JYPin mediaketju

  • 1 796 544
  • 7 860
Suosikkijoukkue
Arsenal
Hyvin on Ässät päässyt Tuomas Heikkilänkin ihon alle: Nykyaika ei ole vieläkään saapunut Isomäkeen - Pressiboksi - Keskisuomalainen (linkki Heikkilän kolumniin).

Ei vittu, kyllä mä ymmärrän että sapettaa jos hommat ei ole työntekoa ajatellen kunnossa. Mutta onko foorumi vähän väärä valittaa siitä lehti/nettikolumnissa...

Vaikka en Heikkilää toimittajana kovin korkealle arvostakaan, tässä on kyllä ihan aiheesta purnattu. Ja jotenkin voin kuvitella, että asiasta on taatusti purnattu myös oikeaan foorumiin (Ässille, Porin kaupungille ja SM-liigalle, joka ei ole vaatinut asiaa kuntoon). Kun kuuntelee toimittajien vaikeuksia saada kotiotteluista juttu ajoissa esim. KSML:n seuraavan päivän lehteen, en tajua miten tuosta ei ole Satakunnan Kansan tai muiden paikallisten aviisien taholta nostettu sellaista älämölöä että homma tulee kuntoon. Tietääkseni Porissakin ollaan jo 2010-luvulla.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kyllä nuo asiat pitäisi kaupungilla olla tiedossa, mm. harkkahallista ei ole saanut tehtyä pöytäkirjoja enää nettipiuhan kanssa vaan on joutunut käyttämään omia mokkuloita ja varmasti asian perässä ollaan. Mutta mielestäni blogikirjoitus oli aivan väärä tapa hoitaa tämä. Kyllä sitä Jyväskylänkin hallissa varmasti on valitettavaa mutta en usko että kukaan SK:n toimittaja siitä avautuu ainakaan omalla nimellään kirjoittamassaan kolumnissa.

Ja Heikkilän hyökkäys Nevalaa kohtaan noissa bloginsa kommenteissa meni jo ala-arvoiseksi.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turha syyttaa toimittajaa epakohtien esille tuomisesta, varsinkin, jos nama on jossain liigan saannoissa kirjattuja juttuja. Pitaa kuitenkin muistaa, etta Heikkilalle kyseessa on duuni ja tietyt jutut pitaa saada tehtya tietyssa aikataulussa nettiin tai lehteen tai muuten hanelle ja tyonantajalle aiheutuu ongelmia. Varmasti korkkiakin vituttaa, jos oma tyo karsii tai jaa tekematta muiden virheiden tai valinpitamattomyyden takia. En tieda Heikkilasta mitaan, mutta nain ulkopuoliselle kirjoitus antaa huonon kuvan Porin olosuhteista ja Assien toiminnasta, ei kirjoittajasta. Olosuhteet tarvittavalle tasolle, niin silloin ei mahdollisesti katkeroituneelle toimittajalle anneta edes mahdollisuutta kitista aiheesta. Ei liigassa varmasti muuallakaan, esim Nordiksella, ole olosuhteet erityisen hyvassa jamassa, mutta Porin hallista kuulee niin paljon paskaa joka suunnasta, etta ongelmat varmasti ovat ihan todellisia. Seura on tehnyt vuosia hyvaa taloudellista tulosta, mutta perusjuttuja on ilmeisesti silti jatetty hoitamatta.

Ja mielestani tuollainen oma blogi on oikea paikka tuollaiselle kirjoitukselle. Eri juttu, jos kyseessa olisi joku otteluraportti tms.
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ja mielestani tuollainen oma blogi on oikea paikka tuollaiselle kirjoitukselle. Eri juttu, jos kyseessa olisi joku otteluraportti tms.
Aivan oikein. Kyseessä on kuitenkin jääkiekkomaailmaa laajemmin käsittelevä blogi. (Jos jokin meni pieleen, niin korkin kirjoituksen loppusijoituspaikka: tuskin "JYPin mediaketju" on oikea paikka käsitellä Porin olosuhteisiin liittyvää asiaa?)

No, maito on jo lattialla joten jatketaan...

Tässä näkyy SM-liigan amatöörimäisyys: mediaa pitäisi kohdella erityisen hyvin, koska näkyvyys on jääkiekolle elinehto. Tämä lienee selviö? Ilmeisesti liiga olettaa, että hommat voidaan hoitaa vasemmalla kädellä koska ollaan suuria ja parhaita muutenkin. Missä ovat uhkasakot, joita viskellään erinäisin perustein?

Tässä "olosuhdeasiassa" kun ei ole kyse rahasta - toisin kuin joustavissa laidoissa - vaan pelkästä viitseliäisyydestä. Kyse ei voi tietämättömyydestä. Mutta en syyttäisi pelkkiä porilaisia, vaan myös SM-liigan pitäisi paimentaa laumaansa kovemmalla kädellä, jos epäkohtiin ei puututa oma-aloitteisesti.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Kyllä nuo asiat pitäisi kaupungilla olla tiedossa, mm. harkkahallista ei ole saanut tehtyä pöytäkirjoja enää nettipiuhan kanssa vaan on joutunut käyttämään omia mokkuloita ja varmasti asian perässä ollaan.

Asia on tiedossa, mutta silti yhteys vielä puuttuu? Ei se tänä päivänä kovin paljoa paneutumista, kovin pitkää aikaa tai kovin montaa euroa vaadi, että saadaan se langaton internet-yhteys niille joille se kuuluu. Edes Porissa.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Kallen kunniaksi uhmaan kohtaloani ja laitan tähänkin ketjuun JYPin Facebookista terveiset huomiseen peliin liittyen:

"Huomenna taistellaan pronssista ja hurrataan Kalle Koskiselle!

Huomisessa JYP – Lukko -pelissä pronssimitalitaistelun lisäksi saatellaan yksi JYP-legenda pelaajauraltaan muihin JYP-tehtäviin. Puolustaja Kalle Koskinen tulee ottelun alussa joukkueen sisääntulossa viimeisenä jäälle ja ideana on, että kun kuuluttuja huutaa: ”Kalle”, koko halli vastaa:” Koskinen”.

Tämän lisäksi Synergia-areenalle on jaettu joka paikalle läpsyttimet, joiden takaosaa koristaa numero 6 ja kiitos. Näytetään näitä kylttejä tifona pelin alussa, kun Kona tulee jäälle.

Tehdään huomenna ikimuistoinen ilta koko JYP-yhteisölle ja otetaan pronssimitalit Jyväskylään!"
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eilen JYP julkisti Tuppuraisen 4-vuotisen sopimuksen ja myöhemmin Jaatisen, Kaltevan ja Virtasen jatkosopimukset. Ylen teksti-tv noteerasi vain jälkimmäisen, mikä kertonee toimituksen ammatillisesta tasosta.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kai tämänkin voi tänne laittaa...? JYP-puolustaja Kristian Näkyvä nousi IL:n sivuille suutelemalla tuoretta Miss Suomea. Jyväskyläläinen Lotta Hintsa on Näkyvän naisystävä ja tämä kruunattiin äsken missiksi. Hintsan lööppi- ja roskalehdistönäkyvyys on täten tulevan vuoden ajan taattua, mutta ainakin henkilökohtaisesti toivoisin, että Näkyvä näkyisi mediassa jatkossa ensisijaisesti peliesitystensä takia.

Törmäsin tähän kiekkoyhteyteen jo jonkin toisen otsikon kohdalla, kun missifinalistit nimesivät Miika Lahden :D MM-joukkueen seksikkäimmäksi pelaajaksi, ja joku kertoi syyksi, että Lahti on "poikakaverin joukkuetoveri". Tuolloin en jaksannut niin paljon kiinnostua, että olisin tarkistanut, kenestä on kyse, mutta tänään sitten tuokin selvisi.

Ja alla vielä linkki sivulle, missä missi ja Näkyvä näkyvät. IL:n sivuille vie: Miss Suomi sai suudelman rakkaaltaan - katso kuvat! | Viihde | Iltalehti.fi
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin mediakeväästä tuli värikäs. Nyt JYP-perheessä on missi, missin avomies, lisäksi on tapaus Virtanen. Vielä kun Lahti ja Vatainen pääsisivät askiin kaatuilemaan ja lämäämään ranteita, niin avot.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
JYPin sivut on tunnettu aina nopeasta päivityksestään, sama koskee liigan puolella ainakin IFK:n sivuja. Noh JYPillähän on muutenkin tämä nykyaikainen median käyttö hallussa... Eiku..
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sivujen mukaan joukkueessa pelaa myös mm. Kalle Koskinen ja Olli Malmivaara.

Olen tyytyväinen jos kauden alkaessa sieltä löytyy suunnilleen päivitetty joukkue. Joku saattaa tietysti vielä syksyllä pelata taiteilijanimellä kuten "Myttynen", mutte eiköhän joulun aikoihin voida jo sitten odottaa infoa pituuksista, painoista, tarkoista nimistä ja muista pikkujutuista.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laitetaas vaikka tänne, pahoittelut jos on jo jonnekin linkattu:

Valtra jatkaa JYPin pääyhteistyökumppa kevääseen 2016 asti.

Talousketjun ehkä enemmän olisi kuulunut, mutta onhan tuo Valtran yhteistyö todella tärkeä JYP:n kannalta ja varsinkin nykyisessä taloustilanteessa uuden pääponsorin löytäminen joka panostaa yhtä näyttävästi ja rahallisesti ei ihan heti olisi löytynyt. Antaa vakautta ja uskoa että jatkossakin joukkue pystyy rahallisesti tappelemaan kärkipaikoista.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Mitä muuten täällä muut on mieltä tästä "traktorit" -nimityksestä, jota myös mediassa viljellään? Tuli mieleen kun katsoin UL-studion ja eilen matsin, puhutaan että JYP jyrää traktorin lailla, traktorimaisesti ym.

Sponsoristahan nimitys lähtee, mutta mielestäni on jonkinlainen "kunnianosoitus" että entisestä haukkumanimestä on saatu meille ns positiivinen kaiku. Itse ainakin otan tuon jo kunnianosoituksena ja on hienoa että meistä puhutaan traktoreina. Saapa nähdä muodostuuko tästä vuosien mittaan vastaava kuin Pata, Sputnikit tai vaikkapa Narrit. Tuo nimityshän vielä jollain tapaa korostaa tätä keskisuomalaista "maaseutuhenkeä" ja tuo mukavaa vastakkainasettelua varsinkin hesan, tampereen ym isompien kaupunkien joukkueisiin.

Uuden uutisen myötä oodi Valtralle:

Tuo traktoireista suurin
Toi maalille muurin
Jota sinkuksi myös kutsuttaneen

Se valtra sponssas erkin
Tuon mestaruuden merkin
Sitten ensimmäisen mestaruuden

Jäljet peltoon jäivät
Nuo unelmien päivät
Kun kannuun hurrikaanin nimet jäi

Ei ilman traktoria
Ois lain' saavutuksia
Ei sillon mentäis uutta kultaa päin
 

Myyräasema

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Panthers
Tämä ei sinänsä liity ketjun aiheeseen, mutta kysäistäköön nyt täällä: Onko tuolla Kiekko-Keskisuomalaisen sivuilla mahdollista nähdä enemmän JYP-videoita kuin nuo about 10 viimeisintä? Muistan hyvin, että esim. Ekin paluun aikoihin katselin videoita pitkältä menneisyydestä (haastatteluissa T. Jääskeläistä, Steve Martinsia yms.), mutta nyt jostain syystä ei satu tuollainen ominaisuus silmään.
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Tämä ei sinänsä liity ketjun aiheeseen, mutta kysäistäköön nyt täällä: Onko tuolla Kiekko-Keskisuomalaisen sivuilla mahdollista nähdä enemmän JYP-videoita kuin nuo about 10 viimeisintä? Muistan hyvin, että esim. Ekin paluun aikoihin katselin videoita pitkältä menneisyydestä (haastatteluissa T. Jääskeläistä, Steve Martinsia yms.), mutta nyt jostain syystä ei satu tuollainen ominaisuus silmään.

Kyllä tuolla kiekko-osiosta löytyy arkisto sivun alhaalta, josta löytyy videoita ainakin vuodelta 2008.
 

Myyräasema

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Panthers
Kyllä tuolla kiekko-osiosta löytyy arkisto sivun alhaalta, josta löytyy videoita ainakin vuodelta 2008.
Ihme juttu, minulla kun tuollaisia ei näy vaikka kuinka scrollaa ja tihrustaa ympäri sivustoa. Liekö sitten selaimessa jotain vikaa tms. Nyt laitoin kuitenkin Googleen haun "ksml videot steve martins", ja sillä kyllä löytyi juuri esim. tuo mainitsemani Steve Martins-video vuodelta 2004.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Kiekko - Keskisuomalainen
Tuolta jos painat jotain kuukautta vuosilta 2011-2013 niin seuraavalla sivulla oikeassa laidassa on pidempi lista, joka ulottuu tuonne 2008 saakka.
Ja aiemmatkin löytyy, tosin hankalasti.

Avaa vaikka tuommoisen 2008 vuoden arkiston, mutta kun vaihtaa ihan omatoimisesti tuohon vuosiluku kohtaan halutun vuoden, niin voi aiempiakin tiirailla.

Ensimmäiset videot taitaa löytyä 2003 vuoden tammikuusta ja ensimmäisessä haastattelussa Perrin. (ottelun hahmo, yllätys^^)

E: yritin laittaa sivujenotsikot suorana, mutta en lähtenyt kikkailemaan kun kerta helposti tuo ei tuohon viestiin mennyt.
 
Viimeksi muokattu:

Myyräasema

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Panthers
Kiekko - Keskisuomalainen
Tuolta jos painat jotain kuukautta vuosilta 2011-2013 niin seuraavalla sivulla oikeassa laidassa on pidempi lista, joka ulottuu tuonne 2008 saakka.
Toki tuo oli se paikka josta etsinkin. Melkein pääsin katselemaan jotain Dufvan haastattelua (ja noista ei tiennyt yhtään, että mikä mahtaa olla video), mutta sitten pamahti näytölle että "olet jo katsellut 5 ilmaista-juttuasi kuukaudessa", joten annetaan nyt olla. Ensi kuussa paremmilla menestyksillä. Edelleen ihmetellen...
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Toki tuo oli se paikka josta etsinkin. Melkein pääsin katselemaan jotain Dufvan haastattelua (ja noista ei tiennyt yhtään, että mikä mahtaa olla video), mutta sitten pamahti näytölle että "olet jo katsellut 5 ilmaista-juttuasi kuukaudessa", joten annetaan nyt olla. Ensi kuussa paremmilla menestyksillä. Edelleen ihmetellen...

Sivuille on tullut ns maksumuuri. Valitse 5 ilmaista laatujournalismia ilmaiseksi viikossa.
 

Handyy

Jäsen
Toki tuo oli se paikka josta etsinkin. Melkein pääsin katselemaan jotain Dufvan haastattelua (ja noista ei tiennyt yhtään, että mikä mahtaa olla video), mutta sitten pamahti näytölle että "olet jo katsellut 5 ilmaista-juttuasi kuukaudessa", joten annetaan nyt olla. Ensi kuussa paremmilla menestyksillä. Edelleen ihmetellen...
Avaat vain sivut vaikka eri selaimella ja taas on 5 ilmaista juttua esillä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös