JYPin mediaketju

  • 1 796 603
  • 7 860

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yhteisössä kerrottiin kilpailun päättymisen jälkeen, että voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Ja näin on myös tehty. Juttu tullaan myös toteuttamaan, vaikkei siitä sen enempää vielä toistaiseksi ollakaan huudeltu.
No tuli vaan sellainen kuva että homma on unohdettu totaallisesti. Pieni ilmoitus että "voittaja on löytynyt ja juttu tullaan tekemään tässä kauden aikana" olisi tietysti ollut mukava lukea jostain.

Asiasta seuraavaan. Kotisivuille on tullut pelaajien haastattelut.... Kuvat puuttuu vielä.
 

Sipulikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pieni ilmoitus että "voittaja on löytynyt ja juttu tullaan tekemään tässä kauden aikana" olisi tietysti ollut mukava lukea jostain.

Juurihan Leiska jo mainitsi, että siitä on ollut ilmoitus Facebookissa. FB-yhteisön päivitys 5.9. sanoo seuraavaa: "Kansan syvät rivit ovat puhuneet! Juttuideakilpailu on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti."

Kai tuokin nyt pitäisi huomata, jos on jo aiemmin huomannut kilpailuilmoituksenkin.
 

Chivas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oli Sihvonen katsonut sarjataulukkoa ja huomannut JYP:llä on paras peli-identiteetti kerran joukkue on kärjessä. Samalla Petteri oli tajunnut että sen takia JYP voitti keväällä 2012 mestaruudenkin. Ei ole turha analyytikko tämä kaveri ollenkaan. Ohessa linnki UL:n juttuun.

Mitä ihmettä SM-liigassa oikein tapahtuu? - "Päät pettävät" | Jääkiekko | Urheilulehti.fi

Itsekin intouduin analysoimaan joukkueiden peli-identiteettejä ja voin kertoa teille että huonoimmat peli-identiteetit löytyvät Pelicansilta, Ilvekseltä ja TPS:ltä. Ovathan he kolme viimeistä joten samalla logiikalla Petterin kanssa edetään.
 
Viimeksi muokattu:

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo uusi lehdistötilaisuus isäntä on kyllä positiivinen uusi tuulahdus. Ei Tynissä mitään suurempaa vikaa ollut, mutta tää uusi ukko vetää mukavan rennolla ja ammattimaisella asenteella.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tuo uusi lehdistötilaisuus isäntä on kyllä positiivinen uusi tuulahdus. Ei Tynissä mitään suurempaa vikaa ollut, mutta tää uusi ukko vetää mukavan rennolla ja ammattimaisella asenteella.
J. Lindström on pitkään ollut mukana radion puolella, joten luonnollisesti tuo puoli on hallussa. Mukavan rennosti tosiaan hän tuon lehdistötilaisuuden vetää.
 

chubster

Jäsen
Ei varsinaisesti koske JYPiä, vaan radio jyväskyää, MUTTA:

Kuka on tämä uusi naistoimittaja? Kaikella kunnioituksella häntä kohtaan, niin tuntuu esittävän sangen typeriä kysymyksiä ja myöskään ei ole varsinainen "radioääni" nasaalisella narinallaan. Myöskin tuossa kääntämisessä englannista suomeen olisi toivottavaa.
 

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Ei varsinaisesti koske JYPiä, vaan radio jyväskyää, MUTTA:

Kuka on tämä uusi naistoimittaja?

Näyttäisi Cityn sivut antavan nimen Riikka Lamminen. Pikaisella Facebook-stalkkauksella selviää, että opiskelee JYU:ssa liikuntafysiologiaa. Ääni ei totta tosiaan korvaa miellytä, onneksi harvemmin tarvitsee radiota kuunnella peli-iltoina muuta kuin matkoilla hallille ja hallilta kotiin.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joskus noille sivuille olen kaivannut tietoa joukkueen kapteeneista. Eli kuka oli minäkin vuonna... Ei ainakaan ole silmiin osunut...
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Tervehdys palstalle minunkin puolestani.

Sori jos tästä oli jo maininta jossain toisaalla, mutta huvitti kun muutama päivä sitten Yle Puheen liigakierroksella joku seppä oli löytänyt Urheiluruudun pätkän vuosimallia 2002(?). Siinä haastateltiin Holtaria ja Alataloa jotka totesivat että "vaikka tässä pienimmällä pelaajabudjetilla operoidaan niin uskon että Jypillekin joku paikka liigakartalta löytyy". Lisäksi mainittiin että nyt kun Ton siirtyi Kärppiin niin varsinainen huippuhan Jypiltä puuttuu. Tulopuolelta sentään muistettiin mainita muuan Ässistä siirtynyt Perrin. Those were the days.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä helvettiä tuolla radion puolella tapahtuu...Lievemaan huutaa normaaliakin tyhmempiä juttuja maalien jälkeen. Joskus voisi olla hiljaa.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Allekirjoitan edellisen. Jotkut ehkä jopa tykkäävät tuosta Lievemaan hehkutuksesta, mutta kieltämättä siinä on jo aika lailla teennäisyyden makua mukana. Sen sijaan itse selostuksen sisällöstä ei jaksa enää edes purnata. Kai sitä sitten lopulta turtuu tuohon Lievemaahan. Peliä pitäisi seurata, mutta se on vähän niin kuin ennen vanhaan, kun yritettiin kuunnella uutisia paskasta radiosta, josta ei kuulunut muuta kuin suhinaa ja vinkumista ja joskus muutama sana sieltä täältä. Mutta kun muutakaan ei ole tarjolla, niin sieltä suhinan ja vinkumisen välistä yritetään selvittää mitä maailmalla tapahtuu. Tänään ei kuitenkaan ollut ihan pahin päivä Timo-pojalla.
 

Kyösti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Annetaanhan vaihteeksi kehuja!
Pelaajaesittelyt on saatu päivitettyä: jypliiga.fi - joukkue

Hahhah, kiitos tästä!
Tuollahan oli todella hyviä juttuja, joista ehkä eniten hymyilytti Abidin vastaus: Syön Ruohomaan ja odotan apua.

Viilee jätkä!

Myös Hubacek jäätävä:
Joukkuekaverin taito, jonka haluaisit oppia?
– Joukkuekavereillani ei ole taitoja, joita tarvitsisin.
 
Viimeksi muokattu:

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kohta alkaa olla turha järjestää lehdistötilaisuuksia kun koutseilta kysytään "Millainen olo sulla on tänään Jyrki Aho" ja jostain Movemberista. Kellään muulla toimittajalla ei ole mitään kysyttävää jos ei Heikki Jahkola ole paikalla laukomassa jotain täysin typerää. Vissiin kaikki valmentajakommentit haetaan erikseen, kun ei tuosta juonnetusta osuudesta kauheasti saa irti. Suikkanen kuittailikin ihan osuvasti jo että aika epäolennaisia kyselet tämän pelin kannalta. Aho taas lätisee omat valmiiksi mietityt litaniansa joka pelin jälkeen oli tulos mikä tahansa. "Mennään yhdessä eteenpäin ja kehitytään Jyrkinä".
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kohta alkaa olla turha järjestää lehdistötilaisuuksia kun koutseilta kysytään "Millainen olo sulla on tänään Jyrki Aho" ja jostain Movemberista.

Suikkanen kuittailikin ihan osuvasti jo että aika epäolennaisia kyselet tämän pelin kannalta.

Tuollaista Movember-juttuja kannattaisi kysellä mieluummin muussa yhteydessä kuin heti kiihkeän pelin jälkeen.

Kuuntelin myös tilaisuuden ja ihan aiheellinen kuitti Suikkaselta, mutta etenkin hän vastasi erittäin hyvin Movember-kysymykseen.

Olen samaa mieltä, että kiekko-ottelun jälkeen pitäisi keskittyä kyseiseen otteluun. Myöskään tuo "kertokaa kauden yhteenveto" ei ollut mielestäni hyvä veto tuolta naistoimittajalta - jota on näköjään ruodittu aiemmissa viesteissä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itselleni tuli mieleen heti tuosta Movemberistä, että olikohan kyseessä light-versio viime vuotisesta polkupyörällä ajosta. Tosin kun kysyjänä oli tämä virallisen lehdistökortin omaava Radio Cityn virallinen kiekkoneiti, niin en ihan tuohon usko. Mutta heti kun kysymys tuli niin saman tien kyllä alkoi naurattamaan, että mitäköhän se Suikkanen nyt vastaa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Saisi Lindstroem ja kumppanit toimistolla ottaa silmän käteensä ja katsoa kuinka (JYPiin verrattuna) pikkuseura ottaa sosiaalisen median haltuun hienosti, eikä enää raapia päätään ja miettiä "että, mikäkäkä se tvitteri oikein on??":

https://www.facebook.com/HappeeFloorball
Happee Floorball (HappeeFloorball) Twitterissä
Happee Floorball - HirviTV - YouTube
Happee Salibandy | M1

Erittäin hyvä, että nostit asian esille. Happee saavutti hyvin merkittävän asian ja on nyt Facebookissa suosituin Salibandyliigan seura. Seura ei ole varsinaisesti menestynyt viime vuosina junioreita lukuunottamatta, mutta siitä huolimatta saavuttaa ykkössijan esimerkiksi SPV:n nokan edestä. Salibandy on kuitenkin suhteessa huomatavasti merkittävämpi asia Seinäjoella kuin Jyväskylässä. Lisäksi SPV on muunmuassa hallitseva Suomen mestari. Muutenkin tuntuu, että JYP on jäänyt ainakin kolmanneksi tällä saralla jyväskyläläiset urheiluseurat huomioiden.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
JYPissä ei vaan nähdä panostuksilla sosiaaliseen mediaan mitään lisäarvoa. Kai siellä vähän vieläkin on se ajatusmalli, että uutisista luetaan seuraavan päivän Keskisuomalaisesta ja mainonnassa paras on printtimedia ja hallilla pyörivät mainokset (mieluusti tehty itse, että säästetään). Ja tietysti on vaikea mitata, kuinka paljon näkyvyyttä nostaa joku markkinointi Facebookissa tai se, että seura aktivoituisi esim. Twitterissä ja tiedottaisi sitä kautta kokoonpanoja, pelaajauutisia ja sellaista.

Avainsana tässä varmaan onkin tuo lisäarvo. Sosiaalisen median hyödyntäminen ei tosiaan ole vaikeaa tai työlästä, mutta huolella ja ennen kaikkea tosissaan (ei vasemmalla kädellä sinnepäin) toteutettuna se tuo kyllä lisää näkyvyyttä ja parhaassa tapauksessa kasvattaa seuran mielenkiintoa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Näin äsken JYPin televisiomainoksen. Ei aiheuttanut myötähäpeää ollenkaan. Se oli mielestäni virkistävän raikas. Lahti ainoana pelaajana mainoksessa. Nyt on menty kovasti ETEEPÄI!
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
No hyvä että edes tuossa, muutoinhan seura (kannattajineen, minä mukaanlukien) on jämähtänyt vähän liikaa ysärille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös