseilty on ja pettymys valtava. Liian tutuksi tullut tunne.

Helvetin hienoa loppukautta.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
JYPin suunnitelmat kuulostavat ennemminkin siltä, että joukkue ajetaan alas kun ei voida myöntää minkäläinen virhe tehtiin Virtasen kanssa.

"Mikään tietysti ei voi poistaa tai muuttaa tosiasiaa, että kaikki on Virtasen ja Tynin syytä".

Tässähän tuo "kannattajien" johtoajatus kiteytettynä. Asiaa voinee miettiä hieman toisinkin, on tullut turskaa, yleinen rahatilanne kansalla on surkuhupaisa, kannattajat tekosyyllä jos toisella ovat jättäneet seuran = sitä saa mitä tilaa, onneksi on akatemia, joka sekin on ollut "kannattajien" ihailema strateginen valinta, sieltä on kumminkin tulossa ensi kauden joukkueen runko. Tässä valossa näyttää jo tovi sitten mietityltä ajatukselta, että nimenomaan pakkipään junnuja on liigassa hyörinyt ihan parvessa, ensi kaudelle on ainakin sille osastolle edes pikkuisen kokemusta.

Kaikilla seuroilla elämä on aaltoliikettä menestyksen ja hiljaisempien kausien välillä, sanelijana talous ja joukkueen rakennuksen onnistuminen, niin, ei se ole mikään itsestäänselvyys, vaikka palstatietäjien näppiksiltä lukien toisin voisi luulla. Olisi kauheaa, jos Tyniä ja Virtasta ei olisi, vaan puikoissa olisi meritoitunut valmentaja ja toimari viisas kuin pöllö oksallaan, kuka helvetti sitten olisi taho, johon angstaavat nykypennut kiukkunsa purkaisivat?

Perrinin lähtö on todella ikävä juttu JYPin kannalta, mutta kun raha puhuu on paha väittää vastaan. Mitään Immosia on aivan turha hippokselle lähivuosina odotella, JYP terveyttää talouttaan ykköspriorina seuraavat kaudet ja tietysti, mitä enemmän "kannattajat" kannattavat, sitä kauemmin se priori pysyy. Todellisuus, jossa ei seuraa näe isompana ja merkityksellisempänä, kuin Virtasta ja Tyniä, ei saa minulta puupenninkään arvostusta, ei mielipiteenä saati kannattamisena, tästä on turha selitellä mitään.

Kun täällä nimimerkki jos toinenkin lyönyt mielipiteensä tueksi rumpua piiitkästä JYP kannattamisesta, minä lyön sitten pohjat tähänkin humppaan: JYPin peleissä aloin käydä kaudella 1964 - 1965, ensimmäinen kauteni JYP nutussa oli 67 - 68, kun tekojääkin oli pelkkä ajatus jossain päin, että repikää siitä. On mennyt valkkua ja toimaria ja ties minkä sortin pelimiestä tänä aikana, mutta koskaan en ole kannattamistani edes vitsinä uhannut lopettaa. Kun paatti on uppoamassa, silloin ei tapella kansituoleista, tämän soisi juniorikaartin ymmärtävän.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kun täällä nimimerkki jos toinenkin lyönyt mielipiteensä tueksi rumpua piiitkästä JYP kannattamisesta, minä lyön sitten pohjat tähänkin humppaan: JYPin peleissä aloin käydä kaudella 1964 - 1965, ensimmäinen kauteni JYP nutussa oli 67 - 68, kun tekojääkin oli pelkkä ajatus jossain päin, että repikää siitä. On mennyt valkkua ja toimaria ja ties minkä sortin pelimiestä tänä aikana, mutta koskaan en ole kannattamistani edes vitsinä uhannut lopettaa. Kun paatti on uppoamassa, silloin ei tapella kansituoleista, tämän soisi juniorikaartin ymmärtävän.

Hienoa, että olet kannattanut JYPiä jo vuodesta -64. Ikävää, että meillä on toimitusjohtajana kaltaisesi dinosaurus, joka ei pysty uudistamaan bisnestä eikä organisaatiota oikeaan suntaan todella vaikealla urheiluliiketoiminnan toimialalla, joka on viime kädessä viihdebisnestä jossa tuote ei myy itseään vuosi toisensa jälkeen. Maksavan asiakkaan vähättelystä puhumattakaan. Seurauksia ja tuloksia tässä nyt sitten katsellaan suu auki.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Twitterissä kyseltiin onko Immosen tulo mahdoton ajatus JYPiin. Toimittaja Tuomas Heikkilä vastasi:

- On. "Käsitykseni mukaan jatkaa ulkomailla", sanoi Tyni.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Hienoa, että olet kannattanut JYPiä jo vuodesta -64. Ikävää, että meillä on toimitusjohtajana kaltaisesi dinosaurus, joka ei pysty uudistamaan bisnestä eikä organisaatiota oikeaan suntaan todella vaikealla urheiluliiketoiminnan toimialalla, joka on viime kädessä viihdebisnestä jossa tuote ei myy itseään vuosi toisensa jälkeen. Maksavan asiakkaan vähättelystä puhumattakaan. Seurauksia ja tuloksia tässä nyt sitten katsellaan suu auki.

Vanahana pierunakin hymähdän tämän sortin avautumiselle, huomaatko edes, puhut bisneksestä ja organisaatiosta edes sanaa jääkiekko ei missään vilahda. Olkoonkin, että luettelemasi puolet on todellisia ja olemassaolevia, ne hanikoissa olevat dinosauruksetkin tajuaa sen verran, että keskiössä on jääkiekko, joka loppuu seurasta, jos ei lusikkaa oteta kauniiseen käteen ja tehdä sitä mikä pitää tehdä. Voin hyvin kuvitella, että kaltaisesi nuori ja viriili, jolla ei ole aavistustakaan siitä, mikä on ydin, johdattaisi mielellään JYP samaan tulemaan kuin Mypa, siinä vasta tavoite!

Maksavan asiakkaan vähättely on taas niin tyypillistä stubbilaista fantsusoopaa, ettei mitään rajaa, asia on todellisuudessa helvetin yksinkertainen, joko kansa haluaa nähdä lätkää, tai sitten se ei halua, vei helvetissä rahasi muualle, jos vähättelyä koet, sitä viihdebisnestä riittää joka lähtöön, idioottihan olet, jos et älyä rahojasi kantaa sinne, missä bisnes kukoistaa, kun tuntuu olevan siellä päin selvästi se kannatuksen kohde jääkiekon sijaan. Kannattajat kannattaa seuraa hyvinä ja huonoina aikoina, ihan yksi lysti, onko toimarilla viikset, muut on sitten pelkkiä räksyttäviä piskejä, kun karavaani kulkee.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Töistä tullessani kotiin odotin hiukan toisenlaisia uutisia. Ei Perkele, päätitte sitten Ekin ulostaa joka on viimeiset vuodet ollut JYPin ikoni, ja paras pistemies. En nyt yhtään ihmettele että viime pelit Eki on pelannut hermostuneesti, kaikkensa joukkueelle antaen viime vuodet ja tänä vuonna pistepörssin johtajana pelaten niiin tämä on JYPin kiitos.
HÄVETKÄÄ nyt siellä toimistolla! ai niin mutta kun te ette osaa. Varmasti oltaisiin ainakin puolet Ekin ensivuoden budjetista saatu sponsoreilta kasaan, sen verran tunnen tämän kaupungin yrittäjiä että tähän hankkeeseen olisi rahat löytyneet.

Mitä tähän tiedotuksen ajoitukseen tulee, niin aivan hanuristahan se on että yritetään rahastaa näillä Ekin viimeisillä peleillä, sama kun puukkoa kääntäisi haavassa.

Mikäli Immosta ei ensivuodeksi tänne saada, niin kukahan se ykkös sentteri mahtaa olla? veikkaan Lahtea.
 

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pitää nyt se vielä sanoa, että jos ja ilmeisesti kun Immonen ei ole tulossa, niin eikö toimiston väki olisi voinut käyttää kevättä hattu kourassa sponsorien luona kiertäen että saisi Perrinin liksan kasaan? Samaan tyyliin kun Immosen kanssa taannoin. Jos tämä ei onnistu, niin sitten nostaa kädet pystyyn ja päästää Perrin menemään. Varmasti ottajia olisi, kun Perrinilläkään ei vielä ole seuraa tiedossa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Pitää nyt se vielä sanoa, että jos ja ilmeisesti kun Immonen ei ole tulossa, niin eikö toimiston väki olisi voinut käyttää kevättä hattu kourassa sponsorien luona kiertäen että saisi Perrinin liksan kasaan? Samaan tyyliin kun Immosen kanssa taannoin. Jos tämä ei onnistu, niin sitten nostaa kädet pystyyn ja päästää Perrin menemään. Varmasti ottajia olisi, kun Perrinilläkään ei vielä ole seuraa tiedossa.

Kuten jo vitutusketjuun totesin, tässä casessa ei ole kyse rahasta. Lässytti Tyni mitä hyvänsä.
Pelaajabudjetin taakse on vaan hyvä naamioida se että päävalmentaja ja kapteeni eivät allekirjoita samaa pelikirjaa. Ja joillekin se menee jopa lävitse.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ottamatta vielä muuhun kantaa, laskekaapa joku, kuinka paljon katsojakeskiarvo on tällä kaudella jäljessä. Sitten tuon luvun, kun kertoo keskimääräisellä lipun hinnalla, ehkä 20e, ja kotipelien määrällä saadaan aika tarkkaan Perrinin palkka sivukuluineen.

Olisiko ollut mahdollista tehdä muita ratkaisuja, Kari Tyni? Esim. houkutella ne katsojat sinne hallille. Nyt uhrataan seuralegenda..
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Kuten jo vitutusketjuun totesin, tässä casessa ei ole kyse rahasta. Lässytti Tyni mitä hyvänsä.
Pelaajabudjetin taakse on vaan hyvä naamioida se että päävalmentaja ja kapteeni eivät allekirjoita samaa pelikirjaa. Ja joillekin se menee jopa lävitse.

Nyt näyttäs siltä että Immosta ei täällä ensi kaudella nähdä, eli ei raha kysymys tai sitten Seppäseltä ja muilta osakkailta on pelimerkit totaalisesti loppu, ja jos näin on, on se sitten lopun alkua.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tämä on tietysti täysin mahdollista. Lähinnä mietin sitä, että onko tuo ollut Perrinin halukkuutta saada nopeasti ensikauden sopimus vai mikä, että noita rahoja ei ole yritetty kaivaa kevään aikana.
Eiköhän Tyni ole tehnyt Perrinille selväksi että ensi kaudeksi ei ole tulossa sopimusta JYPiltä. Perrin ei halua lopettaa vielä koska nauttii pelaamisesta jolloin ainoa vaihtoehto on lähteä muualle. Ammattimiehelle on kysyntää mutta sopimus pitää tehdä ajoissa, muuten ei ole tarpeeksi isossa seurassa tilaa joka pystyy maksamaan kilpailukykyistä palkkaa.

Edelleenkin aivan helvetin katkera ja petetty fiilis on päällä.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Pitää nyt se vielä sanoa, että jos ja ilmeisesti kun Immonen ei ole tulossa, niin eikö toimiston väki olisi voinut käyttää kevättä hattu kourassa sponsorien luona kiertäen että saisi Perrinin liksan kasaan? Samaan tyyliin kun Immosen kanssa taannoin. Jos tämä ei onnistu, niin sitten nostaa kädet pystyyn ja päästää Perrin menemään. Varmasti ottajia olisi, kun Perrinilläkään ei vielä ole seuraa tiedossa.

Minäkään en tästä mitään tiedä, mutta oletko varma, ettei tätä korttia ole yritetty katsoa? Tottakai Perrinin pitäisi jokaikinen kannattaja mielellään, mutta jos rahat on lyöty kiinni jo toisaalle, eikä lisää mistään tipu, niin se on no can do, eikä sille juuri mitään voi. Koska Eki tasollaan kykenee tienaamaan vielä kunnon tilin, niin oikeastaan seurahan myös ojentaa kättään hyväksymällä tämän puoleltaan, säälittävämpää olisi ollut anella alennuksella pelaamista, kun seuralla ei niin hyvin finanssipuolella juuri nyt pyyhi. Kolikolla on aina kaksi puolta. Nykytilanteessa mitään lisä bonuksia sponsoreiltakaan tuskin tippuu, hyvä jos pysyvät kelkassa edes olevassa olevalla panostuksella.

Sieppaahan tämä vanhaa kannattajaa, mutta en minä syntipukkia mistään seurajohdosta tai valmentajan pallilta hae, sen jätän lapsellisien kyklooppien puuhaksi, sillä en usko koskaan näin yksioikoisiin ja lapsellisiin selityksiin missään asiassa, sen se eletty elämä ainakin opettaa. Nyt vaan entistä isommalla fiiliksellä kannattamaan, mitalin syrjään on mahdollisuus kouraista vielä kiinni, ties koska seuraavan kerran edes teoriassa.
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tunteellinen ero – JYP-kapteeni Perrin itki valtoimenaan | Yle Uutiset | yle.fi


Tuossa halukkaille videokuvaa lehdistötilaisuudesta, toista kertaa en ainakaan itse pysty katsomaan tuota pätkää. Ikinä ennen en ole mihinkään urheiluun viittaavan tapahtuman takia pyyhkinyt kyyneleitä, nyt on sekin päivä koittanut. Tällä hetkellä päällimmäisenä fiiliksenä suoranainen viha, en oikeastaan tiedä edes kenelle.

Taidan ryypätä tänään...
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vanahana pierunakin hymähdän tämän sortin avautumiselle, huomaatko edes, puhut bisneksestä ja organisaatiosta edes sanaa jääkiekko ei missään vilahda. Olkoonkin, että luettelemasi puolet on todellisia ja olemassaolevia, ne hanikoissa olevat dinosauruksetkin tajuaa sen verran, että keskiössä on jääkiekko, joka loppuu seurasta, jos ei lusikkaa oteta kauniiseen käteen ja tehdä sitä mikä pitää tehdä. Voin hyvin kuvitella, että kaltaisesi nuori ja viriili, jolla ei ole aavistustakaan siitä, mikä on ydin, johdattaisi mielellään JYP samaan tulemaan kuin Mypa, siinä vasta tavoite!

Maksavan asiakkaan vähättely on taas niin tyypillistä stubbilaista fantsusoopaa, ettei mitään rajaa, asia on todellisuudessa helvetin yksinkertainen, joko kansa haluaa nähdä lätkää, tai sitten se ei halua, vei helvetissä rahasi muualle, jos vähättelyä koet, sitä viihdebisnestä riittää joka lähtöön, idioottihan olet, jos et älyä rahojasi kantaa sinne, missä bisnes kukoistaa, kun tuntuu olevan siellä päin selvästi se kannatuksen kohde jääkiekon sijaan. Kannattajat kannattaa seuraa hyvinä ja huonoina aikoina, ihan yksi lysti, onko toimarilla viikset, muut on sitten pelkkiä räksyttäviä piskejä, kun karavaani kulkee.
Haha osuin ilmeisesti arkaan paikkaan, kun tuollainen avautuminen vanhalta mieheltä. Puhut toiminnan ytimestä muttet selvästikään ymmärrä kuka sen toiminnan loppupeleissä maksaa. Edustat juuri sellaista amatöörimäisen puhastelevan liikkeenjohdon ajattelutapaa, jossa virheitä ei myönnetä. Kommenttisi "joko kansa haluaa nähdä lätkää, tai sitten se ei halua", kertoo kaiken oleellisen kuinka kujalla olet jääkiekkoseuran toiminnasta.

Oletko ajatellut miksi sponsorit ovat mukana toiminnassa, haluavatko he vastinetta rahoilleen katsomalla otteluita paikan päällä vai esimerkiksi positiivista mielikuvaa ja näkyvyyttä potentiaalisten omien asiakkaiden silmissä? Mitähän mieltä sponsorit ovat siitä mielikuvasta, jonka JYP on tässä pari vuotta jättänyt mm. näiden mediatempausten myötä asiakkaiden päähän? Tuohon ikään päästyä luulisi sinun tajuavan, että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pelottavaa ajatellakin, että tuolla ajattelutavalla varustettu kaveri häärisi vielä seuran johdossa, ainiin onhan siellä.. Tottakai jääkiekko on keskiössä, kun puhutaan jääkiekkoseurasta mutta ei se jääkiekko siellä keskiössä pyöri kovin pitkään siinä vaiheessa, kun katsojat äänestävät lopullisesti jaloillaan. Ja niin tehden siinä on kyse paljon muustakin, kuin case Perrinistä joka on monelle viimeinen pisara.

Heikkilä vetää hyvin yhteen blogissaan syitä ja seurauksia Perrinin lähdöstä seurasta. http://www.ksml.fi/yhteiso/blogit/p...hin-virhearvio-aivan-giganttinen-moka/1993086 Tämä kohta Heikkilän kirjoituksessa kiteyttää paljon taloudellista näkökulmaa tai oikeastaan riskiä: "Tämä päätös ei varmasti kohenna JYPin menoa ensi kauden lipunmyynnissä tai sponsorimarkkinoilla. Jos oikein huonosti käy, seuran lähettämä signaali tulee maksamaan paljon enemmän kuin yksi Perrin." Näinhän se juuri menee, säästetään siinä missä ei olisi pitänyt ja loppupeleissä jää luu käteen. Ei ehkä ihan ole edes ymmärretty, mitä Perrin tuo muutenkin kuin pelillisesti..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös