JYPin mediaketju

  • 1 798 680
  • 7 860

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Latasin sovelluksen Samsung Galaxy S3:seen jossa 4,8 tuuman näyttö. Valtaosa uutisesta näyttää vaan framessa jotain webbisivua jota ei ole optimoitu lainkaan mobiililaitteille. Sarjataulukko on lukukelvoton, JYP-uutiset ovat lukukelvottomia, kokoonpano on lukukelvoton.

Tuo on kyllä ehkä parasta että kun kännykällä applikaatiosta klikkaa otteluennakko-kohtaa, kärpäsenpaskan kokoiseen ruutuun aukeaa jypin nettisivujen ennakko-osio ja sen pikkuisen ruudun täyttää joku Radio Cityn tai Arlan mainos. Tihrustapa sitten siitä ennakkoja.

Kokeilkaapa klikata sitä "muille mobiililaitteille" - linkkiä, josta aukeaa selaimeen esim. tietokoneelle sama setti kaameasti skaalattuna...

Kyllähän tuo mobiilihärpäke on ihan JYPin mediastrategian mukainen. Olisi ehkä ajanut asiansa vuonna 2002. Nykyään vaaditaan jo vähän toista.
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP FB: " Playoffs-kausikorttimyynti ylitti viime kevään myynnin yli 30 %:lla. JYP kiittää uskollisia kanta-asiakkaitaan."

Aika yllättävä tieto, muttei toki huono juttu. Liekö Tynin kirjeellä ja 2 pelin tasonnostolla joku vaikutus?

Tämä on todellakin yllättävä tieto. Minä en pysty millään ymmärtämään miten tämä on mahdollista. Keskustelin tästä asiasta muutaman kaverin kanssa hallilla ja he ihmettelivät samaa. Yksi kaveri muisti että viime vuonna viimeisenä kausikortin uusimispäivänä Piletin sivulla ei paljoa vihreää näkynyt. Ihan yksittäisiä paikkoja. Nyt viimeisenä päivänä oli yli 800 lippua lunastamatta. Ja vihreää oli tosi paljon. Toki kärppä pelin jälkeen moni käytti vielä etuosto oikeuttaan. Mutta Tyni väitti jo ennen Kärppä peliä että lippuja on myyty 6% enemmän. Joko Pilettiä on muutettu tai joku muu erikoisuus tässä on.

Viime vuonna kumminkin trendi oli tosi paljon parempi kuin tänä vuonna ja moni uskoi menestykseen Play-offeissa. Tällä hetkellä noita istumapaikkoja on 1088 myynnissä. Aika mystistä.

Positiivista on että on mitä myydä nyt.

E: ja sama asia olikin tuolla toisessa ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Nyt se setämies ryhtyi some-sedäksi ja oikein näytti miten sosiaalinen media otetaan haltuun. "Noniin, seitsemäntoista-vuotiaat fanit, saa istua sedän polvelle ja sanoa että kiitos."

Aivan loistavaa! Meni allekirjoitukseen.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Hyväähän sitä JYPille toivoo, mutta jotenkin tälle voi edes parhaimpana päivänä hymyillä hyväntahtoisesti.
"Keräilyharvinaisuus", "faniviestinnän edelläkävijä"...talouspuolella Tynin leegio on varmaan tehnyt kelpo jälkeä, mutta JYPin viestintäporukan maalaaman kuvan ja todellisuuden ero on melkoinen.

Tuo appsi on "appsigeneraattorin" kokoama ja julkaisema sovellus. Template-kokoelmasta valitaan todennäköisesti appsin layout, halutut palikat ja lisätään pohjaan valmiit sisältölinkit. Samanlainen perusidea kuin kotisivujen väsääminen Joomla-CMS-systeemillä. Joten appsin ylläpito ei vaatine isoja investointeja, mutta toisaalta jos/kun tämä tehdään puolivillaisesti, ei appsista ole hyötyä ja sitä ei käytetä. Turhake mikä turhake.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Onko itseluottamusta vai ylimielisyyttä kun JYP pitää playoffinfon alkuperäisen suunnitelman mukaan ensi viikon keskiviikkona ja ei ota edes huomioon mahdollisuutta lomarengas-kierrokselle? Tämä siis aamun lehdestä.
 

moxey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän siel toimistolla olla edelleen kaljottelemassa selvän viikonlopun jäliltä. Kenelläkään ei ole edes käynyt mielessä, että tässä on mahollisuus mennä sääleihinkin ja mahdollisesti päättää kausi jo tällä viikolla.

Eihän tuota kännissä mieti, mutta voi tulla aika raju morkkis jos näin sattuu käymään.

"Eipä ois uskonut, että joudutaan tuommosia miettimään kun ollaan kuitenkin sarjassa neljäntenä (C) Kari Tyni"
 
Viimeksi muokattu:

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko itseluottamusta vai ylimielisyyttä kun JYP pitää playoffinfon alkuperäisen suunnitelman mukaan ensi viikon keskiviikkona ja ei ota edes huomioon mahdollisuutta lomarengas-kierrokselle? Tämä siis aamun lehdestä.

Ehkä se on sellainen jälki-info, missä kerrotaan että maalipaikkoja oli ja pelikirja oli hyvä, mutta ohhoh kiekko pomppikin nyt toisinpäin.

Ranta-pallokierros tekisi kyllä hyvää tuolle organisaatiolle, Yksi rantapallo kierros tyhjälle katsomolle. Herättäisköhän sielläkin Tynin johdolla tähän päivään ja tehtäis oikeita asioita. Epäilen että ei ja siitä syystä Mr. Seppänen joutuu taas viheltämään pelin poikki ja ottamaan vastuun omiin kätösiin.

Tässä on nyt viime aikoina tulleet asiat hoidettu hyvin pitkälle päin helvettiä, että en usko sanaakaan noihin Tynin puheisiin. Puheet että ongelmia ei ole, valmentajalle täysi luottamus, klassikko paidat, lippumyynti puheet, Johtava faniappsi. Nämähän on sivuseikkoja, mutta kun itse pääasiakin on täyttä huttua, niin nämä sivuaineet vaan korostaa sitä. Ihan oikeasti Tyni, todella heikko suoritus, Ei jatkoon. Kuka tahansa mediapuolen kouluja käymätönkin hoitaisi tuon ulospäin suuntautuvan tiedoittamisen paremmin.

Vaikka mää "Lieveilmiötä" en arvostakkaan, olisin valmis vaihtamaan Tynin tuonne selostuskoppiin ja Timon jakkaralle. Siinä vaiheessa Tynikin pääsis huutamaan että "Elämä on ihanaa, JYPpi johtaa"
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilkka Kulmala analysoi päivän Keskisuomalaisen printtiversiossa JYPin kulunutta kautta. Hän nostaa esiin ennen kaikkea pelitapasekoilut. Pohtii myös Virtasen mahdollisia potkuja, mutta edellyttää sille perusteellista harkintaa. Tynin asemaa Kulmala pitää kiveen hakattuna.

Kirjoitus on muuten ihan ok, mutta yhtä asiaa ihmettelen. Kulmala syyllistyy ihan samaan mihin Tynikin eli kannattajien älykkyyden aliarvioimiseen. Kulmalan mukaan "kannattajat vaativat kaiken". Vaan kun eivät vaadi! Ainoastaan taistelevaa ja identiteetillä pelaavaa JYPiä, kuten Kulmala itsekin vaatii.

Nuo ominaisuudet kun ovat kunnossa, on menestystäkin lupa odottaa. Tämän kauden pelitapasekoilut menivät metsään. Sen myöntämisestä olisi hyvä lähteä liikkeelle.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kulmala syyllistyy ihan samaan mihin Tynikin eli kannattajien älykkyyden aliarvioimiseen. Kulmalan mukaan "kannattajat vaativat kaiken". Vaan kun eivät vaadi! Ainoastaan taistelevaa ja identiteetillä pelaavaa JYPiä, kuten Kulmala itsekin vaatii.

Haiskahtaa pieni Tynin kädenjälki tässäkin taustalla, on Ilkalle tarjottu kunnon pullakahvit ja kehuttu vähän Keskisuomalaista jne.

Kausikortteja pitäisi kohta alkaa myydä ja niiden myyntipuheisiin ei tämä kannattajien niskaan paskominen ole mikään paras valttikortti. Saa Kari valehdella entistä kovempaa kausikorttien myyntilukuja tätä menoa, jos seurajohdossa ei osata katsoa peiliin.
 
Viimeksi muokattu:

maxtuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, RoKi, Boston Bruins
Tuomas Heikkilän mainio kauden perkaus. Todella hienoa ja etenkin asiallista asioiden läpikäyntiä.

Hyvä kirjoitus, ei voi moittia. Onneksi Keskisuomalaisessa on myös toimittaja joka näkee mitä joukkueessa ja pelissä tapahtuu ja vielä kirjoittaa niinkuin asiat on. Ei kaikkien tartte olla herra Dyynin kassareita.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Hyvä kolumni mutta heikkilässä vähän rassaa se että kaikki on enemmän ja vähemmän kopioitu Jatkoajan konsensuksesta ja twitterin "tästä ei enää nousta" -> "Auvitu upea maalii!!" Ym tuuliviirimäisyys antaa miehestä munattoman kuvan varsinkin, kun en muista ukon koskaan haastaneen pressissä aka kysyneen kriittisiä kysymyksiä. Heikkilä: miksi et KYSY kun kerta olet PAIKAN PÄÄLLÄ?


On toimittajia ja Toimittajia. Heikkilä menee sieltä missä aita on matalin.

Tuossa kolumnissa ei mainittu saamaani tietoa, että Kari Tyni ei suostunut kustantamaan saunailtaa akatemialle. Senkin olisi pienellä kaivamisella saanut esille jos minullakin on siitä tietoa. Lähdettä en anna.

Valitettavasti Heikkilä on osa tätä pientä runkkausrinkiä, vaikka kirjoittaa näitä näennäisen kriittisiä kolumneja. Missä on aito ja taustoja kaiveleva journalismi JYPin ympärillä? Mielestäni sitä ei ole.
 
Viimeksi muokattu:

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Minun mielestä tuo kirjoitus oli loistava. Turha siitä vikistä että jutut oli "kopioitu" jatkoajasta, pitäisikö meidän kaikkien olla tällä palstalla suut supussa ettemme vain tekis paikallisten lätkätoimittajien salapoliisityötä liian helpoksi? Ainakin tuo Myttysen Ruotsi-kytkökset olivat minulle uutta tietoa.

Akatemian saunailta-kuviot eivät ole tänne lakeuksille asti kuuluneet. Tahtoisiko joku selventää mistä tässä on kysymys?
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Tarkoitin sitä, että nuo samat jututhan on täällä pyörinyt jo puoli vuotta, enkä ymmärrä mikä siitä tekee niin "loistavan", paitsi että se on keskarin sivuilla. Hyvä yhteenvetohan se kaikkinensa on, mutta ei mitään uutta tämän taivaan alla. Itse haluaisin lukea jotain vähän sellaista, miten sen nyt sanoisi... Uutta. Jutun arvoista. Ei päivänselvää. Kaivelevaa journalismia.

Esim: kun seurajohto tietojen mukaan siunasi nykyisen pelitapamuutoksen, kuka sitä halusi? Vaatiko sitä joku? Kenen aloitteesta se lähti? Senkö vuoksi Virtanen otettiin päävalmentajaksi?

Jos päätös tuli johdolta, oliko Virtanen se joka sitä myös halusi ja allekirjoitti,vai valittiinko Marko sitä vain vetämään kun haluttiin kiekollisempaa pelitapaa? Miksi juuri Virtanen?

Huomioitiinko kokonaisuutta millään tavalla, tehtiinkö pelaajahankintoja nimenomaan sen mukaan että tällä kaudella kiekollisempi pelitapa vaatii enemmän käsiä? Mietittiinkö kuinka sopimuksen alaiset pelaajat soveltuvat tähän reagointikiekkoon? Mitä se edes oli lähtökohtaisesti?

Mitä mieltä lopputulemasta?

Minusta hyvä journalismi lähtee siitä että kysytään Miksi, missä, mitä, milloin? Näitä vastauksiahan emme ole saaneet.

Toisaalta kyseessä on kolumni. Kuka tahansa meistä voisi kirjoittaa sellaisen. Tuomas Heikkilä kun tokl tätä palstaa seuraa ja valitteli twitterissä että työt on tältä keväältä loppu, niin siinähän sitä olisi jutun tynkää jos kerta aikaakin nyt on. Haastatella pelaajia ja johtoa, kysellä ja kuunnella, udella ja arvailla. Kaivaa taustatietoja ym, kysellä pressissä kauden aikana.

Vastauksia siihen, miksi tälle kaudelle suunta muuttui? Sellaisen jutun haluaisin kovasti lukea.
 
Viimeksi muokattu:

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni rautakanslerilla on tässä kyllä pointti. Hyvä kirjoitus tuo on sinänsä, mutta minullekin tuli sitä lukiessä fiilis, että olen lukenut nuo samat rivit täältä jo moneen kertaan. Se on hyvä, että se lukee nyt myös lehdessä, ehkä joku sieltä kuuluisasta suuresta yleisöstäkin herää nyt ajattelemaan.

Mutta todella olisi kiva lukea juttuja, jossa tongittaisiin hivenen pintaraapaisua syvemmälle tätä hommaa. Aineksia olisi ja minua ainakin kiinnostaisi, miksi kauden aikana ja jo sitä ennen tehtyjä ratkaisuja tehtiin ja kenen aloitteesta.

Tumppi, otahan lapio kouraan ja ala kaivelemaan!
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Mielestäni rautakanslerilla on tässä kyllä pointti. Hyvä kirjoitus tuo on sinänsä, mutta minullekin tuli sitä lukiessä fiilis, että olen lukenut nuo samat rivit täältä jo moneen kertaan. Se on hyvä, että se lukee nyt myös lehdessä, ehkä joku sieltä kuuluisasta suuresta yleisöstäkin herää nyt ajattelemaan.

Muistetaan nyt kuitenkin (Tynimäinen äänensävy), että Jatkoaika ei ole valtamedia, eikä sitä meidän yhteistyökumppanit lue vaan paperi-Keskaria. Varsinkaan tätä keskustelupalstaa. Eli minusta juttu oli ihan hyvä. Jopa aika rohkea, koska edelleen - pienessä kaupungissa saadakseen hyviä juttuja, pitää olla myös jollakin tavalla väleissä myös niiden toimijoiden (seurojen) kanssa. Suututtamalla nämä yhteistyökumppanit ei toimittajan ura pitkälle kanna.

Kyllähän minuakin kiinnostaisi tietää, kuka päätti ja mihin perustuen yöstä päivään -linjanmuutos pelitapaan. Siis seurajohdossa. Koska kuitenkin oletan, että kyseinen ihminen jatkaa seurassa merkittävällä jakkaralla ja se saattaa olla vaikka itse Seppänen, on turha penkoa syyllisiä. Nyt on kiireellisin tilanne miettiä sitä, miten tästä jatketaan? Sitähän Heikkiläkin yritti jutullaan tonkia. Myönnetäänkö, että tehtiin virhe pelitapasekoilussa, kengitään Virtanen ja katsotaan voiko tällä rungolla kunnon valmennuksella ja pelitavalla vielä menestyä? Vai uskotaanko yhden kauden mahalaskusta huolimatta, että tämä oli vaan pelitavan kasvukipuja ja tältä pohjalta voidaan rakentaa uusi dynastia?

Jälkimmäiseen ei uskonut kirjoituksessaan Heikkilä, eikä siihen usko täälläkään juuri kukaan. Jos JYP sitä taloudellisista (tai muista syistä) johtuen kuitenkin aikoo, me maksavat asiakkaat tarvitsemme perusteluita. Syitä. Uskoa ja luottoa siihen, että tämä on oikea tie. Siihen ei riitä se, että mainoksiin painetaan Perrinin naama ja julistetaan että kiekollisen pelin kehitys tuo tulosta vasta pidemmällä aikajänteellä. Mikäli näitä vastauksia ei meille tarjota, toivon että paikallinen media ne jostakin kaivaa, kysymällä niin pitkään että vastauksia tulee.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Totta kyllä, ehkä tuomitsin liian ns nopeasti tuon, sitä kun on itse niin syvällä Jatkoajassa että unohtaa tosiaan kyseessä olevan keskustelupalsta jota ei tosiaan kaikki seuraa.. Tuollainen kooste lehdessä tavoittaa paljon enemmän silmäpareja. Että propsit Heikkilälle siitä.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Yhtä asiaa olen ihmetellyt, Miten hiljaa JYP on ollut tänä keväänä, mitään kovin konkreettista ei ole tapahtunut, Onko koskaan aiemmin ollut että JYP ele pitänyt toukokuun alkuun mennessä tiedotus tilaisuutta UUSISTA sopimuspelaajista. tosin onhan tässä vielä kolme arkipäivää aikaa. Nyt ei ainakaan syynä ole että kaverilla olisi kausi kesken. Mutta tuskin finaalijoukkueista mitään ryntäystä JYPiin olisikaan.
Keskeneräistä työtähän ei pidä arvostella mutta ei Tuolla rosterilla ainakaan kausikortti myyntiä kiihdytetä, tosin en tiedä milloin se vilkkaimmilla onkaan ja kuinka kauan vanhoilla on etuosto oikeus ennenkuin menee uusio jakoon.
Pakko tässä on jotain kohta tapahtua tai sitten tilanne on surkea ja se enteilee rajua leikkausta pelaajapudjettiin jolloin lähdetään aika junioripainotteisella pourukalla liikenteeseen, mitä tämän hetkinen sopimustilanne jo enteilee,
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Yhtä asiaa olen ihmetellyt, Miten hiljaa JYP on ollut tänä keväänä, mitään kovin konkreettista ei ole tapahtunut, Onko koskaan aiemmin ollut että JYP ele pitänyt toukokuun alkuun mennessä tiedotus tilaisuutta UUSISTA sopimuspelaajista.

Tähän vahva samaa, sillä samaa mietin tässä tällä viikolla. Suoraan sanottuna hieman pelottaa tämä tilanne...
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tähän vahva samaa, sillä samaa mietin tässä tällä viikolla. Suoraan sanottuna hieman pelottaa tämä tilanne...

Jätetään puheet välikaudesta vielä hevonpaska-asteelle, mutta siltähän tämä kuvio vähän vaikuttaa. Välttämättä edes mistään välikaudesta ei tarvitse puhua jos suunnaksi ollaan kaavailtu menneiden vuosien ynnämuita sijoja. Eli joukkueeseen kesän aikana pari täysin turhaa täytemiestä ja paluu kauemmas menneisiin.

Ehkä me menestymisen perään kitisijätkin opimme taas tätä kautta nöyryyttä ja todellisuutta. Noita ko. aikoja ei toisaalta ihan mielellään eläisi uudestaan. Varsinkin kun tässä ollaan viime vuosina saatu helvetin isoja askeleita sekä pysyvyyttä aikaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
On sitä kautra pelaamatta vielä ulkomaille jonkin verran, esimerkiksi AHL:n puolella. En ole väittämässä että sieltä on tulossa pelaajia kunhan vaan totesin että osalla pelaajista ei ole otteluohjelma vielä tämän kauden osalta tyhjä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kääntäisin itse asian näin että miksi JYP lähtisi nyt julkistamaan yhtään mitään kun 95% kiekkokansasta seuraa vain finaaleja? Turha lähteä kilpailemaan mediahuomiosta kun siinä jäädään kulta-kärpille kakkoseksi, ellei sitten sopimukset ole tasoa Jarkko Immonen. Luultavasti nyt finaalien ja mm-kisojen välissä kuullaan seurasta jotain.

Eikös tällä palstalla joku huudellut että 28.4. tulee tiedoitustilaisuus? Sehän on huomenna..
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kääntäisin itse asian näin että miksi JYP lähtisi nyt julkistamaan yhtään mitään kun 95% kiekkokansasta seuraa vain finaaleja? Turha lähteä kilpailemaan mediahuomiosta kun siinä jäädään kulta-kärpille kakkoseksi, ellei sitten sopimukset ole tasoa Jarkko Immonen. Luultavasti nyt finaalien ja mm-kisojen välissä kuullaan seurasta jotain.

Eikös tällä palstalla joku huudellut että 28.4. tulee tiedoitustilaisuus? Sehän on huomenna..
Kieltämättä tämä tuli mieleen myös mutta en viitsinyt tulla tuplapostailemaan. Onhan se totta että ei ole järkeä tulla huutelemaan uusista pelaajasopimuksista tai mistään muustakaan sopimuksesta kun liigassa on kova finaalihuuma meneillään. Itse tosin Tyninä odottaisin tiistaihin koska lehdet tulee olemaan finaalihuumaa vielä täynnä ainakin huomisen ja varmaan ylihuomisenkin verran. Keskiviikon lehtiin kun uutisen saa (ja tiistai-illan televisioon) niin saa maksimaalisen medianäkyvyyden.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Eikös tällä palstalla joku huudellut että 28.4. tulee tiedoitustilaisuus? Sehän on huomenna..

Tiedoitustilaisuudesta ei ole mitään varmuutta, mutta JYPin harjoituskausi starttaa huomenna ja loogisesti ajatellen silloin ovat mukana ainakin ne uudet pelaajat joiden lakisääteinen loma kauden jälkeen on pidetty.

Tiedä sitten tuleeko mitään julkistuksia, hiljaista on ainakin ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös