JYP kaudella 2022–2023 – JYP 2.0:n toinen vuosikurssi

  • 651 956
  • 4 984

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Juuri Nieminen totesi radiossa Christofferista, että ”ei näytä hyvältä”. ”Ei ole pelikunnossa, ei ehkä koko loppukaudella”.

Mitä?
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Samassa haastattelussa kertoi kohtuu selvästi, että tämä kausi on ohi ja keskittyminen on pelin kehittämisessä kohti ensi kautta. Poffipaikasta ei edes joukkue itse enää haaveile.
Osalla faneista näin ollut jo pari kuukautta.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Prosessi se oli Talvivaarallakin. En tiedä mitä metallia Rautakorven liuotusprosessi tuottaa mutta näillä näytöillä ei ainakaan jalometallia.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipas aikamoinen "statement-peli", minkä jälkeen lienee kaikille selvää, minkä tason jengejä oli kaukalossa. Kirsikkana kakun päälle Jokke latoo yv:llä voittomaalin onetimerillä. Mutta ei hätää, Puustinen/Gardiner jatkaa ykkös-yv:ssä samalla paikalla....Ei näitä peluutuksia ymmärrä, mutta mitäpä sitä moista pohtimaa, kyllä ne tietää
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noususta posia, mutta tänään nähty peli oli heikkotasoinen. Kuten Rautakorpi sanoi, kaikilla on paljon on töitä edessä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Eihän tämä pidä paikkaansa, eikös se muumi sinne ollut tulossa. Tuhto vai mikä se oli?
Oden Tufto on saksassa neljään peliin antanut kaksi maalin johtanutta syöttöä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Harmi että JYP ei taida enää tällä kaudella voittaa kahta peliä putkeen. Seuraavaksi vastassa aina helppo EHT-Tappara.
Nääh, Tapparalla on katseet jo historian ensimmäisessä suomalaisjoukkueen ansaitusti voittamassa CHL-pokaalissa ja pelaavat sukkasillaan. Helpot pongot JYPille.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
JYPin kausi pienoiskoossa. Hyviä hetkiä, luokattoman huonoja hetkiä ja jotain siltä väliltä. Yksilöt ottaa reppuselkään kun joukkuepeli ei meinaa riittää edes kymmenen ottelun tappioputkessa olevaa tyhjennysmyyntijoukkuetta vastaan. Vilpittömän iloinen olen Seven ja Kemellin maaleista, mutta muuten peli oli kyllä täyttä paskaa. Ei voi yksinkertaisesti tässä vaiheessa kautta olla noin keskeneräisen näköistä pelaaminen.
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Tappara rohmuaa kyllä hirveällä määrällä porukkaa sisään. Ihan noi kesken kauden tehdyt hankinnatkin ovat tosi kovia ja nyt vielä porukkaa täydennetään lainaukoilla.

Vähän ihmettelen sitä, ettei BC:n pelikiellon ajaksi voitu vuokrata ketään. Syksyllä kyllä lainattiin Jukuri, kun Parkkiselle ei haluttu antaa peliaikaa, mutta Viitanen ei ole kokenut tarpeellisesti ottaa edes lainoja.
-oliskohan tuo JYPin joukkue jo riittävän kallis kaikkien talousihmisten näkökulmasta ja liikennettä on sen takia vaan ulospäin? Kuitenkaan tuo max. säälipleijaripaikka ei ollut varmasti se mitä alunperin tavoiteltiin.

Dean Grillo unohtuu myös kuten @Moosehead totes. Niin iteltäkin. Pelaaja näyttää helposti hyvältä kun pelaa samassa ketjussa Calounin ja/tai Peltosen kanssa. :)

Ja KeuPan puolella uutisoitiin ennen Forssan peliä et Perttu putos kokoonpanosta pelipäivänä. Eli tais olla vaan lasaretissa. Ja kuten tuloksesta näkyi onko KeuPakin aika haavottuva ilman Perttua (ja Heljankoa). Eli kyllä mä näkisin et Perttu sais jatkaa kauden loppuun Keuruulla mikäli Christoffer kykenee pelaamaan.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Samassa haastattelussa kertoi kohtuu selvästi, että tämä kausi on ohi ja keskittyminen on pelin kehittämisessä kohti ensi kautta. Poffipaikasta ei edes joukkue itse enää haaveile.

Tavallaan ihan oikein myöntää tosiasiat. Tuossa on niin monta joukkuetta vielä välissäkin ettei kaikki siinä välissä oikein voi kyykätä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaahas, Niku loukkaantunut EHTlla ja turnaus jää kesken. Ei oiskaan tarvittu.
Voi voi. Samalla aletaan välittömässä soittelemaan ympäri Eurooppaa, että nyt olisi kaupan ovet auki. On Turkulaista, on Puutarhuria, on vaikka ja ketä. Sitten tänään otetaan 3 pinnaa. Ero kymppipaikkaan 7 pistettä ja 10 peliä jäljellä. Jämäjoukkueella noustaan pudotuspeleihin ja joukkuejohto ei tiedä pitäiskö vituttaa vai pitäiskö kiljua riemusta.
 

Wraith

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sport ulostaa, kerholla kokoonpanossa ongelmia. Täällä vielä pikkuisen sitä uskoa alkaakin olla ja varmasti joukkueella myös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös