JYP SM-Liigassa 2009-2010

  • 306 206
  • 985
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Nou hätä! Tosiaan, ei se kuitenkaan mitään riemuakaan aiheuta, esim. nyt saattaa käydä niin, että Sinkku ripustaa hokkarit naulaan, Immonen lähtee ilman Eurohaasteita jne.
 

nixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Glory

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, NHL
Noniin Jake lähti ja nyt tarvittaisiin uusi 1. sentteri, mutta mistä?

Sm-Liigassa ei taida olla tarjolla kuin (Jarkko A. Immonen, Stefan Öhman) ja Perttu Lindgren. Joten katseet on siirrettävä joko Ruotsiin, Manner-Eurooppaan tai rapakon taakse.

AHL:stä vaatimattomasti tosta sopparia Jason Krog:lle :)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ehkä tulee, ehkä ei. "JYP katsoo urheilullisesti edelleen luottavaisin mielin tulevaan kauteen. – On selvää ettei Immosta voi korvata kukaan yksi yhteen. Meillä on kuitenkin edelleen joukkueessa 25 suomenmestaria, joten mitään hätiköityjä ratkaisuja ei tarvitse tehdä urheilulliselle puolelle sanoo Seppänen."
http://www.jypliiga.fi/index.php?op...pistae-venaejaelle&catid=19:uutiset&Itemid=48

Tuon perusteella saattaa tulla myöhemmin, jos sopiva löytyy, kai.
Tuon perusteella joku tulee, mutta se hankinta tehdään harkiten eikä hätiköidysti sikaa säkissä. Aivan oikea tapa toimia. Hankitaan sellainen lähemmäs varmaa suorittajaa mielummin kuin "toivotaan"-pelaajaa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Jep. Eli pahin mahdollinen lähtijä koskaan ikinä missään. Kiitos vielä kerran Hippoksen ja Jyväskylän Kuninkaalle, Jarkko Immoselle. #26 on tästä lähin pyhä ja sitä ei anneta edes Martin St. Louisille.

Joo ja sitten katseet tulevaan kauteen. Laituriosasto on lähes täydellisessä kunnossa.

Pihlman, Virtanen, Tuppurainen, Pesonen & Louhivaara:
Viisi kaveria joilta kaikilta on odotettavissa yli 10 kihauksen kausi. Pile ja Virtanen ovat ykkösketjun laiturit ja todella jännä nähdä miesten otteet ilman Jarkkoa. Allu saa ehjän kesän alle ja on takuuvarma kakkosen mies ja ainoastaan luoja tietää miten Harri kehittyy kesän aikana. Opa saa toivottavasti tasaisuutta koko kaudelle.

Jääskeläinen, Sipiläinen & Riska;

Roolipelaajat jotka tekee sitä omaa juttuansa ja kaikkia tarvitaan. Filippi hämmentää nelosessa, Sipiläinen hoitaa samaa roolia ja tappaa paljon alivoimia. Jäsä sitten on lähtökohtaisesti se kaveri joka pelaa kolmessa ensimmäisessä ketjussa.

Jormakka, Virpiö & Poukkula;

Mahdollisuus, potentiaali ja arvoitus. Kolmikko joka voi yllättää kaikki. Jonella ja Jorella vaikeat loukkaantumiset alla ja varmasti aloittavat kauden D Teamissa, mutta kauden edetessä voisi olla todelliset yllätyskortit. Itse odotan vesikielellä juuri mitä tämä kolmikko tulevalla kaudella saa aikaan.

Sentteripuolella on sitten se kuuluisa Jarkko Immonen-aukko. Kukaan ei ikinä voi sitä täydellisesti täyttää, mutta vaihtoehtoja löytyy. Ojennetaan Espooseen auttava käsi ja napataan toinen Immonen. Toki rapakon takaa vapautuu niinkin mielenkiintoiset miehet kuin DHelminen ja Perrin. Tällä hetkellä meillä on kolme 2-3 sentteriä ja Miika Lahti.

Heitetään RD:lle kesän sählymatseihin vielä ketjut:

Tuomas Pihlman - Hankinta/Tuomas Vänttinen - Antti Virtanen
Jani Tuppurainen - Mikko Hakkarainen - Harri Pesonen
Jari Jääskeläinen - JiiPee Hytönen - Ossi Louhivaara
Filip Riska - Tuomas Vänttinen/Miika Lahti - Pekka Jormakka/Olli Sipiläinen

Olli Malmivaara - Jyrki Välivaara
Kalle Koskinen - Sami Vatanen
Kalle Kaijomaa - Mikko Viitanen
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuon perusteella joku tulee, mutta se hankinta tehdään harkiten eikä hätiköidysti sikaa säkissä. Aivan oikea tapa toimia. Hankitaan sellainen lähemmäs varmaa suorittajaa mielummin kuin "toivotaan"-pelaajaa.
Tästä Seppäsen lausumasta voinee tehdä myös tuon suuntaisia johtopäätöksiä.
Jatkiksen juttu kirjoitti:
(Seppänen) -Meillä ei ole paniikkia tehdä mitään ratkaisuja. Joukkue on valmis 31. tammikuuta. Menemme avoimesti ja katsellen. Mitään päätöksiä ei ole tehty suuntaan tai toiseen. Pelaajia on aika paljon markkinoilla.

Ainakin tässä riittää fanillekin mielenkiintoa seurailla tuota ykkössentteritilannetta ja pelaajamarkkinoita. Toivottavasti kuitenkin johonkuhun (ei P.C. Drouin) peluriin päädytään vielä ennen kauden alkua.
 

Läski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nykyisessä taloustilanteessa varmaan on ihan järkevää odotella, sillä kauden mittaan saattaa vapautua päteviä senttereitä sopuhinnoilla. Osittain nämä on tosin sitä samaa "NHL-leireiltä putoavat pelaajat"-harhaa, jota jatkoajassa vuodesta toiseen elätellään.

Odottelun suhteen ongelmaksi toisin muodostuu se, että JYPin jäljellä olevat viisi sentteriä ovat kaikki melkolailla puolustusorientoituneita, joten hyvää ykkösyv:n pyörittäjää ei tuosta porukasta löydy.

Ja mikähän mahtaa olla Hakkaraisen ja Vänttisen terveystilanne kauden alkaessa? Osastolla Hytönen - Vänttinen - Hakkarainen - Riska/Lahti voisi liigaan lähteä, mutta jos edellä mainitut ovat pidempään saikulla, niin sentterit ovat Hytönen - Riska - Lahti - Laukkanen/Asplund. Kyllä muuten naurattaisi...
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Mielenkiintoiseksi vetää! Ilman ykkös sentteriä on paha lähteä seuraavaan kauteen. Kuitenkaan ei kannata väkisin penailla jotain toivotaan toivotaan ulkkaria.

Tällä hetkellä ei taida noita ykköskorin senttereitä pyöriä juuri laisinkaan? Hytösestä, Hakkaraisesta ja Vänttisestä ei ole ykköseen saati sitten pyörittämään ykkös yv:tä. Mitä jos pistetään T.Asplund ykköseen?!
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Asplund on hiukan samanainen junttura kuin Immonen. Minä ainakin kokeilisin Asplundia Pilen ja Vemmun keskellä.

Tätä asiaa itsekin mietin muutama sivu takaperin, silloin kun oli vielä oletus että Immonen saattaa jäädä ja Asplund tuli D-teamiin. Olin jo silloin sitä mieltä että jos Vänttisestä ei koulita hyökkäyssuuntaista sentteriä, niin meillä ei ole kakkos yv:n pyörittäjää. Nyt ei ole edes ykkös yv:n sentteriä.

Jos näillä mennään, niin puolustus on kunnossa siis myös viisikko puolustamisen osalta, mutta kyllä hyökkäyksestä ja varsinkin sentteröinnistä puuttuu paljon, jos mestaruudesta aiotaan taistella. Tulevat pelit tulevat olemaan kyllä todella vähämaalisia. ;(

Kyllähän tuo Asplund taitaa tuosta porukasta ylivoimapelin pyörittämisen kaikista parhaiten. Olen aivan varma että Asplund saa näyttöpaikan Jypin ykkös tai kakkosketjussa syksyllä. Tuskin kaveri olisi siirtynyt D-teamiin Jukureista, jossa kumminkin oli jo ykkössentterin rooli tarjolla, ellei mitään suullista sopimusta liigamatseista olisi ollut.

Laitureita piisaa ja turhaan sinne hommataan mitään jussipesosia, omilla junnuilla ja d-teamin miehillä riittää virtaa varmasti. Ehkä näillä mennään syksystä jonkin aikaa ja syksyllä tai Tammikuussa hommataan joku erittäin pätevä sentteri. Itse oletin että Jyp olisi yrittänyt saada Immosen tilalle Corson. Mutta voi olla että Seppänen & Dufva haluaa hommata vaan edullisia pelaajia ja kasvattaa heidän arvoaan joukkueena tehokkaasti pelaavassa porukassa.

Onko kenelläkään tietoa ketä Jypin treeniporukassa tällä hetkellä viilettää ja ketkä on D:n mukana? Lähinnä näitä rajatapauksia mietin: Saksinen, Foppa, Jaatinen, Vatanen ja juurikin Asplund.
 

Hans Geering

Jäsen
Suosikkijoukkue
Doncaster Spinners
Mitenkäs tämä Espoon Joonas Nättinen? Jyp tausta löytyy, aito sellainen ja ilmeisesti pystyy hyökkäävään peliin myös.

Täytyy muistaa, että mestaruusjoukkueen rungon sopimukset päättyy pitkälti ensi kauden jälkeen ja saman porukan pito maksaa silloin maltaita (Hytönen yms.) eikä ole siksi kovin realistista.

Nättisen nykyinen sopimus Bluesissa on 2011 loppuun ja siihen vielä vaikka vuosi lisää niin näyttäisi tulevaisuuskin (Nättinen, Pesonen, Poukkula, asplund...) aika hyvältä, eikö?

Ensi vuonna ei tarvitse mestaruutta tavoiteella hinnalla millä hyvänsä, mielummin niin, että mitalleista taistellaan myös kahden, kolmen vuoden päästä
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kyllähän tuo Asplund taitaa tuosta porukasta ylivoimapelin pyörittämisen kaikista parhaiten. Olen aivan varma että Asplund saa näyttöpaikan Jypin ykkös tai kakkosketjussa syksyllä. Tuskin kaveri olisi siirtynyt D-teamiin Jukureista, jossa kumminkin oli jo ykkössentterin rooli tarjolla, ellei mitään suullista sopimusta liigamatseista olisi ollut.

Tietona voin sanoa, että on!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Asplund on hiukan samanainen junttura kuin Immonen. Minä ainakin kokeilisin Asplundia Pilen ja Vemmun keskellä.

Pirun taitavat kädet "Turrella" on, mutta liike kaipaa vielä kehitystä. Tulee varmasti saamaan näyttöpaikan JYPissä, sillä tuskin olisi muuten lähtenyt Jukureista, jossa oli tarjolla selkeä ykkösentterin rooli ja siviilissäkin asiat kohdallaan. RD myös tietää mitä saa, sillä niin tiiviisti istunut Kalevankankaalla Jukureiden pelatessa, että Asplundin taidoista selkeä käsitys.

Onnea "Kalevankankaan Raipelle"! Siviiilissä mies ei turhia turise, mutta lättyä lähtee lapaan. Jukureissa miehen maalibiisinä oli muuten eräs Scorpionsin biisi, jonka JYP-fanitkin varmasti tuntevat...
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos kerran pelaajabudjetissa tilaa on ja halutaan hankkia kova kotimainen prospekti, niin pitäisin Pertuu Lindgreniä aika oivana Jaken paikalle. Perttuakin varmaan kiinnostaisi ykkössentterin rooli hallitsevassa liigamestarissa Pilen ja Vemmun keskellä. Siinä olisi Pertulle hyvä paikka lopulliseen läpimurtoon aikuisten sarjassa, kun päräyttäisi sellaiset reilu 50 pojoa ensi kaudella.

Jos hankintaa ei tehdä laatutavarasta (kuten Lindgren), niin omasta puolestani ykkösen keskelle voidaan lyödä Vänä. Eiköhän Väinö painaisi kanssa sellaisen rapiat 40 pistettä terveenä ollessaan tuossa ruudussa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos nuo huhut miljoonan korvauksissa Immosesta pitää paikkansa niin pakko sillä rahalla nyt joku sentteri saada hankittua. Ihan jo sen avulla pitäisi saada joku houkuteltua kun sentään hallitseva mestari JYP on ja selkä ykkössenterin paikka on vapaa. Luulisi kiinostusta olevan. Myös jonkinlaista vahvistusta/hankintaa puolustukseenkin odottaisin Mäntymaan tilalle.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jos nuo huhut miljoonan korvauksissa Immosesta pitää paikkansa niin pakko sillä rahalla nyt joku sentteri saada hankittua. Ihan jo sen avulla pitäisi saada joku houkuteltua kun sentään hallitseva mestari JYP on ja selkä ykkössenterin paikka on vapaa. Luulisi kiinostusta olevan. Myös jonkinlaista vahvistusta/hankintaa puolustukseenkin odottaisin Mäntymaan tilalle.
Siis tosiaan jos huhut pitävät paikkansa, tarkoittaisi se sitä että Immosen sopimuksen myynnin jälkeen JYPille pitäisi jäädä sellaiset rapiat 1,2 miljoonaa euroa tuosta kaupasta kirstun pohjalle miinus verot. Eli karkeasti arvioiden ainakin miljoona euroa käytettävää. Toki kaikkea ei missään tapauksessa pidä käyttää, mutta jos pätevä sentteri ja vähintään kakkosparin puolustaja saataisiin kehiin. Jos JYP käyttäisi maksimissaan 350k euroa näihin hankintoihin yhteensä, jäisi siitä vielä valuuttaa D:n toimintaan ja hätävaraa omaan kirstuun vielä ihan riittävästi.

Vähintään odotan yhtä pätevää hankintaa, mieluiten sentteri nyt kun Jarkko lähti mutta en yllättyisi jos kaksikin pätevää lopulta tulisi ennen marraskuuta joista ainakin toinen ennen kauden alkua.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Toki kaikkea ei missään tapauksessa pidä käyttää, mutta jos pätevä sentteri ja vähintään kakkosparin puolustaja saataisiin kehiin. Jos JYP käyttäisi maksimissaan 350k euroa näihin hankintoihin yhteensä

Itse olen vakaasti sitä mieltä, että puolustajaa tuo joukkue ei enää kaipaa. 6 puolustajaa saa siis tulevalla kaudella ainoastaan käyttää pelaavassa kokoonpanossa, joten se ei hirveästi anna mahdollisuuksiakaan käyttää laajaa puolustusmateriaalia. Kalle Koskisen loukkaantumisherkkyys varmasti tuo jollekkin kysymysmerkkejä, mutta itse lähtisin luottamaan Jaatiseen, Vataseen ja Koistiseen jotka varmasti pystyvät jo liigaakin pelaamaan.

Tuo sentterin hankkiminen on sitten ihan toinen juttu ja monimutkainen. Se tiedetään, että RD ei kovin mielellään ulkomaisia vaihtoehtoja katsele, mutta tässä vaiheessa taitaa olla aikalailla pakollista suunnata katseet sinne. Jo mainitut Eric Perrin ja Dwaipe olisi tuttuja jätkiä ja jokainen organisaatiossa tietää mitä näiltä saadaan. Jarkko A. Immonen on tällä hetkellä kotimaisista se paras vaihtoehto joka voisi olla saatavilla. Toivottavasti Seppänen & Dufva ottaa kaiken ajan ja rauhassa scouttaa juuri sopivan stuntin Jakelle eikä tee hätiköityjä ratkaisuja.

Turo Asplund taas oli loistava sainaus joukkueeseen, mutta en usko, että kovin suurta läpimurtoa ensimmäisellä kaudella tekee.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieman pelottaa se, että Dufvan peluuttamisista olen jotenkin ollut aistivinani, että hänellä on sellainen käsitys että Hytösessä on kiekollista potentiaalia. Ja nyt kun JP on oikea maajoukkuesentteri, niin kyllä se saattaa siitä ykkössentterin vääntää. Maailman parhaimpia takakarvaajia, mutta kiekollisessa pelissä kuuluu minkä tahansa liigajoukkueen kolmosketjuun - ei minään loukkauksena JPtä kohtaan, loistava pelaaja. Toinen on tietenkin Hakki keneen RD uskoo, mutta mielestäni ainoa selkeästi kiekolliseen rooliin kykenevä sentteri olisi Vänä - hänet pitäisi vaan laittaa kertausharjoituksiin että muistaisi taas miten tehtiin 25 pojoa kaudessa. Nyt kun VIP on hajalla, saattaa olla että Virtanen ja Pihlman menevät eri ketjuihin ja koko paletti laitetaan hieman uusiksi. Mutta tuskinpa se rosteri tässä on. Selvä juttu että puolustukseen hankitaan vielä miehiä, mutta ne eivät välttämättä tule olemaan mitään maajoukkuepakkeja. Täytyy muistaa että jos loukkaantumisia tulee ja stuntteja otetaan D-Teamistä, niin pitäisihän sitä D-teamilläkin pakkeja olla ja silläkin puolella on rosteri vielä suht keskeneräinen. Katsottaisiinko tänä vuonna sittenkin ulkomaille? Eiköhän tässä jotakin vielä tapahdu - jo ennen tammikuun loppua.
 

Hans Geering

Jäsen
Suosikkijoukkue
Doncaster Spinners
Pitäiskö tämä nyt laskea kuitenkin jotenkin näin...

Seppänen sanoi haastattelussa, että ensi vuoden tuloista on lähtenyt/tulee lähtemään 20-30% päältä talouslaman vuoksi ja joukkue oli vielä "CHL:än mitoitettu" (Immonen mukaan lukien siis) eli hiukan edellis kautta kalliimpi, 2009-10 budjetti siis n. 3,5-4 mlj € ?! Siitä pois Jarkon palkka, 350 t€ budjetti on n. 3-3,5 mlj €.

Lama vaikuttaa tuloihin tuon Seppäsen mainitseman 20-30% (600t€-1000t€ pois budjetista) eli eikö Jarkosta saatu korvaus, julkisuudessa mainittu 500- 1 000 t€ mene tuon laman vaikutuksien paikkaamiseen joka tapauksessa?

Näinhän Seppänenkin sanoi, tällä peli liikkeellä varmistetaan, että JYP selviää lamasta elinkelpoisena. Luvut on iltapäivä lehdistä ja tältä foorumilta, eli varmaa tietoa tämä ei ole missään tapauksessa mutta ainakin tuntuisi järkevältä yhtälöltä....
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hieman pelottaa se, että Dufvan peluuttamisista olen jotenkin ollut aistivinani, että hänellä on sellainen käsitys että Hytösessä on kiekollista potentiaalia. Ja nyt kun JP on oikea maajoukkuesentteri, niin kyllä se saattaa siitä ykkössentterin vääntää

Tätä mietin itsekkin. Lähtökohtaisesti Hytönen olisi liigajengin unelma kolmossentteri, mutta pystyy olemaan mestarijoukkueessa myös kakkossentteri. Niin, ja täytyy muistaa, että JP on lähes koko uransa vääntänyt Jäsän ja Opan kaltaisten pelaajien kanssa jolla tulee ne kuumat jaksot ja viileät jaksot ja käsiltään ei mitään samettikäsejä ole. Enemmän Hytösen tapaiselle sentterille sopisi Virtanen tai Tuppurainen laituriksi joka osaa peliä tehdä.

Selvä juttu että puolustukseen hankitaan vielä miehiä, mutta ne eivät välttämättä tule olemaan mitään maajoukkuepakkeja.

Jos meille ei ole tulossa ykköspakkia, niin minkälaisia pakkeja tänne sitten kannattaisi roudata? Perus liigajyriä vai nuoria jotka voivat tehdä läpimurron? Kaikkia löytyy jo viime kauden rungosta.

Esa Saksinen oli ok odotuksiin verrattuna ja itse kirjoittaisin jatkon mielummin, kun hakisin samanlaisen kaveri jostakin muualta. Sama koskee Heikki Hyvöstä D:n puolella josta voi pitemmällä aikavälillä kasvaa JYPille liigaan luottopuolustaja. Vaarasuo-Forsberg kaksikosta voisi myös sainata toisen.

Potentiaalisia nuoriakin on turha enää lähteä tänne hakemaan. Vatanen löytyy jo omasta takaa, Jaatinen nousi jo viime kaudella liigarinkiin ja Koistinen on tämän kauden hankinta. Lisäksi jos Hyvöselle kirjoitellaan jatkoa on tässä todennäköisesti 2-3 kaveria jotka löytyy JYPin luottopelaajista 2-3 vuoden päästä.

Saksinen ja Forsberg/Vaarasuo menee hyvistä korvaajista jotka käyvät hissiliikettä JYP-D.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pitäiskö tämä nyt laskea kuitenkin jotenkin näin...

Seppänen sanoi haastattelussa, että ensi vuoden tuloista on lähtenyt/tulee lähtemään 20-30% päältä talouslaman vuoksi ja joukkue oli vielä "CHL:än mitoitettu" (Immonen mukaan lukien siis) eli hiukan edellis kautta kalliimpi, 2009-10 budjetti siis n. 3,5-4 mlj € ?! Siitä pois Jarkon palkka, 350 t€ budjetti on n. 3-3,5 mlj €.

Lama vaikuttaa tuloihin tuon Seppäsen mainitseman 20-30% (600t€-1000t€ pois budjetista) eli eikö Jarkosta saatu korvaus, julkisuudessa mainittu 500- 1 000 t€ mene tuon laman vaikutuksien paikkaamiseen joka tapauksessa?

Näinhän Seppänenkin sanoi, tällä peli liikkeellä varmistetaan, että JYP selviää lamasta elinkelpoisena. Luvut on iltapäivä lehdistä ja tältä foorumilta, eli varmaa tietoa tämä ei ole missään tapauksessa mutta ainakin tuntuisi järkevältä yhtälöltä....

Pelaajabudjetti tuskin kovin paljon viimekaudesta on on noussut sillä aika monella pelaajalla tehtiin sopimus jo ennen tätäkautta ja en usko että monella tuo palkka hirveästi on noussut joiden sopimus tehtiin kesken kauden. Tuo 20-30% tulojen lasku voi pitää paikkansa, mutta jotenkin en usko että mestarijoukkueen esim. sponsoritulot kovin paljon voisi laskea viimekauteenkin verrattuna vaikka jotain laskua voi olla. Sitä en osaa sanoa sitten minkälaisia menoja mahdollinen CHL:n perutuus voi aiheuttaa.

Mutta jos tämä n. 1M summa pitää paikkansa mitä immosesta saadaan niin ei se kaikki kyllä voi mitenkään mennä pelkkiin laman aiheuttamiin kuluihin. Ei mestarijoukkueen tulot voi niin dramaattisesti tippua, päin vastoin luulisi että jopa vähän nousee kun parikausikorttia ja paitaa menee enemmän kaupan ja luulisi huonon taloustilanteen aikanakin riittävän sponsoreita ainakin sen viimekauden verran ja kun viellä ei ole mitään uusia pelaajasopimuksia tullut niin menotkaan ei niin hirveästi ole nousussa. Kyllä tuossa pitäisi joku 500t ainakin jäädä pelivaraa pelaajamarkkinoihin ja säästöön seuraaville kausille..
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Jos meille ei ole tulossa ykköspakkia, niin minkälaisia pakkeja tänne sitten kannattaisi roudata? .

Ei missään nimessä lähtis roudaamaan yhtään uutta pakkia! Jos kolmospakki lähti ni sou? Itse lasken Välin ja Malmin ykköskorin pakeiksi tähän sarjaan. Havuakaan ei missään nimessä voi moittia, päinvastoin! Suuriimpia JYP-menestyjiä koskaan eikä ne isot urakka-minuutit turhasta tullu!

Muut saa lisää peliaikaa ja ehkä Kaijokin saa sen vanhan itseluottamuksen takas kun ei tarviikkaan lakasta hitaalla koivella lasin kautta rännii? Inttikin pitäs olla jo pulukassa kuten eräski vänttine sanois...

Vaikka +30min-Havu lähtikin ni mielestäni nyt olisi se paikka ajaa Vatanen sisään miesten peleihin ja suoraan liigaan Kallen pariksi. Ja jos joku ei vielä ottanut pointista kiinni niin tietenkin Koskisen rinnalle. Aivan kuten Ara pisti kylmästi nuoren Koskisen Laurilan pariksi aikoinaan. Loppu on vain historiaa... No okei, ajat on muuttunu mut kuka voi ohjata nuorta pakkia paremmin kun ainakin 15 vuotta huipulla suomessa ja ruotsissa puolustanut K. Koskinen?

Pakko tähän lopuksi vielä mainita nimi Vatanen. Niin, vielä se on vain nimi. Mutta jotenkin olisi tuntuma että suurikin yleisö oppii viimeistään ensi kevääseen mennessä!
 

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
Pakko tähän lopuksi vielä mainita nimi Vatanen. Niin, vielä se on vain nimi. Mutta jotenkin olisi tuntuma että suurikin yleisö oppii viimeistään ensi kevääseen mennessä!

Niinpä, Vatasen pitäisi olla yksi JYP historian lupaavimmista junnuista. Jos kokoa olisi enemmän, niin varma ykköskierroksen varaus. Uudeksi Petteri Nummeliniksi on kuitenkin aineksia olemassa. Itse en ole nähnyt pojalta kuin yhden mestis pelin ja nuorten mm-pelit, mutta itse kyllä vakuutuin näkemästäni. Ja jos tuon tason lupaus ei pärjää SM-liigassa, niin sitten ei ole kyllä asiaa tulevaisuudessa isommillekaan kentille. Uskon kuitenkin, että Vatanen lunastaa odotukset, ottaa pelipaikan kuusikosta ja juhlii vuoden tulokas titteliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös