Jyp-Ässät La 22.1.2005

  • 16 887
  • 109

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti greatLeo
-Uhlbäckin Jaskasta voisi todeta Open Ice -kolikkopeliä lainaten "He's on fire!". Maaleja tulee, ja siinä ohella paljon laatuvaihtoja

Minusta Jasu oli eilen - voittomaalistaan huolimatta - aika kehno. Tyypillisiä uhlbäckmäisiä otteita - eli kaatuilua ja kiekonkarkailua - nähtiin aivan liikaa, enkä oikein ymmärtänyt esim. Jaakon valintaa kolmen tähden pelaajaksi. Mielestäni tehopisteettömistäkin hyökkääjistä Piispanen, Filppula ja erityisesti alivoimalla hienosti uurastanut Hyötönen olivat voittomaalin tekijää parempia eilen.

Viestin lähetti Biski
Hyvää mäihää kyllä oli siinä tilanteessa, miten kiekko tuli Williamsille ennen ensimmäistä maalia.

Todellakin. Peltosen syöttö maalin kulmalle oli tosin hieno, mutta Williamsin vapaaksijäämistä edeltänyt tilanne oli onnekas.

Stanley Cup -voittajahan menetti päätykahinoissa kypäränsä ja alkoi pelin ollessa käynnissä hieman mussuuttaa siitä tuomareille. Niinpä JYPin av-pelaajat taisivat ajatella, että "eipä taida Williamsiista nyt paljoa pelkoa olla" ja unohtivat merkata miehen maalin kulmalta, jonne Williams sattui sopivasti jääneen ypöyksin Peltosen ollessa kiekossa siniviivalla.

Viestin lähetti salonen
Oisittepa nähny Westcottin maalin tampereella torstaina, kolmesta metristä hirvee lämäri suoraan syöttöön ja ylämummo soi...ei kerenny nhl:n viime kauden tulokas edes ränsää heilauttaa, vaikka kilpipuolelle tulikin!

Kakkosen Urheilu-uutisissa näinkin ja todella komea kuti tosiaan.

Tynihän kommentoi tuota tilannetta toisen erän "Timeout" -osiossa, että "harvoin voi maalista olla niin varma, kun JYPin 5-4 -johtomaalissa". "Heti kun Antti Virtanen löysi syötöllään Wescotin, olin vakuuttunut siitä, että kiekko menee maaliin", selostajalegenda jatkoi - osuvasti.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sellistin ensikonsertti

Harvoin on Hippos ottanut yhtä pelaajaa näin upeasti vastaan, kuin se otti Shelleyn. Täytyy nostaa hattua tj. Seppäsen suuntaan loistavasta hankinnasta. Pelillisesti Shelleystä ei tule olemaan välttämättä suurta apua, mutta kaikkea muuta senkin edestä. Allekirjoittanutkin oli vaivautunut alkulämmittelyyn ihmettelemään tätä kanadanihmettä.

Selvästi oli käsky käynyt valmennusjohdolta, että ota rauhallisesti. Ensimmäinen erä meni hieman ihmetellessä, mutta toisessa erässä uskalsi Shelley jo ottaa miestäkin.

Analysoidaan lisää, kunhan kaveri saa enemmän pelejä alle.

Viestin lähetti mir
Williamsin videohaastattelu eilisen pelin jälkeen löytyy täältä:
http://www.keskisuomalainen.net/kiekkoksml/index.cfm?m=video&LOGGEDtunniste=0

Samassa paikkaa on myös Shelleyn haastattelu.

Meikäläisellä ei näytä toimivan tällä hetkellä nuo Keskisuomalaisen videot. Toimiikohan jollakulla, vai onko Keskisuomalaisen nettisivut mennyt niin tukkoon Shelleyn ansiosta vai missä mättää?
 
Viimeksi muokattu:

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Viestin lähetti Pee
Todellakin. Peltosen syöttö maalin kulmalle oli tosin hieno, mutta Williamsin vapaaksijäämistä edeltänyt tilanne oli onnekas.

Taisi olla Marttinen joka alisti Williamsia maalin kulmalla, mutta jätti hiukan kesken kun kiekko oli jo toisaalle eikä seurannut Williamsin nousua maalin kulmalle.

Se Williamsista, ketä kiinnostaa.

Shelley aiheutti ensimmäisessä erässä lievää hymyilyä kun pyöri keskialueella kuin orpo piru, toki sen puoleen ymmärrettävää kun ei ole treenannut joukkueen kanssa eikä pelannutkaan pitkiin aikoihin. Meno on kankeaa, kädet ei mitenkään taitavat, mutta on se vahva pirulainen, saa oikeasti olla vahva kaveri joka hänet maalin edestä tiehensä hoitaa. Tosin miehen meno parani loppua kohden huomattavasti. Rooli NHL:ssä on iskostettu aika vahvasti takaraivoon, keskialueella Shelleyn saadessa kiekon todennäköisin osoite on heitto ristikulmaan ja sitten perään.

Ja turha minkään paskatoimittajien on vinkua mistään pelkästä tappelijasta, kolmannessa erässä Aki Uusikartano tökki JYP-hyökkääjää maalin nurkalla ja Shelley luovi itsensä paikalle sanoen pari sanaa. Tämän jälkeen kaikki lähtivät kiltisti, niin JYPin kuin Ässienkin pelaajat, vaihtoaitiota kohti sulassa sovussa, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Vanha jääkenttien sananlasku, kun Jody puhuu niin muut kuuntelee. Huikea kaveri.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ennen kuin Nykäskylän joukkolaukeaminen paisuu entisestään, niin katsotaan mitenkäs tämän NHL-vahvistuksen kohdalla käy. Toivotaan ettei tapahdu "maddenavereita", riski on aina olemassa. Williams sentään teki miehen työn ja jatkaa Porin Messiaana. Shelley on jo ensimmäisen pelin jälkeen sitä, nyt vain odotellaan lisäotteita mieheltä.

Niin, ja paska tulos itse pelistä. Tiukaksi menee, ja PYH on jälleen yksi Ässien päävastustajista.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Vaikka itse pelistä en tiedä kun lopputuloksen niin olen kyllä suurella innolla mukana tässä Shelley hommassa, todella hienoa ja ennakkoluulotonta toimintaa JYP:in johdolta hankkia raskaansarjan tappelija joukkueeseen. Tuo mukavasti väriä JYPpi peleihin.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
"Jody Shelley,193 senttiä ja 102 kiloa, täyttä läskiä sanon minä. Kun ei muuhun pysty niin hakkaa maalivahtia käsille","Kyllä tämä äijä on aivan puupää" -Jussi Aho

Näemmä radioselostajien ammattitaidossakin on vähintään yhtä suuri tasoero kuin näiden joukkueiden välillä tällä hetkellä. Meidän mies Tyni säilyttää sen verran objektiivisuutta, että pystyy käsittelemään vastustajan pelaajia ilman väkinäistä mollaamista. No, kateellisten panettelua, Jody "Novascotian noutaja" Shelley näytti jo ekassa pelissä että hyvä tulee.

Itse ottelusta: hahaa - näkihän sen jo ennalta että hurrikaanilla menee nyt lujaa (jos Ässien kaatamista nyt voidaan saavutuksena pitää). Mukavasti löytyy viivalta tulivoimaa, Korhonen, Westcott ja Kovanen kun siellä häärivät. Virtanen on herännyt yöstä ja kun Uhlbäckin saa välillä kiekkoa maaliin niin mikäs tässä ollessa. Kakkosmolari Nikkilänkin voi heittää maalille löysemmissä otteluissa.

Taisi olla ensimmäisiä peleja jossa muuten voitettiin H. Henrikksonista huolimatta, joten siinäkin mielessä pullat on hyvin uunissa. Loppuun vielä haluaisin tiivistää Ässä-leirin tuntoja Mika Toivolan sanoin: "Oltiin suoraan sanottuna paskoja."
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Arnold
Ennen kuin Nykäskylän joukkolaukeaminen paisuu entisestään, niin katsotaan mitenkäs tämän NHL-vahvistuksen kohdalla käy. Toivotaan ettei tapahdu "maddenavereita", riski on aina olemassa.

Ei tässä tapauksessa. JYPissä käytännössä pelkillä kulukorvauksilla pelaavalle Shellylle nimittäin tarjottiin sen jälkeen, kun hän oli jo sopinut Jukka Seppäsen kanssa saapuvansa Jyväskylään, mahdollisuus pelata loppukausi farmisarjaa NHL-palkalla. Shelly ei sinne lähtenyt, vaan kunniotti JYPin kanssa tekemäänsä, rahallisesti "hieman" huonompaa, sopimusta.

Eiköhän tämä kerro sen, ettei Jody todellakaan ole mikään "maddentautinen"...
 

erzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Les Habs, Man Utd
Viestin lähetti spaceman
Loppuun vielä haluaisin tiivistää Ässä-leirin tuntoja Mika Toivolan sanoin: "Oltiin suoraan sanottuna paskoja."


Vielä ennen peliä Toivola väitti oman tason suorituksen riittävän voittoon. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaikka selvästikin Toivola tunnusti Ässien suorituksen olleen omalla tasollaan! ;) Tosin Williams kyllä erottui muista "paskoista" maalien lisäksi myös liikkeellään ja taidollaan. Ihan pelimieheltä vaikuttaa myös asenteeltaan.
Shelley oli tosiaan vähän hidas ja kankea, mutta nyt kuitenkaan ihan silmiinpistävän hidas. Pelisilmää miehellä näyttäisi kuitenkin jonkin verran olevan, sillä maalisyötön lisäksi Jody tarjoili kertaalleen maalin takaa passin, josta olisi pitänyt maali tuikata. Luonnollisesti väänsi myös kulmissa ja maalilla vahvasti, joten varmasti on miehestä apua JYPille myös pelillisesti, vielä kun pääsee paremmin joukkueeseen ja pelitapaan sisään.
Porilaisille vielä kysymys, että miksi ihmeessä joukkueen uusilla pelaajilla Jalkasella ja Saarisella oli nimet painettu punaisella, kun kaikilla muilla oli mustalla?
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Pee
Ei tässä tapauksessa. JYPissä käytännössä pelkillä kulukorvauksilla pelaavalle Shellylle nimittäin tarjottiin sen jälkeen, kun hän oli jo sopinut Jukka Seppäsen kanssa saapuvansa Jyväskylään, mahdollisuus pelata loppukausi farmisarjaa NHL-palkalla. Shelly ei sinne lähtenyt, vaan kunniotti JYPin kanssa tekemäänsä, rahallisesti "hieman" huonompaa, sopimusta.

Eiköhän tämä kerro sen, ettei Jody todellakaan ole mikään "maddentautinen"...

Tämänhän Jody kumosti huhuksi haastattelussaan. Jody on kuitenkin suoraselkäinen mies ja uskon, ettei ole mitään syytä miksi hän ei JYPissä pelaisi, jos NHL ei ala.

Ja vielä erzolle. Jospa paidat on painatettu Varkaudessa?!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös