Jääkoneenkuljettaja
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Susanna Pöykiö
Aivan niin. Näinä aikoina, jolloin hedonismi ei ole vain ismi, vaan suositeltavaa... osa teistä on varmasti enemmänkin tutustunut juustoihin. Nyt ei siis puhuta siitä, että miten sitä paikallisen supermercadon Arlan juustoa käytetään. Ehei, vaan nyt avataan viestiketjua juustoista. Ihan oikeista juustoista.
Itse tunnustaudun keltanokaksi juustojen suhteen. Olen aina pitänyt erilaisista juustoista, mutta vasta viime vuosina olen koettanut perehtyä enemmän aiheeseen, eli itse juustoihin.
Itselleni, herätys tuli hyvin perinteistä kautta, Valion Aura. Vaikka tuo samainen juusto oli se, joka pääni käänsi... on myönnettävä, että massatuotantotuotteen orjahan tämä tuote on. Välillä erinomaista, välillä "danishblueta".
Mutta mutta. Itse olen tähän mennessä ehtinyt moniin tutustua, mutta kovista juustoista on Appenzeller Extra ollut eräs suosikeistani. Kuten sitten sinisistä on nyt muistin pettäessä vedettävä varma kortti, St. Agur (tiedän) vaikkakin eräitä luolissa valmistettuja olen pitänyt hyvinä... Nämä aloittelijalta, joten kertokaa ihmeessä mitä teillä nautitaan, minkä (juustot itse, sekä muut lisukkeet) kanssa? Minkälaisia tarjottimia teillä on minkäkinlaisen ruoan tai tilanteen kanssa? Mitä suosittelisitte mistäkin juustoista kokeilemaan?
Mutta miten nautit juustosi? Itselle toimii ateriaa ennen, jälkeen tai ilman ateriaa. Punaviini ei itselleni sovi, joten ilmeisimmin jotain jää puuttumaan. Tosin, asiaankuuluvin maustein juustoni nautin. Olkoot mausteina sitten viinirypäleet, hedelmät, olut tai pelkät keksit. Miten teillä?
Itse tunnustaudun keltanokaksi juustojen suhteen. Olen aina pitänyt erilaisista juustoista, mutta vasta viime vuosina olen koettanut perehtyä enemmän aiheeseen, eli itse juustoihin.
Itselleni, herätys tuli hyvin perinteistä kautta, Valion Aura. Vaikka tuo samainen juusto oli se, joka pääni käänsi... on myönnettävä, että massatuotantotuotteen orjahan tämä tuote on. Välillä erinomaista, välillä "danishblueta".
Mutta mutta. Itse olen tähän mennessä ehtinyt moniin tutustua, mutta kovista juustoista on Appenzeller Extra ollut eräs suosikeistani. Kuten sitten sinisistä on nyt muistin pettäessä vedettävä varma kortti, St. Agur (tiedän) vaikkakin eräitä luolissa valmistettuja olen pitänyt hyvinä... Nämä aloittelijalta, joten kertokaa ihmeessä mitä teillä nautitaan, minkä (juustot itse, sekä muut lisukkeet) kanssa? Minkälaisia tarjottimia teillä on minkäkinlaisen ruoan tai tilanteen kanssa? Mitä suosittelisitte mistäkin juustoista kokeilemaan?
Mutta miten nautit juustosi? Itselle toimii ateriaa ennen, jälkeen tai ilman ateriaa. Punaviini ei itselleni sovi, joten ilmeisimmin jotain jää puuttumaan. Tosin, asiaankuuluvin maustein juustoni nautin. Olkoot mausteina sitten viinirypäleet, hedelmät, olut tai pelkät keksit. Miten teillä?