JYPin mediaketju

  • 1 797 695
  • 7 860

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Lainaus tuon fb-viestin kommenteista:

JYP: Pelaajille on siis luotu oma profiili, jonka kautta nämä vierailut on suoritettu. Nyt tämä kayttäjätili oli mennyt lukkoon, vaikka se toimi vielä hyvin kello kolmen aikaan. Yritetään myöhemmin uudestaan paremmalla onnella.

Katkaistakoon tässä nyt kaikki ylimääräiset spekulaatiot ja todettakoon, että eilisen vierailun (ja kaikkien tämän kauden aiempienkin vierailujen) peruuntumisen syynä oli nimenomaan juuri tuo edellä mainittu. Syystä tai toisesta profiili on mennyt tällä kaudella useampaan kertaan lukkoon, joka valitettavasti on moneen otteeseen sitten sattunut nimenomaan silloin, kun pelaajan on pitänyt olla kyselytunnilla vastailemassa kannattajien kysymyksiin.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paskaa. Se nyt vasta toimintaa olisi, että kustaisiin kannattajia silmään valehtelemalla viime vuoden vastaukset sinne tai joku muu stunttaamassa toimistolta. Veisi kyllä pohjan pois koko toiminnalta. Ja Perrinistä en usko hetkeäkään, että tuollaisen diiva-vaihteen löisi silmään ja faneja märällä rätillä naamalle. Tätä tehdään faneille ja varmasti sopimuskin velvoittaa mediavelvollisuudet hoitamaan.

Lainaus tuon fb-viestin kommenteista:

JYP: Pelaajille on siis luotu oma profiili, jonka kautta nämä vierailut on suoritettu. Nyt tämä kayttäjätili oli mennyt lukkoon, vaikka se toimi vielä hyvin kello kolmen aikaan. Yritetään myöhemmin uudestaan paremmalla onnella.
Sehän nyt on tiedossa, että pelaajat ei muuta odotakaan vapaailtanaan kuin päästä vastailemaan näihin "annatko mailan?" kysymyksiin. Niin siinä valmiissa kysymyspatteristossa oli pientä huumorin poikasta mukana, mutta se taisi nyt mennä laalkilta ohi.. Anyway hyvä, että tuolla somessa edes yritetään, muutos aiempaan nollaan verrattuna on jo suuri. Yksi mitä toivoisi olisi jonkintyyppinen videopäiväkirja pelireissuilta. Jokereiden kaltaiseen tv-formaattiin ei ole resursseja, mutta ihan perus videointia ja lätkäjoukkueen arkea. Eikä ne tarvitse pitkiä pätkiä olla, helppo jakaa lähes reaaliajassa sitten somessa. Uskon, että olisi mielenkiintoa ja imagon kannalta positiivinen juttu.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Kuten Tempestas tuossa ylenpänä mainitsi. Ei pätkien ja juttujen tarvitse olla mallia Hollywood. Helpommalla ja halvemmalakin pääsee ihan hyvään tulokseen. Vinkkejä hyvin tekemisestä voi ottaa taas Amerikan/Kanadan seurojen toiminnasta. Seuratkaa vaikka Instagramia jossa jokaisella Farmi/farminfarmi/junnu joukkueella on oma tili. Vaihtelevaa tietenkin on päivittely, mutta hyvä tapa antaa faneille jotain pientä kivaa.
Esim. Instagram tili päivän ajaksi yhden pelaajan hoidettavaksi. Ottelee kuvia harkoista,bussista ym sälästä ja kivaa on.
Ei nykyään vaadi paljoa seuralta fanien ja muiden huomioiminen ja on lisäksi ilmaista.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP julkaisee klo 13 alkavien pelikahvien yhteydessä merkittävän liigajoukkueeseen liittyvän jatkosopimuksen sekä JYP-organisaation valmentajasopimuksia.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Sehän nyt on tiedossa, että pelaajat ei muuta odotakaan vapaailtanaan kuin päästä vastailemaan näihin "annatko mailan?" kysymyksiin.

Vaikka itsellekin tuli kyllä ekana mieleen, että näinköhän Eric vaan unohtanut tulla paikalle (sitäkin on muistaakseni sattunut), niin jos joku tietää tämän asiakaspalvelun ja edustamisen ammattiurheilijana merkityksen, niin se on Perrin. Voi olla että nää perusmöttöset suhtautuu näihin tilaisuuksiin vähän niinkun sanoit, pakkopullana, mutta mulla on jotenkin sellainen kuva että Perrin ymmärtää pelillisten juttujen ohella myös nää kaukalon ulkopuoliset jutut. Kyllä ne jollekin pikkujonneille ja -junnuille voi olla kovia juttuja, vaikka jotkut kokeneemmat karjut noita kyselytunteja vähän höpöhommina pitäisikin.
 

Jiri H

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt en malttanut enää olla kommentoimatta tätä ketjua, joten oli pakko hommata tunnarit tänne. :)

Katkaistaan nyt näiltä jutuilta siivet.
JYPin tämän kauden facebook-vierailuissa on ollut ongelmia, se on harmittava fakta.
Kyse ei ole ollut pelaajien haluttomuudesta, vaan yksinkertaisesti asia on mennyt näin kuten Leiska jo kirjoittikin.

Viime viikon vierailu Perrinin kanssa meni mönkään siksi, että Ekin kirjautuessa tili meni jumiin. Näin on käynyt aiemminkin kauden aikana parin pelaajan kohdalla, Kaltevan vierailu tosin peruuntui, kun Elisan verkossa oli juuri samaisena päivänä häiriöitä.
Tiedän tämän 100% varmasti sillä olen ollut junailemassa näitä vierailuja.
Kävimme Ekin kanssa vielä päivällä läpi hallilla JYPin koneella miten kirjaudutaan jne. että kaikki menee oikein. Eki kun ei itse ole facebookissa, niin tämmöiset asiat on hyvä varmistaa. Kaikki toimi päivällä moitteetta, mutta viisi minuuttia ennen vierailun alkua, Ekiltä tuli viesti, että tili on jumissa. Puhelimessa totesimme, että juuri sillä hetkellä ei ole mitään tehtävissä. Myöhemmin illalla tili jälleen aukesi normaalisti. Syy lukkiutumiselle saattoi olla juuri tämä harjoituskäynti JYPin koneelta. Eki kun yritti sitten pari tuntia myöhemmin kirjautua kotonaan, face löi tilin varotoimeksi kiinni.
Tavallaan hyvä, että facebookin suojausasetukset toimivat, mutta tässä tapauksessa se on pieni epävarmuustekijä.

No, nyt Markus pitää parhaillaan omaa vierailua, joten kaikki toimii tällä hetkellä ilman ongelmia. Pidetään peukkuja, että hommat toimii näin jatkossakin.

- Jiri (JYPin some-tyyppi)
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Perhanan hienoa että kerroit! Ilmeisesti ikäpolveni edustajille täytyisi olle puolestakirjoittaja, tai sit Ekin karisma rikkoi naamakirjan :). Toisaalta, kohta huomaavat että meillä on JYPin edustaja täällä ja kysymyksille ei tule loppua ja se on sun hommas vastata niihin...
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin facebook-sivuilla on seuraavanlainen mainos:

Illan matsiin on lippuja saatana. Ei, kun piti laittaa että saatavana, anteeksi! Josko kotihallissa ei olisi perhosia vatsassa vaan haavi heiluisi! Liput ennakoista ja verkkokaupasta. Synergia-areenalla lipunmyynti ja ovet aukeavat klo 16. Istumapaikkalippuja hyvin vielä ovimyynnissä, esim. päätyihin. Eilen oli Niiralanmontussa katsojia 3794. Ei kai Jyväskylä häviä tässä Veikkauskierroksen kisassa?


Mitä...?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Annetaan anteeksi ja ymmärretään ettei eilisen jälkeen mielellään ole selvinpäin tänäänkään.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Miten tuli jotenkin sellainen tunne että Perrin ei jatkaisi JYPissä tuon ja erikseen Areenassa olevan Perrinin haastattelun jälkeen. Näin tulkitsin noiden perusteella. Perrinin korvaajasta kai täällä yhtä mieltä on kaikki.

Niin tuli. Tuli myös sellainen tunne, että syynä on raha. Jossainhan yleisökadon on näyttävä. Liekö JYP tarjonnut sopimusta alennetulla palkalla, mille Eki ei ole lämmennyt.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laitetaan äsken (13.2. klo 13.00) saapunut lehdistötiedote tänne, koskee JYPin otteluselostuksia.

Hurrikaani raivoaa Radio Cityn taajuudella myös seuraavat kolme kautta

Radio City ja JYP Jyväskylä Oy jatkavat menestyksellistä yhteistyötään. Valtakunnan laajinta kiekkoradiotarjontaa hallitseva Radio City välittää JYPin jokaisen liigaottelun tunnelmat suorana myös seuraavat kolme kautta kevääseen 2018 saakka. Tuore kolmen vuoden jatkosopimus kattaa molemminpuolisen option myös kaudesta 2018-2019. Selostajana jatkaa Aleksis Ärje.

Kiekkoradiolla on Jyväskylässä vahvat perinteet, jotka juontavat juurensa aina 1980-luvulle. Tuolloin JYP nousi jääkiekon pääsarjaan.

"Radioselostukset ovat kuuluneet osana JYPin otteluita jo vuodesta 1985 lähtien. Radio on tärkeä kanava ottelutunnelman välittämisessä niin koti- kuin vierasotteluissamme. Radio City Jyväskylä edustaa vahvaa keskisuomalaista radioselostamisen ammattiperinnettä ja on siksi luonteva JYP-kumppani myös tulevina vuosina", sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

JYP-otteluiden selostukset sekä kattavat ennakko- ja jälkipelit tarjoava Radio Cityn Hurrikaani Hockey on osa isompaa kokonaisuutta.

”Radio City tarjoaa täysin uudenlaisen palvelun kiekkofaneille, jotka eivät ole paikkakunnalla kuuntelemassa paikallista kiekkolähetystä. JYPin kanssa tehty jatkosopimus takaa, että tänä vuonna 30-vuotta täyttävä Radio City tarjoaa jatkossakin maan laajimman kattauksen kiekkofaneille ympäri Suomen”, summaa Radio Cityn musiikki- ja ohjelmapäällikkö Sami Virtanen.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Hieno homma että City tekee jatkossakin lähetykset. Pieni pelko minulla on ollut perseessä että mitenkä paljon nuo Ruutu-palvelun kasvu syö radiokuuntelijoita, mutta näköjään pelkoni oli turhaa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kummeli oli näemmä joskus tehnyt JyP HT:iin liittyen pienen lämmittelyn. Kummelille kaikki kunnia, mutta lätkän perusteella uhon asteelle on jäänyt. Ipaa viedään ja rumasti.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Mielestäni olisi hyvä pohtia että jos JYP olisi tehnyt saman tyylisen markkinointihomman niin olisiko Tyni&markkinointiosasto saanut kunnon paskaryöpyn. Jotenkin tuntuu että aidan takana tapahtuvaa markkinointia ihannoidaan mutta ei silloin enää jos samaa tehdään tällä puolen. Esimerkkinä "me on hävitty tää peli" t-paidassa menee samaan kummelihassuttelukategoriaan.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Mielestäni olisi hyvä pohtia että jos JYP olisi tehnyt saman tyylisen markkinointihomman niin olisiko Tyni&markkinointiosasto saanut kunnon paskaryöpyn. Jotenkin tuntuu että aidan takana tapahtuvaa markkinointia ihannoidaan mutta ei silloin enää jos samaa tehdään tällä puolen. Esimerkkinä "me on hävitty tää peli" t-paidassa menee samaan kummelihassuttelukategoriaan.
Itse nauroin ainakin tuolle Kummeli-mainokselle kun sen näin keskiviikkona. Kyllä tuo ainakin meidän säälittävät Klassikkopaidat voittaa. Ilves nyt on vähän enemmän panostanut tuohon markkinointiin Kummelin muodossa kuin me missä vain laitettiin joku slogan pariin t-paitaan ja niitäkin tarjottiin vain pari per ottelu katsojille. Siinä tapaus Tepsissä ei oikein mikään tuntunut menevän putkeen. Slogan meni muistaakseni "Me ollaan hävitty tää peli -Tepsin pelaajat". En ole äidinkielen opettaja, mutta jotenkin tuollainen slogan ei kirjoitetussa muodossa toimi t-paidassa. Olisivat nyt edes vaikka edes piirtäneet Suikkasen naaman ja puhekuplaan tuon tekstin, mutta näköjään sitä piti mennä siitä mistä aita on matalin. Lisäksi täytyy muistaa että kyseessä oli vielä juuri TPS, eli kriisijoukkue. Maassamakaavan lyöminen on aina niin mautonta, olisi ihan eri asia ollut laittaa tuo slogan vaikkapa Jokereille. Olikohan Esko Seppänen joka heitti twitteristä tästä Klassikkopaita-casesta että "Tepsille nauraminen on vähän sama kuin buuaisi paralympialaisissa".
 

Mehtänucco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikä taho tekee videoita Jypin otteluiden erätauoilla? Entä mistä näitä voisi katsoa?
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aleksis Ärje Twitterissä: "Huomenna saattaa tulla isompi #jypliiga -uutinen, kun Tyni poikkeuksellisesti varoitteli etukäteen #Liiga http://t.co/BP7nl2W9m4"

En oikein tiedä minne olisi kirjoittanut, mutta laitetaan tänne tuo Aleksis Ärje twiitti (jonne tuo linkki siis vie!!1). Huomenna siis luvassa joku tiedotustilaisuus, "jossa kannattaa olla paikalla". Innolla ja pelolla odotellaan.. Virtasen tai Tynin lähtö yltiöpositiivisesta päädystä ja toisesta ääripäästä Virtasen jatkon jatko kauteen 2024 asti tai Tynin patsasprojetki Hippoksen edustalla.
 
Ekin siirtyminen Ruotsiin mennyt kuulemma kiville, joten saattaa tuo huominen tiedotustilaisuus liity jotenkin siihen...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Aleksis Ärje Twitterissä: "Huomenna saattaa tulla isompi #jypliiga -uutinen, kun Tyni poikkeuksellisesti varoitteli etukäteen #Liiga http://t.co/BP7nl2W9m4"

En oikein tiedä minne olisi kirjoittanut, mutta laitetaan tänne tuo Aleksis Ärje twiitti (jonne tuo linkki siis vie!!1). Huomenna siis luvassa joku tiedotustilaisuus, "jossa kannattaa olla paikalla". Innolla ja pelolla odotellaan.. Virtasen tai Tynin lähtö yltiöpositiivisesta päädystä ja toisesta ääripäästä Virtanen jatkon jatko kauteen 2024 asti tai Tynin patsasprojetki Hippoksen edustalla.
Immosen Jakke JYPiin ensikaudeksi, tai suurempi toive olisi päägoutsin vaihtuminen heti. Veikkaan ensimmäistä, mutta osumatarkkuus on mulla ollut viime aikoina kuin meidän hyökkääjillä. Mielenkiinnolla odotellaan...
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Immosen Jakke JYPiin ensikaudeksi, tai suurempi toive olisi päägoutsin vaihtuminen heti. Veikkaan ensimmäistä, mutta osumatarkkuus on mulla ollut viime aikoina kuin meidän hyökkääjillä. Mielenkiinnolla odotellaan...

Ei taida seuraavien kausien sopimusasiosta pystyä tiedottaan ennen kauden loppumista? joten eiköhän ole Perrinin jatkosopimus tai sitten esimerkiksi uuden hallin rakentamista tai yhteistyökumppaneihin liittyvää.. Virtasen potkuihin vähiten uskon.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Virtasen potkuihin vähiten uskon.
Epätodennäköisin vaihtoehto, mutta moni JYP-osion kirjoittaja toivoisi juurikin tätä.

Itsekin veikkaisin että sponsorihommia (Liekö Valtra tekee "Selänteet" ja ainakin vuosi lisää yhteistyökumppanuuteen, vaikkei tuo Valtrankaan tilanne mikään paras tunnu olevan) tai (Perrinin) jatkosopparia tulee. Taikka sitten jotain aivan turhaa, millä ei oo mitään painoarvoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös