JYPiin liittyviä unelmia, unia ja utopistia haaveita (ei huhuja)

  • 223 989
  • 1 375

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Jos Hurricane voittaa eurojaskan täyspotin, ostan JYP osakkeet, maksan seuran velat ja laitan kiekkoa uuden areenan kehittämiseen. Silloin uusitaan myös UTJ. Mutta valitettavasti arvon palstaveljet ja sisaret, silloin vaihtuu myös seuran värit, koska palautan JYP HT:n takaisin logoineen ja väreineen. Siinä vaiheessa saa joku muusikko päivittää JYP Hockey team biisin tähän päivään että kelpaa nuorisollekin. Tämän jälkeen JYP pelaajabudjetti nostetaan 4 miljoonaan muutamaksi kaudeksi, jona aikana perustetaan JYP HT:lle taustayhtiö tekemään massia.
 

Baldrick

Jäsen
Jos voitan Eurojackpotin, niin ennen kuin ostan JYPin osake-enemmistön, aion toteuttaa yhteistyössä YLEn kanssa dokumenttisarjan JYPin noususta semi-dynastiaksi ja sekoilun vuosista. Kertojaksi tulee Suomi-historiikkien tapaan Jari Tervo ääntämään Hippoksen lehtereille purevia ja irvailevia kommentteja JYPin viime vuosien vaiheista.
 

Kelmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jyp hankkii pääalmentajaksi OJ:n. Tosin Viitanen luulee hankkineensa ykkössentterin ja laiturikin tupsahti samasta koosteesta JP Haatajan muodossa.

Salaliittoteoria: Seppänen löynyt mottipäisen Jokiselle ja osana tätä Viima Hockeyn Haataja tuli jo tänne 1+1 vuotisella sopparilla, Pönö jatkaa ryhmässä.
 

Hieroja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei tainnut eurojaskan potti mennä vielä jakoon, mutta muistakaa @Baldrick @Hurricane @Wraith ja muut koittaa onnea uudelleen perjantaina. Josko sieltä löytyisi massit sentterihankintaan.
Olkaa huoleti ja tarkkailkaa niitä pelaajia. Perjantaina menee jakoon. Näkyykö muuten verotiedoissa nuo arvontavoitot eli meneekö mun yksityisyys *hymiö
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Tänään tulee voitto.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3

Ciccarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joutaiskohan Juha Jatkola meille hyökkääjäksi? Kuitenkin 1+4 tällä kaudella ja tänäänkin 1+1.
Melkeinpä vitutusketjun rompetta että KalPan maalivahdilla enemmän maaleja kun Koskelalla ja saman verran maaleja kun meidän ykkössentterillä. Vakiokokoonpanon miehistä Koskelalla ja Tohilalla ei ole yhteensä niin paljon tehoja kun Jatkolalla.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
HIPin ukot voittaa eurojaskassa, ostaa JYPin ja Jakke Immonen käy antamassa Vekelle kenkää.
Tämä videoidaan ja jaetaan kaikissa sosiaalisssa medioissa. Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Haaveeni ja oletettavasti utopistinen unelma on, että tämä sekoilupainajainen loppuu ilman, että JYP on seurana tuhottu kokonaan....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös