JYP - TPS 13.12. klo 17.00

  • 6 567
  • 89
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tähän on sitten tultu, Tepsillä ei ole annettu käytännössä edes mahdollisuuksia siirtyä sarjakärkeen ennen joulutaukoa, kiitos hienon ja onnistuneen otteluohjelman. Toivottavasti myös muutkin kuin tepsiläiset osaavat lukea tuota pyhää sarjataulukkoa hieman sormien lomasta löytääkseen sieltä sangen olennaisia kohtia varsinkin, jos TPS pystyy metsästämään kahdesta viimeisestä pelistään täydet neljä pistettä. Hyvin menee, mutta menköön...

Huomiseen koitokseen pitäisi löytää se samanlainen rytinä millä kaadettiin Hifk, HPK ja Kärpät - pois alta kivet ja männynkävyt. Jyväskylä on jostain syystä ollut aina paha paikka pelata vaikka sieltä on pisteitä onnistuttukin hankkimaan sangen mukavasti. Tiedä sitten mikä sen polvien tutisemisen saa aikaan, ehkä niissä rummuissa on jotain alkukantaista, mikä aiheuttaa jonkinlaisia tanssi- ja laulureaktioita Tepsin pelaajille. Keski-Suomen kiihkeät ja mustat rytmit vievät tunnetusti mukanaan kovaluisemmankin jampan...

Tepsin kuumetilanteesta ei ole vielä tullut tarkempaa tietoa, joten ilmeisesti siitä lähdetään, että A. Aalloon rytmiorkesteri ei ole tanssimassa rumpujen tahdissa. Tämä olettamus taas perustuu siihen, ettei todennäköisestä A-viruksesta selvitä pelikuntoon parissa päivässä. Toivottavasti Tepsin karanteeniosaston hoitaja on ollut ajantasalla, ettei Turussa ole päässyt käymään niin kuin Ilmalassa.

Pelistä tulee yllättävän tiukka vaikkei Jyp Porissa mitenkään vakuuttanutkaan - Jyp ei vaan yksinkertaisesti osaa pelata Ässiä vastaan. Tepsi saa kovemman vastuksen ja voittolukemat kirjataan Tepsille numeroin 2-4.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jukka Koivun ei tarvitse antaa pelaajilleen (lue:rottaketjulle) kuin yksi ohje. Ottakaa kolmikko Immonen, Virtanen sekä Korhonen kiinni ja peli on teidän. Tällä hetkellä JYP:stä ei löydy ketään muuta, joka meille maaleja tekisi.

Viimeisestä yhdeksästä pelistä YKSI voitto. Ja valmennusjohdossa ollaan tyytyväisiä, kun piste tulee sieltä, toinen täältä. Kuinka vaikeata niitä ketjumuutoksia on tehdä, jotta saataisiin muiltakin ketjuilta tehoja kuin Immosilta. Mehän ollaan kuin IFK, tosin erona että meillä tehot ovat vielä enemmän keskittyneet pelkästään yhdelle ketjulle. Immosen ketju on tehnyt pakit mukaanlukien 55 %(48/86) maaleista. Loukkaantuneet hyökkääjät ovat tehneet 10 maalia, joten pelikunnossa olevien miesten yhteismaalimäärä on 38. H***etin hienoa.

Uhlbäck - viimeinen maali 16.lokakuuta, ei maaleja maaottelutauon jälkeen. Ykköskentässä.
Drouin - yhteensä 7 maalia, 2 maalia tauon jälkeen
Sillgren - edellinen maali SaiPa-pelissä 13.marraskuuta
Mikkonen - kaksi maalia koko kautena, silti kakkoskentän paikka.

Erittäin mukavaa luettavaa. Ei tätä nyt voi kokonaan loukkaantumisten piikkiin laittaa.
 
Viimeksi muokattu:

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Ei tietenkään voi loukkaantumisten piikkiin laittaa, vaan puhtaasti sen, että materiaali on niin säälittävän kapea.

Yksi pisteitä tekevä hyökkääjä Drouinin ketjuun olisi saatava, maksoi mitä maksoi. Turha selittää että puolustus tarvitsisi enemmän vahvistusta, on päivän selvää että se on se hyökkäysosasto joka vahvistusta tarvitsee ja kipeästi.

Tähän kun nyt vielä tulisi se ilouutinen, että joku kolmikosta Immonen-Virtanen-Korhonen loukkaantuisi, niin avot.

Jotain tarttis tehrä!

Ainiin, ja Tepsihän kaatuu, kun Leiska on maalissa. 2-0 loppulukemat viimeistelee tyhjiin Pikku-Antti. Immonen 1+1, Virtanen 1+1, Korkki 0+2.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ensimmäinen kohtaaminen Jyväskylässä päättyi TPS:n 1-3 voittoon. Silloin TPS pelasi erittäin hyvän vieraspelin ja toivottavasti tekee sen myös Lauantaina. Ei ole väliä monella maalilla ottelu voitetaan, kunhan se voitetaan.

Kuumesairaudet koettelevat nyt liigajoukkueita, eikä Tepsikään ole sairauksilta välttynyt. Pariin päivään ei ole informaatiota tullut tältä rintamalta. Oletettavaa on kuitenkin, kuten Ohmi jo kirjoittikin, että A.Aalto puuttuu kokoonpanosta. K. Peltosella on ollut vatsaflunssaa ja myös käsi kipeä. Hän ei pelanne lauantaina. Pitkäaikaispotilaat Lius ja Lassila jatkavat vielä sairaslistalla. Kankaanperä loppukauden sivussa. Näillä mennään.

TPS:n pitää ottaa Jyväskylässä täysin erilainen asenne heti ottelun alkuun, kuin mitä oli Porissa Ässiä vastaan. Turha antaa naapurille paria kolmea eteen ja alkaa sitten vasta pelaamaan. Tehdään mieluummin itse muutama ennen vastustajaa ja pidetään johdosta kiinni loppuun asti. Helppoahan se tietysti täältä näppiksen takaa on sanoa, mutta kuitenkin.

Tepin maalilla jatkaa Porissa epävarmasti torjunut Karjalainen. Alkaa rasitus painaa tätäkin miestä selvästi, eikä mikään ihme. Torjuntavastuuta tullut todella paljon. Joulutauko tuleekin hyvään saumaan. Hyökkäyksessä Eloranta on toiminut takuumiehenä ja latonut pisteitä tasaiseen tahtiin 15+11. Myös "kultaranne" Kai Nurminen on pelannut viime ajat hyvin ja onkin palkittu Oulun pelissä ja myös Porin ottelussa kolmella IS-tähdellä. Koivun Mikko palasi kaukaloon Ässiä vastaan ja kirjautti yhden syöttöpisteen. Muutaman viikon poissaolo näkyy varmasti otteissa jonkin verran.

Mikä on Jypin loukkaantumistilanne? Onko yhtään helpottunut? Oliko Sillgrenin loukkaantuminen kuinka paha?
Jypiä vastaan riittää pitkälle kun pelaa pois duon immonen-Virtanen, jotka ovat kovassa tikissä ja vastaavat paljolti Jypin tehopisteistä. Puolustaja Korhonenkin on väläytellyt osaamistaan nimenomaan hyökkäyspäässä ja onkin kirjauttanut puolustajalle todella kovat tehot 12+11.

Tästä ottelusta kaksi pistettä ja ensi tiistaina Saipa kumoon niin voi lähteä hyvillä mielin joulutauolle.

Edit: Kirjoitusvirheitä
 
Viimeksi muokattu:

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
TPS matkustaa Hippoksen tunnelmaan pelaamaan Jyppiä vastaan tärkeistä pisteistä lauantai illan huumassa.

Jyväskylä ei ole niitä helpoimpia paikkoja pelata vierasjoukkueelle, eikä sieltä aivan surkealla pelillä pisteitä kotiin tuliaisiksi viedä. Lauantaina tullaan taas näkemään toivottavasti hyvä taisto pisteistä.

TPS pystyi nousemaan edellisessä ottelussaan 3 maalin takaa-ajosta jatkoaika voittoon juuri vieraskentällä. Jyp taas hävisi edellisen ottelunsa, mutta sekin nousi 3 maalin tappio asemasta tasoihin, mutta hävisi pelin kuitenkin. Tepsi on saanut ladata akkujaan ja valmistautua koitokseen tiistain pelin jälkeen, kun taas Jypillä oli peli torstaina se miten nämä asiat vaikuttavat peliin selviävät tarkemmin lauantaina klo. 17.00 alkaen.

Tepsi tuskin tekee suuria muutoksia ketjuihinsa ja Karjalainen jatkaa maalissa, mutta kumpi on otettu kakkosmaalivahdiksi Reunanen vai Santanen?

Toivottavasti Tepsi ei anna tässä pelissä kolmea maalia eteen ennen kuin pistää ison vaihteen päälle. Kuulemani mukaan ainakaan Jyri Rönn ei voisi olla tässä ottelussa tuomarina joka olisi kyllä erittäin positiivinen asia. Aleksi Rantala taas ei saa tuomita Tepsin pelejä, joten hänet voidaan laskuista pois ottaa.

LT JYP-TPS 1-3
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti juippi
Mikä on Jypin loukkaantumistilanne? Onko yhtään helpottunut? Oliko Sillgrenin loukkaantuminen kuinka paha?

Eipä juurikaan ole. Nikkilä ja Huczkowski saatu takaisin rivistöön, mutta Sillgren tuskin pelaa ennen joulutaukoa. Polven sivusidevamma. Sairastuvalla edelleen Loikala, Tremblay, Tenkanen ja Ari Kovanen. Tommi Kovanen ilmeisesti sai jotain tälliä eilen, pelikunnosta ei tietoa.

Rönn ei saa tuomita JYP:n pelejä, kaikki muut vaihtoehdot mahdollisia. Laaksonen ja Rantala toivottavasti pysyvät kaukana Jyväskylästä.

Juippi totesi sen, mikä on valitettava fakta. Pelaa Immonen ja Virtanen pimentoon = pelaat koko JYP:n pimentoon.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Päivitystä Tepsin leiristä

Antti Aalto palaa vahvuuteen sairastuvalta. Sen sijaan Kimmo Peltonen huilaa Jyväskylässä ja häntä sopii odottaa takaisin kokoonpanoon SaiPaa vastaan tiistaina. Käsi on kipeä, mutta murtumaa siinä ei onneksi ollut. Ville Vahalahdella on kuumetta ja pelaaminen ratkeaa myöhemmin tänään. Näin myös ketjukoostumukset ovat vielä auki.
 

Pulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Real Madrid
Viestin lähetti kimmo

Yksi pisteitä tekevä hyökkääjä Drouinin ketjuun olisi saatava, maksoi mitä maksoi. Turha selittää että puolustus tarvitsisi enemmän vahvistusta, on päivän selvää että se on se hyökkäysosasto joka vahvistusta tarvitsee ja kipeästi.
Allekirjoitan täysin. Luulenpa, että Drouin turhautuu jossain vaiheessa ketjukavereidensa saamattomuuteen. Mies pelaa joka pelissä useita paikkoja ketjukavereilleen, mutta nämä eivät pistä kiekkoa sisään ja muutenki PC:n muilta kerjukavereilta saama apu on ollut todella vähäistä. Väittäisin, että jos PC olisi saanut pelata koko kauden kunnon pelimiesten rinnalla niin jälki olisi jos ei nyt ihan Virtasen ja Immosen tasoa, niin kovaa kuitenkin. Toisaalta täytyy kyllä sanoa, että Drouinin taso ailahtelee liikaa, jopa pelien sisällä. Ja edelleen olen sitä mieltä, että ylivoimalla pitäisi kokeilla Virtanen-Immonen-Drouin-Korhonen-Kovanen viisikkoa. Silloin oltaisiin täysin tämän ketjun varassa, mutta uskoisin jäljen olevan nykyistä parempaa. Eli PC:n kentän toiseen laitaan tarvitaan pelimies, mutta rahaa ei taida olla. Mutta jotain on tehtävä, näin ei voida jatkaa. Uhlbäckistä sanotaan sen verran, että minä en lyö lyötyä miestä, mutta surkea hän on ollut maaottelutauon jälkeen.

Huomisesta pelistä sen verran, että maalijuhlia tuskin tullaan viettämään, ellei JYP romahda täysin. TPS:n viisikkopuolustus oli ainakin viimeksi Jyväskylässä sellaisella mallilla, että JYP:lle tekee tiukkaa saada edes kuparinen rikki. TPS hyökkäysarsenaali on taas sellaista tasoa, että muutama maali menee väkisinkin omiin. Toivottavasti Alatalo laittaa maaliin voittavan maalivahdin eli Leinosen ja nähdään ketjumuutoksia. Muuten näyttää erittäin pahalta. Luulenpa, että pisteet matkaavat Turkuun maalein 0-4,5 ellei tässä tapahdu ihmeitä. Toisaalta JYP on ennenkin yllättänyt silloin kun sitä kaikkein vähiten odottaa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Re: Päivitystä Tepsin leiristä

Viestin lähetti Oloneuvos
Antti Aalto palaa vahvuuteen sairastuvalta. Sen sijaan Kimmo Peltonen huilaa Jyväskylässä ja häntä sopii odottaa takaisin kokoonpanoon SaiPaa vastaan tiistaina. Käsi on kipeä, mutta murtumaa siinä ei onneksi ollut. Ville Vahalahdella on kuumetta ja pelaaminen ratkeaa myöhemmin tänään. Näin myös ketjukoostumukset ovat vielä auki.

Hienoa, että Aalto on tervehtynyt pelikuntoon. Harmi jos kuume kaataa vaihteeksi nyt Vahalahden. Toivotaan, että mies on pelikuntoinen huomenna.

On muuten aikamoinen flunssaepidemia liikkeellä. Monessa liigajoukkueessa on ollut poissaoloja kuumeilun yms. takia.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Ohmi
Tähän on sitten tultu, Tepsillä ei ole annettu käytännössä edes mahdollisuuksia siirtyä sarjakärkeen ennen joulutaukoa, kiitos hienon ja onnistuneen otteluohjelman. menköön...



Mitä väliä sillä on, ketä johtaa Joulutauolla? Mestaruudet jaetaan keväällä!
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Jykke1978
TPS matkustaa Hippoksen tunnelmaan pelaamaan Jyppiä vastaan tärkeistä pisteistä lauantai illan huumassa.

Jyväskylä ei ole niitä helpoimpia paikkoja pelata vierasjoukkueelle, eikä sieltä aivan surkealla pelillä pisteitä kotiin tuliaisiksi viedä. Lauantaina tullaan taas näkemään toivottavasti hyvä taisto pisteistä.



LT JYP-TPS 1-3


Mikä paikka on sitten helppo paikka? Harvoin olen kuullut sanottavan, että täältä irtoaa varmat pisteet.

2-2.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Jos JYP olisi joululaulu, olisi se luultavasti "Varpunen jouluaamuna". "Lumi on jo peittänyt; kukat laaksosessa..." eli unessa ollaan. Kun vastaan asettuu TPS, joka on aina ollut paha vastus - pelaajalistasta riippumatta - ei allekirjoittanut kauheasti peliltä odota. Jos pisteen saisi, niin hyvä olisi. Mutta tuskin isä-Koivun tarvitsee palkata konsulttia havaitakseen, että JYP on yhtä kuin Korhonen, Virtanen ja Immonen. Eli päällystakit heille ja luotetaan vastaiskuihin (siis siihen järkevään vieraspelaamiseen), niin pisteiden pitäisi olla siinä.

Toisaalta on ylpeä siitä, että Alatalo antaa poikien pelata, mutta tällaisina kuivina kausina alkaa pahasti pelätä Ismo-syndroomaa, eli ajaako tyyli tuloksen edelle? Joka tapauksessa olisi mukavaa, jos ketjuja pantaisiin reippaasti remonttiin. Samoin maalin suulle voisi pistää Ahlqvistin, ettei hänen kanssaan käy kuin Ahosen ja nyt Tervon kanssa. Ehkäpä se saisi aikaan kilpailua pelipaikoista, mikä nykyisen loukkaantumissuman aikaan on lakastunut kuin "anopin multasarvi-istutukset".

Katseet kohdistuvat JYPistä Jari Korhoseen: jatkuuko huima pistetahti myös hunajapurkkia vastaan? Lisäksi toinen seurannan kohde on Jaakko Uhlbäck - onko nutikaatio jo ottanut niskalenkin tästä miehestä, vai löytyisikö peliin jo...järkeä? Sitten PC Drouin: aloitusprosentti 41,53! Eikös näiden kanukkien pitänyt olla hyviä nimenomaan aloituksissa...

Saman tilaston kärjen tuntumassa (55,86%) komeilee Antti Aalto, joka on yllättänyt ainakin minut hienoilla peleillään. Lisäksi joukkueessa näyttäisi olevan ainakin kaksi ratkaisuihin kykenevää ketjua. Muutenkin joukkue on kovassa iskussa: 7 ottelua, 6 voittoa yksi tasapeli. Vakuuttavaa.

Taistelua elekrep! Tappiot vielä sietää, mutta ei ringettepelillä. Joulutauko häämöttää, joten turha kainostelu pois. Toivottavasti tänään nähdään edes paljon maaleja, sillä jostain kumman syystä JYPin alkukauden havaijikiekko on vaihtunut ainakin maaliluvuissa italocatenaccioksi.

Pyydänkin turkulaisia julistamaan joulurauhan myös JYPille ja jättämään meille edes pisteen. Siis Joulupata-keräyksen hengessä. Patapaidat kun eivät nimikkokeräykseensä osallistuneet...
 
Viimeksi muokattu:

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Huerzo
Samoin maalin suulle voisi pistää Ahlqvistin, ettei hänen kanssaan käy kuin Ahosen ja nyt Tervon kanssa. Ehkäpä se saisi aikaan kilpailua pelipaikoista, mikä nykyisen loukkaantumissuman aikaan on lakastunut kuin "anopin multasarvi-istutukset".

Tuosta en ole samaa mieltä. Antaa Leiskan pelata, kun on kerran vireessä. Mitä järkeä edes ajatella muuta? Ahlqvist on vielä nuori, hänen panostaan tarvitaan ensisijaisesti A-nuorissa, eilenkin hyvä peli. Ei JYP:n ongelma ole maalivahdeissa vaan siinä, että muut pelaajat ykköskenttää lukuunottamatta ovat vaihteeksi syväjäädytettyinä.

Nuoria kassareita on muitakin, mihinkäs Vuorela sitten laitetaan? Kaveri on samantyyppinen maalivahti kuin Leiska, torjuntatyylin suhteen varsinkin. Potentiaalia siis löytyy. JYP:llä on positiivinen maalivahtiongelma!

Itse peliä en lähde arvailemaan. Jos sama meno jatkuu, takkiinhan siinä tulee. Odotan ketjumuutoksia, todellakin!
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Viestin lähetti Suomi-Salama
Odotan ketjumuutoksia, todellakin!

Niin minäkin odotin, mutta tähän peliin niitä ei nähtävästi saada. Ainoa muutos on, että Leiska aloittaa maalissa.
Saa nähdä, että rukataanko näitä ketjuja sitten uuteen uskoon pelin aikana.
 

tiikeri

Jäsen
Uskaltaisin pistää pääni pantiksi, ettei tähänkään peliin mitään muutoksia ykkösketjun suhteen nähdä. Odotettavissa varmaan samantapainen peli kuin viimeksikin: TPS puolustaa kurinalaisesti ja iskee tehokkaasti vastaiskuilla tarvittavat maalit. JYPin ykkönen iskee päätään Tepsin muuriin siniviivalla tai pyörii kulmisssa tehottomasti. Muut JYPin ketjut tuskin saavat edes kiekkoa hyökkäysalueelle asti. Leinonen sentään palaa kai maalille, kun ei tuo Nikkilän pelaaminen oikein tahtonut vielä loukkaantumisen jäljiltä vakuuttaa. Jos Leiska pelaa taas huippupelin, niin pieni mahdollisuus on piste tai hyvällä tuurilla jopa kaksi tästä napata.

Onko muuten Tremblayn tilanteesta tihkunut mitään uutta tietoa? Eikös joulukuun alussa pitänyt jo tulla jotain infoa, että joutuuko mies leikkauspöydälle vai hoituuko vamma pelkällä levolla. Kova on ainakin Alexia ikävä, ei voi muuta sanoa. Tämäkin juttu olisi tietenkin kuulunut tuonne toiselle osastolle, mutta menköön nyt tämän kerran.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Illan ketjut, ei muutoksia sm-liiga.fi mukaan

35 Tero Leinonen, Maalivahti AK
50 Tommi Nikkilä, Maalivahti

1. kenttä

38 Jari Korhonen, Vasen puolustaja AK
6 Petri Virolainen, Oikea puolustaja AK
40 Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä AK
26 Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä AK
42 Antti Virtanen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

20 Tommi Kovanen, Vasen puolustaja
58 Jyri Marttinen, Oikea puolustaja
24 Tuomas Mikkonen, Vasen laitahyökkääjä
74 Pierre Claude Drouin, Keskushyökkääjä
12 Ilari Filppula, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

2 Kimmo Pikkarainen, Vasen puolustaja
5 Miika Huczkowski, Oikea puolustaja
23 Aki Hyyppä, Vasen laitahyökkääjä
27 Janne Hauhtonen, Keskushyökkääjä
13 Tuomo Jääskeläinen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

8 Ville Hyrkäs, Vasen puolustaja
3 Tuomo Kortelainen, Oikea puolustaja
17 Jari Jääskeläinen, Vasen laitahyökkääjä
15 Juha-Pekka Hytönen, Keskushyökkääjä
28 Tuomo Laukkanen, Oikea laitahyökkääjä
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Positiivista, että Vahalahti näkyy merkatun ykkösketjuun. Tropit ovat siten tehonneet, koska mies on saatu mukaan Jyväskylään. Nyt Tepsillä on kaksi kovaa ketjua, jotka pystyvät maalintekoon. Ikävää taas se, että Kauppisen selkä ei vieläkään sitten kestä pelaamista.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti tiikeri

Onko muuten Tremblayn tilanteesta tihkunut mitään uutta tietoa? Eikös joulukuun alussa pitänyt jo tulla jotain infoa, että joutuuko mies leikkauspöydälle vai hoituuko vamma pelkällä levolla. Kova on ainakin Alexia ikävä, ei voi muuta sanoa.
JYPin sivut kertovat, että:

"Pelaaja on loukkaantunut
Nivusvamma. Paluu kokoonpanoon tammikuussa -04 "


Tremblayta tuo kokoonpano kyllä huutaa. Kertakaikkiaan vituttaa katsella miten Mikkonen hukkailee kiekkoa jalkoihinsa Drouinin syötöistä. Sillgrenin poissaolo syö kakkoskentän arsenaalia jo riittävästi. Mutta onneksi Filppula on hyvännäköinen. Jos joskus joutuisin oikein pitkäksi aikaan vankilaan, niin voisin jopa harkita tuollaista Kylmä Rinki-tyylistä ratkaisua....
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti tiikeri
Onko muuten Tremblayn tilanteesta tihkunut mitään uutta tietoa? Eikös joulukuun alussa pitänyt jo tulla jotain infoa, että joutuuko mies leikkauspöydälle vai hoituuko vamma pelkällä levolla.

JYPin omalla keskustelupalstalla tämä tieto on ollut jo jonkin aikaan. Kerrotaan se nyt täälläkin. Tällä hetkellä näyttää siltä ettei leikkausta tarvita, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Jos joku pieni haaveri tapahtuu liian innokkaan harjoittelun tms. takia niin leikkaus saattaa olla mahdollinen.

Sitten itse otteluun... Jokohan JYP saisi nyt itsestään tarvittavan irti hunajapurkin kaatoon vai pystytäänkö vain tuota purkkia lommottamaan. Todella tärkeää olisi saada edes piste tästä ottelusta. Leinonenkin on saanut levättyä tarpeeksi ja on taas iskussa. Tänään siis JYP tarvitsee kotiyleisön tuen, mutta on sellainen kutina ettei porukkaa jaksa hallille tulla. Toivottavasti olen väärässä.

Filppula tänään fanitapaamisessa, joten pisteitä häneltä odotan. Saataisiin muitakin kuin pikkutyttöjä sinne. Ylivoimassa en kuitenkaan halua Filppulaa nähdä. Jokohan se PC pääsisi yv:n aikaan viivalle tykittämään Korhosen kanssa. Toivon ainakin niin. Joka tapauksessa... Kaikki riippuu puolustuksesta. Jos taas on sellaista seisoskelua niin ei ole pisteitä tänäänkään luvassa. Hyvällä pelillä TPS on kovilla, huonolla taas Hippoksen yleisö saattaa lähteä aikaisin hallista pois.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti juippi
Ensimmäinen kohtaaminen Jyväskylässä päättyi TPS:n 1-3 voittoon. Silloin TPS pelasi erittäin hyvän vieraspelin ja toivottavasti tekee sen myös Lauantaina. Ei ole väliä monella maalilla ottelu voitetaan, kunhan se voitetaan.
Kyllä, kyllä! pitää paikkaansa, mutta TPS pelasi siinä pelissä sellaista trappi peliä, että se vaivutti Hippoksen yleisön koomaan.
Tämän päivän pelistä tuskin tulee yhtä tylsää (toivottavasti!) ja toisena toiveena allekirjoittaneella on että se hiton hunajapurkki potkaistaan maata kiertävälle radalle. Vaikka se toivelistalla onkin, en kivitaloja Jypin voiton puolesta löisi. ("Jalkapallo rulettaa" oli muuten aika hyvä leffa ja kuvasi aika hyvin minunkin sielunmaisemaa)
Toisaalta ei sillä ole mitään väliä miten pelataan kunhan vain Jyppi voittaa!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Uhlbäckille tarjotaan suurta roolia, mies saa jatkaa ykkösessä. Alatalon kultapoika Mikkonen kakkosessa. Ja meillä on edelleen viimeisestä yhdeksästä pelistä YKSI voitto. Tepsi pimentää tiukalla puolustuspelillään Immosen, Virtasen sekä Korhosen ja vie pisteet Turkuun maalein 0-3 2800 katsojan seuratessa kuinka JYP yrittää voittaa pelejä kahden hyökkääjän ja yhden puolustajan voimin. Se siitä. Vituttaa jo valmiiksi lähteä Jämsästä saakka peliin, kun tietää mitä paskaa on luvassa.

Centrebet lupaa JYP:n kotivoitosta kertoimen 3,15. Kuulostaa aika kovalta, mutta tämän hetkisillä esityksillä viidenkään kertoin JYP:n kotivoitosta ei olisi ylikerroin.

EDIT: Tremblayn tilanteesta on puhuttu aikaisemmin myös täällä, Roster Watch-ketjussa. JYP:n palstalle kun en kirjoittele, periaatteesta.

Jes, yksi positiivinen asia ainakin (toivottavasti) luvassa. Päätuomarina Markku Kruus. rOk.
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS
Tuomo Karjalainen, Maalivahti AK

1. kenttä
Antti Hulkkonen, Vasen puolustaja AK
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja AK
Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä AK
Antti Aalto, Keskushyökkääjä AK
Mikko Eloranta, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
Markku Paukkunen, Vasen puolustaja
David Schneider, Oikea puolustaja
Kai Nurminen, Vasen Laitahyökkääjä
Mikko Koivu, Keskushyökkääjä
Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
Markus Seikola, Vasen puolustaja
Markus Laine, Oikea puolustaja
Niko Mikkola, Vasen laitahyökkääjä
Mikko Rautee, Keskushyökkääjä
Marco Tuokko, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
Simon Backman, Vasen puolustaja
Tomi Sykkö, Oikea puolustaja
Mika Suoraniemi, Vasen laitahyökkääjä
Matias Metsäranta, Keskushyökkääjä
Jani Kiviharju, Oikea laitahyökkääjä

No niin. Pitkästä aikaa kaksi ensimmäistä hyökkäysvitjaa sellaisessa kuosissa kuin pitääkin. Ensimmäisen kerran tällä kaudella nuo kuusi hyökkääjää ovat samaan aikaan aloittavassa kokoonpanossa. Ei muuta kun täysi rähinä päälle!
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Viestin lähetti juippi
Ensimmäisen kerran tällä kaudella nuo kuusi hyökkääjää ovat samaan aikaa aloittavassa kokoonpanossa. Ei muuta kun täysi rähinä päälle!
Toivottavasti myös muut jatkavat samalla tasolla kuin tähänkin asti, eivätkä ala surffailemaan vastuun vähenemisestä huolimatta. esim. Nurminen on jo pidemmän aikaa iskenyt pientä kipinää ja leimahtikin hetkeksi tiistaina jatkoajalla. Jatkuuko miehen nousujohteinen syke vai taantuuko muiden varjoon?

Tästä listasta tykkään: Kiviharju, Aalto, Eloranta, Peltonen, Tuokko, Alatalo, Schneider, Suoraniemi, Vahalahti, Nurminen. Siinä on Tepsin viiden edellisen ottelun maalintekijät. Yhtäkään peleistä ei hävitty, mutta vain Kerho kaatui kahdella maalilla, eli kaikkien maalit ovat olleet elintärkeitä. Vaikka Eloranta(5+2), Nurminen(1+3) ja Aalto(1+3) ovat olleet omaa luokkaansa, niin ilman Stounin, Suoraniemen, Rauteen, Schneiderin ja Peltosen maaleja sarjakärki olisi jo karussa.

Nyt joukkue on taas aavistuksen leveämpi, eikä yksikään ketju anna vastustajalle lepohetkeä. Päin vastoin. Veikkaan, että Stouni ja kumppanit pitävät muiden ketjujen ohella Leinosen tänäänkin lämpimänä.

Ässät-TPS pelin veikkaus meni niin pahasti päin Penttiä, ettei sitä voi olla toistamatta: "Ja jos tässä pelissä nähdään jonkun putken katkeaminen, niin se on Tepsin niukkojen voittojen putki tai Karjalaisen nollaton putki. Katkaistakoon siis molemmat lukemilla 0-6"

Edit: tyBo
 
Viimeksi muokattu:

fani#x

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti juippi

No niin. Pitkästä aikaa kaksi ensimmäistä hyökkäysvitjaa sellaisessa kuosissa kuin pitääkin. Ensimmäisen kerran tällä kaudella nuo kuusi hyökkääjää ovat samaan aikaan aloittavassa kokoonpanossa.

Eikö ainakin Saipa-TPS pelissä tepsillä ollut nuo kuusi hyökkääjää (Alatalo,Koivu,Nurminen,Aalto,Vahalahti ja Eloranta) aloittavassa kokoonpanossa vai muistanko väärin? Silloin ainakin tulosta syntyi. Pelihän päättyi Tepsille 2-6 joten jos nuo kuusi miestä ovat tänään toisen kerran samaan aikaan kokoonpanossa niin veikkaan, että tänään on samat lukemat:

LT: Jyp-TPS 2-6
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos Jyväskylässä odotetaan viihdyttävää peliä niin turha toivo. Tps pelaa aivan varmasti oman pään kautta ja iskee vastaiskuin ja ylivoimalla. Viihdytys voidaan saada ainoastaan tuomareiden ansiosta, ikävä kyllä.

Jyp:in peli murretaan rikkomalla ykköskentän peli, aivan kuten monet ovat todenneet. Toisaalta taas jos keskitytään ainoastaan ykköskenttään niin muut pirulaiset iskevät ja IS-tähdet menevät sellaisille, jotka eivät koskaan edes ole kuvitelleet saavansa niitä. Hurrikaanit joutuvat varomaan Tepsin kahta ensimmäistä kenttää ja jopa meidän kolmas ja neljäs kenttäkin pystyy ratkaisuihin, kuten on aikaisemmista peleistä nähty. Jyp haastaa kyllä Palloseuraa tosissaan puolitoista erää, mutta sitten jäähyjen ansiosta verkot heiluvat ja voitto Turkuun 2-5.

Loppuun täytyy ehdottomasti kehua Jyp:in Korhosta, siinä on käsittämättömän loistava pakki hyökkäyspäässä. Turussa jo seurasin kaverin otteita ja hän vakuutti minut. Miksei häntä voisi kokeilla myös hyökkääjänä?

Ensimmäinen erä takana ja tilanne minusta yllättävästi Tepsille 0-1 ja kuinkas muuten kuin ylivoimalla, hieno homma.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös